Homepagina » Het Complot » Zijn we allemaal slaven van Bilderberg?
Zijn we allemaal slaven van Bilderberg?

Zijn we allemaal slaven van Bilderberg?

Ik kijk even met een schuin oog naar de nieuwskoppen: bed-bad-brood, priesters mogen abortus vergeven, vogelgriep breidt zich weer eens uit, een piepklein plusje op de beurs en een berichtje over Sinterklaas.

Daar moeten we het mee doen.

Niets over de uitzending van Zorg.nu dat het HPV-vaccin niet zonder gevaar is, dat een Franse cementreus is aangeklaagd wegens vermeende banden met terreurgroep IS, of dat een brandstofvrije motor mogelijk echt werkt.

Simpele nieuwsberichtjes die ervoor moeten zorgen dat we ons verder niet bezighouden met zaken die er echt toe doen.

Social engineering

Doe je best op school, luister naar je ouders, kijk naar het Journaal en durf vooral niet van de gebaande paden af te wijken.

Mensen die een tegengeluid laten horen worden vaak vakkundig de grond ingeboord, want die mensen zijn gek en eng en die stoppen we het liefst weg in een inrichting.

Social engineering was nog nooit zo makkelijk. Of toch niet?

Opiniepeiler Gallup liet ons vorige week weten dat slechts 32 procent van de Amerikanen nog vertrouwen heeft in de media. Dat is minder dan een derde.

Mensen hebben het dus kennelijk wel een beetje gehad met al die simpele berichtjes en het bashen. Ook is er steeds meer aandacht voor onpartijdige en eenzijdige berichtgeving.

Kosovo

Onlangs las ik bij Vrij Nederland een artikeltje over Prins Bernhard-Bilderberg-Demminkadepten, waarin te lezen viel dat het Bilderbergverhaal ‘een soort van grappig is’.

Duidelijk geschreven door iemand die zich grondig heeft verdiept in de materie.

Hoe anders was het nog geen 10 jaar geleden, toen diepzinnige artikelen over Bilderberg nog gewoon konden.

Het Reformatorisch Dagblad had in 2007 een gesprek met Daniel Estulin, die op de macht van de Bilderbergclub was gestuit. Dat interview blijkt nu actueler dan ooit.

In juni 1996 kwam Estulin tot de ontdekking dat de Bilderbergers tijdens een bijeenkomst in Toronto hadden besloten tot oorlog, ditmaal over Kosovo. De oorlog moest nieuwe omzet creëren voor internationale ondernemingen.

Machtigste mensen

Estulin had op de drempel van de dood gestaan omdat hij samen met enkele vrienden voor het eerst publiciteit had gegeven aan de Bilderbergconferentie in de stad.

“De Bilderberggroep is een club voor de machtigste mensen ter wereld,” vertelde Estulin aan de krant. “Elk jaar houdt de groep van ongeveer 120 mensen een conferentie.”

Volgens hem behoren premiers en presidenten van NAVO-landen ertoe, net als industriëlen en bankiers, leden van de Europese Commissie en media zoals de New York Times, Reuters en Le Monde.

De eigenaren van deze media hebben gezworen dat over de conferentie wordt gezwegen, aldus Estulin.

Tot de vaste kern van de bezoekers behoren onder meer David Rockefeller en Henry Kissinger.

Nieuwe wereldorde

De beweging wil volgens hem een nieuwe wereldorde. “Het uitgangspunt is een gezamenlijk wereldbestuur onder een aristocratie uit Europa en Amerika.”

De nieuwe wereldorde werd al eens voorgesteld als een grote koloniale firma, die orders geeft aan regeringen. We zagen dat al gebeuren in handelsblokken als de Europese Unie en de Nafta in Noord-Amerika.

Dit zet je toch aan het denken over verdragen als TTIP en CETA.

