Homepagina » Chemtrails » Stop Chemtrails Nu (petitie)
Stop Chemtrails Nu

Stop Chemtrails Nu (petitie)

Op de website Petities.nl is een burgerinitiatief gestart om het sproeien van chemtrails op de agenda van de Tweede Kamer te zetten.

Met het initiatief hoopt de petitionaris 40.000 handtekeningen te verzamelen, waarna de Tweede Kamer wordt verzocht het voorstel te bespreken en er een standpunt over in te nemen.

Behalve in Nederland wordt ook in de rest van Europa en de Verenigde Staten gesproeid door vliegtuigen. Contrails blijven maximaal vijf minuten zichtbaar. Chemtrails waaieren uit en zijn langere tijd zichtbaar als melkachtig uitziende sluiers die gezamenlijk een wolkendek vormen, zo luidt de petitie.

Parlementaire hoorzitting

De chemische stoffen vormen een gevaar voor mens en dier. Deze stoffen, die het optimaal functioneren van het bewustzijn van de mens blokkeren, verstoren de magnetische velden rondom de aarde en zijn waarschijnlijk medeverantwoordelijk voor de uitzonderlijke weersveranderingen, klinkt het verder.

Volgens de petitionaris is de toename van het aantal gevallen van aandoeningen aan de luchtwegen, huidziektes en chronische vermoeidheid waarschijnlijk voor het grootste deel te wijten aan het sproeien van barium, aluminium, polyamiden en andere stoffen.

In 1995 werd dit fenomeen voor het eerst gemeld. Het sproeien zou gestuurd worden door onderdelen van geheime diensten. Waarom doet de overheid hieraan mee en wordt het niet onmiddellijk verboden? Waarom zijn er nog geen Kamervragen gesteld over chemtrails?

“Met 40.000 handtekeningen zorgen we ervoor dat het sproeien van chemtrails besproken moet worden in de Tweede Kamer,” zegt de petitionaris. “Wij hopen dat er dan een serieus onderzoek komt en dat getuigen gehoord worden tijdens een parlementaire hoorzitting. Er zijn al aardig wat handtekeningen binnen, maar nog lang niet genoeg. Alleen al het lanceren van dit initiatief heeft de aandacht gevestigd op chemtrails. Dus we hopen dat dit de druk weer opvoert om er nu mee te stoppen.”

Amerikaanse tankvliegtuigen

De petitie is inmiddels meer dan 8.600 keer ondertekend. Niburu informeerde Kamerleden over de kwestie en stuurde in 2003 een open brief aan toenmalig minister-president Balkenende: “Aangezien het sproeien veelal gebeurt met Amerikaanse tankvliegtuigen, onder andere vanaf de Engelse basis Mildenhall, hopen wij dat u als minister-president ook de verantwoording neemt om dit aan te kaarten bij president Bush.”

Stop chemtrails nu

De premier liet echter niets van zich horen. Een jaar later eiste Niburu zijn aftreden. Er werden onder meer gesprekken gevoerd met een advocatenkantoor om te kijken of er juridische stappen ondernomen konden worden tegen onze corrupte overheid.

De meesten nemen aan dat de chemtrails tegen de bevolking zijn gericht. Dit idee werd vanaf 1999 uitgedragen door de Canadese journalist William Thomas. Hij zei van de BBC te hebben gehoord dat er in Engeland in twee weken tijd 6000 mensen waren overleden als gevolg van ademhalingsproblemen die te wijten waren aan chemtrails.

Anderen zeggen dat chemtrails een biologisch wapen zijn waarmee de elite ons DNA zodanig wil manipuleren dat we geen bedreiging meer vormen voor hun macht.

Meteorologen zien niets vreemds in de lucht. Zij zeggen dat contrails zich kunnen uitbreiden en tot wel twee dagen kunnen blijven bestaan. Honderdvijftig Kamerleden hebben chemtrails niet onderzocht en geloven er niet in.

De petitie Stop Chemtrails Nu kan hier worden ondertekend.

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Kapitein Biff schreef:

  Allemaal even die petitie tekeken mensen! Kapitein Biff heeft het allang gedaan en begrijpt niet dat er nog maar zo weinig mensen de petitie getekend hebben!
  Komop lui,

  of moet ik je even komen kielhalen?

  1 likes
 • MentiX schreef:

  Als het schadelijk is dan zijn de politici en hun familie daar ook het slachtoffer van. Chemtrail poeder absorbeert schadelijke straling. En de BBC berichtgeving is uiterst N.W.O. volgzaam.

  1 likes
 • m&m schreef:

  als ik erop klikt dan kom ik niet op de site?

  1 likes
 • kim schreef:

  Net gedaan Captain Biff 🙂

  1 likes
 • Ik schreef:

  Ik heb WEER getekend 🙂

  1 likes
 • mb schreef:

  Zolang ze niet bevestigen , kan er ook niet gestopt worden.
  Dus zo mogelijk keiharde bewijzen verzamelen en dan stappen ondernemen.

  1 likes
 • karel apel schreef:

  hoeveel petities moeten we daarvoor nog tekenen ?

  1 likes
 • Wakkere Henkie schreef:

  Hoeveel petities nog te gaan? Het houdt niet op en de enige die ik nog teken zijn;
  Petitie: Onmiddellijk uit de Europese Unie (is ons hier ooit om gevraagd om in te stappen?)
  Petitie: Onmiddellijk een burgerregering (tsja wat er nu zit…….)

  1 likes
 • lauke schreef:

  [quote name=”MentiX”]Als het schadelijk is dan zijn de politici en hun familie daar ook het slachtoffer van. Chemtrail poeder absorbeert schadelijke straling. En de BBC berichtgeving is uiterst N.W.O. volgzaam.[/quote]
  Er zijn zo veel meningen hier over, de een zegt geo engenering voor het genetisch voedsel project de ander zegt om het DNA te manipuleren, de ander zegt weer wat anders , wat is het nou vraag ik me dan af, mensen staan niet op 1 lijn bij dit onderwerp, dus ga ik er van uit dat niemand het fijne er van weet

  1 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”Kapitein Biff”]Allemaal even die petitie tekeken mensen! Kapitein Biff heeft het allang gedaan en begrijpt niet dat er nog maar zo weinig mensen de petitie getekend hebben!
  Komop lui,

  of moet ik je even komen kielhalen?[/quote]
  Zinloos kapitein.het chemtrail fenomeen komt van 2 kanten.zowel aards als neg buitenaards.Wandelend met onze hond in een open stuk in de buurt van Soesterberg ineens twee hele felle lichten op ong 6 km hoogte stil hangend er kwamen twee chemtrail vliegtuigen aan .lichten ineens uit en de twee vliegtuigen verdwenen in het niets .onze hond zag het ook en begon te blaffen.zelf wel wat gewend ,had ik zoiets,leuke show. Wij bleven een poosje staan kijken.En na verloop van 6 of 8 minuten werden die twee vliegtuigen weer zichtbaar op dezelfde plaats waar ze verdwenen waren. En vlogen gewoon verder.gemeld bij niburu zo,n 2 jaar geleden.

  1 likes
 • nans schreef:

  Gratis afhalen chemtrailpoeder ,dagenlijks leverbaar van af mijn tuinmeubels.?

  1 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”Kapitein Biff”]Allemaal even die petitie tekeken mensen! Kapitein Biff heeft het allang gedaan en begrijpt niet dat er nog maar zo weinig mensen de petitie getekend hebben!
  Komop lui,

  of moet ik je even komen kielhalen?[/quote]
  Kapitein Biff,ik heb getekend.

  1 likes
 • van Eijk schreef:

  Getekend!

  Wat het achterliggend motief is achter de chemtrails is nog niet eens zo van belang. Feit is dat er zware metalen en chemicaliën over ons en onze kinderen worden uitgespreid. Dit is onacceptabel.

  1 likes
 • max1 schreef:

  Ik zou graag tekenen, maar wat haalt het uit? Ze trekken er zich toch niets van aan. Helaas!

  1 likes
 • m&m schreef:

  ben op de site geweest en getekend.

  groetjes en mag de burger winnen.

  1 likes
 • 2Crazy2bTrue schreef:

  Persoonlijk nijg ik meer naar de mening van de meteorologen, maar ik zal de petitie wel tekenen al is het maar omdat het bij zoveel mensen leeft en er dus nog een hoop onduidelijkheden uit de weg te ruimen zijn.

  Laat maar komen die discussie.

  1 likes
 • Aequus schreef:

  Ook getekend maar ook ooit eerder ergens anders hiervoor, nu hopen op AKTIE vanuit het kabinet om te stoppen. Voor degene die veel last heeft van de luchtwegen, verse Tijm thee drinken. Baat het niet dan schaadt het niet, dit was een eerdere Gouden Tip van ook een Niburu bezoekster.

  1 likes
 • Aardebewoner schreef:

  Zou het helpen weer een petitie tegen chemtrails ? Ik heb al zo’n 3 keer een petitie tegen chemtrails getekend. En ja ook net nu weer (och toe maar weer !) Zou het helpen een petitie tegen chemtrails ?? Biodiversiteit lijkt me op dit moment belangrijker om voor te strijden ! Maar dat (chemtrail)gesproei over onze hoofden is ook flauwekul. Stop ermee !

  1 likes
 • huiduitslagdrogemond schreef:

  Ook hier in Zwolle is het feest…tjonge tjonge wat zijn ze snel en met heel veel tegelijk.Ik zit op dit moment met huiduitslag…in gezicht, hoofdhuid, onderarmen, handen etc etc. Het is alsof mijn huid in brand staat… Vooral mijn gezich en rondom de ogen. Als je goed kijkt is het helemaal niet helder buiten… hoe zou dat nou komen…Ik vind het walgelijk wat er boven mijn hoofd gebeurt…Het is meer dan duidelijk…Of we het kunnen stoppen met een petitie? Ik vraag het me af.. Wel direkt getekend… En nee ik heb niet in het zonnetje gezeten vandaag …dus de hitte op mijn huid is niet afkomstig van het bloot staan aan de zon..

  1 likes
 • Yvette schreef:

  Kijk ook even op deze facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/195559833907253/

  1 likes
 • biko steve schreef:

  Contrails toch?

  1 likes
 • Lurifax schreef:

  [quote name=”FJ”]Het antwoord lijkt me nee, kwaad kan het niet.

  Het kan wel degelijk kwaad! Laat de politiek zich aub bezighouden met échte problemen ipv met dit soort onzin!![/quote]

  Hahaha, dit vind ik heel erg grappig.
  Als u ook maar een klein beetje moeite had gedaan om zelf ook maar iets over dit uit te zoeken, dan zou u hebben uitgevonden dat het probleem juist is dat de overheid zich hier helemaal niet mee bezig houdt! Tenminste niet openlijk. Ik kan u ook alvast verklappen dat als u nog wat meer zoekt dat u erachter komt dat onze overheden er juist WEL mee bezig zijn, in het geheim dus, en dat de bevolking er juist NIET genoeg mee bezig is. Hahahhah een beetje dubbel uw opmerking vind u niet?

  Feit is ook nog eens een keer, dat nogmaals waneer u ook maar een heel klein beetje moeite had gedaan voordat u een compleet onzinnige dubbele uitspraak maakt, dat de petitie omschrijft dat het een BURGERINITIATIEF is. Politiek? Overheid? WAAR?!
  Het zijn juist wij, de wakkere burgers, die zich hier laten horen omdat jou ”politiek” hier juist niks om geeft en het zelfs recht in onze gezichten ontkent.

  Denkt u alstublieft na voordat u iemand tegenspreekt.

  Hartelijk bedankt

  1 likes
 • Pegasus schreef:

  [quote name=”Lurifax”]En wie zegt dat dit niet gebeurt?[/quote]

  Als verkeersvlieger zijnde heb ik het nog nooit meegemaakt terwijl ik toch met regelmaat door zo’n streep vlieg. Ook heb ik collega’s er nooit over gehoord.

  [quote name=”Lurifax”]
  Dit alles natuurlijk terwijl onze (alle) regering(en) doodleuk zegt dat dit contrails zijn. Yeah right, zelfs elke rookie op het gebied van aerospace zal u vertellen dat normale contrails echt niet langer dan 5 minuten blijven hangen.
  Verklaring?[/quote]

  Dit is eenvoudigweg niet waar. Kun je een meteorologische bron geven die bevestigd dat contrails niet langer dan 5 minuten kunnen bestaan en waarom?

  Contrails zijn per definitie (kunstmatige) cirriforme wolken. Natuurlijke cirriforme wolken kunnen luttele seconden tot dagen bestaan, dus waarom opeens niet als ze kunstmatig zijn?

  1 likes
 • Dennis schreef:

  http://m.youtube.com/#/watch?v=kZGTS4W4C-c&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DkZGTS4W4C-c

  Kijk en oordeel zelf

  Fed ex toestel bijna in botsing met chemtrail toestel

  1 likes
 • Floortje schreef:

  Bedankt voor het onder de aandacht brengen van deze petitie.
  Ik heb direct getekend.
  In de openbaarheid ermee. Het heeft meer dan lang genoeg geduurd.

  0 likes
 • johndo schreef:

  Net getekend en deze week aan de slag om een chembuster te bouwen.Leuk en creatief.

  0 likes
 • Arnold schreef:

  Goed initiatief maar ik had al eerder getekend. De Partij voor de Dieren weet er ook van:
  http://chemtrailalert.nl/2013/04/12/marion-gelukkig-neemt-partij-van-de-diren-mij-wel-serieus/

  0 likes
 • nans schreef:

  [quote name=”mb”]Zolang ze niet bevestigen , kan er ook niet gestopt worden.
  Dus zo mogelijk keiharde bewijzen verzamelen en dan stappen ondernemen.[/quote]
  Kijk op niburu ,of you tube heb je n dag wat te doen 🙂

  0 likes
 • J. Selten schreef:

  [quote name=”lauke”]
  Er zijn zo veel meningen hier over, de een zegt geo engenering voor het genetisch voedsel project de ander zegt om het DNA te manipuleren, de ander zegt weer wat anders , wat is het nou vraag ik me dan af, mensen staan niet op 1 lijn bij dit onderwerp, dus ga ik er van uit dat niemand het fijne er van weet[/quote]

  verdeel en heers 😉

  Heb getekend en gedeeld op facebook., als iedereen dat nou eens deed, dat delen op sociale media ^^

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  Mening of niet van af het moment van plaatsing van dit artikel.Worden wij hier in de regio Amersfoort soest -soesterberg helemaal vol gesproeid met die troep 5 t0t 8 vliegtuigen te gelijk.foto,s in email gaan naar redactie.

  0 likes
 • Grietje Stevens schreef:

  getekend

  0 likes
 • Joachim schreef:

  Dat chemtrails echt zijn, daar geloof ik wel in. Dus dat dit onder de aandacht komt en blijft vind ik een goed plan.
  Wat ik me dan nog wel afvraag is dat ‘de elite’ zichzelf dan toch ook bespoeit en vergiftigd!?

  0 likes
 • Dorua schreef:

  [quote name=”biko steve”]Contrails toch?[/quote]
  Nou… ik denk niet dat dat alleen gecondenseerd H2O is.
  Toen ik gisteren door de stad naar mijn werk fietste zag ik geen contrails in de blauwe lucht.
  Vandaag ‘stikte’ het ervan.

  Is die dienstregeling van Schiphol zó onregelmatig? Zelf vlieg ik nooit. Zouden meer mensen moeten doen. Verdacht is het wel… http://goo.gl/Ezwja

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”huiduitslagdrogemond”]Ook hier in Zwolle is het feest…tjonge tjonge wat zijn ze snel en met heel veel tegelijk.Ik zit op dit moment met huiduitslag…in gezicht, hoofdhuid, onderarmen, handen etc etc. Het is alsof mijn huid in brand staat… Vooral mijn gezich en rondom de ogen. Als je goed kijkt is het helemaal niet helder buiten… hoe zou dat nou komen…Ik vind het walgelijk wat er boven mijn hoofd gebeurt…Het is meer dan duidelijk…Of we het kunnen stoppen met een petitie? Ik vraag het me af.. Wel direkt getekend… En nee ik heb niet in het zonnetje gezeten vandaag …dus de hitte op mijn huid is niet afkomstig van het bloot staan aan de zon..[/quote]
  En nu maar afwachten of je wondjes krijgt als je lichaam de nano chips niet accepteer en het die uit werkt via de huid.

  0 likes
 • netron schreef:

  Het wordt tijd voor actie ik ben boos wat een rommel in de lucht. En het wordt steeds erger ze blokkeren zo het zonlicht.
  Ik ben niet gauw voor acties maar mijn verbolgenheid en boosheid maakt dat ik tot heel veel in staat ben.

  0 likes
 • Martin schreef:

  Wij nemen gewoon te veel we zijn te zacht aardig,je hoort altijdt van ,ach het valt wel mee jullie overdrijven,en de mobiele telefoons dan?ik zei in het begin al .mensen die straling is niet goed,maar weet je waar het ging gewoon geld verdien,wat intereseert hun dat nou verder of wij wat krijgen,dan verdienen zij weer aan de medicijnen,en de chemtrails zijn ons langzaam aan het vergiftigen,en de natuurlijke werking van onze mooie AARDE DIE ALTIJDT ZO GOED VOOR ONS IS.

  0 likes
 • jan schreef:

  [quote name=”huiduitslagdrogemond”]

  Ook hier in Zwolle is het feest…tjonge tjonge wat zijn ze snel en met heel veel tegelijk.Ik zit op dit moment met huiduitslag…in gezicht, hoofdhuid, onderarmen, handen etc etc. Het is alsof mijn huid in brand staat… Vooral mijn gezich en rondom de ogen. Als je goed kijkt is het helemaal niet helder buiten… hoe zou dat nou komen…Ik vind het walgelijk wat er boven mijn hoofd gebeurt…Het is meer dan duidelijk…Of we het kunnen stoppen met een petitie? Ik vraag het me af.. Wel direkt getekend… En nee ik heb niet in het zonnetje gezeten vandaag …dus de hitte op mijn huid is niet afkomstig van het bloot staan aan de zon..

  [/quote]

  Als die huiduitslag door chemtrails zou komen dan zou toch iedereen in Nederland dat ook moeten hebben?
  Ik heb er totaal geen last van.

  0 likes
 • Lurifax schreef:

  Mensen van het goede leven,

  Ik roep u allen op deze belangrijke petitie te tekenen. Voor degenen die zich er niet zo confortabel bij voelen of die zoiets hebben van ‘weer zo’n petitie, dit is al de zoveelste…’ vraag ik u om alstublieft na te denken over het feit of het dan als nog kwaad kan of deze petitie te tekenen. Het antwoord lijkt me nee, kwaad kan het niet. Doet u het dan maar om uw medemens blij te maken! Ik zou er in ieder geval erg blij van worden en er onvoorwaardelijk dankbaar voor zijn, iedere stem telt.
  Groetjes uit Houten

  0 likes
 • Plien schreef:

  #34 jan 06-06-2013 10:27

  Allergie of hooikoorts lijkt het op!

  #26 huiduitslagdrogemond 06-06-2013 00:04
  —————————————-
  zou de huisarts moeten raadplegen in plaats op dit forum iets te roeptoeteren.

  0 likes
 • denny schreef:

  International CHemtrail symposium 2010
  http://www.ustream.tv/recorded/7290769

  What in the World are they spraying,met nederlandse ondertiteling : http://www.youtube.com/watch?v=mEfJO0-cTis&feature=youtu.be

  0 likes
 • FJ schreef:

  Het antwoord lijkt me nee, kwaad kan het niet.

  Het kan wel degelijk kwaad! Laat de politiek zich aub bezighouden met échte problemen ipv met dit soort onzin!!

  0 likes
 • lauke schreef:

  [quote name=”jan”][quote name=”huiduitslagdrogemond”]

  Ook hier in Zwolle is het feest…tjonge tjonge wat zijn ze snel en met heel veel tegelijk.Ik zit op dit moment met huiduitslag…in gezicht, hoofdhuid, onderarmen, handen etc etc. Het is alsof mijn huid in brand staat… Vooral mijn gezich en rondom de ogen. Als je goed kijkt is het helemaal niet helder buiten… hoe zou dat nou komen…Ik vind het walgelijk wat er boven mijn hoofd gebeurt…Het is meer dan duidelijk…Of we het kunnen stoppen met een petitie? Ik vraag het me af.. Wel direkt getekend… En nee ik heb niet in het zonnetje gezeten vandaag …dus de hitte op mijn huid is niet afkomstig van het bloot staan aan de zon..

  [/quote]

  Als die huiduitslag door chemtrails zou komen dan zou toch iedereen in Nederland dat ook moeten hebben?
  Ik heb er totaal geen last van.[/quote] mischien is hij alergisch voor 1 van die stoffen, dat kan ook he 😉

  0 likes
 • FJ schreef:

  Kijk op niburu ,of you tube heb je n dag wat te doen 🙂

  Ik zou ook vooral niet op de site van het KNMI kijken ofzo! stel je toch voor dat die met een veel logischere verklaring komen…

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”Dorua”][quote name=”biko steve”]Contrails toch?[/quote]
  Nou… ik denk niet dat dat alleen gecondenseerd H2O is.
  Toen ik gisteren door de stad naar mijn werk fietste zag ik geen contrails in de blauwe lucht.
  Vandaag ‘stikte’ het ervan.

  Is die dienstregeling van Schiphol zó onregelmatig? Zelf vlieg ik nooit. Zouden meer mensen moeten doen. Verdacht is het wel… http://goo.gl/Ezwja%5B/quote%5D

  Uitlaatgassen, zal vast iets meer zijn dan alleen waterdamp, maar chemicaliën voor mind control? Welke chemicaliën zouden dat moeten zijn?

  Iemand die langs een drukke weg loopt krijgt overigens meer schadelijke stoffen binnen dan als er iets op 10 kilometer boven je wordt uitgestoten (als dat al zou neerdalen, wat onwaarschijnlijk is, dan is het zeer verdund). Roken is natuurlijk ook slecht.

  0 likes
 • biko steve schreef:

  [quote name=”Dorua”][quote name=”biko steve”]Contrails toch?[/quote]
  Nou… ik denk niet dat dat alleen gecondenseerd H2O is.
  Toen ik gisteren door de stad naar mijn werk fietste zag ik geen contrails in de blauwe lucht.
  Vandaag ‘stikte’ het ervan.

  Is die dienstregeling van Schiphol zó onregelmatig? Zelf vlieg ik nooit. Zouden meer mensen moeten doen. Verdacht is het wel… http://goo.gl/Ezwja%5B/quote%5D

  Dat hangt samen met allerlei atmosferische omstandigheden, hoogteverschillen, temperatuurverschillen etc, soms blijven ze hangen en soms niet, soms waaieren ze uit en soms niet, soms zie je vliegtuigen die wel een contrail achter laten en soms niet.

  0 likes
 • ReneH schreef:

  [quote name=”jan”]…
  Ik heb er totaal geen last van.[/quote]

  Bofkont … !

  Als de één last heeft van zijn kleine teen, dan hoef de ander het toch ook niet te hebben…

  Maar, chemtrails zijn er al heel lang…dus of die uitslag nu van de trails komen!?!?!

  0 likes
 • Pegasus schreef:

  [quote name=”Dorua”][quote name=”biko steve”]Contrails toch?[/quote]
  Nou… ik denk niet dat dat alleen gecondenseerd H2O is.
  Toen ik gisteren door de stad naar mijn werk fietste zag ik geen contrails in de blauwe lucht.
  Vandaag ‘stikte’ het ervan.

  Is die dienstregeling van Schiphol zó onregelmatig? Zelf vlieg ik nooit. Zouden meer mensen moeten doen. Verdacht is het wel…[/quote]
  Zo heel verdacht vind ik het niet aangezien contrails zich precies zo gedragen zoals je dat van natuurlijke wolken zou verwachten.
  Wanneer je de ene dag blauwe lucht hebt en de andere dag veel contrails dan kun je er donder op zeggen dat een paar honderd kilometer verderop een warmtefront ligt. Dit zorgt namelijk voor een vochtige lucht hoog in de troposfeer die soms net niet vochtig genoeg is om op natuurlijke wijze tot wolkvorming te komen. De uitstoot van vliegtuigen geven dan net dat laatste zetje.

  0 likes
 • Rolling Stone schreef:

  [quote name=”FJ”]Het antwoord lijkt me nee, kwaad kan het niet.

  Het kan wel degelijk kwaad! Laat de politiek zich aub bezighouden met échte problemen ipv met dit soort onzin!![/quote]

  Ja natuurlijk… je bedoeld hoe nog meer te bezuinigen. In het buitenland het geld uitgeven als lening en dit nooit weer terugkrijgen. Hoe nog meer de ouderen onder ons, uit kunnen kleden en het liefst helemaal niet meer onder een douche en steeds minder handen aan bed. Hoe de thuishulp nog meer uitdunnen, door de werknemers met nog minder loon harder te laten bloeden. Terwijl in de krant met grote letters staat, hoeveel miljoenen er dit jaar weer als winst kan worden bijgeschreven bij de thuiszorg zelf en de hoe de bestuurders met nog grotere bonnusen weg laten lopen. Hoe de automobilist nog meer laten betalen voor benzine en belastingen enz. Hoe nog meer jongeren zonder enig perspectief thuis laten zitten, zonder hoop op werk en toekomst. Hoe de zorgkosten nog meer opschroeven en steeds minder medicijnen in het hun pakket. Moet ik nog even doorgaan ?

  0 likes
 • Avatar_777 schreef:

  [quote name=”Kapitein Biff”]Allemaal even die petitie tekeken mensen! Kapitein Biff heeft het allang gedaan en begrijpt niet dat er nog maar zo weinig mensen de petitie getekend hebben!
  Komop lui,

  of moet ik je even komen kielhalen?[/quote]

  Allang gedaan, hoor 😉

  0 likes
 • Avatar_777 schreef:

  [quote name=”lauke”][quote name=”MentiX”]Als het schadelijk is dan zijn de politici en hun familie daar ook het slachtoffer van. Chemtrail poeder absorbeert schadelijke straling. En de BBC berichtgeving is uiterst N.W.O. volgzaam.[/quote]
  Er zijn zo veel meningen hier over, de een zegt geo engenering voor het genetisch voedsel project de ander zegt om het DNA te manipuleren, de ander zegt weer wat anders , wat is het nou vraag ik me dan af, mensen staan niet op 1 lijn bij dit onderwerp, dus ga ik er van uit dat niemand het fijne er van weet[/quote]

  Er spelen vele factoren een rol in deze. Waaronder de bovenvermelde.

