Homepagina » UFO » Probeert het Amerikaanse leger het bestaan van aliens te verbergen?
Probeert het Amerikaanse leger het bestaan van aliens te verbergen?

Probeert het Amerikaanse leger het bestaan van aliens te verbergen?

Op internet is een filmpje opgedoken van een onschuldig gezin met kinderen dat door zwaarbewapende soldaten wordt gearresteerd omdat het te dicht in de buurt van Area 51 komt.

Volgens UFO-enthousiastelingen laten de beelden zien dat de VS iets te verbergen heeft. Zij denken dat het Amerikaanse leger het bestaan van buitenaards leven in de doofpot probeert te stoppen.

Jeremiah Hasvold wilde onlangs met zijn zoontje een bezoek brengen aan Area 51, een geheime basis in de Nevadawoestijn. Volgens een aantal theorieën heeft het Amerikaanse leger er in de jaren veertig een autopsie uitgevoerd op een buitenaards wezen nadat zijn ruimtevaartuig was neergestort bij Roswell.

Hasvold laat zijn camera draaien terwijl hij in de buurt van een waarschuwingsbord bij de basis komt. Hij filmt hoe een gezin met kinderen hardhandig wordt tegengehouden door Amerikaanse soldaten. Iedereen moet uitstappen, terwijl de soldaten het gezin onder schot houden.

Als het leger zoveel moeite doet om mensen tegen te houden op 30 kilometer van Area 51, dan moeten ze wel een heel groot geheim bewaren, stelt Hasvold. De CIA erkende het bestaan van Area 51 in 2013, maar repte met geen woord over vliegende schotels of buitenaardse wezens.

[Nieuwsblad]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Roy schreef:

  Iedereen weet dat je daar niet mag komen, dit staat ook met vele borden aangegeven en als je dan toch voorbij de borden rijd (waar op staat dat je 1000 dollar boete of 6 maanden gevangenisstraf riskeert), heb je zelf een plaat voor je kop en is er kans dat je wordt gearresteerd.

  Je ziet overigens nergens dat deze mensen gearresteerd worden, best kans dat hun identiteit wordt geverifiërd en dat ze weer worden weggestuurd, maar ja, dat laten ze natuurlijk niet zien. 🙂

  22 likes
 • Rene schreef:

  Omdat een gezin richting een militiare basis tijd en vervolgens wordt aangehouden door zwaarbewapende militairen is dat het bewijs volgens de ufo gelovigen dat ze iets te verbergeb hebben aliens. Nou bij elje militaire basis eordt zo gehandeld in amerika dus niks vreemds aan. Als je op basis van dit sumiere feit gaat oordelen dat er iets te verbergen valt ja dan is dat erg oppervlakkug .

  8 likes
 • Bob schreef:

  Ze verbergen onze geschiedenis! Onze geschiedenis is zo ernstig dat wij straks een hoop puin te ruimen hebben die wijzelf 3.2 miljoen jaar geleden gemaakt hebben.

  8 likes
 • Kalki schreef:

  Uit machtsbelangen worden de UFO/’Aliens’_belangen in de doofpot gestopt.

  4 likes
 • Elise49 schreef:

  Kennis/wetenschap/technologie wordt pas bekend gemaakt aan het grote publiek, als het hen/het wereld systeem/agenda uitkomt. Een invasie bv., maar dat is weer een inside job.

  1 likes
 • Coeus schreef:

  Als je het terrein van een militaire basis betreedt, welke dan ook, zul je worden staande gehouden. Het verschil met veel andere bases is dat dit terrein zo groot is, dat er geen hekken omheen staan en je aan het begin geen slagboom met bewakers aantreft. Die rijden rond. Het schijnt in Area 51 overigens vrij vaak te gebeuren dat mensen er in rijden en de standaardprocedure is dat de bewakers de mensen overdragen aan de plaatselijke sherrif, die ze een boete geeft voor het betreden van verboden terrein. Niet heel merkwaardig allemaal.

  1 likes
 • B.N schreef:

  volgens mij was dit filmpje een toneelstuk

  0 likes
 • Eva schreef:

  Jémig zeg, dit ‘nieuws’ is uit de oude doos getrokken!

  0 likes
 • Dolex schreef:

  Logisch dat je niet vij een militaire basis in de buurt mag komen. Mag nergens denk ik.
  Merkwaardig dat de cameraman niet wordt aangesproken. Nepfilmpje?

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronapandemie

  ‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

  Lange Frans is er heilig van overtuigd ...

  adrenochroom

  Adrenochroom: Mensenbloed als drug en verjongingsmiddel

  Mutya Buena, voormalig lid van de Sugababes, ...

  >