Het Complot

Zijn we allemaal slaven van Bilderberg?

Help ons door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ik kijk even met een schuin oog naar de nieuwskoppen: bed-bad-brood, priesters mogen abortus vergeven, vogelgriep breidt zich weer eens uit, een piepklein plusje op de beurs en een berichtje over Sinterklaas.

Daar moeten we het mee doen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Niets over de uitzending van Zorg.nu dat het HPV-vaccin niet zonder gevaar is, dat een Franse cementreus is aangeklaagd wegens vermeende banden met terreurgroep IS, of dat een brandstofvrije motor mogelijk echt werkt.

Simpele nieuwsberichtjes die ervoor moeten zorgen dat we ons verder niet bezighouden met zaken die er echt toe doen.

Social engineering

Doe je best op school, luister naar je ouders, kijk naar het Journaal en durf vooral niet van de gebaande paden af te wijken.

Mensen die een tegengeluid laten horen worden vaak vakkundig de grond ingeboord, want die mensen zijn gek en eng en die stoppen we het liefst weg in een inrichting.

Social engineering was nog nooit zo makkelijk. Of toch niet?

Opiniepeiler Gallup liet ons vorige week weten dat slechts 32 procent van de Amerikanen nog vertrouwen heeft in de media. Dat is minder dan een derde.

Mensen hebben het dus kennelijk wel een beetje gehad met al die simpele berichtjes en het bashen. Ook is er steeds meer aandacht voor onpartijdige en eenzijdige berichtgeving.

Kosovo

Onlangs las ik bij Vrij Nederland een artikeltje over Prins Bernhard-Bilderberg-Demminkadepten, waarin te lezen viel dat het Bilderbergverhaal ‘een soort van grappig is’.

Duidelijk geschreven door iemand die zich grondig heeft verdiept in de materie.

Hoe anders was het nog geen 10 jaar geleden, toen diepzinnige artikelen over Bilderberg nog gewoon konden.

Het Reformatorisch Dagblad had in 2007 een gesprek met Daniel Estulin, die op de macht van de Bilderbergclub was gestuit. Dat interview blijkt nu actueler dan ooit.

In juni 1996 kwam Estulin tot de ontdekking dat de Bilderbergers tijdens een bijeenkomst in Toronto hadden besloten tot oorlog, ditmaal over Kosovo. De oorlog moest nieuwe omzet creëren voor internationale ondernemingen.

Machtigste mensen

Estulin had op de drempel van de dood gestaan omdat hij samen met enkele vrienden voor het eerst publiciteit had gegeven aan de Bilderbergconferentie in de stad.

“De Bilderberggroep is een club voor de machtigste mensen ter wereld,” vertelde Estulin aan de krant. “Elk jaar houdt de groep van ongeveer 120 mensen een conferentie.”

Volgens hem behoren premiers en presidenten van NAVO-landen ertoe, net als industriëlen en bankiers, leden van de Europese Commissie en media zoals de New York Times, Reuters en Le Monde.

De eigenaren van deze media hebben gezworen dat over de conferentie wordt gezwegen, aldus Estulin.

Tot de vaste kern van de bezoekers behoren onder meer David Rockefeller en Henry Kissinger.

Nieuwe wereldorde

De beweging wil volgens hem een nieuwe wereldorde. “Het uitgangspunt is een gezamenlijk wereldbestuur onder een aristocratie uit Europa en Amerika.”

De nieuwe wereldorde werd al eens voorgesteld als een grote koloniale firma, die orders geeft aan regeringen. We zagen dat al gebeuren in handelsblokken als de Europese Unie en de Nafta in Noord-Amerika.

Dit zet je toch aan het denken over verdragen als TTIP en CETA.

Estulin wees erop dat ook president Bush lid was van Bilderberg. Omdat de olie bijna op is zullen op de oorlogen in Afghanistan en Irak volgens hem ook veldslagen met onder meer Iran, Syrië en zelfs Frankrijk volgen.

En ‘toevallig’ is het nu hommeles in Syrië. In Frankrijk vonden onlangs de bloedigste aanslagen ooit plaats.

Slaven

Het centrale motief van Bilderberg is ‘beheersing’ door het creëren van de massamens. “Hoewel het internet een bevrijdende macht is, zijn we tegelijkertijd slaven,” zei Estulin. “We worden 24 uur per dag in de gaten gehouden.”

Toen ik onlangs het tv-programma Hunted keek op de NPO, kon ik me niet aan de indruk onttrekken dat we al in een politiestaat leven.

In het programma slaan gewone burgers op de vlucht om drie weken uit handen te blijven van een speciale opsporingsdienst. Maar bijna overal waar je komt staan er camera’s op je gericht. En de opsporingsdienst heeft vergaande bevoegdheden. De meeste burgers worden dan ook al snel gesnapt.