  0 likes
 • Sun schreef:

  [quote name=”huiduitslagdrogemond”]Ook hier in Zwolle is het feest…tjonge tjonge wat zijn ze snel en met heel veel tegelijk.Ik zit op dit moment met huiduitslag…in gezicht, hoofdhuid, onderarmen, handen etc etc. Het is alsof mijn huid in brand staat… Vooral mijn gezich en rondom de ogen. Als je goed kijkt is het helemaal niet helder buiten… hoe zou dat nou komen…Ik vind het walgelijk wat er boven mijn hoofd gebeurt…Het is meer dan duidelijk…Of we het kunnen stoppen met een petitie? Ik vraag het me af.. Wel direkt getekend… En nee ik heb niet in het zonnetje gezeten vandaag …dus de hitte op mijn huid is niet afkomstig van het bloot staan aan de zon..[/quote]

  Hoi,
  Toevallig hebben wij hier ook mee te maken na het lopen van de avondvierdaagse van dinsdagavond. Gisteranvond heb ik er citroensap (biologische) op gedaan en het is nu bijna weg. Het helpt ook trouwens bij muggenbulten en brandnetelbulten. Vrijwel direct is de jeuk weg. Citroen helpt bij heel veel. Doe er je voordeel mee. Ik vermoedde zelf dat het lag aan de omgeving, gebruik van pesticides en/of herbicide/ roundup in de omgeving waar gewandeld werd. Maar misschien inderdaad gewoon uit de lucht. Maar zoal ik al schreef bio-citroen werkt voor heel veel. Het maakt je lichaam van binnen en van buiten weer fit en sterk!

  0 likes
 • Avatar_777 schreef:

  [quote name=”m&m”]ben op de site geweest en getekend.

  groetjes en mag de burger winnen.[/quote]

  Als we niks doen haalt het zeker niks uit.
  Dit is in ieder geval een kleine actie die iedereen kan ondernemen.

  0 likes
 • Avatar_777 schreef:

  [quote name=”Joachim”]Dat chemtrails echt zijn, daar geloof ik wel in. Dus dat dit onder de aandacht komt en blijft vind ik een goed plan.
  Wat ik me dan nog wel afvraag is dat ‘de elite’ zichzelf dan toch ook bespoeit en vergiftigd!?[/quote]

  Die hebben vast wel een of ander tegengif.

  0 likes
 • Avatar_777 schreef:

  [quote name=”jan”][quote name=”huiduitslagdrogemond”]

  Ook hier in Zwolle is het feest…tjonge tjonge wat zijn ze snel en met heel veel tegelijk.Ik zit op dit moment met huiduitslag…in gezicht, hoofdhuid, onderarmen, handen etc etc. Het is alsof mijn huid in brand staat… Vooral mijn gezich en rondom de ogen. Als je goed kijkt is het helemaal niet helder buiten… hoe zou dat nou komen…Ik vind het walgelijk wat er boven mijn hoofd gebeurt…Het is meer dan duidelijk…Of we het kunnen stoppen met een petitie? Ik vraag het me af.. Wel direkt getekend… En nee ik heb niet in het zonnetje gezeten vandaag …dus de hitte op mijn huid is niet afkomstig van het bloot staan aan de zon..

  [/quote]

  Als die huiduitslag door chemtrails zou komen dan zou toch iedereen in Nederland dat ook moeten hebben?
  Ik heb er totaal geen last van.[/quote]

  Dat kan. Iedereen reageert verschillend. Bijvoorbeeld: Ook niet iedereen heeft last van hooikoorts

  0 likes
 • Octane schreef:

  [quote name=”days of our lives”]
  Iemand die langs een drukke weg loopt krijgt overigens meer schadelijke stoffen binnen dan als er iets op 10 kilometer boven je wordt uitgestoten (als dat al zou neerdalen, wat onwaarschijnlijk is, dan is het zeer verdund). [/quote]

  Hoe komt dat bericht nu op Niburu?? Die zaak komt dan voor een commissie en ik neem aan dat Niburu een reageerbuisje vol heeft met dat spul inclusief de lab uitslagen ? Nou wat zit er in ?
  Over 1000’en tonnen nanodeeltjes uitlaatgassen van een katalysator praten ze maar niet over want dat kennen ze niet ? :-l, :-l Wat voor opleiding heeft Niburu gehad?

  0 likes
 • Pegasus schreef:

  Ik vraag me af… als chemtrails echt bestaan en echt zo schadelijk zijn, hoe komt het dan dat je nooit eens hoort dat alle inzittenden van een vliegtuig ziek worden wanneer ze in zo’n trail vliegen?
  De lucht in een vliegtuig komt immers gewoon ongefilterd van buiten, je zou verwachten dat personeel en passagiers dan een enorme hoeveelheid chemicalien inademen.

  0 likes
 • Lurifax schreef:

  [quote name=”Pegasus”]Ik vraag me af… als chemtrails echt bestaan en echt zo schadelijk zijn, hoe komt het dan dat je nooit eens hoort dat alle inzittenden van een vliegtuig ziek worden wanneer ze in zo’n trail vliegen?
  De lucht in een vliegtuig komt immers gewoon ongefilterd van buiten, je zou verwachten dat personeel en passagiers dan een enorme hoeveelheid chemicalien inademen.[/quote]

  En wie zegt dat dit niet gebeurt?

  0 likes
 • Tjeu schreef:

  Ik wist dat het er was (chemtrails), maar dat ze precies bepaalde kleine gebieden hier in Nederland besproeien had ik niet gedacht.
  Op 25 maart 2013 zag ik iets wat dit alles bevestigde. In de buurt van Eindhoven zag ik een vliegtuig sproeien, het duurde te lang voordat de streep weg ging. Ook was het een draaiende/omkerend vliegtuig. De bellen gingen bij mij rinkelen! Deze bewegingen en strepen heb vanaf 14.00 uur gedurende ±2 uur gadegeslagen. Het vliegtuig kwam om de ±10 min weer een rondje maken. Ik heb “geturft” om het aantal bij te houden. Het waren er 9!

  Als het al een “teruggehouden” landing was (vliegveld Eindhoven), is 2uur toch wel lang. Maar zeker ook de strepen, want die kon je nog steeds terug zien.

  Hier moet echt iets aan gedaan worden.

  Prima, dat Niburu dit nu weer actueel maakt.

  0 likes
 • Lurifax schreef:

  Dankjewel Rolling Stone. Het is inderdaad de keiharde waarheid. Zelf ben ik 21 en heb ik nu al genoeg van de punten die u zegt meegemaakt.

  Hiermee wil ik heel erg graag nogmaals benadrukken dat het tekenen van deze petitie voor uzelf totaal geen kwaad kan. (INTEGENDEEL NATUURLIJK!!!)

  Voor de sceptici onder ons heb ik nog wel een leuke. Vooropgesteld dat voordat uw mening is dat dit niet waar en onzin is, moet u beide kanten van het verhaal genoeg hebben bestudeerd om zo’n mening te vormen. (gouden regel van de wetenschap?)

  Dat aangenomen te hebben, verklaar nu eens waarom in genoeg documentaires (waaronder hele goede zelfs hier in de comments zijn gelinked!) bewijs, door erkende wetenschappers, wordt getoond dat er in de grond van gebieden waar door veel mensen is aangegeven chemtrails te zien, weldegelijk een zeer zorgwekkende stijging van giftige schadelijke stoffen die genoemd worden als onderdeel van het arsenaal aan giftige stoffen waarmee we worden bespoten, aanwezig is.(noord amerika komt voornamelijk naar voren in één van de betere docus)
  Dit alles natuurlijk terwijl onze (alle) regering(en) doodleuk zegt dat dit contrails zijn. Yeah right, zelfs elke rookie op het gebied van aerospace zal u vertellen dat normale contrails echt niet langer dan 5 minuten blijven hangen.
  Verklaring?

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”Pegasus”]Ik vraag me af… als chemtrails echt bestaan en echt zo schadelijk zijn, hoe komt het dan dat je nooit eens hoort dat alle inzittenden van een vliegtuig ziek worden wanneer ze in zo’n trail vliegen?
  De lucht in een vliegtuig komt immers gewoon ongefilterd van buiten, je zou verwachten dat personeel en passagiers dan een enorme hoeveelheid chemicalien inademen.[/quote]
  hoi,ik heb net een foto naar Niburu gestuurd,een verkeers vliegtuig omgebouwd voor hele grote tanks waarin vloeistof zitten.ik hoop dat Niburu deze plaatst.
  Groetjes.

  0 likes
 • Christgalactic schreef:

  In de stad waar ik woon hebben we via een burgerinitiatief collectief hiervoor klacht neergelegd. Er werd een rapport van experten in het vliegwezen genaamd “case orange” voor de rechter gepresenteerd. Na lang wachten is er een onderzoek rond het chemtrailfenomeen gestart. Deze rechtzaak is na lang pleiten geeindigd in een remisestelling. De onderzoeksrechter mocht namelijk geen onderzoek verrichten op internationaal millitair domein (Chièvre). Dit kon echter enkel door bekrachtiging van de koning.

  0 likes
 • H. Liter schreef:

  [quote name=”Pegasus”][quote name=”Lurifax”]En wie zegt dat dit niet gebeurt?[/quote]

  Als verkeersvlieger zijnde heb ik het nog nooit meegemaakt terwijl ik toch met regelmaat door zo’n streep vlieg. Ook heb ik collega’s er nooit over gehoord.

  [quote name=”Lurifax”]
  Dit alles natuurlijk terwijl onze (alle) regering(en) doodleuk zegt dat dit contrails zijn. Yeah right, zelfs elke rookie op het gebied van aerospace zal u vertellen dat normale contrails echt niet langer dan 5 minuten blijven hangen.
  Verklaring?[/quote]

  Dit is eenvoudigweg niet waar. Kun je een meteorologische bron geven die bevestigd dat contrails niet langer dan 5 minuten kunnen bestaan en waarom?

  Contrails zijn per definitie (kunstmatige) cirriforme wolken. Natuurlijke cirriforme wolken kunnen luttele seconden tot dagen bestaan, dus waarom opeens niet als ze kunstmatig zijn?[/quote]
  Hoi Pegasus,
  Heb je als verkeersvlieger ook wel eens een UFO gezien? Want je zult wel aardig wat vlieguren gemaakt hebben.
  Gr. Hans

  0 likes
 • 365Y schreef:

  Contrails verhaal werd overgenomen van mensen die geen verstand van het weer hebben maar afgaan op wat ze waarnemen. Ook Niburu denkt niet na over andere opinies zoals velen van mij die ik hier vele malen heb geventileerd , velen denken slechts aan de wereldwijde complot theorieen, jammer want dit is niet waar hoewel ik niet wil beweren dat wat er in de lucht aan strepen te zien is gezond zou zijn .. Maar bv gedachten controle is hiermee echt niet te maken, wel vragen over het waarom, en dan komen er altijd valse vlag alarmen om de hoek kijken, en omdat een mens graag zichzelf iets wijs maakt wanneer het om onduidelijk gevaar gaat , past dit natuurlijk heel goed in dat zelfde straatje van het hoogste woord krijgen . Ik ben het hardgrondig oneens met chemtrails theorieen in de vorm en redenen waarin het verdacht word gemaakt .

  0 likes
 • Paulussie schreef:

  Zijn er in Nederland bodemanalyses gedaan en gepubliceerd ?

  0 likes
 • Elbert Westerbeek schreef:

  Het gaat om de waarheid of je nu denkt dat het wel of niet gebeurt. Deze petitie loopt al sinds 2005. Eerst op papier en toen via petities.nl Er zijn nog 30.000 ondersteuners nodig. Dus help!

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”Bartje”][quote name=”legaal”][quote name=”Pegasus”]Ik vraag me af… als chemtrails echt bestaan en echt zo schadelijk zijn, hoe komt het dan dat je nooit eens hoort dat alle inzittenden van een vliegtuig ziek worden wanneer ze in zo’n trail vliegen?
  De lucht in een vliegtuig komt immers gewoon ongefilterd van buiten, je zou verwachten dat personeel en passagiers dan een enorme hoeveelheid chemicalien inademen.[/quote]
  hoi,ik heb net een foto naar Niburu gestuurd,een verkeers vliegtuig omgebouwd voor hele grote tanks waarin vloeistof zitten.ik hoop dat Niburu deze plaatst.
  Groetjes.[/quote]
  Oh God, alweer die foto van een testvliegtuig met die tanks om de balans te calibreren? FYI: daar zit gewoon water in hoor. Is een test vliegtuig hoor![/quote]

  oh ja nou dit was echt geen test vliegtuig waarom zitten er dan aan die tanks slangen.wil je een vliegtuig testen zet je er gewoon stoelen er in en dan poppen lichte zware en dan koffers in het bagage rek en dan in het ruim inderdaad vaten.dat is op deze foto niet het geval hier kwamen slangen uit de vaten,en zeg niet dit is voor het testen.

  0 likes
 • Pegasus schreef:

  [quote name=”H. Liter”]
  Hoi Pegasus,
  Heb je als verkeersvlieger ook wel eens een UFO gezien? Want je zult wel aardig wat vlieguren gemaakt hebben.
  Gr. Hans[/quote]

  Hoihoi, Als vlieger zie je vaak wel dingen in de lucht waarvan je niet direct doorhebt wat het is. Meestal kijk ik dan op mijn navigatiedisplay om te zien of er ander verkeer in de buurt zit dat ook een civiele transponder draagt. Maar meestal besteed ik er niet zo veel aandacht aan want ik heb nog nooit iets gezien wat echt geen vliegtuig of wolk had kunnen zijn.

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”Tjeu”]Ik wist dat het er was (chemtrails), maar dat ze precies bepaalde kleine gebieden hier in Nederland besproeien had ik niet gedacht.
  Op 25 maart 2013 zag ik iets wat dit alles bevestigde. In de buurt van Eindhoven zag ik een vliegtuig sproeien, het duurde te lang voordat de streep weg ging. Ook was het een draaiende/omkerend vliegtuig. De bellen gingen bij mij rinkelen! Deze bewegingen en strepen heb vanaf 14.00 uur gedurende ±2 uur gadegeslagen. Het vliegtuig kwam om de ±10 min weer een rondje maken. Ik heb “geturft” om het aantal bij te houden. Het waren er 9!

  Als het al een “teruggehouden” landing was (vliegveld Eindhoven), is 2uur toch wel lang. Maar zeker ook de strepen, want die kon je nog steeds terug zien.

  Hier moet echt iets aan gedaan worden.

  Prima, dat Niburu dit nu weer actueel maakt.[/quote]
  Ik zou zeggen kom eens gezellig naar de regio Amersfoort,vanaf het moment van plaatsing van dit artikel zijn wij hier giga de klos en wel 24 uur per dag.en de regio hier is al een proeftuin voor die psychopaten.respect voor het leven hebben zij niet, volgens hun agenda zijn wij kakkerlakken en mieren .Dus die moeten maar verdelgt worden.Ik vraag mij al een tijd af wat er moet gebeuren wil die slapende massa wakker worden.Een kil shot van onze vader de Zon zou wonderen verrichten.

  0 likes
 • Pegasus schreef:

  [quote name=”legaal”]
  oh ja nou dit was echt geen test vliegtuig waarom zitten er dan aan die tanks slangen.wil je een vliegtuig testen zet je er gewoon stoelen er in en dan poppen lichte zware en dan koffers in het bagage rek en dan in het ruim inderdaad vaten.dat is op deze foto niet het geval hier kwamen slangen uit de vaten,en zeg niet dit is voor het testen.[/quote]

  Ik weet niet precies welke foto je bedoelt, maar in vermoed dat het deze is:
  http://www.secretsofthefed.com/wp-content/uploads/2012/12/DSC01774.jpg

  Dit is het Boeing 777-200LR prototype. In het toestel zijn op verschillende punten vaten geplaatst die verbonden zijn met slangen zodat men het water van voor naar achter kan pompen. Zo kan men testen wat de invloed van heen en weer lopende passagiers en het verbruik van brandstof is op het zwaartepunt en daarmee de vliegstabiliteit van het vliegtuig.

  0 likes
 • Octane schreef:

  [quote name=”Elbert Westerbeek”]Het gaat om de waarheid of je nu denkt dat het wel of niet gebeurt. Deze petitie loopt al sinds 2005. Eerst op papier en toen via petities.nl Er zijn nog 30.000 ondersteuners nodig. Dus help![/quote]

  O.k.Elbert. Heb jij 5 gram van dat spul als bewijs ? 1 gram dan ? O.k. 2 millgram dan ?? Of een biopsie uit je longen ?
  Met het analyse rapport waardoor je deze aktie hebt opgestart ? Heb je die analyse op het web gezet ? Of hebben Britten of Amerikanen dat al gedaan ? Waar dan ?
  Info graag. Aan Georg Bush gevraagd ?
  Dat zal helpen.

  0 likes
 • jan schreef:

  [quote name=”Pegasus”]

  Ik weet niet precies welke foto je bedoelt, maar in vermoed dat het deze is:
  http://www.secretsofthefed.com/wp-content/uploads/2012/12/DSC01774.jpg

  Dit is het Boeing 777-200LR prototype. In het toestel zijn op verschillende punten vaten geplaatst die verbonden zijn met slangen zodat men het water van voor naar achter kan pompen. [/quote]

  Was je brevet nog current?

  0 likes
 • Raymond van de Weele schreef:

  Chem trails ik houdt ze goed in de gaten ! we hebben regio Eindhoven en Geldrop, regelmatig last van deze chemtrails ,veel schadelijke stoffen zitten er in ,als zware metalen ,en verbindingen van siliconen, lood 0xide heb ik eens ergens gelezen !afijn er zijn er erg veel ! ze zouden zijn voor de schadelijke straling van de zon tegen te gaan ,en co2 ??? ik geloof dit niet ,en las dat als je al een ziekte had deze konden versterken en versnellen door inademing van deze lucht !
  Ik ben tegen chemtrails van elke vorm ook,en wens deze lucht niet in te ademen !
  alleen door meer protesten zal men uiteindelijk stoppen ,maar dit is nog niet zover ,omdat veel mensen denken dat dit chemtrail gebeuren geen kwaad kan !
  hoop op meer weerstand hiertegen en onderzoek hiernaar maar wel door een belangeloze organisatie !
  groet ,
  Raymond .

  0 likes
 • saljoet schreef:

  [quote name=”Tjeu”]Voor diegenen die het (oude)verhaal van de vliegtuigmonteur nog niet gelezen hebben:

  http://nibiru.nu/forum/showthread.php?tid=7641

  Hier nog een paar linkjes:

  http://www.youtube.com/watch?v=e8EOXYG4elQ&feature=player_embedded
  http://chemtrailalert.nl/
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mEfJO0-cTis#t=4s
  http://www.youtube.com/watch?v=1D7p2w9p8pM&feature=youtu.be%5B/quote%5D
  Leuk dat verhaal nog eens te lezen. Leuk ook dat Pegasus ook hier een goed onderbouwd commentaar geeft. Ikzelf ben al bijna een halve eeuw werkzaam in het onderhoud aan grote verkeersvliegtuigen en kan de mening van Pegasus volledig onderschrijven. Neemt niet weg dat ik geloof dat er (op kleine schaal?) geëxperimenteerd is/wordt met in de atmosfeer brengen van chemicaliën. Maar wat wij dagelijks boven ons hoofd zien is precies wat Pegasus zegt: bevroren waterdamp uit de motoren, met natuurlijk hele kleine hoeveelheden roet, motorolie en metaaldeeltjes als gevolg van motorslijtage.
  Hoe lang dat blijft hangen is afhankelijk van de atmosferische omstandigheden op de hoogte waarop het vliegtuig vliegt. Tis niet meer en niet minder.

  0 likes
 • Sun schreef:

  ok, is het voor een ieder nu wel overtuigend? Zie Weather Modication Inc. Sinds 1961 worden ze ingezet worden om het weer te manipuleren. Dus i.p.v. Here comes the Sun, is het: There goes the Sun 🙁

  http://www.weathermodification.com/aircraft.php

  0 likes
 • BdeD schreef:

  [quote name=”lauke”][quote name=”jan”][quote name=”huiduitslagdrogemond”]

  Ook hier in Zwolle is het feest…tjonge tjonge wat zijn ze snel en met heel veel tegelijk.Ik zit op dit moment met huiduitslag…in gezicht, hoofdhuid, onderarmen, handen etc etc. Het is alsof mijn huid in brand staat… Vooral mijn gezich en rondom de ogen. Als je goed kijkt is het helemaal niet helder buiten… hoe zou dat nou komen…Ik vind het walgelijk wat er boven mijn hoofd gebeurt…Het is meer dan duidelijk…Of we het kunnen stoppen met een petitie? Ik vraag het me af.. Wel direkt getekend… En nee ik heb niet in het zonnetje gezeten vandaag …dus de hitte op mijn huid is niet afkomstig van het bloot staan aan de zon..

  [/quote]

  Als die huiduitslag door chemtrails zou komen dan zou toch iedereen in Nederland dat ook moeten hebben?
  Ik heb er totaal geen last van.[/quote] mischien is hij alergisch voor 1 van die stoffen, dat kan ook he ;-)[/quote]

  of misschien is het gewoon dit http://nl.wikipedia.org/wiki/Nocebo-effect

  de kracht van het negatieve denken..

  en wat ik al eerder een keer zei

  “de enige vraag die niemand wilt of kan beantwoorden en welke vaker gesteld wordt is “Waar zijn de mensen die hier achter zitten?” lopen deze mensen niet in de buitenlucht die ze zelf zouden bevuilen.
  Of verdient de farmaceutische industrie dan weer extra geld, omdat ze medicijnen moeten ontwikkelen voor deze mensen, zodat ze zelf geen last krijgen van deze chemtrails.

  Misschien maken die strepen ons ziek, misschien niet.. één ding is zeker, de stress die deze strepen bij veel gelovers veroorzaken kan net zo veel (dan niet meer) schade toebrengen aan je gezondheid..”

  0 likes
 • Mónica schreef:

  Bedankt Sun voor de link van Weather Modication Inc. Eindelijk het stuitende bewijs dat deze weathermodificationmaatschappijen daadwerkelijk bestaan. Ik zie ze letterlijk dagelijks vliegen.

  Kunnen we, nu we weten wie ze zijn, ze niet aansprakelijk stellen voor de misdaad die zij dagelijks tegen de mensheid en de natuur in zijn geheel plegen? Ik ben het in ieder geval meer dan spuugzat. Heel Utrecht ligt weer onder een vieze, witte smogdeken.

  0 likes
 • lex schreef:

  ik heb deze petitie drie jaar gelden al getekend. Vind het belachelijk dat 40.000 handtekeningen zo lang moet duren.

  Geo engineering word nu inmiddels langzaam aan voorgesteld aan het grote publiek, terwijl diegene die dit jaren gelden al hebben opgepikt, nog steeds worden weggezet als complotdenkers. Frustrerend he?!

  0 likes
 • WWS schreef:

  Nieuwe whistleblower mbt chemtrails:
  http://www.youtube.com/watch?v=CjujZ4Pr5u4

  (Zo een petitie is leuk, maar ze zullen echt niet opeens een heel serieus debat gaan voeren over chemtrails in de Tweede Kamer, vergeet het maar, misschien 1 minuutje beetje lacherig doen zodat ze aan hun verplichting hebben voldaan om het erover te hebben en dat is het dan)

  0 likes
 • Ahura Mazda schreef:

  stress of geen stress
  dit is en blijft een criminele activiteit tegen de mensheid,
  en de mensen die erachter zitten hebben zeker wel een oplossing voor hun eigen gezondheid. ik kan op moment hier in het noorden het hemelse kleur niet eens meer zien zoveel is er gespoten, kan je mij echt niet wijs maken dat het condens is want zoveel condenssss????? had toch een paar druppel water van af moeten komen hoor!!!

  0 likes
 • Lil schreef:

  [quote name=”saljoet”][quote name=”Tjeu”]Voor diegenen die het (oude)verhaal van de vliegtuigmonteur nog niet gelezen hebben:

  http://nibiru.nu/forum/showthread.php?tid=7641

  Hier nog een paar linkjes:

  http://www.youtube.com/watch?v=e8EOXYG4elQ&feature=player_embedded
  http://chemtrailalert.nl/
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mEfJO0-cTis#t=4s
  http://www.youtube.com/watch?v=1D7p2w9p8pM&feature=youtu.be%5B/quote%5D
  Leuk dat verhaal nog eens te lezen. Leuk ook dat Pegasus ook hier een goed onderbouwd commentaar geeft. Ikzelf ben al bijna een halve eeuw werkzaam in het onderhoud aan grote verkeersvliegtuigen en kan de mening van Pegasus volledig onderschrijven. Neemt niet weg dat ik geloof dat er (op kleine schaal?) geëxperimenteerd is/wordt met in de atmosfeer brengen van chemicaliën. Maar wat wij dagelijks boven ons hoofd zien is precies wat Pegasus zegt: bevroren waterdamp uit de motoren, met natuurlijk hele kleine hoeveelheden roet, motorolie en metaaldeeltjes als gevolg van motorslijtage.
  Hoe lang dat blijft hangen is afhankelijk van de atmosferische omstandigheden op de hoogte waarop het vliegtuig vliegt. Tis niet meer en niet minder.[/quote]
  Slááp je nog Saljoet?
  De ijskristallen van een contrail zijn gemiddeld binnen 15 min opgelost..de Cóntrails blijven úúúrenlang hangen. Daarbij maken de piloten soms de vreemdste ‘Ónlogische’ strepen en bochten..de troep die naar beneden komt is allàng onderzocht..dat wil je niét in je prakje vanavond!!!
  In Lak’ech

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Lil”][quote name=”saljoet”][quote name=”Tjeu”]Voor diegenen die het (oude)verhaal van de vliegtuigmonteur nog niet gelezen hebben:

  http://nibiru.nu/forum/showthread.php?tid=7641

  Hier nog een paar linkjes:

  http://www.youtube.com/watch?v=e8EOXYG4elQ&feature=player_embedded
  http://chemtrailalert.nl/
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mEfJO0-cTis#t=4s
  http://www.youtube.com/watch?v=1D7p2w9p8pM&feature=youtu.be%5B/quote%5D
  Leuk dat verhaal nog eens te lezen. Leuk ook dat Pegasus ook hier een goed onderbouwd commentaar geeft. Ikzelf ben al bijna een halve eeuw werkzaam in het onderhoud aan grote verkeersvliegtuigen en kan de mening van Pegasus volledig onderschrijven. Neemt niet weg dat ik geloof dat er (op kleine schaal?) geëxperimenteerd is/wordt met in de atmosfeer brengen van chemicaliën. Maar wat wij dagelijks boven ons hoofd zien is precies wat Pegasus zegt: bevroren waterdamp uit de motoren, met natuurlijk hele kleine hoeveelheden roet, motorolie en metaaldeeltjes als gevolg van motorslijtage.
  Hoe lang dat blijft hangen is afhankelijk van de atmosferische omstandigheden op de hoogte waarop het vliegtuig vliegt. Tis niet meer en niet minder.[/quote]
  Slááp je nog Saljoet?
  De ijskristallen van een contrail zijn gemiddeld binnen 15 min opgelost[/quote] O ja? Wie zegt dat? Graag een echte bron, en geen roeptoeter op het internet.

