UFO

Probeert het Amerikaanse leger het bestaan van aliens te verbergen?

Help mee door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op internet is een filmpje opgedoken van een onschuldig gezin met kinderen dat door zwaarbewapende soldaten wordt gearresteerd omdat het te dicht in de buurt van Area 51 komt.

Volgens UFO-enthousiastelingen laten de beelden zien dat de VS iets te verbergen heeft. Zij denken dat het Amerikaanse leger het bestaan van buitenaards leven in de doofpot probeert te stoppen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Jeremiah Hasvold wilde onlangs met zijn zoontje een bezoek brengen aan Area 51, een geheime basis in de Nevadawoestijn. Volgens een aantal theorieën heeft het Amerikaanse leger er in de jaren veertig een autopsie uitgevoerd op een buitenaards wezen nadat zijn ruimtevaartuig was neergestort bij Roswell.

Hasvold laat zijn camera draaien terwijl hij in de buurt van een waarschuwingsbord bij de basis komt. Hij filmt hoe een gezin met kinderen hardhandig wordt tegengehouden door Amerikaanse soldaten. Iedereen moet uitstappen, terwijl de soldaten het gezin onder schot houden.

Als het leger zoveel moeite doet om mensen tegen te houden op 30 kilometer van Area 51, dan moeten ze wel een heel groot geheim bewaren, stelt Hasvold. De CIA erkende het bestaan van Area 51 in 2013, maar repte met geen woord over vliegende schotels of buitenaardse wezens.

[Nieuwsblad]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Roy
Roy
8 jaren geleden

Iedereen weet dat je daar niet mag komen, dit staat ook met vele borden aangegeven en als je dan toch voorbij de borden rijd (waar op staat dat je 1000 dollar boete of 6 maanden gevangenisstraf riskeert), heb je zelf een plaat voor je kop en is er kans dat je wordt gearresteerd.

Je ziet overigens nergens dat deze mensen gearresteerd worden, best kans dat hun identiteit wordt geverifiërd en dat ze weer worden weggestuurd, maar ja, dat laten ze natuurlijk niet zien. 🙂

Rene
Rene
8 jaren geleden

Omdat een gezin richting een militiare basis tijd en vervolgens wordt aangehouden door zwaarbewapende militairen is dat het bewijs volgens de ufo gelovigen dat ze iets te verbergeb hebben aliens. Nou bij elje militaire basis eordt zo gehandeld in amerika dus niks vreemds aan. Als je op basis van dit sumiere feit gaat oordelen dat er iets te verbergen valt ja dan is dat erg oppervlakkug .

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Uit machtsbelangen worden de UFO/’Aliens’_belangen in de doofpot gestopt.

Bob
Bob
8 jaren geleden

Ze verbergen onze geschiedenis! Onze geschiedenis is zo ernstig dat wij straks een hoop puin te ruimen hebben die wijzelf 3.2 miljoen jaar geleden gemaakt hebben.

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x