Ingeplante chip

Estulin wees erop dat ze je mobieltje kunnen volgen, zelfs als deze uitstaat. Hij stelde dat contant geld zal verdwijnen en dat we straks alleen nog betalen met een ingeplante chip.

Media als MTV zorgen ervoor dat zo’n chip in de mode komt. Mensen die zich tegen het systeem keren, hebben dan niets meer te eten, aldus de schrijver.

Estulin wil mensen naar eigen zeggen bewust maken van het juk van de slavernij. “De beste slaven denken immers dat ze vrij zijn.”

Zijn boek ‘De ware geschiedenis van de Bilderbergconferentie’ is hier verkrijgbaar.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
an argie
an argie
7 jaren geleden

Waarom denk je dat zo’n piepklein land als Nederland op wereldniveau zoveel in de melk te brokkelen heeft?
Ons illegale koningshuis (er staat zelfs verankert in de grondwet dat men nazaat moet zijn van koning Willem I – vandaar dat elke DNA test steevast wordt geweigerd, plus het feit dat ze dit verspeelden door te vluchten in de meidagen van 1940, hetgeen betekent, zelfs juridisch gezien dat ELKE wet, elk verdrag, elk decreet en elke vorm van wetgeving die sinds 14 mei 1940 door het “Neerlands keunigshuis” is getekend, nietig dient te worden verklaard) is mede oprichter van deze Bilderberg groep, die zelfs de naam draagt van het hotel waar het allemaal in 1954 begon: Hotel Bilderberg in Oosterbeek.

Sinds de oprichting is het “Neerlands keuningshuis” voorzitter.
Mede oprichter Rockefeller heeft zelfs de pers in de jaren ’90 bedankt voor de persstilte rondom de materie die jaarlijks wordt besproken en waar zelfs de honden geen brood van lusten.
Crises, oorlogen, zionistische plannen, worden via deze groep op globaal niveau in gang gezet. Mede dankzij ons (illegale) “keuningshuis”.

En de “Neerlandse” sheeple maar zwaaien met de vlaggetjes op “keuningsdag”. Ze moesten eens weten.

https://www.davidicke.com/article/133432/78992-bilderberg-regular-queen-beatrix-of-the-netherlands-royal-family-with-more-skeletons-and-cupboards-than-a-graveyard-and-a-furniture-store-see-house-of-windsor-abdicates-in-favour-of-her-son

https://books.google.nl/books?id=ANy3BQAAQBAJ&pg=PA84&lpg=PA84&dq=dutch+royal+family+bilderberg+group&source=bl&ots=3JWdEppTWe&sig=QvPujLJEFxgBSn1V2ZgBAdo_GH8&hl=nl&sa=X&ved=0ahUKEwjc662N7rvQAhWF1RoKHQUHCPs4FBDoAQhRMAc#v=onepage&q=dutch%20royal%20family%20bilderberg%20group&f=false

Men verschuilt zich achter mooie woorden. De waarheid is echter totaal anders. Microkrediet? Te mooi voor woorden…
http://www.geennieuws.com/2015/04/myanmar-de-dodelijke-microkredieten-van-maxima/

De geschiedenis van de afgelopen 300 jaar en waar men uiteindelijk naar toe wil….
http://www.age-end.com/Gen-CSS/Khazars%20and%20New%20World%20Order.htm

Geuz
Geuz
7 jaren geleden

Die beslissing over Kosovo is interessant.
Wat ik begreep van Servische bronnen, dat is dat er een en genocide is geweest op Orthodoxe Serviërs daar, om deze te vervangen door Moslims uit Albanië.

De Bilderberg achtergrond is natuurlijk wel heel wat uitgebreider dan een groep elite die bij elkaar komt om plannen op te zetten. Bezoekers daar zijn niet allemaal bezig met een samenzwering, veel bezoekers zijn zelfs slechts bruikbare dwazen, terwijl veel beslissingen die daar besproken worden elders werden en worden genomen. De Bilderberg groep namelijk, is opgezet door de Jezuïet Jozef Retinger.
http://bilderbergmeetings.co.uk/jozef-retinger/
Dus als een Jezuïet dat heeft opgezet, dan worden samenzweringen vanuit de Contrareformatie slechts uitgewerkt via systemen als de Bilderberg Groep, maar ook vele andere systemen zijn middelen om strategie uit te zetten.

Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
7 jaren geleden

NEEN we zijn de leerschool van Bilderberg.

duit in zakje
duit in zakje
7 jaren geleden

@Geuz:

Haal jij niet twee mannen door elkaar? Jozef Retinger en Jozef Ratzinger?

De eerste heeft niets met Jesuieten te maken, de laatste is Paus in ruste.

Je moet die Retinger veel meer zien in de lijn van Van Coudenhove Kalergi. En natuurlijk de gehele Engelse aristocratie die al sinds de Reformatie van het padje af is.

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x