  Ik weet niet of je weleens in een vliegtuig hebt gezeten. Maar een tijd terug was ik onderweg naar Chicago, en toen zat ik op het schermpje een beetje te kijken bij vluchtinformatie. op zo’n 10 km hoogte is het buiten gewoon -70 graden celsius. Kun je me uitleggen waarom het onmogelijk is dat IJSkristallen in die temperatuur langer dan een kwartier bestaan?

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”lex”]ik heb deze petitie drie jaar gelden al getekend. Vind het belachelijk dat 40.000 handtekeningen zo lang moet duren.

  Geo engineering word nu inmiddels langzaam aan voorgesteld aan het grote publiek, terwijl diegene die dit jaren gelden al hebben opgepikt, nog steeds worden weggezet als complotdenkers. Frustrerend he?![/quote]

  Dat dat zo lang moet duren en dat je wordt weggezet als complotdenker zou toch een teken aan de wand moeten zijn?

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  Er is een kinderliedje slaap kindje slaap daar buiten lopen miljoenen schapen ,en al gaat alles naar de donder,Zij blijven heerlijk slapen er onder.Alleen al gisteren avond tegen zonsondergang .met 10 chemtrail vliegtuigen werd de al grauwe lucht volledig dichtgevlogen.tot de zon totaal verdween,Vlak voor de verdwijning! verscheen heel groot de letter Z (goudgeel) in de lucht schitterend en weg was de zo broodnodige vitamine d 3.En niemand vraagt zich ook maar iets af.Waarom,?Tot zo,n 25 jaar geleden was de lucht diep blauw en nu asgrauw.maar een ding staat vast er gebeurt van alles op en rond onze zon en de Z,g niet bestaande planeten als nibiru en de blauwe kachina komen steeds dichterbij.en nog eens twee grote planeten of hele grote sterren schepen draaien rondjes om de zon.Maar ja eerst zien en Dan is het bijna of te laat.

  0 likes
 • rhiannon schreef:

  allang geleden getekend. en nu weet ik dat ik toen volkomen doof en blind was, want ik geloofde die incompetente idioten daar in den haag toen nog. een paar vraagjes, motie van wantrouwen die wordt verworpen en ze spuiten voor straf nog wat enge ziektes op onze brave hoofdjes. die monsters moeten met hun kwaadaardige hoofdjes onder het glinsterend staal van een fonkelnieuwe guillotine. een hele grote, waar ze met twintig tegelijk naar hun eigen wereld geholpen worden, de hel.

  0 likes
 • Avatar_777 schreef:

  [quote name=”Mónica”]Bedankt Sun voor de link van Weather Modication Inc. Eindelijk het stuitende bewijs dat deze weathermodificationmaatschappijen daadwerkelijk bestaan. Ik zie ze letterlijk dagelijks vliegen.

  Kunnen we, nu we weten wie ze zijn, ze niet aansprakelijk stellen voor de misdaad die zij dagelijks tegen de mensheid en de natuur in zijn geheel plegen? Ik ben het in ieder geval meer dan spuugzat. Heel Utrecht ligt weer onder een vieze, witte smogdeken.[/quote]

  Eindhoven idem dito.

  0 likes
 • ab schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”lex”]ik heb deze petitie drie jaar gelden al getekend. Vind het belachelijk dat 40.000 handtekeningen zo lang moet duren.

  Geo engineering word nu inmiddels langzaam aan voorgesteld aan het grote publiek, terwijl diegene die dit jaren gelden al hebben opgepikt, nog steeds worden weggezet als complotdenkers. Frustrerend he?![/quote]

  Dat dat zo lang moet duren en dat je wordt weggezet als complotdenker zou toch een teken aan de wand moeten zijn?[/quote]

  haha Wesley, zeker dat jij betaald wordt om te trollen!
  Zie je al zo lang :D!

  Zelf ben ik nu een jaar hierna aan het kijken en kom zelf tot de conclusie dat ze iets met de atmospheer doen.
  Als je het zelf gaat bekijken (en de laatste maanden is het echt DAGELIJKS!)
  zie je dat de sporen veranderen in vage wolken.
  Daarbij zie dat helder blauwe lucht, veranderd in mistige blauwe lucht…
  Je hoeft dus enkel maar te KIJKEN!
  Hoe vaag het ook klinkt, zien is geloven :).

  P.s. de grootste domheid ontstaat wanneer iemand een conclusief trekt op basis van wat gehoord wordt, en niet op basis van onderzoek…!!

  0 likes
 • ab schreef:

  [quote name=”MentiX”]Als het schadelijk is dan zijn de politici en hun familie daar ook het slachtoffer van. Chemtrail poeder absorbeert schadelijke straling. En de BBC berichtgeving is uiterst N.W.O. volgzaam.[/quote]

  Ik weet niet of het schadelijk is.
  Wat ik wel weet is dat ze iets doen zonder toestemming, dat vindt ik bizar!

  0 likes
 • donderpoes26 schreef:

  Kunnen debunkers ook geblokt worden? het is heel frustrerend om met een serieus onderwerp bezig te zijn, en dat er dan nog steeds domme opmerkingen worden geplaatst dat het normale contrails zijn. ONZIN!!

  Bewijs genoeg dat het chemische rotzooi is het word zelfs toegegeven.

  Als ik je na 400 jaar onder een steen vandaan trek en jou vertel dat we tegenwoordig ruim 350 mensen in 1 x door de lucht kunnen vervoeren dan vind je dat ook onzin, terwijl het bewijs gewoon boven je vliegt. Ontken je dat dan ook nog steeds?

  prettige wedstrijd debunkers! 😉

  0 likes
 • RRR schreef:

  [quote name=”jan”][quote name=”huiduitslagdrogemond”]

  Ook hier in Zwolle is het feest…tjonge tjonge wat zijn ze snel en met heel veel tegelijk.Ik zit op dit moment met huiduitslag…in gezicht, hoofdhuid, onderarmen, handen etc etc. Het is alsof mijn huid in brand staat… Vooral mijn gezich en rondom de ogen. Als je goed kijkt is het helemaal niet helder buiten… hoe zou dat nou komen…Ik vind het walgelijk wat er boven mijn hoofd gebeurt…Het is meer dan duidelijk…Of we het kunnen stoppen met een petitie? Ik vraag het me af.. Wel direkt getekend… En nee ik heb niet in het zonnetje gezeten vandaag …dus de hitte op mijn huid is niet afkomstig van het bloot staan aan de zon..

  [/quote]

  Als die huiduitslag door chemtrails zou komen dan zou toch iedereen in Nederland dat ook moeten hebben?
  Ik heb er totaal geen last van.[/quote]

  Ook hier waaronder ik zelf hebben al enkele jaren last van een rare huidaandoening.
  Alleen in de zomer maanden en wanneer de lucht verziekt wordt.
  Anders geen last van.
  Huid lijkt verbrand, gaat blaasjes vertonen op de handen en vingers, daarna gaat het pijnlijk worden, huid scheuren enz. Op het gezicht blijft het bij de ogen en op het oog lid, eerst jeuken, daarna branden en zeer gevoelig wanneer het nat wordt, zeker heet water.
  Sommige plekken lijken op ring worm maar is het niet.

  Ik let er veel op en zie het bij steeds meer mensen. Bij sommige blijft het bij een plekje en bij sommige breidt het uit naar inderdaar armen etc. !

  Ik dacht dat het kwam door bananen omdat ik die eet bij warm weer maar ook zonder bananen heb ik/krijg ik er last van.
  Zeker als ik veel in de zon zit.

  0 likes
 • Odette schreef:

  [quote name=”pietje bell”][quote name=”huiduitslagdrogemond”]Ook hier in Zwolle is het feest…tjonge tjonge wat zijn ze snel en met heel veel tegelijk.Ik zit op dit moment met huiduitslag…in gezicht, hoofdhuid, onderarmen, handen etc etc. Het is alsof mijn huid in brand staat… Vooral mijn gezich en rondom de ogen. Als je goed kijkt is het helemaal niet helder buiten… hoe zou dat nou komen…Ik vind het walgelijk wat er boven mijn hoofd gebeurt…Het is meer dan duidelijk…Of we het kunnen stoppen met een petitie? Ik vraag het me af.. Wel direkt getekend… En nee ik heb niet in het zonnetje gezeten vandaag …dus de hitte op mijn huid is niet afkomstig van het bloot staan aan de zon..[/quote]
  En nu maar afwachten of je wondjes krijgt als je lichaam de nano chips niet accepteer en het die uit werkt via de huid.[/quote]
  Niet wachten op ziekten, ONTGIFTEN!
  http://superfoodleven.nl/zeolite-voor-een-krachtige-detox/
  Het is geen supplement maar een hulpmiddel daarom niet gebanned door Europa. Sinds mei 2013 mag dit weer. Het is gemicroniseerd lava, zeoliet of zeolite, tegen zware metalen en vaccinaties en troep in je eten.
  Ik heb 3 jaar geleden al de petitie getekend en mijn familie ook.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”ab”][quote name=”Wesley”][quote name=”lex”]ik heb deze petitie drie jaar gelden al getekend. Vind het belachelijk dat 40.000 handtekeningen zo lang moet duren.

  Geo engineering word nu inmiddels langzaam aan voorgesteld aan het grote publiek, terwijl diegene die dit jaren gelden al hebben opgepikt, nog steeds worden weggezet als complotdenkers. Frustrerend he?![/quote]

  Dat dat zo lang moet duren en dat je wordt weggezet als complotdenker zou toch een teken aan de wand moeten zijn?[/quote]

  haha Wesley, zeker dat jij betaald wordt om te trollen!
  Zie je al zo lang :D!

  Zelf ben ik nu een jaar hierna aan het kijken en kom zelf tot de conclusie dat ze iets met de atmospheer doen.
  Als je het zelf gaat bekijken (en de laatste maanden is het echt DAGELIJKS!)
  zie je dat de sporen veranderen in vage wolken.
  Daarbij zie dat helder blauwe lucht, veranderd in mistige blauwe lucht…
  Je hoeft dus enkel maar te KIJKEN!
  Hoe vaag het ook klinkt, zien is geloven :).

  P.s. de grootste domheid ontstaat wanneer iemand een conclusief trekt op basis van wat gehoord wordt, en niet op basis van onderzoek…!![/quote]
  Als jij denkt dat “naar de lucht kijken” en gedegen onderzoek is dan is deze discussie volkomen zinloos.

  O ja, ik zie zoveel mensen hier al heel erg lang. Werken die allemaal voor de overheid, of alleen de mensen waar jij het niet mee eens bent?

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”RRR”][quote name=”jan”][quote name=”huiduitslagdrogemond”]

  Ook hier in Zwolle is het feest…tjonge tjonge wat zijn ze snel en met heel veel tegelijk.Ik zit op dit moment met huiduitslag…in gezicht, hoofdhuid, onderarmen, handen etc etc. Het is alsof mijn huid in brand staat… Vooral mijn gezich en rondom de ogen. Als je goed kijkt is het helemaal niet helder buiten… hoe zou dat nou komen…Ik vind het walgelijk wat er boven mijn hoofd gebeurt…Het is meer dan duidelijk…Of we het kunnen stoppen met een petitie? Ik vraag het me af.. Wel direkt getekend… En nee ik heb niet in het zonnetje gezeten vandaag …dus de hitte op mijn huid is niet afkomstig van het bloot staan aan de zon..

  [/quote]

  Als die huiduitslag door chemtrails zou komen dan zou toch iedereen in Nederland dat ook moeten hebben?
  Ik heb er totaal geen last van.[/quote]

  Ook hier waaronder ik zelf hebben al enkele jaren last van een rare huidaandoening.
  Alleen in de zomer maanden en wanneer de lucht verziekt wordt.
  Anders geen last van.
  Huid lijkt verbrand, gaat blaasjes vertonen op de handen en vingers, daarna gaat het pijnlijk worden, huid scheuren enz. Op het gezicht blijft het bij de ogen en op het oog lid, eerst jeuken, daarna branden en zeer gevoelig wanneer het nat wordt, zeker heet water.
  Sommige plekken lijken op ring worm maar is het niet.

  Ik let er veel op en zie het bij steeds meer mensen. Bij sommige blijft het bij een plekje en bij sommige breidt het uit naar inderdaar armen etc. !

  Ik dacht dat het kwam door bananen omdat ik die eet bij warm weer maar ook zonder bananen heb ik/krijg ik er last van.
  Zeker als ik veel in de zon zit.[/quote]

  1 woord: eikenprocessierupsallergie.

  Maar een arts bezoeken zou uitkomst kunnen bieden, heb je meer aan dan waanzinnige samenzweringstheorieën

  0 likes
 • Tjeu schreef:

  Ik merk in ieder geval dat de zonne-intensiteit stukken minder (±30%) is als er gesproeid wordt. Ook merk ik persoonlijk in het voor en najaar de (rommel) van de chemtrails. Dit versterkt steeds mijn klachten als er gesproeid wordt.
  Ook ik ben aan het ontgiften.

  0 likes
 • denkna schreef:

  Vandaag is het ook weer bal en vraag me af wat wat de alu/bari deeltjes in combinatie met umts/gsm etc met ons en de natuur doet? En het verschil in uitwerking bij vochtig weer en/of droog en warm weer. Denk aan dermatitis, candida en meer van dat alles. Slechte voeding verlaagt de weerstand, zeker suiker en zoetstoffen.

  0 likes
 • Plien schreef:

  [quote name=”donderpoes26″]Kunnen debunkers ook geblokt worden? het is heel frustrerend om met een serieus onderwerp bezig te zijn, en dat er dan nog steeds domme opmerkingen worden geplaatst dat het normale contrails zijn. ONZIN!!

  Bewijs genoeg dat het chemische rotzooi is het word zelfs toegegeven.

  Als ik je na 400 jaar onder een steen vandaan trek en jou vertel dat we tegenwoordig ruim 350 mensen in 1 x door de lucht kunnen vervoeren dan vind je dat ook onzin, terwijl het bewijs gewoon boven je vliegt. Ontken je dat dan ook nog steeds?

  prettige wedstrijd debunkers! ;-)[/quote]

  Zolang jij mij geen laboratorium monster kan aanleveren met al die vermeende gifstoffen blijf ik wantrouwig. Stand 1.0 voor mij.

  0 likes
 • LPChip schreef:

  We kunnen hier veel discusseren over dat het slecht is, maar het belangrijkste vind ik dit: Ik heb de petitie ondertekend!

  0 likes
 • donderpoes26 schreef:

  [quote name=”Plien”][quote name=”donderpoes26″]Kunnen debunkers ook geblokt worden? het is heel frustrerend om met een serieus onderwerp bezig te zijn, en dat er dan nog steeds domme opmerkingen worden geplaatst dat het normale contrails zijn. ONZIN!!

  Bewijs genoeg dat het chemische rotzooi is het word zelfs toegegeven.

  Als ik je na 400 jaar onder een steen vandaan trek en jou vertel dat we tegenwoordig ruim 350 mensen in 1 x door de lucht kunnen vervoeren dan vind je dat ook onzin, terwijl het bewijs gewoon boven je vliegt. Ontken je dat dan ook nog steeds?

  prettige wedstrijd debunkers! ;-)[/quote]

  Zolang jij mij geen laboratorium monster kan aanleveren met al die vermeende gifstoffen blijf ik wantrouwig. Stand 1.0 voor mij.[/quote]

  Goede poging schot gemist.

  Ik ben namelijk al wakker,

  check: http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M5&ss=P98&l=NL

  reageer dan maar eens weer 2.0

  0 likes
 • van Eijk schreef:

  [quote name=”Plien”][quote name=”donderpoes26″]Kunnen debunkers ook geblokt worden? het is heel frustrerend om met een serieus onderwerp bezig te zijn, en dat er dan nog steeds domme opmerkingen worden geplaatst dat het normale contrails zijn. ONZIN!!

  Bewijs genoeg dat het chemische rotzooi is het word zelfs toegegeven.

  Als ik je na 400 jaar onder een steen vandaan trek en jou vertel dat we tegenwoordig ruim 350 mensen in 1 x door de lucht kunnen vervoeren dan vind je dat ook onzin, terwijl het bewijs gewoon boven je vliegt. Ontken je dat dan ook nog steeds?

  prettige wedstrijd debunkers! ;-)[/quote]

  Zolang jij mij geen laboratorium monster kan aanleveren met al die vermeende gifstoffen blijf ik wantrouwig. Stand 1.0 voor mij.[/quote]

  Debunken is prima, graag zelfs !

  Verder vind ik het bijzonder kinderachtig punten te claimen als iemand je geen monster kan aanleveren. Hou je bij de feiten. Feit is dat de patenten zijn toegekend. Onderbouw dan je mening nog eens als je deze patenten heb bekeken.

  0 likes
 • erbee schreef:

  [quote name=”Plien”][quote name=”donderpoes26″]Kunnen debunkers ook geblokt worden? het is heel frustrerend om met een serieus onderwerp bezig te zijn, en dat er dan nog steeds domme opmerkingen worden geplaatst dat het normale contrails zijn. ONZIN!!

  Bewijs genoeg dat het chemische rotzooi is het word zelfs toegegeven.

  Als ik je na 400 jaar onder een steen vandaan trek en jou vertel dat we tegenwoordig ruim 350 mensen in 1 x door de lucht kunnen vervoeren dan vind je dat ook onzin, terwijl het bewijs gewoon boven je vliegt. Ontken je dat dan ook nog steeds?

  prettige wedstrijd debunkers! ;-)[/quote]

  Zolang jij mij geen laboratorium monster kan aanleveren met al die vermeende gifstoffen blijf ik wantrouwig. Stand 1.0 voor mij.[/quote]

  Laat maar zien dan wat er in zit, inderdaad. Je kunt veel blaten, maar ook aantonen graag.
  Ik zie alleen maar contrails. En die lossen snel op in droge lucht en langzaam in vochtige lucht. Je kan aan de hand van die contrails ook goed zien hoe de luchtwegen lopen.

  0 likes
 • mevrouw S. schreef:

  [quote name=”LPChip”]We kunnen hier veel discusseren over dat het slecht is, maar het belangrijkste vind ik dit: Ik heb de petitie ondertekend![/quote]
  eigenlijk is discussie helemaal niet nodig IK HEB OOK getekend

  0 likes
 • enkidoe schreef:

  [quote name=”pietje bell”]Er is een kinderliedje slaap kindje slaap daar buiten lopen miljoenen schapen ,en al gaat alles naar de donder,Zij blijven heerlijk slapen er onder.Alleen al gisteren avond tegen zonsondergang .met 10 chemtrail vliegtuigen werd de al grauwe lucht volledig dichtgevlogen.tot de zon totaal verdween,Vlak voor de verdwijning! verscheen heel groot de letter Z (goudgeel) in de lucht schitterend en weg was de zo broodnodige vitamine d 3.En niemand vraagt zich ook maar iets af.Waarom,?Tot zo,n 25 jaar geleden was de lucht diep blauw en nu asgrauw.maar een ding staat vast er gebeurt van alles op en rond onze zon en de Z,g niet bestaande planeten als nibiru en de blauwe kachina komen steeds dichterbij.en nog eens twee grote planeten of hele grote sterren schepen draaien rondjes om de zon.Maar ja eerst zien en Dan is het bijna of te laat.[/quote]

  lang in de zon geweest vandaag?

  0 likes
 • enkidoe schreef:

  [quote name=”Elbert Westerbeek”]Het gaat om de waarheid of je nu denkt dat het wel of niet gebeurt. Deze petitie loopt al sinds 2005. Eerst op papier en toen via petities.nl Er zijn nog 30.000 ondersteuners nodig. Dus help![/quote]
  Wat is de waarheid? Wie heeft de waarheid. Denkt elke volger van een ideologie, religie beweging niet dat zij wel de waarheid kennen?

  Blijf wakker, denk na en praat niet zondermeer iedereen na

  0 likes
 • Tim schreef:

  [quote name=”van Eijk”][quote name=”Plien”][quote name=”donderpoes26″]Kunnen debunkers ook geblokt worden? het is heel frustrerend om met een serieus onderwerp bezig te zijn, en dat er dan nog steeds domme opmerkingen worden geplaatst dat het normale contrails zijn. ONZIN!!

  Bewijs genoeg dat het chemische rotzooi is het word zelfs toegegeven.

  Als ik je na 400 jaar onder een steen vandaan trek en jou vertel dat we tegenwoordig ruim 350 mensen in 1 x door de lucht kunnen vervoeren dan vind je dat ook onzin, terwijl het bewijs gewoon boven je vliegt. Ontken je dat dan ook nog steeds?

  prettige wedstrijd debunkers! ;-)[/quote]

  Zolang jij mij geen laboratorium monster kan aanleveren met al die vermeende gifstoffen blijf ik wantrouwig. Stand 1.0 voor mij.[/quote]

  Debunken is prima, graag zelfs !

  Verder vind ik het bijzonder kinderachtig punten te claimen als iemand je geen monster kan aanleveren. Hou je bij de feiten. Feit is dat de patenten zijn toegekend. Onderbouw dan je mening nog eens als je deze patenten heb bekeken.[/quote]

  Monsters zijn er allang genomen en de inhoud van de chemtrails is allang bekend. Hoofdzakelijk aluminiumoxide en bariumoxide maar soms ook biologisch materiaal.. Kijk vooral ook eerst eens deze documentaire op youtube genaamd: ‘What in the world are they spraying??’
  Link: http://www.youtube.com/watch?v=jf0khstYDLA

  0 likes
 • Pegasus schreef:

  [quote name=”Mónica”]Bedankt Sun voor de link van Weather Modication Inc. Eindelijk het stuitende bewijs dat deze weathermodificationmaatschappijen daadwerkelijk bestaan. Ik zie ze letterlijk dagelijks vliegen.

  Kunnen we, nu we weten wie ze zijn, ze niet aansprakelijk stellen voor de misdaad die zij dagelijks tegen de mensheid en de natuur in zijn geheel plegen? Ik ben het in ieder geval meer dan spuugzat. Heel Utrecht ligt weer onder een vieze, witte smogdeken.[/quote]

  Weermanipulatie is nooit een geheim geweest, de tuinbouw in nederland past het ook toe om de kassen tegen hagel te beschermen.

  Het punt is echter dat de strepen die jullie voor chemtrails aanzien helemaal niets te maken hebben met zgn ‘cloudseeding’.
  Cloudseeding wordt namelijk toegepast door condensatie kernen los te laten in beginnende, lage cumuliforme wolken, of door ze los te laten in regio’s met geografische uplift.
  En last but not least: het spreiden van deze condensatiekernen geeft geen spoor.

  0 likes
 • Pegasus schreef:

  [quote name=”Lil”]Slááp je nog Saljoet?
  De ijskristallen van een contrail zijn gemiddeld binnen 15 min opgelost..de Cóntrails blijven úúúrenlang hangen. Daarbij maken de piloten soms de vreemdste ‘Ónlogische’ strepen en bochten..de troep die naar beneden komt is allàng onderzocht..dat wil je niét in je prakje vanavond!!!
  In Lak’ech[/quote]

  Als piloot zijnde ben ik wel heel benieuwd naar die ‘onlogische bochten’.

  Denk je slechts dat de patronen onlogisch zijn en denk je maar dat contrails max 15 minuten kunnen bestaan of heb je echt onderzoek gedaan en kun je het bewijzen?

  0 likes
 • erbee schreef:

  [quote name=”mevrouw S.”][quote name=”LPChip”]We kunnen hier veel discusseren over dat het slecht is, maar het belangrijkste vind ik dit: Ik heb de petitie ondertekend![/quote]
  eigenlijk is discussie helemaal niet nodig IK HEB OOK getekend[/quote]

  Weet je wat we allemaal vergeten?
  Ons een aantal vragen te stellen.
  Bijvoorbeeld, wie heeft er baat bij om de wereld te vergiftigen? Ik hoor je zeggen: de elite.

  Wie vervoert dat dan? Militairen of ook burger luchtvaart? Volgens mij zijn die condensstrepen te weinig voor militairen.
  En hoeveel burger luchtvaart piloten zijn er? Vliegtuigspotters, grondpersoneel op Schiphol bijvoorbeeld? Die zijn allemaal blind en handlangers van de elite zeker? Kom op zeg. Ik heb vrienden die in dat vakgebied zitten gevraagd en die weten allemaal van niks.

  De andere vraag die je ook kan stellen is, wie ademt die verpeste lucht allemaal in? Jij, ik, de elite. Of ademt die elite wat anders? Hebben die longfiltjes? Lopen die met een zuurstoffles rond?

  Ja men strooit spul uit om het te laten regenen op bepaalde momenten. Het is niet voor niks dat op 1 mei en de oktober parades (altijd mooi weer).

  Ik teken niet tenzij duidelijk is wat men dan sproeit, anders dan condensvocht. En dat sproeit men niet eens. Dat ontstaat gewoon.

  0 likes
 • Plien schreef:

  #99 van Eijk 18-06-2013 18:19

  Kinderachtig wie ik? @donderpoes26 denkt toch dat het een wedstrijd is tussen.
  Daarbij zegt u?`patenten zijn toegekend` Waar kan ik deze dan opvragen? Ik denk dat u zelf geen antwoord kunt geven op deze problematiek.

  0 likes
 • Lil schreef:

  [quote name=”LPChip”]We kunnen hier veel discusseren over dat het slecht is, maar het belangrijkste vind ik dit: Ik heb de petitie ondertekend![/quote]
  Bravo..ik óók!! 😉

  0 likes
 • Lil schreef:

  [quote name=”max1″]Ik zou graag tekenen, maar wat haalt het uit? Ze trekken er zich toch niets van aan. Helaas![/quote]
  Als we er zo over denken komt er nóóit verandering..daar rékenen ze namenlijk op..het is juist de bedoeling dat WIJ vólhouden !!!!!

  0 likes
 • Marijn schreef:

  Graag wil ik iedereen er op wijzen dat op 25 augustus er een wereldwijde demo op de agenda staat. Check facebook voor meer info; chemtrailsbenelux groep/ community.

  Wij hebben afgelopen winter een sample laten onderzoeken en de resultaten zijn zoals overal ter wereld; giga veel aluminium 83 Ug/L, Barium 7,6 Ug/L, Koper 8,9 Ug/L, Zink 60 Ug/L, Lood

  0 likes
 • Plien schreef:

  [quote name=”mevrouw S.”][quote name=”LPChip”]We kunnen hier veel discusseren over dat het slecht is, maar het belangrijkste vind ik dit: Ik heb de petitie ondertekend![/quote]
  eigenlijk is discussie helemaal niet nodig IK HEB OOK getekend[/quote]

  U hebt gelijk we gaan uiteindelijk allemaal hartstikke dood! ook zonder gemtrails 😉

  0 likes
 • Plien schreef:

  #104 Tim 18-06-2013 20:34

  Graag die monsters aan mij persoonlijk aanleveren! no shit!