Estulin wees erop dat ook president Bush lid was van Bilderberg. Omdat de olie bijna op is zullen op de oorlogen in Afghanistan en Irak volgens hem ook veldslagen met onder meer Iran, Syrië en zelfs Frankrijk volgen.

En ‘toevallig’ is het nu hommeles in Syrië. In Frankrijk vonden onlangs de bloedigste aanslagen ooit plaats.

Slaven

Het centrale motief van Bilderberg is ‘beheersing’ door het creëren van de massamens. “Hoewel het internet een bevrijdende macht is, zijn we tegelijkertijd slaven,” zei Estulin. “We worden 24 uur per dag in de gaten gehouden.”

Toen ik onlangs het tv-programma Hunted keek op de NPO, kon ik me niet aan de indruk onttrekken dat we al in een politiestaat leven.

In het programma slaan gewone burgers op de vlucht om drie weken uit handen te blijven van een speciale opsporingsdienst. Maar bijna overal waar je komt staan er camera’s op je gericht. En de opsporingsdienst heeft vergaande bevoegdheden. De meeste burgers worden dan ook al snel gesnapt.

Ingeplante chip

Estulin wees erop dat ze je mobieltje kunnen volgen, zelfs als deze uitstaat. Hij stelde dat contant geld zal verdwijnen en dat we straks alleen nog betalen met een ingeplante chip.

Media als MTV zorgen ervoor dat zo’n chip in de mode komt. Mensen die zich tegen het systeem keren, hebben dan niets meer te eten, aldus de schrijver.

Estulin wil mensen naar eigen zeggen bewust maken van het juk van de slavernij. “De beste slaven denken immers dat ze vrij zijn.”

Zijn boek ‘De ware geschiedenis van de Bilderbergconferentie’ is hier verkrijgbaar.

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
an argie
an argie
4 jaren geleden

Waarom denk je dat zo’n piepklein land als Nederland op wereldniveau zoveel in de melk te brokkelen heeft?
Ons illegale koningshuis (er staat zelfs verankert in de grondwet dat men nazaat moet zijn van koning Willem I – vandaar dat elke DNA test steevast wordt geweigerd, plus het feit dat ze dit verspeelden door te vluchten in de meidagen van 1940, hetgeen betekent, zelfs juridisch gezien dat ELKE wet, elk verdrag, elk decreet en elke vorm van wetgeving die sinds 14 mei 1940 door het “Neerlands keunigshuis” is getekend, nietig dient te worden verklaard) is mede oprichter van deze Bilderberg groep, die zelfs de naam draagt van het hotel waar het allemaal in 1954 begon: Hotel Bilderberg in Oosterbeek.

Sinds de oprichting is het “Neerlands keuningshuis” voorzitter.
Mede oprichter Rockefeller heeft zelfs de pers in de jaren ’90 bedankt voor de persstilte rondom de materie die jaarlijks wordt besproken en waar zelfs de honden geen brood van lusten.
Crises, oorlogen, zionistische plannen, worden via deze groep op globaal niveau in gang gezet. Mede dankzij ons (illegale) “keuningshuis”.

En de “Neerlandse” sheeple maar zwaaien met de vlaggetjes op “keuningsdag”. Ze moesten eens weten.

https://www.davidicke.com/article/133432/78992-bilderberg-regular-queen-beatrix-of-the-netherlands-royal-family-with-more-skeletons-and-cupboards-than-a-graveyard-and-a-furniture-store-see-house-of-windsor-abdicates-in-favour-of-her-son

https://books.google.nl/books?id=ANy3BQAAQBAJ&pg=PA84&lpg=PA84&dq=dutch+royal+family+bilderberg+group&source=bl&ots=3JWdEppTWe&sig=QvPujLJEFxgBSn1V2ZgBAdo_GH8&hl=nl&sa=X&ved=0ahUKEwjc662N7rvQAhWF1RoKHQUHCPs4FBDoAQhRMAc#v=onepage&q=dutch%20royal%20family%20bilderberg%20group&f=false