  0 likes
 • Elfy schreef:

  Dag RRR, ik heb ook sinds enkele jaren dezelfde blaasjesuitslag op mijn handen en vingers bij warm chemmieweer. Ook in Belgie worden we dezer dagen fameus besproeid. De mensen kijken zelf niet meer naar de lucht. Er wordt ons letterlijk geleerd van kinds af aan om niet met ons hoofd in de wolken te lopen. Mensen hun blik wordt naar beneden gericht en ons dieptezicht wordt steeds kleiner en enger. Als de mensen zouden WETEN wat wij WETEN zou eindelijk ook bij ons de ‘lagenlandenrevolutie’ kunnen uitbreken ;o) Ik ben alvast voor en mijn betogingsvredeslegervestje hangt klaar in mijn kleerkast en roept om naar buiten te mogen. Alvast een fijne midzomer voor allen en zalig genieten van de langste dagen. Groetjes uit Belgie, Elfy*

  0 likes
 • Van Rooy L schreef:

  In Duitsland geeft de regering toe
  Waneer voor Nederland en Belgie ???
  Duitse regering informeert bevolking over chemtrails – YouTube

  http://www.youtube.com/watch?v=ogp44qKfGts

  0 likes
 • Sansara schreef:

  1 Dag zomer en morgen krijgen we een superstorm volgens de telegraaf.
  In Italië lag een vrouw dood aan het strand en niemand zag het. Ik wil er alleen maar mee zeggen dat veel mensen niet eens meer om zich heen kijken of logisch nadenken!
  Weer manipulatie bestaat al lang. Het gebeurd hier ook! Ze vlogen de lucht dicht vanmiddag en zijn nu nog bezig in het donker zie je de strepen door de lucht kriskras. Wanneer houdt dit eens op?
  Mensen hebben momenteel (bewezen) een zwaar vitamine D tekort! Pas hiermee op aub!

  0 likes
 • Bonabuster schreef:

  [quote name=”Christgalactic”]In de stad waar ik woon hebben we via een burgerinitiatief collectief hiervoor klacht neergelegd. Er werd een rapport van experten in het vliegwezen genaamd “case orange” voor de rechter gepresenteerd. Na lang wachten is er een onderzoek rond het chemtrailfenomeen gestart. Deze rechtzaak is na lang pleiten geeindigd in een remisestelling. De onderzoeksrechter mocht namelijk geen onderzoek verrichten op internationaal millitair domein (Chièvre). Dit kon echter enkel door bekrachtiging van de koning.[/quote]

  Conclusie: burgerrechten en democratie zijn bedrog, de onderzoeksrechter kan immers geen controle doen op zulk domein, en dus mag een internationaal militair domein dus in principe alles mispeuteren, want stalen of bewijzen daar gaan verzamelen is onmogelijk. We leven dus in een nep-democratie en burgerrechten zijn een illusie.

  0 likes
 • mevrouw S. schreef:

  [quote name=”erbee”][quote name=”mevrouw S.”][quote name=”LPChip”]We kunnen hier veel discusseren over dat het slecht is, maar het belangrijkste vind ik dit: Ik heb de petitie ondertekend![/quote]
  eigenlijk is discussie helemaal niet nodig IK HEB OOK getekend[/quote]

  Weet je wat we allemaal vergeten?
  Ons een aantal vragen te stellen.
  Bijvoorbeeld, wie heeft er baat bij om de wereld te vergiftigen? Ik hoor je zeggen: de elite.

  Wie vervoert dat dan? Militairen of ook burger luchtvaart? Volgens mij zijn die condensstrepen te weinig voor militairen.
  En hoeveel burger luchtvaart piloten zijn er? Vliegtuigspotters, grondpersoneel op Schiphol bijvoorbeeld? Die zijn allemaal blind en handlangers van de elite zeker? Kom op zeg. Ik heb vrienden die in dat vakgebied zitten gevraagd en die weten allemaal van niks.

  De andere vraag die je ook kan stellen is, wie ademt die verpeste lucht allemaal in? Jij, ik, de elite. Of ademt die elite wat anders? Hebben die longfiltjes? Lopen die met een zuurstoffles rond?

  Ja men strooit spul uit om het te laten regenen op bepaalde momenten. Het is niet voor niks dat op 1 mei en de oktober parades (altijd mooi weer).

  Ik teken niet tenzij duidelijk is wat men dan sproeit, anders dan condensvocht. En dat sproeit men niet eens. Dat ontstaat gewoon.[/quote]
  Watever er gestrooid wordt of gedaan in de lucht, ‘ze’wie dan ook moeten gewoon met hun hebberige,egoistische klauwen van onze natuur afblijven. Punt uit!

  0 likes
 • mevrouw S. schreef:

  [quote name=”Lil”][quote name=”max1″]Ik zou graag tekenen, maar wat haalt het uit? Ze trekken er zich toch niets van aan. Helaas![/quote]
  Als we er zo over denken komt er nóóit verandering..daar rékenen ze namenlijk op..het is juist de bedoeling dat WIJ vólhouden !!!!![/quote]
  Zeker weten dat wij volhouden. Dat er zoveel debunkers reageren, is voor mij een teken dat het erg warm wordt onder de voeten van degenen die verantwoordelijk zijn voor deze shitzooi.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”van Eijk”][quote name=”Plien”][quote name=”donderpoes26″]Kunnen debunkers ook geblokt worden? het is heel frustrerend om met een serieus onderwerp bezig te zijn, en dat er dan nog steeds domme opmerkingen worden geplaatst dat het normale contrails zijn. ONZIN!!

  Bewijs genoeg dat het chemische rotzooi is het word zelfs toegegeven.

  Als ik je na 400 jaar onder een steen vandaan trek en jou vertel dat we tegenwoordig ruim 350 mensen in 1 x door de lucht kunnen vervoeren dan vind je dat ook onzin, terwijl het bewijs gewoon boven je vliegt. Ontken je dat dan ook nog steeds?

  prettige wedstrijd debunkers! ;-)[/quote]

  Zolang jij mij geen laboratorium monster kan aanleveren met al die vermeende gifstoffen blijf ik wantrouwig. Stand 1.0 voor mij.[/quote]

  Debunken is prima, graag zelfs !

  Verder vind ik het bijzonder kinderachtig punten te claimen als iemand je geen monster kan aanleveren. Hou je bij de feiten. Feit is dat de patenten zijn toegekend. Onderbouw dan je mening nog eens als je deze patenten heb bekeken.[/quote]
  Er zijn duizenden patenten toegekend waar nooit iets is mee gedaan.

  Dus wat zou het toekennen van een patent volgens jou aantonen?

  0 likes
 • BdeD schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”RRR”][quote name=”jan”][quote name=”huiduitslagdrogemond”]

  Ook hier in Zwolle is het feest…tjonge tjonge wat zijn ze snel en met heel veel tegelijk.Ik zit op dit moment met huiduitslag…in gezicht, hoofdhuid, onderarmen, handen etc etc. Het is alsof mijn huid in brand staat. Vooral mijn gezich en rondom de ogen. En nee ik heb niet in het zonnetje gezeten vandaag …dus de hitte op mijn huid is niet afkomstig van het bloot staan aan de zon.
  [/quote]

  [quote name=”RRR”][quote name=”jan”][quote name=”huiduitslagdrogemond”]

  Ook hier waaronder ik zelf hebben al enkele jaren last van een rare huidaandoening.
  Alleen in de zomer maanden en wanneer de lucht verziekt wordt. Anders geen last van.
  Huid lijkt verbrand, gaat blaasjes vertonen op de handen en vingers, daarna gaat het pijnlijk worden, huid scheuren enz. Op het gezicht blijft het bij de ogen en op het oog lid, eerst jeuken, daarna branden en zeer gevoelig wanneer het nat wordt, zeker heet water.
  Sommige plekken lijken op ring worm maar is het niet.

  Maar ook zonder bananen heb ik/krijg ik er last van.
  Zeker als ik veel in de zon zit.[/quote]

  [quote name=”Elfy”]Dag RRR, ik heb ook sinds enkele jaren dezelfde blaasjesuitslag op mijn handen en vingers bij warm chemmieweer. [/quote]

  Ook wel eens van zonneallergie gehoord, of is dat ook een sprookje verzonnen door de overheid en moet het perse iets te maken hebben met chemtrails.

  http://www.allergieplein.nl/zonneallergie

  Precies dezelfde symptomen ennnn het kan ook binnenshuis optreden.

  Als je in Chemtrails geloofd moet je dat zelf weten en misschien bestaan deze ook wel, maar kijk even verder als je iets mankeert en gooi het niet meteen op chemtrails.

  en nee, ik werk niet voor de overheid. 🙂 Ik sta alleen “wel” open voor alternatieve verklaringen..

  0 likes
 • suus schreef:

  Vraag, stel die trails zijn geen chem trails,maakt het dan wat uit als ze ons verzoek inwilligen en daar mee naar buiten komen ?Waarom dat verzet er tegen ? Als het dan niet belangrijk is , is er geen reden om ons niet op de hoogte te stellen, voor iedereen die gelooft dat het niet schadelijk is kan zich niet storen aan het feit dat anderen willen weten wat er in de lucht wordt gegooid toch ? Want in hun ogen is er toch niets aan de hand .
  Gewoon een vraag !

  0 likes
 • Lowietje schreef:

  [quote name=”Pegasus”][quote name=”Lil”]Slááp je nog Saljoet?
  De ijskristallen van een contrail zijn gemiddeld binnen 15 min opgelost..de Cóntrails blijven úúúrenlang hangen. Daarbij maken de piloten soms de vreemdste ‘Ónlogische’ strepen en bochten..de troep die naar beneden komt is allàng onderzocht..dat wil je niét in je prakje vanavond!!!
  In Lak’ech[/quote]

  Als piloot zijnde ben ik wel heel benieuwd naar die ‘onlogische bochten’.

  Denk je slechts dat de patronen onlogisch zijn en denk je maar dat contrails max 15 minuten kunnen bestaan of heb je echt onderzoek gedaan en kun je het bewijzen?[/quote]

  http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/chemtrails-door-us-luchtmacht-bedacht-en-gebruikt/

  Genoeg bewijs en Onlogische Bochten? Even verder zoeken dan je neus lang is..

  0 likes
 • Plien schreef:

  #122 suus 19-06-2013 09:06
  Nee suus er is wel degelijk iets aan de hand waar ook ik de vinger niet achter kan krijgen. Vroeger( 50 jaar geleden) zag je ook wel condensstrepen bij een bepaalt weertype van het luchtverkeer maar nu vliegen, landen, stijgen elke paar minuten die zilvervogels dus ja meer condensstrepen als vroeger. Wil niet zeggen dat die kerosine uitstoot geheel onschadelijk is. Ooit eens grijze auto 3 weken bij Schiphol geparkeerd wegens vakantie waar na terugkomen de auto vet en bruinig was. Maar goed Queen Maxima heeft vaak een veel te grote hoed op en Koning Alexander zal wel ingeënt zijn.

  0 likes
 • BdeD schreef:

  [quote name=”suus”]Vraag, stel die trails zijn geen chem trails,maakt het dan wat uit als ze ons verzoek inwilligen en daar mee naar buiten komen ?[/quote]

  nee hoor, maakt mij persoonlijk niet uit..
  Ik zeg ook niet dat het sproeien niet gebeurd.

  Ik stoor me vooral aan de mensen die elke vorm van uitslag, een loopneusje of wat dan ook toewijzen aan Chem Trails.

  Alles wordt meteen op Chem Trails gegooid zonder aan de meest voor de hand liggende oorzaken te denken, hooikoorts, zonneallergie en ga zo maar door.

  en verder, als je de vraag omdraait?
  Stel dat ze er mee naar buiten komen en het blijkt niets schadelijks te zijn. Geloven jullie dat dan?
  Zomaar een vraag…

  0 likes
 • Pegasus schreef:

  [quote name=”Lowietje”]
  http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/chemtrails-door-us-luchtmacht-bedacht-en-gebruikt/

  Genoeg bewijs en Onlogische Bochten? Even verder zoeken dan je neus lang is..[/quote]

  Nee…
  http://www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/chemtrails2.jpg
  Dis zijn de contrails van een vlegtuig dat in een zgn holding heeft gevlogen. Dat is een soort van wachtgebied voor vliegtuigen dat bestaat uit 1 of 2 minuten rechtuit vliegen, een halve bocht en weer 1 a 2 minuten terugvliegen en dan weer een halve bocht.
  Je kunt in die foto zelfs aan de correcties zien zien waar de wind vandaan kwam.

  0 likes
 • ab schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”ab”][quote name=”Wesley”][quote name=”lex”]ik heb deze petitie drie jaar gelden al getekend. Vind het belachelijk dat 40.000 handtekeningen zo lang moet duren.

  Geo engineering word nu inmiddels langzaam aan voorgesteld aan het grote publiek, terwijl diegene die dit jaren gelden al hebben opgepikt, nog steeds worden weggezet als complotdenkers. Frustrerend he?![/quote]

  Dat dat zo lang moet duren en dat je wordt weggezet als complotdenker zou toch een teken aan de wand moeten zijn?[/quote]

  haha Wesley, zeker dat jij betaald wordt om te trollen!
  Zie je al zo lang :D!

  Zelf ben ik nu een jaar hierna aan het kijken en kom zelf tot de conclusie dat ze iets met de atmospheer doen.
  Als je het zelf gaat bekijken (en de laatste maanden is het echt DAGELIJKS!)
  zie je dat de sporen veranderen in vage wolken.
  Daarbij zie dat helder blauwe lucht, veranderd in mistige blauwe lucht…
  Je hoeft dus enkel maar te KIJKEN!
  Hoe vaag het ook klinkt, zien is geloven :).

  P.s. de grootste domheid ontstaat wanneer iemand een conclusief trekt op basis van wat gehoord wordt, en niet op basis van onderzoek…!![/quote]
  Als jij denkt dat “naar de lucht kijken” en gedegen onderzoek is dan is deze discussie volkomen zinloos.

  O ja, ik zie zoveel mensen hier al heel erg lang. Werken die allemaal voor de overheid, of alleen de mensen waar jij het niet mee eens bent?[/quote]

  Haha, mede door zelf te observeren, maar goed. Dat jij de discussie van te voren zinloos vindt, laat mijn p.s. uitspraak alleen nog maar meer doen gelden ;)!

  Nee, valt me alleen bij jou op. De manier waarop je reageert is alleen maar afwijzend en amper inhoudelijk. Het afwijzende slaat wederom op het feit dat je geen onderzoekt wilt doen om dat het wellicht te belachelijk klink.

  (vroeger dachten ze dat de aarde plat was, en ze konden dat ook nog zien)

  0 likes
 • Pegasus schreef:

  [quote name=”Van Rooy L”]In Duitsland geeft de regering toe
  Waneer voor Nederland en Belgie ???
  Duitse regering informeert bevolking over chemtrails – YouTube

  http://www.youtube.com/watch?v=ogp44qKfGts%5B/quote%5D

  Ik neem aan dat je geen Duits spreekt aangezien chemtrails juist ontkent worden in dat filmpje.

  0 likes
 • ab schreef:

  [quote name=”Tjeu”]Ik merk in ieder geval dat de zonne-intensiteit stukken minder (±30%) is als er gesproeid wordt. Ook merk ik persoonlijk in het voor en najaar de (rommel) van de chemtrails. Dit versterkt steeds mijn klachten als er gesproeid wordt.
  Ook ik ben aan het ontgiften.[/quote]

  Je kan het ook zien aan de rendementen van zonnepanelen.
  Wanneer er veel gesproeid is, missen ze 2-5% rendement.

  0 likes
 • Avatar_777 schreef:

  [quote name=”Lil”][quote name=”LPChip”]We kunnen hier veel discusseren over dat het slecht is, maar het belangrijkste vind ik dit: Ik heb de petitie ondertekend![/quote]
  Bravo..ik óók!! ;-)[/quote]

  And so did I

  0 likes
 • Avatar_777 schreef:

  [quote name=”mevrouw S.”][quote name=”Lil”][quote name=”max1″]Ik zou graag tekenen, maar wat haalt het uit? Ze trekken er zich toch niets van aan. Helaas![/quote]
  Als we er zo over denken komt er nóóit verandering..daar rékenen ze namenlijk op..het is juist de bedoeling dat WIJ vólhouden !!!!![/quote]
  Zeker weten dat wij volhouden. Dat er zoveel debunkers reageren, is voor mij een teken dat het erg warm wordt onder de voeten van degenen die verantwoordelijk zijn voor deze shitzooi.[/quote]

  Zeer juist!

  0 likes
 • Avatar_777 schreef:

  [quote name=”suus”]Vraag, stel die trails zijn geen chem trails,maakt het dan wat uit als ze ons verzoek inwilligen en daar mee naar buiten komen ?Waarom dat verzet er tegen ? Als het dan niet belangrijk is , is er geen reden om ons niet op de hoogte te stellen, voor iedereen die gelooft dat het niet schadelijk is kan zich niet storen aan het feit dat anderen willen weten wat er in de lucht wordt gegooid toch ? Want in hun ogen is er toch niets aan de hand .
  Gewoon een vraag ![/quote]

  Goeie vraag.

  0 likes
 • Lowietje schreef:

  [quote name=”Pegasus”][quote name=”Lowietje”]
  http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/chemtrails-door-us-luchtmacht-bedacht-en-gebruikt/

  Genoeg bewijs en Onlogische Bochten? Even verder zoeken dan je neus lang is..[/quote]

  Nee…
  http://www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/chemtrails2.jpg
  Dis zijn de contrails van een vlegtuig dat in een zgn holding heeft gevlogen. Dat is een soort van wachtgebied voor vliegtuigen dat bestaat uit 1 of 2 minuten rechtuit vliegen, een halve bocht en weer 1 a 2 minuten terugvliegen en dan weer een halve bocht.
  Je kunt in die foto zelfs aan de correcties zien zien waar de wind vandaan kwam.[/quote]
  Als men een objectieve regering simuleert zou men er niets op tegen moeten hebben een onafhankelijk onderzoek te starten, alleen maar om aan te tonen en te bewijzen dat het allemaal flauwekul is wat mensen hier beweren. Mensen worden ziek, men ziet duidelijk vormen uit vliegtuigen komen die er vroeger nooit waren, bewijzen van zware metalen die vanuit dit fenomeen op de aarde neerdalen etc etc.
  Als je niets te verbergen hebt kun je ook toelaten dat men dit verder onderzoekt om open kaart te spelen, zolang dit niet gebeurt en/of tegenwerkt wordt, krijg je natuurlijk de indruk dat er wel degelijk iets gaande is.
  Aangezien het vertrouwen in regeringen volop ter discussie staat, ga ik ervan uit dat alles mogelijk is..

  0 likes
 • little rascal schreef:

  [quote name=”mevrouw S.”]
  Watever er gestrooid wordt of gedaan in de lucht, ‘ze’wie dan ook moeten gewoon met hun hebberige,egoistische klauwen van onze natuur afblijven. Punt uit![/quote]

  Moeten? Net als iedereen hebben ze vrije wil en mogen dus doen wat ze willen..

  Onze natuur? Ook weer zoiets. Ik denk niet dat de natuur ons bezit is.

  0 likes
 • Lowietje schreef:

  [quote name=”Pegasus”][quote name=”Van Rooy L”]In Duitsland geeft de regering toe
  Waneer voor Nederland en Belgie ???
  Duitse regering informeert bevolking over chemtrails – YouTube

  http://www.youtube.com/watch?v=ogp44qKfGts%5B/quote%5D

  Ik neem aan dat je geen Duits spreekt aangezien chemtrails juist ontkent worden in dat filmpje.[/quote]
  “Wetenschappers zijn bang dat de stoffen die in de atmosfeer gelost worden ziekten als graue staar of totale blindheid ten gevolge kan hebben..”
  Ontkenning vindt hier dus alleen aan de kant van de regering plaats.
  Als regeringen zoiets beweren moet je dat natuurlijk ook blind geloven..

  0 likes
 • Lurifax schreef:

  Speciaal voor Pegasus, naar eigen zeggen piloot van verkeersvliegtuigen.

  Pegasus, geloof me ik zou uren met je kunnen praten over waarom een NATUURLIJKE (!)contrail niet langer dan 5min zal blijven hangen. Dit is echter niet nodig en ook niet verstandig. Gewoon omdat we het niet ingewikkelder moeten maken dan dat het al is.
  Ik zou jou (en alle andere sceptici) eens willen vragen de volgende foto’s te bekijken:
  http://www.google.nl/imgres?um=1&sa=N&biw=1920&bih=954&hl=nl&tbm=isch&tbnid=FCGIY5RspHytUM:&imgrefurl=http://sp00kje.nl/2012/09/22/zweedse-fractievoorzitter-cia-sproeit-chemtrails-in-de-lucht-2/&docid=1frVFinzEII4nM&imgurl=http://sp00kje.nl/wp-content/uploads/chemtrail1.jpeg&w=275&h=183&ei=maDBUbDGAumX0AXvy4HACg&zoom=1&ved=1t:3588,r:87,s:0,i:360&iact=rc&page=3&tbnh=146&tbnw=220&start=69&ndsp=46&tx=154&ty=38

  http://www.google.nl/imgres?um=1&sa=N&biw=1920&bih=954&hl=nl&tbm=isch&tbnid=5DHm7DN8dxBHsM:&imgrefurl=http://www.askgrace.ca/sign-petition-to-stop-chemtrails-geo-engineering-of-climate-is-killing-us/&docid=GpPQWrOvUcQpoM&imgurl=http://www.askgrace.ca/wp-content/uploads/2013/03/Chemtrails_or_contrails_in_Sitges.jpg&w=3264&h=1836&ei=maDBUbDGAumX0AXvy4HACg&zoom=1&ved=1t:3588,r:28,s:0,i:183&iact=rc&page=1&tbnh=168&tbnw=272&start=0&ndsp=31&tx=132&ty=64

  http://www.star-people.nl/index.php?module=news&id=6976

  Deze laatste star-people link, is zelfs in ons eigen prachtige Nederland.

  Als je hierbij nog steeds bezig bent met het proberen te vertellen dat het ‘onzin en complot theorie rotzooi’ is, aan mensen die al lang weten, en nog belangrijker, voelen dat hier iets aan de hand is, het spijt me maar dan ben je niet goed wijs.

  Lieve mensen wordt wakker, dit is NIET normaal.

  Ik zou het niet snel roepen maar het begint erop te lijken dat je wel erg druk bezig bent cointelpro (desinformation) te spreiden, Pegasus.

  0 likes
 • Lurifax schreef:

  Ik heb er nog wel één voor je. Wederom zonder alle moeilijke natuurkundige praat, waar je overigens toch vaak mee bereikt dat personen in kwestie stoppen er om te geven.

  Dit is precies hoe ze al die e-nummers in ons voedsel stoppen, door ze e2348972348 en e23489234 te noemen, of anders wel Propyl P-hydroxybenzoate, Propylparaben enzovoorts. Zo is die klus geklaard.

  Sorry ik dwaal af…

  Verklaar dit maar eens, hoezo komen er toch steeds weer nieuwe oud (belangrijk) politici naar buiten met schokkende informatie over chemtrailing?

  In mijn comment hieronder staan links, één daarvan laat chemtrails boven Nederland zien. Onderaan de pagina word het echter pas echt interessant, daar bevind zich een interview, over chemtrails, met een ex-burgermeester in Nederland.

  Voor de zekerheid hier nog een keer de link:
  http://sp00kje.nl/2012/09/22/zweedse-fractievoorzitter-cia-sproeit-chemtrails-in-de-lucht-2/

  Wat is nu de verklaring? Zeker dat hij gek is geworden? Juist ja, er blijven namelijk bijna geen onnozele verklaringen meer over om dit in een hoekje weg te stoppen!

  We zullen er komen mensen heb geduld en wees sterk.

  Met veel Liefde,

  Milan

  0 likes
 • kenner schreef:

  Zucht,
  Met alle respect; wat een stel achterdochtige, onwetenschappelijke onzin. Begin eens bij de bron met nadenken. Stel: men gebruikt vliegtuigen om op 10km hoogte chemicaliën te verspreiden. Dit moet ergens gemaakt worden en dan in grote hoeveelheden, en dan ook nog getransporteerd worden, in een (kritisch beladen) vliegtuig geladen worden. Denk dat eens door en je komt al snel tot de conclusie dat het allemaal wel erg onwaarschijnlijk is. Maar afijn, mijn reactie zal worden afgedaan als door een medeplichtige in het hele complot. Kenmerk van complotdenkers.

  0 likes
 • Lurifax schreef:

  Kenner, dat jij afgeschreven gaat worden op die manier is niet waar, door mij in ieder geval niet.

  Sterker nog je hebt een heel goed punt te pakken. Dit zijn inderdaad nog de vraagstukken, en wel hele interessante. Wat er echter boven uw hoofden gebeurt is gewoonweg geen vraag meer, als u (ondertussen)miljoenen mede mensen wilt bestempelen als blind, gek, achterdochtig en noem de lijst maar op, dan moet u dat zelf weten. Maar het is simpel, het zijn heel erg veel mensen die chemtrails rapporteren, en overheden zetten zich lijnrecht tegenover die mensen en hun verklaringen. Dat is een gegeven, een feit.

  OF het gebeurt is niet meer de vraag mensen, waarom en hoe dat zijn de vragen. Noemt u nog maar een ander wereldwijd fenomeen op waar honderd duizenden al dan niet miljoenen mensen heftig op reageren, waar vervolgens de overheid lijnrecht tegenover gaat staan. Geen onderzoek geen niks.

  Kenner: ik vind uw gedachtegang zeer goed en respectabel, alleen begrijp ik niet waarom slaat u het belangrijkste punt over? Het punt dat voor de punten die u noemt moet worden opgenoemd; namelijk dat honderd duizenden mensen zeer verontrust zijn en zeggen dat dit chemtrails zijn? Zijn al die ogen (waaronder ook deskundige!) dan echt niks meer waard? Schuiven we nou echt honderdduizenden mensen aan de kant om liegende overheden te omarmen?

  Hoe kan dit toch.

  0 likes
 • WWS schreef:

  Mensen reageer niet eens op “Pegasus” en figuren als “Wesley” of “Days of our lives”.

  Overheidstrollen, niet meer en niet minder. Zijn al jaren dag in dag uit bezig om van alles te ontkennen. Ga eens na, zou jij dat doen, op een website dag in dag uit reageren waarvan je alles maar onzin vindt? Voor deze figuren bestaan slechts 2 mogelijkheden, 1. Overheidstrol, 2. Geestelijk niet in orde.

  Voor sommigen twijfel ik welke vd 2 van toepassing is, maar voor ‘Pegasus’ is optie 1 van toepassing. Als ik beheerder van deze site was zou ik zijn IP nachecken waar het vandaan komt.

  0 likes
 • Lurifax schreef:

  WWS je hebt helemaal gelijk dankjewel. Toch kies ik ervoor altijd open voor dialoog te staan. Ik zal luisteren naar wat deze mensen te zeggen hebben en als de kans zich voordoet erop ingaan met goed onderbouwde argumenten. Vergeet niet dat het grote merendeel van de mensen met hun ogen nog steeds dicht hier zelf geen tot weinig schuld aan hebben…ze zitten vast in de leugens en systemen die om ons heen worden geweven. Zij dienen geholpen en bijgestaan te worden.

  Overigens is wat jij voorstelt over zijn ip, das (helaas) illegaal. Toch wel heel grappig aangezien het NSA schandaal nu gaande is, we weten uiteraard al lang dat je privacy op het net ver te zoeken is.

  Als het echt zo is wat je zegt en deze trollen en cointelpro mensen zich met ons en deze site bezighouden, zie dat als een hele grote overwinning vrienden:)

  0 likes
 • Plien schreef:

  #140 WWS 19-06-2013 16:12

  Zijn nogal zware bewoordingen van u WWS, misschien niet verstandig van mij om op uw trollo gedrag te reageren. U bent zo iemand die alles geloofd wat er op het internet te vinden is en duld geen tegenspraak, om daar kracht bij te zetten gaat u over tot het beledigen en aanzetten tot criminele acties. Alsof een provider gegevens zou verstrekken aan de Niburu webredactie, zucht zucht zucht en nog eens zucht.

  0 likes
 • little rascal schreef:

  [quote name=”WWS”]Mensen reageer niet eens op “Pegasus” en figuren als “Wesley” of “Days of our lives”.

  Overheidstrollen, niet meer en niet minder. Zijn al jaren dag in dag uit bezig om van alles te ontkennen. Ga eens na, zou jij dat doen, op een website dag in dag uit reageren waarvan je alles maar onzin vindt? Voor deze figuren bestaan slechts 2 mogelijkheden, 1. Overheidstrol, 2. Geestelijk niet in orde.

  Voor sommigen twijfel ik welke vd 2 van toepassing is, maar voor ‘Pegasus’ is optie 1 van toepassing. Als ik beheerder van deze site was zou ik zijn IP nachecken waar het vandaan komt.[/quote]

  Over paranoide gesproken..

  0 likes
 • BdeD schreef:

  Als je echt denkt dat het mensen van de overheid zijn die de moeite nemen om hier te reageren dan ben je echt al heeeeeeeeel erg paranoid. Vind je het gek dat andere mensen je niet serieus nemen. Als je mensen wilt winnen voor je strijd moet je toch echt wat nuchterder gaan denken, anders wordt je nooit serieus genomen.

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”WWS”]Mensen reageer niet eens op “Pegasus” en figuren als “Wesley” of “Days of our lives”.

  Overheidstrollen, niet meer en niet minder. Zijn al jaren dag in dag uit bezig om van alles te ontkennen. Ga eens na, zou jij dat doen, op een website dag in dag uit reageren waarvan je alles maar onzin vindt? Voor deze figuren bestaan slechts 2 mogelijkheden, 1. Overheidstrol, 2. Geestelijk niet in orde.

  Voor sommigen twijfel ik welke vd 2 van toepassing is, maar voor ‘Pegasus’ is optie 1 van toepassing. Als ik beheerder van deze site was zou ik zijn IP nachecken waar het vandaan komt.[/quote]

  Aangezien Niburu zich altijd hardmaakt voor privacy, bescherming van identiteiten e.d. (waar ik achter sta), lijkt het me sterk dat ze zover zullen gaan.

  Maar ik heb geen problemen met andere meningen of denkbeelden, ook al staan ze mijlenver van mij af. Ook jij mag er zijn, WWS. Als je in de rivier dondert en ik zie het gebeuren, spring ik erin om je te redden. Ook als het voor mij slecht zou aflopen.

  En optie 1 is bij mij niet van toepassing. Dan ga ik voor optie 2 als jou dat een goed gevoel geeft en een stapje verder helpt naar een betere wereld.

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”Plien”]#140 WWS 19-06-2013 16:12

  Zijn nogal zware bewoordingen van u WWS, misschien niet verstandig van mij om op uw trollo gedrag te reageren. U bent zo iemand die alles geloofd wat er op het internet te vinden is en duld geen tegenspraak, om daar kracht bij te zetten gaat u over tot het beledigen en aanzetten tot criminele acties. Alsof een provider gegevens zou verstrekken aan de Niburu webredactie, zucht zucht zucht en nog eens zucht.[/quote]

  Soms vergaande ideeën op deze site, maar ik verwacht dat Niburu op het gebied van privacy echt wel integer is. Anders zou het hele fundament onder deze beweging wegvallen.

  En ik kan ook wel wat bedenken wat velen belachelijk in de oren zou klinken: waarom zou Niburu niet in opdracht van de overheid bij een groepje mensen verwarring zaaien over de wereld, opdat zij de echte problemen niet meer zien?

  Zoals ik al zei: belachelijk. Net als de hypothese van WWS.

  0 likes
 • mevrouw S. schreef:

  [quote name=”little rascal”][quote name=”mevrouw S.”]
  Watever er gestrooid wordt of gedaan in de lucht, ‘ze’wie dan ook moeten gewoon met hun hebberige,egoistische klauwen van onze natuur afblijven. Punt uit![/quote]

  Moeten? Net als iedereen hebben ze vrije wil en mogen dus doen wat ze willen..

  Onze natuur? Ook weer zoiets. Ik denk niet dat de natuur ons bezit is.[/quote]
  Jazeker ONZE natuur, van iedereen en niet alleen van een paar die denken dat ze de macht hebben.

  0 likes
 • antonio schreef:

  Op basis van de simpele stelling “contrails verdwijnen na 5 minuten” moet je dan kennelijk maar concluderen dat als er na 5 minuten nog iets in de lucht hangt dat dan wel een chemtrail moet zijn. Kan iemand mij uitleggen waarom de rookpluim van een electricteitscentrale uren zichtbaar blijft op windarme dagen en temperaturen onder het dauwpunt? Kan iemand mij uitleggen waarom een wolk wel uren kan blijven hangen en een contrail niet?
  Gelden voor wolken uit schoorstenen en uit opstijgende warme lucht andere wetten dan voor de uitlatgassen van vliegtuigen? In mijn meteo-lessen zat die geheime theorie niet, maar goed ik heb dan ook maar een eenvoudig PPL. Ook een verkeersvlieger als Pegasus begrijpt kennelijk niet dat contrails zich anders gedragen dan wolken. Ik denk dat deze informatie bewust uit de luchtvaarttheorie gehouden wordt om de bevolking dom te houden…
  [/sarcasm]

  Tot zover het luchtige deel. Ik baal er van dat mensen die zich zelf “wakker” noemen op serieuze vragen en bedenkingen niet komen met serieus bewijsmateriaal als luchtmonsters. Ik baal er nog veel meer van mensen als bij gebrek aan inhoudelijke reactie worden weggezet als “trol” of als “niet goed bij hun hoofd”. Neemt er een keer een verkeersvlieger de moeite om serieus te reageren op een onderwerp dat in de hele luchtvaartwereld als broodje aap wordt afgedaan, dan wordt die afgeserveerd.

  Zeg dan gewoon “ik geloof in het bestaan van chemtrails, ondanks alle vragen en bedenkingen. Ik geloof dat iedereen die het bestaan ontkent een ketter is die verbannen en uitgestoten moet worden. Zo waarlijk helpe mij Niburu almachtig”

  0 likes
 • Donderpoes26 schreef:

  [quote name=”antonio”]Op basis van de simpele stelling “contrails verdwijnen na 5 minuten” moet je dan kennelijk maar concluderen dat als er na 5 minuten nog iets in de lucht hangt dat dan wel een chemtrail moet zijn. Kan iemand mij uitleggen waarom de rookpluim van een electricteitscentrale uren zichtbaar blijft op windarme dagen en temperaturen onder het dauwpunt? Kan iemand mij uitleggen waarom een wolk wel uren kan blijven hangen en een contrail niet?
  Gelden voor wolken uit schoorstenen en uit opstijgende warme lucht andere wetten dan voor de uitlatgassen van vliegtuigen? In mijn meteo-lessen zat die geheime theorie niet, maar goed ik heb dan ook maar een eenvoudig PPL. Ook een verkeersvlieger als Pegasus begrijpt kennelijk niet dat contrails zich anders gedragen dan wolken. Ik denk dat deze informatie bewust uit de luchtvaarttheorie gehouden wordt om de bevolking dom te houden…
  [/sarcasm]

  Tot zover het luchtige deel. Ik baal er van dat mensen die zich zelf “wakker” noemen op serieuze vragen en bedenkingen niet komen met serieus bewijsmateriaal als luchtmonsters. Ik baal er nog veel meer van mensen als bij gebrek aan inhoudelijke reactie worden weggezet als “trol” of als “niet goed bij hun hoofd”. Neemt er een keer een verkeersvlieger de moeite om serieus te reageren op een onderwerp dat in de hele luchtvaartwereld als broodje aap wordt afgedaan, dan wordt die afgeserveerd.

  Zeg dan gewoon “ik geloof in het bestaan van chemtrails, ondanks alle vragen en bedenkingen. Ik geloof dat iedereen die het bestaan ontkent een ketter is die verbannen en uitgestoten moet worden. Zo waarlijk helpe mij Niburu almachtig”[/quote]

  Amen!

  0 likes
 • l.mulder schreef:

  chemtrails. zag gisteren via anti nwo alliance dat de waterkanonnen van de politie in turkije een stof in zit die voor huid problemen zorgt. mensen hebben huid irritatie,s . de huid is helemaal rood. heb gelezen hier dat sommige mensen in nl last hebben van huid irritatie,s nadat er weer chemtrails boven delen van nl zijn gezien. ik dacht laat ik het hier even vertellen. mischien wel dezelfde stoffen. groet.

  0 likes
 • MAY-lou-A schreef:

  [quote name=”antonio”]Op basis van de simpele stelling “contrails verdwijnen na 5 minuten” moet je dan kennelijk maar concluderen dat als er na 5 minuten nog iets in de lucht hangt dat dan wel een chemtrail moet zijn. Kan iemand mij uitleggen waarom de rookpluim van een electricteitscentrale uren zichtbaar blijft op windarme dagen en temperaturen onder het dauwpunt? Kan iemand mij uitleggen waarom een wolk wel uren kan blijven hangen en een contrail niet?
  Gelden voor wolken uit schoorstenen en uit opstijgende warme lucht andere wetten dan voor de uitlatgassen van vliegtuigen? In mijn meteo-lessen zat die geheime theorie niet, maar goed ik heb dan ook maar een eenvoudig PPL. Ook een verkeersvlieger als Pegasus begrijpt kennelijk niet dat contrails zich anders gedragen dan wolken. quote]

  Lieve Antonio,
  Ik zal de eerste zijn die zegt dat je niet alles moet geloven. Dat je zeer kritisch moet zijn. Alles van meerdere kanten moet bekijken. Zelf op onderzoek moet gaan (wat jij volgens mij niet gedaan hebt). Normaal reageer ik niet op simpele reacties..maar nu wordt het zelfs beaamt! Antonio, hoe kan je in vredesnaam nu verwachten dat je serieus antwoord krijgt als je rookpluimen van een kerncentrale vergelijkt met condens sporen van vliegtuigen. Come on boy,get a grip. Ga zelf op onderzoek uit, ga op zoek naar antwoorden, film,docu’s,website’s en kom daarna nog eens terug met een goede kritische vraag. Die wil ik dan graag voor je beantwoorden. (zover ik dat kan.;)!Amen! MAY love overcome us All. ( hier een docu met nl ondertiteling http://www.youtube.com/watch?v=LeVK1gwjUhE&feature=player_embedded#at=224 )

  0 likes
 • Lowietje schreef:

  [quote name=”antonio”]
  Ik baal er nog veel meer van mensen als bij gebrek aan inhoudelijke reactie worden weggezet als “trol” of als “niet goed bij hun hoofd”. Neemt er een keer een verkeersvlieger de moeite om serieus te reageren op een onderwerp dat in de hele luchtvaartwereld als broodje aap wordt afgedaan, dan wordt die afgeserveerd.

  Zeg dan gewoon “ik geloof in het bestaan van chemtrails, ondanks alle vragen en bedenkingen. Ik geloof dat iedereen die het bestaan ontkent een ketter is die verbannen en uitgestoten moet worden. Zo waarlijk helpe mij Niburu almachtig”[/quote]
  Aan jou controverse “inhoudelijke reactie” te merken ben je blijkbaar zelf ook niet vies van denigrerende opmerkingen…
  “Zeg dan gewoon “ik geloof in het bestaan van chemtrails,” was ook welduidelijk geweest hoor

  0 likes
 • little rascal schreef:

  [quote name=”mevrouw S.”][quote name=”little rascal”][quote name=”mevrouw S.”]
  Watever er gestrooid wordt of gedaan in de lucht, ‘ze’wie dan ook moeten gewoon met hun hebberige,egoistische klauwen van onze natuur afblijven. Punt uit![/quote]

  Moeten? Net als iedereen hebben ze vrije wil en mogen dus doen wat ze willen..

  Onze natuur? Ook weer zoiets. Ik denk niet dat de natuur ons bezit is.[/quote]
  Jazeker ONZE natuur, van iedereen en niet alleen van een paar die denken dat ze de macht hebben.[/quote]

  Je bergijpt het ‘vrije wil’ concept toch wel of niet?

  En de natuur is niet ons bezit, dat jij dat wel zo ziet is voor mij een teken van het oude materialistisch denken.

  0 likes
 • mevrouw S. schreef:

  [quote name=”little rascal”][quote name=”mevrouw S.”][quote name=”little rascal”][quote name=”mevrouw S.”]
  Watever er gestrooid wordt of gedaan in de lucht, ‘ze’wie dan ook moeten gewoon met hun hebberige,egoistische klauwen van onze natuur afblijven. Punt uit![/quote]

  Moeten? Net als iedereen hebben ze vrije wil en mogen dus doen wat ze willen..

  Onze natuur? Ook weer zoiets. Ik denk niet dat de natuur ons bezit is.[/quote]
  Jazeker ONZE natuur, van iedereen en niet alleen van een paar die denken dat ze de macht hebben.[/quote]

  Je bergijpt het ‘vrije wil’ concept toch wel of niet?

  En de natuur is niet ons bezit, dat jij dat wel zo ziet is voor mij een teken van het oude materialistisch denken.[/quote]
  De pot verwijt de ketel …

  0 likes
 • mevrouw S. schreef:

  [quote name=”WWS”]Mensen reageer niet eens op “Pegasus” en figuren als “Wesley” of “Days of our lives”.

  Overheidstrollen, niet meer en niet minder. Zijn al jaren dag in dag uit bezig om van alles te ontkennen. Ga eens na, zou jij dat doen, op een website dag in dag uit reageren waarvan je alles maar onzin vindt? Voor deze figuren bestaan slechts 2 mogelijkheden, 1. Overheidstrol, 2. Geestelijk niet in orde.

  Voor sommigen twijfel ik welke vd 2 van toepassing is, maar voor ‘Pegasus’ is optie 1 van toepassing. Als ik beheerder van deze site was zou ik zijn IP nachecken waar het vandaan komt.[/quote]
  Je hebt gelijk, maar er zitten er volgens meer op dan 2.

  0 likes
 • BdeD schreef:

  Iedereen hier gaat ook uit van documentaires/films op het internet.. Want wat we daar zien is de waarheid.

  Hoe makkelijk is het om van een positief filmpje een negatief filmpje te maken. “te makkelijk”, haal in de productie wat zinnen weg of voeg een stukje bezwarend dialoog toe en het is meteen een heel ander filmpje. kijk naar het beruchte interview met Michael Jackson en Martin Bashir..

  Ik weet zeker dat als je een gelover en een niet gelover allebei op camera dezelfde man laat interviewen over chem trails dat het na productie heeeeeeele verschillende filmpjes worden..

  Ik ben in ieder geval niet zo goedgelovig dat ik elke documentaire geloof die op het internet voorbijkomt.

  Kijk bijvoorbeeld naar de Alien Autopsy beelden, hoe lang heeft iedereen niet gedacht dat dat echte beelden waren. Toch geweldig hoe een stel van die engelse dat voor elkaar hebben gekregen..

  Oftewel, geloven is prima, maar ga a.u.b. niet te veel van documentaires of films uit..

  Uiteindelijk ligt de waarheid in het midden..

  0 likes
 • Mónica schreef:

  Alle trollen opgelet!

  Lees het artikel op Wanttoknow en bekijk de video. ‘Chemtrails’ zijn door de US-luchtmacht bedacht en gebruikt..! Het bewijs hiervoor is in een bibliotheek in Oklahoma gevonden. Het gaat om een handboek gevonden van de Amerikaanse luchtmacht, dat dateert uit 1990. Beter bewijs bestaat er niet. Dus iedereen die vanaf nu het tegendeel beweerd mag 2 keer nadenken voordat ie iets gaat zeggen.

  http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/chemtrails-door-us-luchtmacht-bedacht-en-gebruikt/

  NO MORE LIES!!! We worden dagelijks gesprayed met zware chemicaliën. Dus neem je eigen verantwoording en kom hiertegen in opstand. Niets doen is niet langer een optie.

  0 likes
 • BdeD schreef:

  [quote name=”Mónica”]Alle trollen opgelet!

  Lees het artikel op Wanttoknow en bekijk de video. ‘Chemtrails’ zijn door de US-luchtmacht bedacht en gebruikt..! Het bewijs hiervoor is in een bibliotheek in Oklahoma gevonden. Het gaat om een handboek gevonden van de Amerikaanse luchtmacht, dat dateert uit 1990. Beter bewijs bestaat er niet. Dus iedereen die vanaf nu het tegendeel beweerd mag 2 keer nadenken voordat ie iets gaat zeggen.

  http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/chemtrails-door-us-luchtmacht-bedacht-en-gebruikt/

  NO MORE LIES!!! We worden dagelijks gesprayed met zware chemicaliën. Dus neem je eigen verantwoording en kom hiertegen in opstand. Niets doen is niet langer een optie.[/quote]

  Ja, dit is echt de manier om zieltjes te winnen :).. Ga vooral op deze manier verder, dan komen jullie nooit veel verder dan die 10.000 stemmen..

  0 likes
 • Rolling Stone schreef:

  [quote name=”Pegasus”][quote name=”Van Rooy L”]In Duitsland geeft de regering toe
  Waneer voor Nederland en Belgie ???
  Duitse regering informeert bevolking over chemtrails – YouTube

  http://www.youtube.com/watch?v=ogp44qKfGts%5B/quote%5D

  Ik neem aan dat je geen Duits spreekt aangezien chemtrails juist ontkent worden in dat filmpje.[/quote]

  En ik maar denken dat die vliegers van tegenwoordig het zo allemachtig druk hebben met dit beroep, als je ziet wat er wel niet door de lucht gaat. Of je hebt vakantie en bent u inderdaad piloot, of u bent piloot alleen in uw fantasie, of u bent piloot tijdens een spelletje flight simulator? Dat u iemand aan gaat vallen, op zijn talenkennis, is daarbij toch wel heel raar, als pilootzijnde. Comtrails had u het over. Die kunnen volgens u urenlang blijven hangen? Raar dan, dat dit vroeger nooit zo was (hoogstens 5 a 30 minuten)en dan verdampte het spul weer. Comtrails bestaan, zoals u wel weet, uit ijskristalletjes. Omdat deze in een luchtlaag zitten, waar de temperatuur nogal flink laag is. -70 graden las ik hier zelfs, van professor Wesley himzelf. Dan hebben jullie zeker nog nooit sneeuw naar beneden zien dwarrelen?
  De wet van de zwaartekracht zogezegd?
  Deze ijskristalletjes worden steeds zwaarder, doordat deze in elkaar overvloeien. Dat zou jij als… piloot toch minstens moeten weten? Kortom… comtrails blijven echt geen hele dag in de lucht hangen, als een grijze deken verspreidende massa, waardoor je het blauw van de lucht niet eens meer ziet. Ik zou u en de zijnen dan ook aan willen raden uw neus opnieuw in de was te zetten en goed naar buiten te kijken, als u weer eens een vlucht doet. U vliegt er doorheen notabene (of overheen als ik u zo lees). En dat uw collega’s
  er nog nooit over gehoord hebben, zegt ook helemaal niets en zal ook daar hetzelfde verhaal gelden. Te druk met andere zaken. (zie zwaartekracht) Er moet namelijk ook nog gevlogen worden, neem ik aan.

  0 likes
 • Pegasus schreef:

  [quote name=”Rolling Stone”]
  Comtrails had u het over. Die kunnen volgens u urenlang blijven hangen? Raar dan, dat dit vroeger nooit zo was (hoogstens 5 a 30 minuten)en dan verdampte het spul weer.[/quote]

  Ook vroeger waren er veel contrails die lang bleven hangen en ook uitspreidden. Er zijn aardig wat verslagen en foto’s van.
  Neem bijvoorbeeld deze 2 foto’s uit 1969:
  http://i.imgur.com/14c81Bx.jpg

  [quote name=”Rolling Stone”]
  Comtrails bestaan, zoals u wel weet, uit ijskristalletjes. Dan hebben jullie zeker nog nooit sneeuw naar beneden zien dwarrelen?
  De wet van de zwaartekracht zogezegd?
  Deze ijskristalletjes worden steeds zwaarder, doordat deze in elkaar overvloeien. Dat zou jij als… piloot toch minstens moeten weten?[/quote]

  Volgens die redenatie zouden natuurlijke wolken ook niet lang kunnen bestaan, denk je ook niet?
  De waterdruppeltjes of ijskristallen in een wolk of contrail zijn vaak zo klein dat ze in suspensie zijn. Soms gebeurt het dat ze aangroeien door botsingen met andere druppeltjes of ijskristallen. de zwaartekracht krijgt er dan vat op en er ontstaat regen of sneeuw.
  Dit gebeurt ook soms bij contrails:
  http://www.bbc.co.uk/blogs/weather/ianfergusson/cirrus_virga.jpg
  http://i.imgur.com/NauACAZ.jpg

  Als ik u een vriendelijk advies mag geven: Wees de volgende keer alsjeblieft wat minde denigrerend en verdiep je ergens in voordat je een uitspraak doet.

  0 likes
 • antonio schreef:

  Beste mensen,

  het duurt even voor je het snapt, maar het is eigenlijk heel simpel.
  1. Alles wat langer in de lucht blijft hangen dan 5 minuten is een chemtrail.
  2. Als je dat begrijpt ben je wakker en bewust.
  3. als je dat niet snapt dan komt dat wel als je je open stelt voor je gevoel.
  4. Als je kritische vragen stelt of tegenargumenten gebruikt zit je in je weerstand en/of ben je een debunker.
  5. Als je dat vaak doet ben je een trol of een door de overheid betaalde desinformant.

  0 likes
 • ab schreef:

  [quote name=”little rascal”][quote name=”WWS”]Mensen reageer niet eens op “Pegasus” en figuren als “Wesley” of “Days of our lives”.

  Overheidstrollen, niet meer en niet minder. Zijn al jaren dag in dag uit bezig om van alles te ontkennen. Ga eens na, zou jij dat doen, op een website dag in dag uit reageren waarvan je alles maar onzin vindt? Voor deze figuren bestaan slechts 2 mogelijkheden, 1. Overheidstrol, 2. Geestelijk niet in orde.

  Voor sommigen twijfel ik welke vd 2 van toepassing is, maar voor ‘Pegasus’ is optie 1 van toepassing. Als ik beheerder van deze site was zou ik zijn IP nachecken waar het vandaan komt.[/quote]

  Over paranoide gesproken..[/quote]

  Paranoïde??? OF onwetendheid???
  De EU heeft vorig jaar al toegeven om mensen hiervoor in te huren…
  Helaas wordt dit niet in de gewone media gemeld en weten weinig mensen dit. Je kan het gewoon GOOGLEN trouwens, dan zie je de officeele berichten ervan 😉

  0 likes
 • ab schreef:

  [quote name=”Donderpoes26″][quote name=”antonio”]Op basis van de simpele stelling “contrails verdwijnen na 5 minuten” moet je dan kennelijk maar concluderen dat als er na 5 minuten nog iets in de lucht hangt dat dan wel een chemtrail moet zijn. Kan iemand mij uitleggen waarom de rookpluim van een electricteitscentrale uren zichtbaar blijft op windarme dagen en temperaturen onder het dauwpunt? Kan iemand mij uitleggen waarom een wolk wel uren kan blijven hangen en een contrail niet?
  Gelden voor wolken uit schoorstenen en uit opstijgende warme lucht andere wetten dan voor de uitlatgassen van vliegtuigen? In mijn meteo-lessen zat die geheime theorie niet, maar goed ik heb dan ook maar een eenvoudig PPL. Ook een verkeersvlieger als Pegasus begrijpt kennelijk niet dat contrails zich anders gedragen dan wolken. Ik denk dat deze informatie bewust uit de luchtvaarttheorie gehouden wordt om de bevolking dom te houden…
  [/sarcasm]

  Tot zover het luchtige deel. Ik baal er van dat mensen die zich zelf “wakker” noemen op serieuze vragen en bedenkingen niet komen met serieus bewijsmateriaal als luchtmonsters. Ik baal er nog veel meer van mensen als bij gebrek aan inhoudelijke reactie worden weggezet als “trol” of als “niet goed bij hun hoofd”. Neemt er een keer een verkeersvlieger de moeite om serieus te reageren op een onderwerp dat in de hele luchtvaartwereld als broodje aap wordt afgedaan, dan wordt die afgeserveerd.

  Zeg dan gewoon “ik geloof in het bestaan van chemtrails, ondanks alle vragen en bedenkingen. Ik geloof dat iedereen die het bestaan ontkent een ketter is die verbannen en uitgestoten moet worden. Zo waarlijk helpe mij Niburu almachtig”[/quote]

  Amen![/quote]

  Ik geloof ook zeker niet dat je op basis van deze stelling overtuigd moet zijn.
  Als je onderzoek gaat doen dan kom je er vanzelf achter dat het plaatje in ieder geval niet klopt met wat de overheid zegt.