Men verschuilt zich achter mooie woorden. De waarheid is echter totaal anders. Microkrediet? Te mooi voor woorden…
http://www.geennieuws.com/2015/04/myanmar-de-dodelijke-microkredieten-van-maxima/

De geschiedenis van de afgelopen 300 jaar en waar men uiteindelijk naar toe wil….
http://www.age-end.com/Gen-CSS/Khazars%20and%20New%20World%20Order.htm

Rose
Rose
Reactie op  an argie
4 jaren geleden

Het koningshuis verschuilt zich achter het sprookje maar in werkelijkheid is het een nazi bolwerk. Dat is ook waarom Mabel er zo goed bij past.

Wie zich nog de woorden kan herinneren van prinses Margaretha toen ze nog samen was met Roy van zuydenwijn . Ze vertelde hoe minachtend Beatrix en de rest over het volk praatte. Meestal vertelt men de waarheid tijdens z’n ruzie !

Ik erken geen enkele regering, koningshuis of justitie….. ze zijn allemaal fake en gebaseerd op leugens en bedrog.

Jaja en maar zwaaien met jullie vlaggetjes.

Ja An argie helemaal correct van dat DNA dat weigeren ze categorisch

Rose
Rose
Reactie op  Rose
4 jaren geleden

Wil je de echte waarheid van ons koninghuis , Rutte nog nog veel meer criminale hooggeplaatste personen weten kijk dan naar de volgens video ,,, je moet wel een sterke maag hebben

https://www.youtube.com/watch?v=ee6PvGw_ne0

Geuz
Geuz
4 jaren geleden

Die beslissing over Kosovo is interessant.
Wat ik begreep van Servische bronnen, dat is dat er een en genocide is geweest op Orthodoxe Serviërs daar, om deze te vervangen door Moslims uit Albanië.

De Bilderberg achtergrond is natuurlijk wel heel wat uitgebreider dan een groep elite die bij elkaar komt om plannen op te zetten. Bezoekers daar zijn niet allemaal bezig met een samenzwering, veel bezoekers zijn zelfs slechts bruikbare dwazen, terwijl veel beslissingen die daar besproken worden elders werden en worden genomen. De Bilderberg groep namelijk, is opgezet door de Jezuïet Jozef Retinger.
http://bilderbergmeetings.co.uk/jozef-retinger/
Dus als een Jezuïet dat heeft opgezet, dan worden samenzweringen vanuit de Contrareformatie slechts uitgewerkt via systemen als de Bilderberg Groep, maar ook vele andere systemen zijn middelen om strategie uit te zetten.

Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
4 jaren geleden

NEEN we zijn de leerschool van Bilderberg.

duit in zakje
duit in zakje
4 jaren geleden

@Geuz:

Haal jij niet twee mannen door elkaar? Jozef Retinger en Jozef Ratzinger?

De eerste heeft niets met Jesuieten te maken, de laatste is Paus in ruste.

Je moet die Retinger veel meer zien in de lijn van Van Coudenhove Kalergi. En natuurlijk de gehele Engelse aristocratie die al sinds de Reformatie van het padje af is.

Rose
Rose
4 jaren geleden

De regering is niets anders dan een marionet van de schaduwregering.
De schaduwregering bestaat uit : De BV Oranje, de banken, Big Pharma, Multinationals en een handjevol elite.

Globalisering is het gif voor het volk.

Rose
Rose
4 jaren geleden

Ja priesters mogen abortus vergeven , de pil is verboden en alternatieve internet sites zijn gevaarlijk volgens diezelfde paus.

Rose
Rose
4 jaren geleden

Als je reageert bij veel internet sites lijkt het er verdacht veel op dat ze mensen in dienst hebben of beschermen om anderen die anders denken af te zeiken en te beledigen. Als jij je niet uit de tent laat lokken en met onderbouwde argumenten komt dan krijg je heel vaak een ban ….

Ik denk dat velen van ons hier mee te maken hebben gehad.

Faith
Faith
Reactie op  Rose
4 jaren geleden

Ze zijn zo druk bezig met demoniseren van ruimdenkenden dat ze vergeten het actuele nieuws te volgen.
Zelf kunnen ze niet ruim denken vanwege hun bekrompenheid dat weer direct een gevolg is van dat bord voor hun hoofd. Decennia lang. Zodoende geloven ze in hun eigen leugens.
Dat zal snel afgelopen zijn.
Er gaat nieuws rond dat Soros dood is en ”The take down of Soros” is begonnen.
Daar kunnen ze de lowel level cabal flunkies mee bedoelen, de puppets cq handlangers.
Ook schijnt de oude U.S. elite gevlucht te zijn omdat de waarheid aan het licht gaat komen als de leugenachtige media uitgeschakeld is.

https://www.youtube.com/watch?v=oC1FW9kdNEE

Rose
Rose
Reactie op  Faith
4 jaren geleden

Ik hoop dat Soros dood is … zo gauw dat bevestigt wordt drink ik er een op en ik hoop dat er nog veel gaan van die evil personen.

De elite heeft altijd het volk onderdrukt dat moet eens afgelopen zijn.
Lachen en leuk doen in je gezicht en achter je rug proberen ze de hele samenleving en levens te vernietigen.

wolfje
wolfje
Reactie op  Rose
4 jaren geleden

@Rose: u refereert o.m. aan die flutsite van nu.nl? daar heeft men de mogelijkheid om te reageren inmiddels afgeschaft. ik vraag me af wat de echte reden daar voor is

Rose
Rose
Reactie op  wolfje
4 jaren geleden

Onder andere maar er zijn er nog veel meer. Er is gruwelijk veel censuur meer dan je denkt. Nu.nl, RT News, the last wakeup call, Wel ingelichte kringen om er maar enkele te noemen.

Kishen
Kishen
Reactie op  Rose
4 jaren geleden

Dat zijn waarschijnlijk gewoon normale (gehersenspoelde) burgers. ik snap waarom je dat denkt en bedrijven hebben immers ook personeel in dienst die sociale media etc in de gaten houden voor negatieve publiciteit. Maar de mensen wereldwijd van rijk tot arm hoog of lag opgeleid: als je teveel afwijkt van het normale, dan wordt je als een gekkie gezien. een buitenbeentje dat altijd maar zeurt…(doe lekker gwn zoals de rest hoor je ze gewoon denken)..

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
4 jaren geleden
mario
mario
4 jaren geleden

natuurlijk zijn we al een politiestaat.
althans je wordt gezegd wat je wel en mag bv niet meer roken want dat is slecht en nu zijn ze bezig om er voor te zorgen dat je geen alcohol meer moet drinken dat is ooooo zo slecht.
ja natuurlijk is roken (pakje per dag) slecht en natuurlijk is een krat bier per dag slecht en natuurlijk is een slagroomtaart per dag slecht etc. etc.
laat je niets wijsmaken dat een sigaretje of sigaartje roken slecht en dat is het niet je lichaam kan dit makkelijk aan mits je je niet te buiten gaat hieraan maar dat geld voor alles.
nee ze willen je beknotten van de geneugten van het leven.
ze zijn meesters in het manipuleren en het zal ongemerkt je leven in sluipen zodat de burger het te laat in de gaten heeft.

Jaya
Jaya
4 jaren geleden

Slaven van het geld.

x

Check Also

coronapaspoort

Microsoft ontwikkelt door Rockefeller gefinancierde coronapaspoorten

Verschillende grote techbedrijven, waaronder Microsoft, werken momenteel ...

soros

Peruaanse rechtbank: Soros en Bill Gates zitten achter het coronavirus

Een Peruaanse rechtbank heeft beweerd dat ‘de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

20
0
We lezen graag je reactie!x