  0 likes
 • BdeD schreef:

  [quote name=”antonio”]Beste mensen,

  het duurt even voor je het snapt, maar het is eigenlijk heel simpel.
  1. Alles wat langer in de lucht blijft hangen dan 5 minuten is een chemtrail.
  2. Als je dat begrijpt ben je wakker en bewust.
  3. als je dat niet snapt dan komt dat wel als je je open stelt voor je gevoel.
  4. Als je kritische vragen stelt of tegenargumenten gebruikt zit je in je weerstand en/of ben je een debunker.
  5. Als je dat vaak doet ben je een trol of een door de overheid betaalde desinformant.[/quote]

  1. klopt al niet, ligt aan de atmosfeer
  2. als je dat begrijpt ben je nuchter
  3. als je dat niet snapt…..zucht….
  4. kritische vragen zijn nou eenmaal nodig in sommige gevallen
  5. hier moest ik zoooooooo hard om lachen..ik zou mn alluminium hoedje maar opzetten..koek koek..

  0 likes
 • Plien schreef:

  #162 ab 20-06-2013 17:51
  Dus de EU heeft toegeven mensen in te huren om chemtrails te breien boven ons hoofd? Mijn vraag: wie zijn de piloten en vanwaar(vliegvelden) stijgen zij op?

  Wie levert die chemicaliën aan? en hoe ziet die verpakking eruit.
  Zijn er mensen op vliegvelden die zich verdacht gedragen ten aanzien van het vermengen van kerosine met het vermeende vergif.
  Oh wacht ff het zijn onzichtbare drone`s, dom dom dom van mij.

  0 likes
 • Mónica schreef:

  Beste BdeD,

  En hoe verklaar je dan de informatie van dit Amerikaanse bedrijf, waarvan op de website duidelijk wordt vermeld dat zij al sinds 1961 verschillende methoden toepassen om het weer wereldwijd te manipuleren. De naam zegt het al: weathermodification. Zie hiervoor ook het overzicht van alle projecten die reeds wereldwijd door dit bedrijf zijn uitgevoerd:
  http://www.weathermodification.com/index.php

  Desalniettemin, leuke poging hoor om te volharden in het debunken van alle informatie hieromtrent, maar helaas trappen wij daar niet langer in.

  ROVERHEIDSTROLLEN, ga iets nuttigs doen voor je medemens en de maatschappij en stop met onze kostbare belastingcenten te verspillen.

  Shame on you!

  0 likes
 • Plien schreef:

  #166 Mónica 21-06-2013 09:57

  Leuk geprobeerd hoor je zou zomaar voor die propaganda machinerie van wijlen Adolf H met die snor aangenomen kunnen worden.

  0 likes
 • little rascal schreef:

  [quote name=”mevrouw S.”][quote name=”little rascal”][quote name=”mevrouw S.”][quote name=”little rascal”][quote name=”mevrouw S.”]
  Watever er gestrooid wordt of gedaan in de lucht, ‘ze’wie dan ook moeten gewoon met hun hebberige,egoistische klauwen van onze natuur afblijven. Punt uit![/quote]

  Moeten? Net als iedereen hebben ze vrije wil en mogen dus doen wat ze willen..

  Onze natuur? Ook weer zoiets. Ik denk niet dat de natuur ons bezit is.[/quote]
  Jazeker ONZE natuur, van iedereen en niet alleen van een paar die denken dat ze de macht hebben.[/quote]

  Je bergijpt het ‘vrije wil’ concept toch wel of niet?

  En de natuur is niet ons bezit, dat jij dat wel zo ziet is voor mij een teken van het oude materialistisch denken.[/quote]
  De pot verwijt de ketel …[/quote]
  Begrijpend lezen is moelijk he?

  0 likes
 • BdeD schreef:

  [quote name=”Mónica”]Beste BdeD,

  En hoe verklaar je dan de informatie van dit Amerikaanse bedrijf, waarvan op de website duidelijk wordt vermeld dat zij al sinds 1961 verschillende methoden toepassen om het weer wereldwijd te manipuleren. De naam zegt het al: weathermodification. Zie hiervoor ook het overzicht van alle projecten die reeds wereldwijd door dit bedrijf zijn uitgevoerd:
  http://www.weathermodification.com/index.php

  Desalniettemin, leuke poging hoor om te volharden in het debunken van alle informatie hieromtrent, maar helaas trappen wij daar niet langer in.

  ROVERHEIDSTROLLEN, ga iets nuttigs doen voor je medemens en de maatschappij en stop met onze kostbare belastingcenten te verspillen.

  Shame on you![/quote]

  Beste Monica

  Kennelijk lees je mn berichten niet goed, aangezien ik nooit ontkend heb dat er gesproeid zou worden en dat deze chem trails er vast wel zijn. maar dat bewijst meteen mn punt, dat wij niet de enige zijn met oogkleppen op..

  Wat me stoort is dat alles tot het uiterste wordt opgeblazen.. Elke wolk of contrail is meteen een chemtrail en als ze deze zien hebben ze meteen jeuk en uitslag (wat natuuuuurrrrlijk door de chemtrails komt). “Als je aan vlooien denkt krijg je ook jeuk”.

  Denk eerst eens aan de voor de hand liggende dingen die je kan mankeren waardoor je jeuk en uitslag krijgt..
  en dan heb je ook nog altijd het nocebo effect.

  http://www.hln.be/hln/nl/37/Psycho/article/detail/1631545/2013/05/13/Artikels-over-gezondheid-lokken-nocebo-effect-uit.dhtml

  Er zijn hier ook zeker voorstanders die ik “wel” serieus neem, jammer dat de andere het dan weer verpesten met hun tunnelvisie.

  De negatieve manier waarop deze mensen alles brengen en de rest als onwetend neerzet is “niet” de manier om mensen te overtuigen. Lijkt een beetje op kinderen die hun zin niet krijgen..

  0 likes
 • mevrouw S. schreef:

  [quote name=”little rascal”][quote name=”mevrouw S.”][quote name=”little rascal”][quote name=”mevrouw S.”][quote name=”little rascal”][quote name=”mevrouw S.”]
  Watever er gestrooid wordt of gedaan in de lucht, ‘ze’wie dan ook moeten gewoon met hun hebberige,egoistische klauwen van onze natuur afblijven. Punt uit![/quote]

  Moeten? Net als iedereen hebben ze vrije wil en mogen dus doen wat ze willen..

  Onze natuur? Ook weer zoiets. Ik denk niet dat de natuur ons bezit is.[/quote]
  Jazeker ONZE natuur, van iedereen en niet alleen van een paar die denken dat ze de macht hebben.[/quote]

  Je bergijpt het ‘vrije wil’ concept toch wel of niet?

  En de natuur is niet ons bezit, dat jij dat wel zo ziet is voor mij een teken van het oude materialistisch denken.[/quote]
  De pot verwijt de ketel …[/quote]
  Begrijpend lezen is moelijk he?[/quote]
  De pot verwijt de ketel alweer … vol met oordelen

  0 likes
 • Mónica schreef:

  Beste BdeD,

  Appels met peren vergelijken is ook een kunst en er van alles bijhalen wat er niet toe doet.

  Beste Plien,

  Ik hoor niet bij de club Hitleraanhangers, maar ik hoor zeer zeker niet bij de groep mensen Wir haben es nicht gewust.

  Waar het hier om gaat is dat dagelijks de mensenrechten massaal worden geschonden. Aan ons is nl. geen toestemming gevraagd voor de toepassing van geoengineering, weathermodification of chemtrails. What’s in a name? Schone lucht is een mensenrecht en die wordt hiermede geschonden.

  0 likes
 • BdeD schreef:

  [quote name=”Mónica”]Beste BdeD,

  Appels met peren vergelijken is ook een kunst en er van alles bijhalen wat er niet toe doet.

  Beste Plien,

  Ik hoor niet bij de club Hitleraanhangers, maar ik hoor zeer zeker niet bij de groep mensen Wir haben es nicht gewust.

  Waar het hier om gaat is dat dagelijks de mensenrechten massaal worden geschonden. Aan ons is nl. geen toestemming gevraagd voor de toepassing van geoengineering, weathermodification of chemtrails. What’s in a name? Schone lucht is een mensenrecht en die wordt hiermede geschonden.[/quote]

  als het er niet toe doet, waarom gebruikt n groot deel van jullie het dan als excuus.

  Is ons ooit toestemming gevraagd voor de productie van auto`s (misschien wel de grootste milieu vervuilers) of is dat minder erg omdat je daar zelf belang bij hebt..

  Er wordt nu eenmaal geen toestemming gevraagd, is vroeger nooit gebeurd en zal ook nooit gaan gebeuren. Hoe spijtig dat ook is.

  0 likes
 • Mónica schreef:

  Beste BdeD,

  Je blijft appels met peren vergelijken.

  Om te beginnen stoten auto’s niet de volgende stoffen uit: aluminum 3, aluminum-hydride, barium-fluoride, beryllium, cyanide, hydrochloric-zuur, verschillende ionen waaronder koper-ionen, ijzer-2-ionen, lithium ionen, nikkel-perchloraat (dit is raketbrandstof), fosfor tri-fluoride, zilver-iodide, sodium ionen en single-valence metals. Deze stoffen worden middels de zogenaamde chemtrails, of noem ze hoe je ze noemen wilt, dagelijks boven onze hoofden uitgestort en zijn uitermate giftig voor mens, dieren en milieu.

  Nogal een groot verschil met uitlaatgassen van auto’s. Dat die niet bepaald schoon zijn, ben ik het volledig mee eens, maar met deze vergelijking sla je volledig de plank mis.

  Geoengineering valt hiermede letterlijk onder massale genocide en wij laten het massaal toe. Daar moest nu maar eens een einde aan komen. Maar zolang iedereen er de ernst niet van in blijft zien, blijven ze ons besproeien als insecten.

  0 likes
 • BdeD schreef:

  [quote name=”Mónica”]Beste BdeD,

  Je blijft appels met peren vergelijken.

  Om te beginnen stoten auto’s niet de volgende stoffen uit: aluminum 3, aluminum-hydride, barium-fluoride, beryllium, cyanide, hydrochloric-zuur, verschillende ionen waaronder koper-ionen, ijzer-2-ionen, lithium ionen, nikkel-perchloraat (dit is raketbrandstof), fosfor tri-fluoride, zilver-iodide, sodium ionen en single-valence metals. Deze stoffen worden middels de zogenaamde chemtrails, of noem ze hoe je ze noemen wilt, dagelijks boven onze hoofden uitgestort en zijn uitermate giftig voor mens, dieren en milieu.

  Nogal een groot verschil met uitlaatgassen van auto’s. Dat die niet bepaald schoon zijn, ben ik het volledig mee eens, maar met deze vergelijking sla je volledig de plank mis.

  Geoengineering valt hiermede letterlijk onder massale genocide en wij laten het massaal toe. Daar moest nu maar eens een einde aan komen. Maar zolang iedereen er de ernst niet van in blijft zien, blijven ze ons besproeien als insecten.[/quote]

  het principe blijft hetzelfde en dat ze ons `dagelijks` besproeien met al die stoffen die jij zo mooi opsomt is geen bewezen feit, maar een aanname die voortkomt uit angst. Of sta jij elke dag n potje buitenlucht op te vangen om te checken op die stoffen?

  maar ja, ik hoop echt dat jullie bereiken wat jullie willen bereiken. ieder zo zn levensdoel.

  Wel een tip vanuit mijn kant en doe er mee wat je wilt.. als julie het bespreekbaar willen maken en serieus genomen willen worden. Doe het dan op een manier waarop men ook daadwerkelijk naar julie wilt luisteren.

  0 likes
 • Mónica schreef:

  Beste BdeD,

  Je hebt je kennelijk niet goed in deze materie verdiept en hebt klaarblijkelijk ook geen kennis genomen van het maar liefst 328 pagina’s tellend rapport genaamd Case Orange report, waarin al lang en breed alle wetenschappelijke bewijzen zijn verzameld omtrent de samenstelling, de toepassing en de gevolgen van chemtrails.

  http://www.belfort-group.eu/blogs/post/9

  En kennelijk ben je ook niet op de hoogte van de Zweedse politica die als eerste zich openlijk heeft gesproken over de toepassing van chemtrails. Ook onze Marianne Thieme was verheugd met dit feit. Dus als onze politici het al openlijk toegeven, dan wil dat toch wel wat zeggen!

  https://nl-nl.facebook.com/mariannethieme/posts/10200892992800008

  Doe ons allemaal een plezier en verdiep je eerst in de materie, alvorens je alle informatie hieromtrent tot onzin bombardeert.

  En last but not least. Momenteel komen steeds meer klokkenluiders naar buiten die hier direct mee te maken hebben gehad, maar er nu voor hebben gekozen om hier niet langer aan mee te willen werken en om de waarheid naar buiten te brengen. Dit zijn dus insiders en zij kunnen het weten. Het internet staat er inmiddels bol van…

  0 likes
 • BdeD schreef:

  we gaan het meemaken, het is overigens n facebook bericht die door iemand anders op haar facebook is geplaatst..

  en voor de zoveelste keer, ik heb nooit het bestaan van chem trails ontkend. ik wil alleen de bewijzen zien dat het (zoals jullie/jij zeggen) dagelijks boven ons kikkerlandje gebeurt en dat de lucht die wij hier inademen puur vergif is.. laat me daar maar de bewijzen van zien.

  maar wat ik al zei, veel succes in jullie strijd
  ..Jij overtuigd mij niet, ik jou niet..

  0 likes
 • Pleun schreef:

  Nimmer zo,n een onzin gelezen over een fabel wat een eigen leven is gaan lijden.
  Bijna iedereen ziet een contrail voor een zogenaamde chemtrail aan. Echt weer een sprookje uit Amerika. Vinden jullie het ook niet wel heel toevallig dat het alleen maar Amerikaanse tankvliegtuigen zijn? Ik vlieg zelf ruim 20 jaar met diverse toestellen voor diverse maatschappijen en nimmer heb ik iets vreemds aan enig toestel kunnen ontdekken terwijl we toch een grondige controle doen. Als een vliegtuig onverhoopt vloeistof zou verliezen merken we dat aan het vlieggedrag dus zou het de mensen in de cockpit op moeten vallen. Jullie geloven zeker ook in UFO,S.

  0 likes
 • Mónica schreef:

  Waarom moet een ander altijd het bewijs leveren? Dat is trouwens al lang en breed gedaan, zoals in het rapport genoemd in mijn vorige commentaar. Maar ja, zeker teveel moeite om het allemaal zelft te gaan lezen en te ontdekken hè?

  Neem je eigen verantwoordelijkheid en ga zelf op onderzoek uit. Kijk omhoog naar wat er zich dagelijks in de lucht afspeelt. En is het niet vreemd dat bij 2 vliegtuigen op dezelfde hoogte de ene wel een contrail achter zich laat en de andere een chemtrail.

  Chemtrails worden trouwens niet door gewone airliners verspreid, maar door voornamelijk militaire toestellen. Alsof de militairen zomaar al hun geheimen prijs geven. Die opereren altijd in het geniep, totdat de waarheid boven water komt.

  0 likes
 • Pleun schreef:

  [quote name=”Mónica”]Waarom moet een ander altijd het bewijs leveren? Dat is trouwens al lang en breed gedaan, zoals in het rapport genoemd in mijn vorige commentaar. Maar ja, zeker teveel moeite om het allemaal zelft te gaan lezen en te ontdekken hè?

  Neem je eigen verantwoordelijkheid en ga zelf op onderzoek uit. Kijk omhoog naar wat er zich dagelijks in de lucht afspeelt. En is het niet vreemd dat bij 2 vliegtuigen op dezelfde hoogte de ene wel een contrail achter zich laat en de andere een chemtrail.

  Chemtrails worden trouwens niet door gewone airliners verspreid, maar door voornamelijk militaire toestellen. Alsof de militairen zomaar al hun geheimen prijs geven. Die opereren altijd in het geniep, totdat de waarheid boven water komt.[/quote]

  Dan mogen ze 99% van de getoonde foto,s wel even aanpassen want dat zijn allemaal burgertoestellen.

  0 likes
 • Mónica schreef:

  Zeker nog nooit de documentaire What in the world are they spraying gezien?

  http://www.youtube.com/watch?v=jf0khstYDLA

  Hierin komen de wetenschappers aan het woord die zich met geoengineering bezig houden en geven openlijk toe niet te weten wat de impact hiervan is op mens, dieren en milieu. Letterlijk de omgekeerde wereld. Iets zou eerst veilig moeten zijn alvorens dit toe te mogen passen. Het tegendeel is tegenwoordig helaas steeds vaker het geval. Ze doen maar wat als kippen zonder kop.

  En last but not least. Mijn 12-jarige dochter ziet nog het verschil tussen een gewone contrail en een chemtrail.

  0 likes
 • Pleun schreef:

  [quote name=”Mónica”]Zeker nog nooit de documentaire What in the world are they spraying gezien?

  http://www.youtube.com/watch?v=jf0khstYDLA

  Hierin komen de wetenschappers aan het woord die zich met geoengineering bezig houden en geven openlijk toe niet te weten wat de impact hiervan is op mens, dieren en milieu. Letterlijk de omgekeerde wereld. Iets zou eerst veilig moeten zijn alvorens dit toe te mogen passen. Het tegendeel is tegenwoordig helaas steeds vaker het geval. Ze doen maar wat als kippen zonder kop.

  En last but not least. Mijn 12-jarige dochter ziet nog het verschil tussen een gewone contrail en een chemtrail.[/quote]

  Er zijn mensen die heilig geloven dat UFO,s bestaan. Kinderen geloven nog in de Kerstman Sint Nicolaas en de paashaas. Als je jaren lang ben voorgespiegeld dat 1+1 3 is wil je het ook niet geloven dat de werkelijke uitkomst toch 2 blijkt te zijn.
  Ik vind het heel knap van een meisje van 12 dat zij met het blote oog kan waarnemen of er iets chemisch in de lucht zit of gewoon condens. Een waar wereldwondertje.

  0 likes
 • BdeD schreef:

  Het is maar net wat je je dochter leert.

  [quote name=”BdeD”]Terwijl de “inside experts” van Vereecke in het Case Orange rapport uitschreeuwen dat het “ernstig gebrek aan wetenschappelijk onderzoek naar weermanipulatie” een schande is, blijkt dat de WMO in 2009 een document publiceerde dat refereerde aan drie dozijn wetenschappelijke studies over net dàt onderwerp.

  Rady Ananda is trouwens conveniently selectief in het onthullen van de gaten in de kaas, en gaat erg snel en gemakkelijk over een aantal Case Orange “bewijzen” heen die in feite niet zuiver op graat zijn. Zo vermeldt Ananda dat het rapport haar bewijsvoering ondersteunt met prentjes die zogezegd intensieve spraying schemes voor Europa bewijzen, maar vergeet te vermelden dat die prentjes het werk zijn van de mensen achter het indy-weerstation Ontario Weather Service, die werden ontmaskerd als fraudeurs, vervalsers en schenders van het auteursrecht. Ananda is blijkbaar ook niet op de hoogte van het feit dat de zgn. Space Preservation Act uit 2001 (zogezegd een officieel document dat het woord “chemtrails” zou vermelden, en door het Case Orange rapport aangehaald als bewijs) een verzinsel is van enkele UFO-fanaten.

  De anonieme auteurs van Case Orange wisten verder ook niet dat ze hun “aanbeveling” om meer onderzoek te doen naar de impact van EnMod programma’s zoals cloud seeding in feite delen met de WMO en Bill Gates‘ geo-engineering adviseur, en lieten in hun slordigheid (sommigen zouden het incompetentie noemen) tenslotte ook nog eens een serieuze steek vallen met het verkeerd citeren van U.S. wetsartikelen aangaande cloud seeding.”[/quote]

  Dat rapport bedoel je!

  Kom maar met een “serieus en betrouwbaar” rapport gemaakt door iemand die er neutraal in staat en nergens belangen bij heeft, dan praten we verder.

  0 likes
 • Mónica schreef:

  Zullen we de vraagkwestie omdraaien. Waarom kom je zelf niet met een onderzoek of een rapport?

  Dan herhaal ik nog maar eens mijn vraag. Waarom moet een ander altijd de hete kastanjes uit het vuur halen?

  En ja, een kind is nog in staat om onbevooroordeeld gade te slaan en nog zelf na te denken. En de elite lacht zich rot, want het enige wat zij doen is the sheeple uit elkaar spelen met desinformatie. Hier een uitstekend voorbeeld van.

  Wanneer krijgen jullie door dat wij allen één zijn en zolang wij die éénheid niet vormen, behouden zij de macht. Of beter gezegd, geven wij onze macht vrijwillig uit handen. En dat geldt voor ieder willekeurig maatschappelijk onderwerp.

  0 likes
 • BdeD schreef:

  [quote name=”Mónica”]Zullen we de vraagkwestie omdraaien. Waarom kom je zelf niet met een onderzoek of een rapport?

  Dan herhaal ik nog maar eens mijn vraag. Waarom moet een ander altijd de hete kastanjes uit het vuur halen?

  En ja, een kind is nog in staat om onbevooroordeeld gade te slaan en nog zelf na te denken. En de elite lacht zich rot, want het enige wat zij doen is the sheeple uit elkaar spelen met desinformatie. Hier een uitstekend voorbeeld van.

  Wanneer krijgen jullie door dat wij allen één zijn en zolang wij die éénheid niet vormen, behouden zij de macht. Of beter gezegd, geven wij onze macht vrijwillig uit handen. En dat geldt voor ieder willekeurig maatschappelijk onderwerp.[/quote]

  is een kind onbevooroordeeld als haar moeder zegt, kijk meisje dat is een chem trail en dat een con trail? bangmakerij vind ik dat. Mijn dochter kijkt naar de lucht en kan genieten van wat ze ziet zonder bang te zijn dat ze vergiftigd wordt door de zogenaamde Elite.

  Ik hoef geen onderzoek te doen naar iets waar ik niet in geloof, zonde van mn tijd. maar als er iets zou zijn waar ik achter zou staan en mensen zou willen overtuigen, zou ik daar zeker zelf onderzoek naar doen en dan “wel” met mensen die er neutraal in staan.

  Ik vind het wel grappig dat jij de fouten die in het rapport staan wegschrijft als desinformatie van de Elite :).

  Zorg dat een rapport klopt voordat je het naar buiten brengt.

  0 likes
 • Pleun schreef:

  [quote name=”Mónica”]Zullen we de vraagkwestie omdraaien. Waarom kom je zelf niet met een onderzoek of een rapport?

  Dan herhaal ik nog maar eens mijn vraag. Waarom moet een ander altijd de hete kastanjes uit het vuur halen?

  En ja, een kind is nog in staat om onbevooroordeeld gade te slaan en nog zelf na te denken. En de elite lacht zich rot, want het enige wat zij doen is the sheeple uit elkaar spelen met desinformatie. Hier een uitstekend voorbeeld van.

  Wanneer krijgen jullie door dat wij allen één zijn en zolang wij die éénheid niet vormen, behouden zij de macht. Of beter gezegd, geven wij onze macht vrijwillig uit handen. En dat geldt voor ieder willekeurig maatschappelijk onderwerp.[/quote]

  Zolang er onzinverhaaltjes de wereld in worden geholpen om de gewone burger angst in te boezemen zal er altijd een tweedracht blijven bestaan. Het is ook een zaak waar je zelf heilig in wil geloven of iets wat je wat je jarenlang word voorgespiegeld, een soort hersenspoelen dus.

  0 likes
 • Pegasus schreef:

  [quote name=”Mónica”]Zullen we de vraagkwestie omdraaien. Waarom kom je zelf niet met een onderzoek of een rapport?

  Dan herhaal ik nog maar eens mijn vraag. Waarom moet een ander altijd de hete kastanjes uit het vuur halen?

  Mijn 12-jarige dochter ziet nog het verschil tussen een gewone contrail en een chemtrail.
  En ja, een kind is nog in staat om onbevooroordeeld gade te slaan en nog zelf na te denken. [/quote]

  Wat je daar voorstelt is in feite omgekeerde bewijslast. Wanneer je stelt dat die lange strepen in de lucht chemtrails zijn en geen contrails dan zul je zelf met het bewijs moeten komen.

  Een kind kan inderdaad waarnemen, net als ieder mens maar een kind heeft niet de kennis om die waarnemingen correct te interpreteren. In geval van chemtrails zil je dit moeten doen door kennis op te doen van meteorologie, luchtvaart regelementen en vliegtuigen in het algemeen. En dat is waar het in mijn ervaring waar het bij mensen die in chemtrails geloven vaak aan ontbreekt.

  Ze zien dingen die in hun ogen heel vreemd zijn, maar in feite heel goed verklaarbaar zijn met kennis van luchtvaart en het weer.

  0 likes
 • Pleun schreef:

  [quote name=”Pegasus”][quote name=”Mónica”]Zullen we de vraagkwestie omdraaien. Waarom kom je zelf niet met een onderzoek of een rapport?

  Dan herhaal ik nog maar eens mijn vraag. Waarom moet een ander altijd de hete kastanjes uit het vuur halen?

  Mijn 12-jarige dochter ziet nog het verschil tussen een gewone contrail en een chemtrail.
  En ja, een kind is nog in staat om onbevooroordeeld gade te slaan en nog zelf na te denken. [/quote]

  Wat je daar voorstelt is in feite omgekeerde bewijslast. Wanneer je stelt dat die lange strepen in de lucht chemtrails zijn en geen contrails dan zul je zelf met het bewijs moeten komen.

  Een kind kan inderdaad waarnemen, net als ieder mens maar een kind heeft niet de kennis om die waarnemingen correct te interpreteren. In geval van chemtrails zil je dit moeten doen door kennis op te doen van meteorologie, luchtvaart regelementen en vliegtuigen in het algemeen. En dat is waar het in mijn ervaring waar het bij mensen die in chemtrails geloven vaak aan ontbreekt.

  Ze zien dingen die in hun ogen heel vreemd zijn, maar in feite heel goed verklaarbaar zijn met kennis van luchtvaart en het weer.[/quote]

  Het ontbreekt ze inderdaad aan gedegen kennis van meteo. Bij veel getoonde foto,s word de wolk Cirrus en Cirrocumulus aangezien voor een zogenaamde chemtrail. Ik ben al meer dan 25 jaar werkzaam in de zeevaart en heb een gedegen opleiding in zowel meteo als sterrenkunde dus weet ik waar ik over praat.

  0 likes
 • Mónica schreef:

  Worden Overheidstrollen niet ingehuurd om desinformatie over het internet te verspreiden en mensen op het verkeerde been te zetten? Je beweert niet het bestaan van chemtrails te ontkennen. Waarom blijf je dan stellig alle informatie hieromtrent debunken?

  Beste piloot. Kennelijk nog geen notie genomen van de website: http://www.weathermodification.com/cloud-seeding-aerial.php? Hierin kun je zien en lezen welke toestellen worden gebruikt voor o.a. cloud seeding (weathermodification). De naam van de website verklapt het al.

  En vers van de pers: http://allnewz.weebly.com/3/post/2013/06/confirmed-c-130-hercules-cargo-planes-are-also-used-to-spray-salt-based-chemicals-for-weather-modification.html.

  Hierin kunnen jullie lezen dat C-130 Hercules cargo planes in worden gezet voor wheater modification middels salt-based chemicals. Klinkt als chemtrails?

  Meer nuttige informatie kun je vinden op de facebook pagina van de Zweedse politica Pernilla Hagberg. Ik, naast 1.762 leden, ben aangesloten bij deze groep genaamd G.S.O.C. Go Sweden on chemtrails, een initiatief van Pernilla. Als je zoekt naar meer bewijzen, dan is dat de juiste plek om te beginnen.

  0 likes
 • Mónica schreef:

  Hier nog een leuke.

  Bekijk deze video op Youtube gemaakt door Max Bliss, waarin hij kritisch heeft gekeken naar de toestellen van Rynair. Waarom wil Ryanair niet dat zijn passagiers teveel bagage meenemen? Is hier sprake van chemtrailpraktijken in het geniep?

  https://www.youtube.com/watch?v=ZN5Kjgv3mYQ.

  See for yourself.

  0 likes
 • Mónica schreef:

  En hier een vervolg op zijn eerste onderzoek m.b.t. Ryanair: https://www.youtube.com/watch?v=ZN5Kjgv3mYQ.

  Wie volgt met meer opzienbarende feiten die nader onderzoek behoeven? Seek the truth.

  0 likes
 • Mónica schreef:

  En hier een artikel waarin kenbaar wordt gemaakt, dat zowel USA, alsmede Rusland in staat zijn om het weer te veranderen voor militaire doeleinden. http://savegeagroup.weebly.com/10/post/2013/06/weather-warfare.html.

  Need I to go further?

  0 likes
 • Pleun schreef:

  Beste Monica als Nederlanders onder elkaar is het niet nodig om te pas en te onpas te eindigen met Engelse teksten tenzij jij het voor je zelf zeer interessant vind klinken

  De Hercules C130 is een krachtig vliegtuig wat zeer breed inzetbaar is zoals bij bosbranden en insectenbestrijding waarbij chemicaliën worden gebruikt en dat zijn nog geen chemtrails. Kijk eens naar alle foto,s die op de voor jou bekende paniek sites staan. 95% van de getoonde foto,s zijn vliegtuigen met straalmotoren. De C130 heeft propeller motoren. Maar misschien dat je dochter het geheim kan ontraadselen want zij kan met het blote oog zien of er chemicaliën in de lucht zit of gewoon condens.

  0 likes
 • Pleun schreef:

  Beste Monica,

  RainAir wil niet dat passagiers teveel aan handbagage meenemen op korte vluchten omdat anders het bagageruim te leeg blijft en het vliegtuig een verkeerde balans krijg doordat er teveel aan gewicht aan de bovenkant van het vliegtuig komt te zitten na een hoeveelheid verstookte brandstof.
  Hier is zeker geen spraken van chemtrail in het geniep maar meer van overal spoken zien.

  0 likes
 • BdeD schreef:

  poeeeee je hebt echt te veel X-Files gekeken.

  En weer komen de filmpjes van mede complotters, wanneer komen nu de filmpjes van de serieuze ‘onafhankelijke’ wetenschappers..

  ik geloof inderdaad dat ze bestaan, maar niet dat we er dagelijks mee vergiftigd worden.. verre van zelfs..
  En dat rusland en amerika het kunnen wil niet zeggen dat het te pas en te onpas gebeurt.

  verder staat bij die weathermodification site waar je zo graag mee komt als bewijsvoering een lijst met klanten en projecten. Zie jij de benelux er bij staan??

  maar weet je, ik vind het goed zo. Je hebt me echt overtuigd. vooral met dat case orange document. de onwaarheden neem ik voor lief, waarom ook niet. Het hoeft toch niet te kloppen,zo lang het maar overtuigend klinkt, dat snap ik nu..

  Die vervelende overheidstrollen ook met hun vervelende internet berichtjes..shame on them..

  ik wens je een heel fijn en vooral gezond leven. 1 tip, kijk niet te veel naar de lucht, al die spanning is slecht voor je hart..

  0 likes
 • Pegasus schreef:

  [quote name=”Mónica”]
  Beste piloot. Kennelijk nog geen notie genomen van de website: http://www.weathermodification.com/cloud-seeding-aerial.php? Hierin kun je zien en lezen welke toestellen worden gebruikt voor o.a. cloud seeding (weathermodification). De naam van de website verklapt het al.
  [/quote]

  Weersmodificatie met behulp van cloudseeding is geen geheim en wordt ook niet ontkent. Het heeft echter helemaal niets te maken met de lange strepen die je in de lucht ziet.

  Cloudseeding gebeurt namelijk door condensatiekernen (meestal zilverjodide) los te laten in convectieve zones. Hierdoor zal sneller wolkvorming optreden en daarmee regen.

  De sporen van condensatiekernen zie je niet en het wordt op een veel lagere hoogte uitgevoerd dan waarom die zgn ‘chemtrails’ zich bevinden.

  0 likes
 • Ploen schreef:

  @ BdeD
  Ik vind je een slechte hacker.

  @ Monica
  Ze vragen om info (bewijzen), zodat ze die weer kunnen “verwijderen”.

  0 likes
 • Mónica schreef:

  Ryanair wil juist dat iedereen het liefste alleen handbagage meeneemt i.p.v. zware koffers in de laadruimte. Een substantieel verschil. Hier is terecht de kritische vraag gesteld. Waarom is dat?

  Ik heb slechts 1 van de vele bedrijven als voorbeeld aangereikt die aan geoengineering doen. Dit zal beslist niet het enigste bedrijf ter wereld zijn die dit wereldwijd toepast. Dus dit wil niet direct zeggen dat dit in Nederland niet wordt toegepast. Behalve alle informatie structureel afzeiken hebben jullie tot nu toe niets substantieels aangereikt.

  En als bewijs van een onafhankelijke instelling ZO belangrijk voor jullie is, waarom doen jullie daar dan niets mee?

  Stap 1: om dat te kunnen verwezenlijken zullen er eerst Kamervragen hieromtrent moeten worden gesteld. Daaropvolgend zou dan een onafhankelijk onderzoek moeten worden ingesteld. Hiervoor is nou juist deze petitie in het leven geroepen. Maar het is overduidelijk dat jullie andere belangen hebben en dienen, anders hadden jullie al lang hieraan bijgedragen.

  En als jullie alle informatie die op deze website wordt verspreid onzin vinden, wat doen jullie dan op deze website?

  0 likes
 • Mónica schreef:

  Probeer deze maar te debunken.

  Een ex-Air Force veteraan, Kristen Meghan klapt uit de school. Breaking: Air Force Chemtrail Whistleblower Exposes Geoengineering. http://www.infowars.com/breaking-air-force-chemtrail-whistleblower-exposes-geoengineering/.

  Alweer een vrouw met ballen. Waar blijven de mannen?

  0 likes
 • Mónica schreef:

  Goh, ik zou als man zijnde mijzelf achter de oren krabben. http://www.hiddenmysteries.org/news/europe/netherlands/033102a.html.

  0 likes
 • Mónica schreef:

  Onze eigen Coen Vermeeren van de TU Delft geeft uitgebreid uitleg omtrent de toepassing van geoengineering in Nederland. Kijk en luister met aandacht wat deze expert te zeggen heeft:
  http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?46117-Chemtrails-Science-Cover-Up-Explained-by-Dutch-Aerospace-Engineer.

  0 likes
 • BdeD schreef:

  [quote name=”Mónica”]En als bewijs van een onafhankelijke instelling ZO belangrijk voor jullie is, waarom doen jullie daar dan niets mee? [/quote]

  Omdat dit aan de GELOVERS is als ze SERIEUS genomen willen worden!

  En ook weer de amerikaanse bronnen, als ze daar een scheet laten, ruik je die hier dan ook?

  Coen Vermeeren gelooft ook dat Buitenaardse aliens een basis op de maan hebben.

  Ik vind echt dat je met geweldige bronnen aan komt zetten, heel vermakelijk 🙂

  ook deze professionele site “http://www.hiddenmysteries.org/news/europe/netherlands/033102a.html.” gewelllllldig.. (I am catch them with my photocamera en camcorder) 🙂
  De mannen worden onvruchtbaar, vraag me dan toch af waar al die kinderen in de wereld vandaan komen..zijn al die dames onbevlekt ontvangen..

  en we vragen bewijzen om de bewijzen weer te verwijderen? loooooollll wat een grap. Echt grappig zo paranoid als jullie zijn.

  Oh en ik zit op deze site, omdat er interessante dingen op staan. Of mag je hier alleen komen als je geloofd dat we allemaal langzaam vermoord worden door chem trails..

  Groetjes van een slechte Hacker

  0 likes
 • Pleun schreef:

  Ik krijg echt buikkrampen van het lachen hoe sommige steevast aan verhaaltjes vast blijven houden.
  Alle zogenaamde bewijzen komen constant uit een en de zelfde hoek vandaan en uit een land waar ze stellig van mening zijn dat Denemarken de hoofdstad is van Amsterdam, zegt veel over het gemiddelde intellect daar.

  Vroeger waren de sprookjes van de gebroeders Grim veel leuker om te lezen dan deze onzin en bangmakerijen.

  Maar zoals ik al eerder heb geciteerd “kleine kinderen geloven ook nog in Sint Nicolaas en de Kerstman” en weer anderen zijn er heilig van overtuigd dat marsmannetjes bestaan.

  0 likes
 • Mónica schreef:

  Beste BdeD,

  Wat ben jij lekker voorspelbaar. Je serveert Coen Vermeeren direct af als zijnde een fantast, omdat hij in UFO’s gelooft. Welke wetenschapper is volgens jou dan wel onafhankelijk en betrouwbaar?

  Nogal arrogant om te denken dat er alleen leven op aarde mogelijk is. Volgens een nieuwe schatting bevinden er zich maar liefst zeventig triljard aantal sterren in het zichtbare heelal. Dan tellen we het niet zichtbare heelal nog niet eens mee. Waarvan naar schatting zo’n 100 miljard planeten en zo’n 100 ‘aardachtige’ planeten op minder dan 30 lichtjaar afstand van onze zon.

  Dit is niet een kwestie van geloven, maar van weten. We zijn niet alleen. Alles en iedereen incl. het hele universum is nauw met elkaar verbonden.

  Maar ja, blijf maar lekker debunken, want daar ben je goed in en slaap zacht denkende dat je Remie bent, alleen op de wereld.

  En Coen keep up the good work. Your the best!

  0 likes
 • Mónica schreef:

  Zeker nog niet door dat Nederland het schoothondje is van de Amerikanen? En natuurlijk kan het braafste jongetje van de klas (Nederland) niet achter blijven met de toepassing van de technologie die door de Amerikenen is bedacht.

  En vreemd hè, dat de Duitse Overheid wel zijn burgers heeft geïnformeerd over fenomeen chemtrails: http://www.youtube.com/watch?v=rXndlB5M11s.

  Waar blijft Rutte en Co? Oh, nee, die mag natuurlijk niets verklappen, want hij nam dit jaar voor de 2e keer deel aan de Bilderberggroep.

  Wie is hier de fantast?

  0 likes
 • BdeD schreef:

  [quote name=”Mónica”]Beste BdeD,

  Wat ben jij lekker voorspelbaar. Je serveert Coen Vermeeren direct af als zijnde een fantast, omdat hij in UFO’s gelooft. Welke wetenschapper is volgens jou dan wel onafhankelijk en betrouwbaar?

  Nogal arrogant om te denken dat er alleen leven op aarde mogelijk is. Volgens een nieuwe schatting bevinden er zich maar liefst zeventig triljard aantal sterren in het zichtbare heelal.

  Dit is niet een kwestie van geloven, maar van weten. We zijn niet alleen. Alles en iedereen incl. het hele universum is nauw met elkaar verbonden.

  Maar ja, blijf maar lekker debunken, want daar ben je goed in en slaap zacht denkende dat je Remie bent, alleen op de wereld.
  [/quote]

  lol. dit is wat jullie het beste doen.. dingen aannemen!.. Ik schrijf nergens dat hij een fantast is omdat hij in ufo’s geloofd.

  UFO’s bestaan wel degelijk, het is simpelweg een vliegend voorwerp waarvan de identiteit niet bekend is.. dus ja daar geloof ik ook in..

  en dat er buiten ons sterrenstelsel leven is, natuurlijk is dat er.. zal heel naief zijn om te denken dat wij de enige zijn in het universum. Of ze ons daadwerkelijk bezoeken laat ik in het midden, ook dat moet ik eerst zien.

  En nu komt het “en goed lezen” Hij beweert dat aliens een basis op de Maan hebben, waar haalt hij die wijsheid vandaan? Zal ik het maar zeggen dan, van vage artikeltjes die over het internet verspreid staan, of heb jij een beter argument. Aliens hebben hem bezocht en dit verteld? retourtje maan gedaan? Zelf geholpen met de bouw? misschien van George Bush gehoord? vertel maar..

  Noem het wat je wilt, goede fantasie, misschien een beetje goedgelovig.

  Leuk boek trouwens “Alleen op de wereld” daar stierf Vitalis trouwens ook in de buitenlucht, misschien hebben jullie toch gelijk..

  0 likes
 • BdeD schreef:

  Maar het is leuk geweest, wat ik al eerder zei. Jij overtuigd mij niet, ik jou niet…

  Jij loopt buiten met je dochter denkend dat je wordt vergiftigd, ik loop buiten met mn dochter en geniet.

  En mn salarisstrookje is weer binnen, dus ik mag eindelijk weer ergens anders op reageren.

  (kijken hoe lang het duurt, voordat die zin wordt gebruikt als bewijsvoering dat mensen van de overheid alles hier debunken, want alles wat op het internet staat is waar)

  Mocht dat gebeuren kan ik misschien echt solliciteren bij de overheid en er geld voor vragen, moet je ff zeggen waar ik wezen moet..(deze zin wordt in de bewijsvoering natuurlijk weggelaten)

  Spreek je misschien wel weer eens bij een ander onderwerp, misschien een keer een onderwerp waar we het met elkaar eens zijn.. ik weet het, klinkt onwaarschijnlijk..

  Over en uit, klik..tuuuuuuutttttt

  0 likes
 • Mónica schreef:

  Zeker nog nooit over remote viewing gehoord? Ingo Swann is jarenlang door de CIA ingehuurd. Ingo heeft tijdens zijn remote viewing-sessies het nodige op de achterkant van onze maan gezien. Tevens staat het internet bol van foto’s met vreemde torens en bouwwerken die zich op de achterkant van de maan bevinden. Het wemelt er tevens van UFO-activiteit. Verder is onze maan allesbehalve kleurloos, net zo goed dat Mars geen rode planeet is. Bekijk deze prachtfilm over onze maan maar eens: http://moonrising-themovie.com/.

  In ieder geval ik neem Coen Vermeeren, ongeacht uit welke hoek de informatie komt wel serieus, want hij is een van de weinige wetenschappers die verder durft te gaan en te kijken dan zijn neus lang is. Anderen kunnen een voorbeeld aan hem nemen.

  Vroeger werden ook visionairs, zoals Pythagoras, die beweerden dat de aarde rond was i.p.v. plat ook weggezet als achterlijke gekken en verketterd. Het waren simpelweg voorlopers, dus daarom wijzer dan de rest van the sheeple, want achteraf bleek dat ze gelijk hadden.

  En v.w.b. de Sinterklaastheorie. Vergeleken met mijn 12-jarige dochter heb ik hier met peuters te maken. Bevooroordeelde visies van vastgeroeste breinen, gevangen in hun eigen matrix. De koppen in het zand stekend voor alle informatie die niet in hun eigen straatje past, want dan valt hun veilige wereldje uiteen. Wie is hier de grote angsthaas?

  Kinderen zijn nog onbevangen en vrij in hun waarnemen en in hun denken en vooral on-gecorrumpeerd. Hier hoef je geen wetenschapper voor te zijn. Kinderen voelen dingen van nature aan zoals ze daadwerkelijk zijn, simpel en puur, zonder teveel poeha. Hier is ook sprake van weten en niet van geloven. Geloven is door volwassenen bedacht om aan anderen hun wil op te kunnen leggen en om ze onder de duim te kunnen houden.

  0 likes
 • Mónica schreef:

  Dit heeft niks met geloven te maken. Het is een kwestie van weten. En nogmaals daar hebben wij geen wetenschappelijk bewijs voor nodig. Jullie kennelijk wel, dus doe daar dan iets aan. Zorg dat dat onafhankelijke, wetenschappelijke bewijs wat zo cruciaal is voor jullie gemoedstoestand of geloof er komt en blijf niet anderen bekritiseren en achteroverleunen zonder zelf iets te ondernemen. Geen woorden maar daden (daadkracht). Eigen verantwoording nemen en niet wachten tot vadertje ROVERHEID of een ander het ons op een presenteerblaadje komt brengen.

  0 likes
 • Pegasus schreef:

  [quote name=”Mónica”]Als jullie alle informatie die op deze website wordt verspreid onzin vinden, wat doen jullie dan op deze website?[/quote]

  Ten eerste vind ik het niet zo fijn om van moord en dergelijke beschuldigd te worden. Want tussen de vermeende sproeiers die op sites als deze staan afgebeelt staan ook de toestellen die ik vlieg.

  Ten tweede heb ik er een broertje dood aan wanneer mensen totaal ongegronde angst zaaien bij anderen. Geloof wat je zelf wilt, maar ga een ander er niet mee lastig vallen tenzij je verifieerbaar bewijs hebt.

  Ten derde is het voor mij een manier om mijn theoriekennis weer eens op te frissen.

  0 likes
 • Mónica schreef:

  Beste Pegasus,

  Het spijt mij jou zo diep te hebben geraakt. Ik neem een voorbeeld aan William Cooper. Een bekende stelling van hem was iets in de trant van: “I gotta smack them on their heads to wake them up”. De waarheid komt vaak hard over en niet iedereen is bereid die te horen.

  Wellicht dat jij kritische vragen hieromtrent aan je leidinggevende kunt gaan stellen. Heb ik ook gedaan, want ik werk bij de Overheid. Maar mijn leidinggevende, verder geen slecht woord over hem, beweerde hier niet van op de hoogte te zijn en reageerde lacherig. Dus jij als zijnde een insider zou hier een heel belangrijke rol ik kunnen gaan spelen om de beerput open te trekken.

  Ga op onderzoek uit en deel jouw bevindingen met ons. Ik wens je veel sterkte daarbij en vooral veel wijsheid. En laat je niet neppen met een flutantwoord of met ontwijkende reacties. En vooral belangrijk, houd je ogen wijd open.

  0 likes
 • Mónica schreef:

  Wereldwijde mars tegen Chemtrails en Geoengineering op zondag 25 augustus 2013. Overal.

  Global March Against Chemtrail And Geoengineering.Sunday August 25 2013. Everywhere.

  http://globalmarchagainstchemtrailsandgeoengineering.com/.

  Deel dit initiatief, zorg dat jouw stad meedoet en kom massaal uit je luie stoel. Nu is de tijd aangebroken om onze blauwe luchten terug te eisen, zodat we het op hol geslagen weer een halt toe kunnen roepen. En zodat wij en onze kinderen weer volop van onze geliefde zon kunnen genieten.

  0 likes
 • Pegasus schreef:

  [quote name=”Mónica”][…] Dus jij als zijnde een insider zou hier een heel belangrijke rol ik kunnen gaan spelen om de beerput open te trekken.

  Ga op onderzoek uit en deel jouw bevindingen met ons. Ik wens je veel sterkte daarbij en vooral veel wijsheid. En laat je niet neppen met een flutantwoord of met ontwijkende reacties. En vooral belangrijk, houd je ogen wijd open.[/quote]

  Dat is precies wat ik de afgelopen jaren heb gedaan. In de tussentijd heb ik geen enkele aanwijzing gevonden dat die lange strepen in de lucht geen contrails zijn of dat (civiele) vliegtuigen worden gebruikt om te sproeien.
  In plaats daarvan valt het mij juist op dat de ‘bewijzen’ waarmee mensen die in chemtrails geloven meestal het gevolg zijn van een gebrek aan kennis van meteorologie, luchtvaartprocedures en vliegtuigen in het algemeen.
  Neem als voorbeeld het Ryanair filmpje wat je eerder postte. De maker ervan ziet dit als een mogelijke sproeikop voor chemicalien, ik zie een unmixed exhaust nozzle, die ervoor zorgt dat de hete uitlaatgassen van de kern van de motor gescheiden blijven van de rest. Het is een vrij standaard onderdeel van dat motortype.
  http://www.sjap.nl/new%20exhaust%202.jpg

  Wat ik ook heb gemerkt is dat wanneer je dit duidelijk probeert te maken (dus wanneer je probeert uit te leggen vat een holding is, welke functie diverse onderdelen hebben en waarom contrails lang kunnen bestaan en waarom je dat vroeger niet zo vaak zag), dat je dan meestal genegeerd wordt en als een overheidstroll wordt weggezet.

  0 likes
 • Mónica schreef:

  Beste Pegasus,

  Bedankt voor je toelichting en voor je meedenken.

  Heb je ook de presentatie van Coen Vermeeren bekeken, waarin hij aangeeft dat zelfs een contrail in feite een chemtrail is? En dat geoengineering of weermanipulatie al sinds de 2e wereldoorlog wordt toegepast. Tevens kunnen de chemicaliën, dan laten we even in het midden of ze wel of niet schadelijk zijn voor onze gezondheid, ook in de benzine worden toegevoegd en dus op die wijze worden uitgestoten. Tevens is de definitie chemtrail wetenschappelijk niet geaccepteerd, waardoor er ook geen maatschappelijk onderzoek hieromtrent wordt gestart en openlijke discussies worden gemeden, dit is een taboe. En volgens het rapport Owing the weather in 2025 hebben de Amerikanen als doel in 2025 het weer wereldwijd te kunnen manipuleren voor militaire doeleinde ofwel voor eigen positieve doeleinden. Alle informatie hieromtrent ligt al lang voorhanden op het internet.

  0 likes
 • Pleun schreef:

  Beste Monica,

  Hier even wat uitleg over de algehele chemtrail onzin en bangmakerijen.
  Lees het aandachtig door en zo ook de links die op deze pagina staan.

  Veel plezier met je sprookjes.

  http://soonyata.home.xs4all.nl/chemtrails.htm

  0 likes
 • Vincent. schreef:

  Google even chemtrails en chemtrails op wanttoknw.

  0 likes
 • lies schreef:

  Lieve Monica, geef het maar op. Ik snap je frustratie hoor. Ik heb heel wat uren lezen, kijken en luisteren achter de kiezen om te kunnen begrijpen hoe de wereld in elkaar zit(en het eind is nog niet in zicht). Het is net een grote puzzel waarvan je zelf de stukjes bij elkaar moet zoeken. Soms pas een stukje (waarheid) niet en zet ik die even apart. Later blijkt het toch te passen of juist niet. En dan komt er iemand zeggen dat je spoken ziet, die zelf die moeite niet heeft genomen. Ik hoop voor BdeD en anderen dat ze later niet aankomen zetten met: we hebben het niet geweten! Kon ik van de Duitsers na de oorlog nog begrijpen. Die hadden al die kennis niet tot hun beschikking, zij wel, maar ze geloven er op voorhand al niet in. En heel veel complot theorieën zijn allang complotfeiten, maar laat ze maar.
  En ik denk dat mensen die serieus willen weten wat er aan de hand is, zich niet laten tegen houden door hun commentaar om zelf verder te zoeken naar de waarheid. Liefs

  0 likes
 • pietsnot schreef:

  handtekening gezet.

  0 likes
 • Aequus8 schreef:

  Er wordt wel degelijk gesproeid, vandaag komen de vliegtuigen vanuit één kant aangevlogen, waar zij nooit eerder vandaan kwamen.Recht op de zon af en sproeien maar… De hemel was helder, de zon scheen mooi maar na deze vluchten is alles in nevel verhuld…

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”Pleun”]Beste Monica,

  Hier even wat uitleg over de algehele chemtrail onzin en bangmakerijen.
  Lees het aandachtig door en zo ook de links die op deze pagina staan.

  Veel plezier met je sprookjes.

  http://soonyata.home.xs4all.nl/chemtrails.htm%5B/quote%5D
  [quote name=”Pleun”]Ik krijg echt buikkrampen van het lachen hoe sommige steevast aan verhaaltjes vast blijven houden.
  Alle zogenaamde bewijzen komen constant uit een en de zelfde hoek vandaan en uit een land waar ze stellig van mening zijn dat Denemarken de hoofdstad is van Amsterdam, zegt veel over het gemiddelde intellect daar.

  Vroeger waren de sprookjes van de gebroeders Grim veel leuker om te lezen dan deze onzin en bangmakerijen.

  Maar zoals ik al eerder heb geciteerd “kleine kinderen geloven ook nog in Sint Nicolaas en de Kerstman” en weer anderen zijn er heilig van overtuigd dat marsmannetjes bestaan.[/quote]
  Laat nu de sprookjes van grim en Anderson eens op waarheid berusten.Zo ook op iedere planeet is leven dus ook op mars.In de gehele kosmos wemelt het van leven.zelfs op deze planeet zijn er levensvormen die volgens u alleen in de Efteling tot leven komen.Dat klopt indeed als je in deze 3d matrix blijft denken en vooral zien!!.Er is zoveel meer! En wat sint Nicolaas en de Kerstman betreft Zo zou het ook in deze wereld moeten zijn.Rijkdom verdelen en niet alleen in de zakken van een paar inhalige psychopaten zoals nu het geval is.Maar een ding is zeker hun tijd zit erop.Ook van die z,g niet bestaande chemtrails.

  0 likes
 • Timeripp schreef:

  Een paar maanden geleden al mijn handtekening gezet, ik mis de blauwe lucht uit mijn jeugd, de mooie zon het goede weer. Het wordt tijd dat het stopt.

  0 likes
 • Connor schreef:

  [quote name=”lies”]Lieve Monica, geef het maar op. Ik snap je frustratie hoor. Ik heb heel wat uren lezen, kijken en luisteren achter de kiezen om te kunnen begrijpen hoe de wereld in elkaar zit(en het eind is nog niet in zicht). Het is net een grote puzzel waarvan je zelf de stukjes bij elkaar moet zoeken. Soms pas een stukje (waarheid) niet en zet ik die even apart. Later blijkt het toch te passen of juist niet. En dan komt er iemand zeggen dat je spoken ziet, die zelf die moeite niet heeft genomen. Ik hoop voor BdeD en anderen dat ze later niet aankomen zetten met: we hebben het niet geweten! Kon ik van de Duitsers na de oorlog nog begrijpen. Die hadden al die kennis niet tot hun beschikking, zij wel, maar ze geloven er op voorhand al niet in. En heel veel complot theorieën zijn allang complotfeiten, maar laat ze maar.
  En ik denk dat mensen die serieus willen weten wat er aan de hand is, zich niet laten tegen houden door hun commentaar om zelf verder te zoeken naar de waarheid. Liefs[/quote]

  Het probleem is dat jullie de kennis die we tegenwoordig hebben niet te hand nemen. Als dat wel gebeurde was het al lang duidelijk geweest dat de zogenaamde chemtrails die vele van jullie zien geen chemtrails zijn. Sorry dat ik het moet zeggen, maar alle bewijzen die jullie denken te hebben is niet dat je zegt erg betrouwbaar. Als dat solide bewijs er komt geloof ik met jullie mee.

  Tot nog is al het bewijs dat ik gezien en onderzocht heb alleen maar bewijs dat de meeste bewijzen die er zijn gebaseerd zijn op onwetendheid. Een ander deel is gemanipuleerd.

  Maar als jullie daar voor open zouden staan hadden jullie dat zelf ook kunnen ontdekken. Maar ik begrijp dat het moeilijk is om objectief te zijn als je ergens in gelooft.

  0 likes
 • Mónica schreef:

  Zet hem alvast in jullie agenda’s: 25 januari 2014 organiseert http://globalmarchagainstchemtrailsandgeoengineering.com/ voor de tweede keer een wereldwijde protestmars tegen het fenomeen geoengineering of hoe je het wilt noemen. Dit beestje heeft nou eenmaal vele namen.

  En beste debunkers, lul maar lekker verder, want wij weten dat het wel degelijk gebeurd. We zitten niet voor niets in het tijdperk Waterman en die staat nu eenmaal voor IK WEET (WE KNOW).

  0 likes
 • lies schreef:

  Kijk ook zo leuk.. Jij weet helemaal niet waar ik mijn info vandaan haal, want dat heb ik nergens geschreven en ik ben subjectief?? ik geloof ook nergens in, ben alleen op zoek naar de waarheid.

  0 likes
 • Ahura Mazda schreef:

  ook leuk om even te kijken.
  Joe rogan questions everything!!

  http://www.youtube.com/watch?v=4l9XucJXosE

  0 likes
 • kenn schreef:

  [quote name=”Kapitein Biff”]Allemaal even die petitie tekeken mensen! Kapitein Biff heeft het allang gedaan en begrijpt niet dat er nog maar zo weinig mensen de petitie getekend hebben!
  Komop lui,

  of moet ik je even komen kielhalen?[/quote]
  Stel er voldoende veel mensen die petitie getekend hebben en dan in Tweede Kamer wordt verzocht het voorstel te bespreken,toch zou dit vergeefs kunnen zijn,er komt namelijk een onderzoek commissie om na te gaan of chemtrails echt bestaat,en hier vraag ik me af wie gaat dit commissie vormen en zou dit commissie een onafhankelijk zijn????
  Ik kan wel voorspellen dat dit niet onfhankelijk zou zijn en het resultaat van dit onderzoek komt dat het chemtrails bestaat niet.

  0 likes
 • Nibber schreef:

  [quote name=”Mónica”]
  En beste debunkers, lul maar lekker verder, want wij weten dat het wel degelijk gebeurd. We zitten niet voor niets in het tijdperk Waterman en die staat nu eenmaal voor IK WEET (WE KNOW).[/quote]Nah, het zijn jullie die stronteigenwijs zijn en in sprookjes geloven!

  0 likes
 • Mónica schreef:

  Ja tuurlijk. Wie geloven hier nu werkelijk nog in sprookjes?

  In het IPCC rapport 2013 wordt openlijk gesproken over aerosols en geoengineering:

  http://www.climatechange2013.org/images/uploads/WGIAR5_WGI-12Doc2b_FinalDraft_Chapter07.pdf.

  Is dat niet hetzelfde als chemtrails?

  WIJ WETEN (WE KNOW)

  0 likes
 • Connor schreef:

  [quote name=”kenn”][quote name=”Kapitein Biff”]Allemaal even die petitie tekeken mensen! Kapitein Biff heeft het allang gedaan en begrijpt niet dat er nog maar zo weinig mensen de petitie getekend hebben!
  Komop lui,

  of moet ik je even komen kielhalen?[/quote]
  Stel er voldoende veel mensen die petitie getekend hebben en dan in Tweede Kamer wordt verzocht het voorstel te bespreken,toch zou dit vergeefs kunnen zijn,er komt namelijk een onderzoek commissie om na te gaan of chemtrails echt bestaat,en hier vraag ik me af wie gaat dit commissie vormen en zou dit commissie een onafhankelijk zijn????
  Ik kan wel voorspellen dat dit niet onfhankelijk zou zijn en het resultaat van dit onderzoek komt dat het chemtrails bestaat niet.[/quote]

  Weet je wat het punt is. Ook al is het wel een onafhankelijk onderzoeksteam die kunnen aantonen dat chemtrails niet bestaan. Zelfs dan zullen jullie nooit geloven dat dit het geval is. Het idee dat het echt gebeurt zit zo vastgeroest dat je dat er nooit meer uit krijgt.

  Hoe is het eigenlijk met de vorige protestmars afgelopen? Heb ik verder niets over gehoord.

  0 likes
 • D3bb schreef:

  Waouw!!! Trollen actief!!! (mensen die betaald worden om desinformatie te verspreiden) En die niet trollen die nog steeds niet in chemtrails geloven… Onder welke steen zijn jullie gekropen? Hoe dom kun je zijn om die giftige strepen in de lucht als contrails te beschouwen. Misschien is het een idee om meer naar piloten te gaan luisteren die nu openlijk naar buiten komen met hun verhaal en bevrijdende informatie. Voor de mensen die echt wakker zijn.. Ga zo door met waarheid te verspreiden laat je niet tegen houden door hersenloze trollen of mensen met een stalenplaat voor hun kop. Waarheid zal zegevieren omdat waarheid liefde bezit 😉

  En Niburu jullie zijn goed bezig! enorm veel Liefde en Licht!

  0 likes
 • LoKI schreef:

  Misschien moet Niburu het chemtrail rapport van onze belgische zuiderbuur P. Vereecke maar weer eens tevoorschijn toveren. De verklaring op de duiste website van een ministerie over chemtrails en de film van de italiaanse straaljagerpiloot die een vliegtuig betrapte op sproeien.

  Ga eens gezellig een dagje met mooi weer op het strand zitten en zie zodra de vliegtuigen bij land aankomen en plotsklaps mooie witte strepen in de lucht verschijnen. Dat heb ik dag in dag uit gezien.

  En dan zijn er nog altijd mensen die met hun door ONDER-WIJS aangetaste hersentjes durven te beweren dat er niet wordt gesproeit.

  Niburu grijp je kans eens en vooraltijd dit soort mensen de mond te snoeren!!

  0 likes
 • kengai schreef:

  Nibber, kom dan maar met jou bewijzen dat het niet zo is.
  Ik hoop dan in ieder geval dat je gelijk hebt.

  0 likes
 • Mónica schreef:

  Beste Connor,

  Als je informatie zoekt over o.a. hoe de vorige protestmars is gelopen kun je het beste deze pagina op facebook raadplegen:

  https://www.facebook.com/GlobalMarchAgainstChemtrailsAndGeoengineering.

  Van de mainstream media hoeven wij niets te verwachten. Maar zwijgen helpt ze niet langer, want WIJ WETEN (WE KNOW)!

  0 likes
 • kenn schreef:

  [quote name=”Connor”][quote name=”kenn”][quote name=”Kapitein Biff”]Allemaal even die petitie tekeken mensen! Kapitein Biff heeft het allang gedaan en begrijpt niet dat er nog maar zo weinig mensen de petitie getekend hebben!
  Komop lui,

  of moet ik je even komen kielhalen?[/quote]
  Stel er voldoende veel mensen die petitie getekend hebben en dan in Tweede Kamer wordt verzocht het voorstel te bespreken,toch zou dit vergeefs kunnen zijn,er komt namelijk een onderzoek commissie om na te gaan of chemtrails echt bestaat,en hier vraag ik me af wie gaat dit commissie vormen en zou dit commissie een onafhankelijk zijn????
  Ik kan wel voorspellen dat dit niet onfhankelijk zou zijn en het resultaat van dit onderzoek komt dat het chemtrails bestaat niet.[/quote]

  Weet je wat het punt is. Ook al is het wel een onafhankelijk onderzoeksteam die kunnen aantonen dat chemtrails niet bestaan. Zelfs dan zullen jullie nooit geloven dat dit het geval is. Het idee dat het echt gebeurt zit zo vastgeroest dat je dat er nooit meer uit krijgt.

  Hoe is het eigenlijk met de vorige protestmars afgelopen? Heb ik verder niets over gehoord.[/quote]
  Onzin,als een onafhankelijk onderzoeksteam die echt kunnen bewijzen dat chemtrails niet bestaat ,zal ik zelf wel kunnen geloven,MAAR blijft toch het probleem dat wij recht hebben op een blauw hemel,blauw lucht,de zonstralen mogen niet zo langdurig door uitlaatgassen bedekt worden,daar gaat het om.
  Weet je zij zeggen vaak , is al een onafhakelijk onderzoekteam gevormd voor het aanval op John kennedy en ook op 11 september, op Pim fortuyn enzovoort,en de rest je weet wat toen is gebeurd.

  0 likes
 • Connor schreef:

  [quote name=”lies”]Kijk ook zo leuk.. Jij weet helemaal niet waar ik mijn info vandaan haal, want dat heb ik nergens geschreven en ik ben subjectief?? ik geloof ook nergens in, ben alleen op zoek naar de waarheid.[/quote]

  Zijn we niet allemaal op zoek naar de waarheid? Het probleem is dat als je daar echt naar op zoek gaat en de bewijzen die gepresenteerd worden controleerd, je meteen weg wordt gezet als een trol, shill of debunker.

  En als jij wel overtuigende bewijzen hebt gevonden, zou ik zeggen, deel deze.

  Maar sta dan ook open voor de mogelijkheid dat deze bewijzen, misschien toch niet zo overtuigend zijn en dat dat dan ook medegedeeld wordt. Maar dat zou je juist fijn moeten vinden, aangezien we op zoek zijn naar de waarheid.

  @Loki
  van al die dingen die jij noemt in je eerste alinea is al aangetoond dat het fake, gemanipuleerd of onbetrouwbaar is (zoek en gij zult vinden). Sorry daarvoor, maar we zijn op zoek naar echte bewijzen.

  @monica
  in dat rapport wordt niet gesproken over sprayen vanuit een vliegtuig (chemtrails dus) en als er over SRM wordt gesproken is het over -mogelijkheden- voor toekomstig gebruik. Toekomstig wil zeggen, niet het heden.

  0 likes
 • Connor schreef:

  [quote name=”kenn”]
  Onzin,als een onafhankelijk onderzoeksteam die echt kunnen bewijzen dat chemtrails niet bestaat ,zal ik zelf wel kunnen geloven,MAAR blijft toch het probleem dat wij recht hebben op een blauw hemel,blauw lucht,de zonstralen mogen niet zo langdurig door uitlaatgassen bedekt worden,daar gaat het om.[/quote]

  Je hebt het nu over uitlaatgassen, de contrails dus, heeft dan weer niets met chemtrails te maken. Eigenlijk wil je dus gewoon dat er minder vluchten zijn. Zolang veel mensen verder wilen reizen zullen er nooit minder vluchten komen.

  Maar ja, dan kan je zeggen -pakken ze de auto maar- . Even kijken er kunnen laten we zeggen 415 personen in een boeing 747. Als deze allemaal met de auto moeten (laten we zeggen gem. 3 per auto) Dat is 138 meer auto’s op de weg per reis en dat tegenover 1 vliegtuig.

  Wat zou meer vervuilen 138 auto’s of 1 vliegtuig?

  [quote name=”kenn”]Weet je zij zeggen vaak , is al een onafhakelijk onderzoekteam gevormd voor het aanval op John kennedy en ook op 11 september, op Pim fortuyn enzovoort,en de rest je weet wat toen is gebeurd.[/quote]

  Eerst zeg je dat je het zou geloven als een onafhankelijk onderzoeksteam zou constateren dat er geen chemicalien gesproeid worden.

  Dan komt het laatste stuk van je verhaal en daar zeg je dus eigenlijk dat je niet geloofd dat er zoiets als een onafhankelijk onderzoeksteam is . Tja, zo kom je er natuurlijk nooit.

  0 likes
 • LoKI schreef:

  [quote name=”Connor”][quote name=”lies”]Kijk ook zo leuk.. Jij weet helemaal niet waar ik mijn info vandaan haal, want dat heb ik nergens geschreven en ik ben subjectief?? ik geloof ook nergens in, ben alleen op zoek naar de waarheid.[/quote]

  Zijn we niet allemaal op zoek naar de waarheid? Het probleem is dat als je daar echt naar op zoek gaat en de bewijzen die gepresenteerd worden controleerd, je meteen weg wordt gezet als een trol, shill of debunker.

  En als jij wel overtuigende bewijzen hebt gevonden, zou ik zeggen, deel deze.

  Maar sta dan ook open voor de mogelijkheid dat deze bewijzen, misschien toch niet zo overtuigend zijn en dat dat dan ook medegedeeld wordt. Maar dat zou je juist fijn moeten vinden, aangezien we op zoek zijn naar de waarheid.

  @Loki
  van al die dingen die jij noemt in je eerste alinea is al aangetoond dat het fake, gemanipuleerd of onbetrouwbaar is (zoek en gij zult vinden). Sorry daarvoor, maar we zijn op zoek naar echte bewijzen.

  @monica
  in dat rapport wordt niet gesproken over sprayen vanuit een vliegtuig (chemtrails dus) en als er over SRM wordt gesproken is het over -mogelijkheden- voor toekomstig gebruik. Toekomstig wil zeggen, niet het heden.[/quote]

  Welterusten Connor droom zacht verder.
  Ik heb zelfs een officieel document uit duitsland.
  Ga ook eens vragen in Nederhorst den Berg aan de bewoners over sie witte slietjes in hun tuinen. Foto’s werden heel snel van google af gehaald.
  Er is zat bewijs wat ik noemde is echt en wordt bespot en onecht verklaard.

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  Morgen zijn er weer chemtrails. Puur vanwege het feit dat er nogal wat mensen zich er druk over maken.

  De chemtrails van morgen hebben de volgende doelstellingen.

  1- Verdere verzwakking van het immuunsysteem door verspreiding van ziekten
  2- Verdere blokkering van het bewustzijn van velen
  3- Drogering van vele mensen met allerlei chemicalien
  4- Blokkering van de zonne-energie hier op aarde (versluiering)
  5- Zoveel mogelijk mensen naar de dokter doen gaan van vele mensen met vage klachten zoals griepverschijnselen en zo.
  6- Zorgen voor zoveel mogelijk meldingen van mensen die klagen over chemtrails om dit verschijnsel bij wakkere mensen in hun mindset te houden en dat te versterken (een soort psychologische angstcreatie) voor chemtrails
  7- psychofarmaceutische zooi verspreiden om mensen psychologisch pogen te veranderen en een aantal van voorgenoemde zaken te versterken.
  8- Mensen sjagrijnig maken wegens een blokkering van de mooie heldere lucht en daardoor ook een poging wagen om voorgenoemde zaken te versterken.
  9- en de rest (de opsomming was niet bedoeld als volledig).

  Daarna regenen de chemtrails weer uit en worden weggespoeld in riool en wateren

  Ofwel maak je niet druk om chemtrails en geniet van de mooie dag die morgen weer komt en de regen die komt zal de chemtrails weer wegspoelen. Carpe diem !
  EEN MOOIE DAG MET OF ZONDER CHEMTRAILS MORGEN !!

  0 likes
 • kenn schreef:

  @connor:

  Minder vluchten zal het probleem niet oplossen,alle vliegtuigen maken namelijk geen onoplosbaar uitlaatgassen die uren in de hemel blijven hangen,maar stel dat is zo ,heb je gehoord van treinen of bussen?? en waarom die 415 personen zou gaan reizen met auto’s in plaats van treinen of bussen,in ierder geval dit probleem kan worden behandeld bij het ministerie van milieu en niet door je,en de zon mag niet zo lang door gassen bedekt worden punt uit.
  En over onafhankelijk onderzoeksteam,jij zegt dingen buiten het onderwerp,ik was namelijk duidelijk met je dat als zij dit echt kunnen bewijzen dan zou ik erin kunnen geloven maar volgens mijn ervaring in de geschiedenis dat zij altijd zeggen dat dit onafhankelijk is terwijl de waarheid word verdraaid.
  Verder ik dacht dat je de waarheid wilt opzoeken,maar je bent niet zo en ook geen objectieve bent,je wilt alles door elkaar voor je eigen belang

  0 likes
 • Nibber schreef:

  [quote name=”kengai”]Nibber, kom dan maar met jou bewijzen dat het niet zo is.
  Ik hoop dan in ieder geval dat je gelijk hebt.[/quote]
  Nu-uh! Aan jou de trotse eer, want gezien je berichten weet je er zóóóóveel van af… en oepsie-poepsie, laatst alweer in een vliegtuig gezeten (naar Berlijn). Ben ik dan ook een sproeier geworden?

  0 likes
 • Nibber schreef:

  [quote name=”D3bb”]Waouw!!! Trollen actief!!! (mensen die betaald worden om desinformatie te verspreiden) En die niet trollen die nog steeds niet in chemtrails geloven… Onder welke steen zijn jullie gekropen? Hoe dom kun je zijn om die giftige strepen in de lucht als contrails te beschouwen. Misschien is het een idee om meer naar piloten te gaan luisteren die nu openlijk naar buiten komen met hun verhaal en bevrijdende informatie. Voor de mensen die echt wakker zijn.. Ga zo door met waarheid te verspreiden laat je niet tegen houden door hersenloze trollen of mensen met een stalenplaat voor hun kop. Waarheid zal zegevieren omdat waarheid liefde bezit 😉

  En Niburu jullie zijn goed bezig! enorm veel Liefde en Licht![/quote]
  Wat nou trollen? Mag ieder niet zelf een eigen mening hebben over iets wat niet bestaat en gewoon simpel is uit te leggen als dat het doodnormale CONTRAILS zijn? Even een vraagje erin gooien: WIE VAN JULLIE HEEFT WELEENS MET HET VLIEGTUIG GEREISD? Want dan ben je toch medeplichtig aan het ‘gesproei’?

  0 likes
 • kenn schreef:

  [quote name=”Nibber”][quote name=”D3bb”]Waouw!!! Trollen actief!!! (mensen die betaald worden om desinformatie te verspreiden) En die niet trollen die nog steeds niet in chemtrails geloven… Onder welke steen zijn jullie gekropen? Hoe dom kun je zijn om die giftige strepen in de lucht als contrails te beschouwen. Misschien is het een idee om meer naar piloten te gaan luisteren die nu openlijk naar buiten komen met hun verhaal en bevrijdende informatie. Voor de mensen die echt wakker zijn.. Ga zo door met waarheid te verspreiden laat je niet tegen houden door hersenloze trollen of mensen met een stalenplaat voor hun kop. Waarheid zal zegevieren omdat waarheid liefde bezit 😉

  En Niburu jullie zijn goed bezig! enorm veel Liefde en Licht![/quote]
  Wat nou trollen? Mag ieder niet zelf een eigen mening hebben over iets wat niet bestaat en gewoon simpel is uit te leggen als dat het doodnormale CONTRAILS zijn? Even een vraagje erin gooien: WIE VAN JULLIE HEEFT WELEENS MET HET VLIEGTUIG GEREISD? Want dan ben je toch medeplichtig aan het ‘gesproei’?[/quote]

  Vliegtuigen die chemtrails sproeien zijn GEEN passagiersvliegtuigen die zijn wel militaire vliegtuigen op basis van veel bronen!!zoek maar zelf uit in google.

  0 likes
 • Connor schreef:

  [quote name=”LoKI”]Welterusten Connor droom zacht verder.
  Ik heb zelfs een officieel document uit duitsland.
  Ga ook eens vragen in Nederhorst den Berg aan de bewoners over sie witte slietjes in hun tuinen. Foto’s werden heel snel van google af gehaald.
  Er is zat bewijs wat ik noemde is echt en wordt bespot en onecht verklaard.[/quote]

  Dat officiele document ben ik wel benieuwd naar. De bewijzen die je noemde heb ik zelf ook onder de loep genomen en het is helemaal terecht dat het onecht verklaard is. Bespotten vind ik misschien te ver gaan, maar de bewijzen zijn gewoon niet te gebruiken door de vele oneffenheden. Over het algemeen heeft het te maken met verkeerde interpretatie.
  Als je met zulke bewijzen bij een rechtzaak aan zou komen, zou de verdachte niet veroordeeld worden.

  Maar wat ik al eerder zei, ik ben wel benieuwd naar dat -officiele- document, misschien kan je me daarmee overtuigen.
  En dromen ga ik vanavond weer doen, misschien is het voor jou tijd om wakker te worden.

  0 likes
 • Connor schreef:

  [quote name=”kenn”]@connor:

  Minder vluchten zal het probleem niet oplossen,alle vliegtuigen maken namelijk geen onoplosbaar uitlaatgassen die uren in de hemel blijven hangen,maar stel dat is zo ,heb je gehoord van treinen of bussen?? en waarom die 415 personen zou gaan reizen met auto’s in plaats van treinen of bussen,in ierder geval dit probleem kan worden behandeld bij het ministerie van milieu en niet door je,en de zon mag niet zo lang door gassen bedekt worden punt uit.
  En over onafhankelijk onderzoeksteam,jij zegt dingen buiten het onderwerp,ik was namelijk duidelijk met je dat als zij dit echt kunnen bewijzen dan zou ik erin kunnen geloven maar volgens mijn ervaring in de geschiedenis dat zij altijd zeggen dat dit onafhankelijk is terwijl de waarheid word verdraaid.
  Verder ik dacht dat je de waarheid wilt opzoeken,maar je bent niet zo en ook geen objectieve bent,je wilt alles door elkaar voor je eigen belang[/quote]

  Ik snap je punt dat je minder uitlaatgassen in de lucht wilt heel goed. Let wel, ik heb het over de standaard uitlaatgassen.

  Dat we besproeid worden met chemtrails is naar mijn mening een verzinsel puur om angst te creeren onder de goedgelovigen en waarom mag je zelf bedenken, ik heb wel een idee. Dat dit fenomeen er is, is tot op heden nog niet aangetoond.

  Maar o.k. als je van mening bent dat minder vliegtuigen niet zou helpen zouden er helemaal geen vliegtuigen meer moeten vliegen. Dit is natuurlijk totaal niet realistich, dat begrijp je zelf ook wel.

  Maar als men ook even verder kijkt en zich niet alleen maar druk zou maken om chemtrails, zou men ook weten dat de nederlandse luchtvaart bezig is om een schonere luchtvaart te realiseren.

  Hier allemaal terug te vinden.

  http://www.luchtenruimtevaart.nl/fileadmin/user_upload/Documenten/PDF/visie_luchtvaart_2020.pdf

  Vanaf pagina 33 wordt het interessant.

  0 likes
 • Nibber schreef:

  [quote name=”kenn”][quote name=”Nibber”][quote name=”D3bb”]Waouw!!! Trollen actief!!! (mensen die betaald worden om desinformatie te verspreiden) En die niet trollen die nog steeds niet in chemtrails geloven… Onder welke steen zijn jullie gekropen? Hoe dom kun je zijn om die giftige strepen in de lucht als contrails te beschouwen. Misschien is het een idee om meer naar piloten te gaan luisteren die nu openlijk naar buiten komen met hun verhaal en bevrijdende informatie. Voor de mensen die echt wakker zijn.. Ga zo door met waarheid te verspreiden laat je niet tegen houden door hersenloze trollen of mensen met een stalenplaat voor hun kop. Waarheid zal zegevieren omdat waarheid liefde bezit 😉

  En Niburu jullie zijn goed bezig! enorm veel Liefde en Licht![/quote]
  Wat nou trollen? Mag ieder niet zelf een eigen mening hebben over iets wat niet bestaat en gewoon simpel is uit te leggen als dat het doodnormale CONTRAILS zijn? Even een vraagje erin gooien: WIE VAN JULLIE HEEFT WELEENS MET HET VLIEGTUIG GEREISD? Want dan ben je toch medeplichtig aan het ‘gesproei’?[/quote]

  Vliegtuigen die chemtrails sproeien zijn GEEN passagiersvliegtuigen die zijn wel militaire vliegtuigen op basis van veel bronen!!zoek maar zelf uit in google.[/quote]
  ‘zoek maar zelf uit in google’. Lekker makkelijk hoor. Te lui om zelf wat links te geven? Oh ja tuurlijk. Die zijn er niet. Dom van me! Enne: Militairen hebben wel wat anders te doen dan mensen plat te sprayen. Te druk met ons land te verdedigen! Zal Defensie leuk vinden als ze erachter komen…

  0 likes
 • Donderpoes26 schreef:

  [quote name=”Mónica”]Beste Connor,

  Als je informatie zoekt over o.a. hoe de vorige protestmars is gelopen kun je het beste deze pagina op facebook raadplegen:

  https://www.facebook.com/GlobalMarchAgainstChemtrailsAndGeoengineering.

  Van de mainstream media hoeven wij niets te verwachten. Maar zwijgen helpt ze niet langer, want WIJ WETEN (WE KNOW)![/quote]

  Monica,

  De waarheid komt binnenkort allemaal op tafel en dan zijn de debunkers nergens meer. Tot die tijd lekker laten gaan. wij sturen onze energie naar die situaties die het nodig hebben en niet naar situaties die hopeloos zijn. Lekker laten gaan wij “weten” wel beter.
  Er zijn nou eenmaal mensen die officiele verklaringen van het bestaan van Chemtrails niet willen lezen/zien.

  0 likes
 • pepsi schreef:

  [quote name=”Nibber”][quote name=”kenn”][quote name=”Nibber”][quote name=”D3bb”]Waouw!!! Trollen actief!!! (mensen die betaald worden om desinformatie te verspreiden) En die niet trollen die nog steeds niet in chemtrails geloven… Onder welke steen zijn jullie gekropen? Hoe dom kun je zijn om die giftige strepen in de lucht als contrails te beschouwen. Misschien is het een idee om meer naar piloten te gaan luisteren die nu openlijk naar buiten komen met hun verhaal en bevrijdende informatie. Voor de mensen die echt wakker zijn.. Ga zo door met waarheid te verspreiden laat je niet tegen houden door hersenloze trollen of mensen met een stalenplaat voor hun kop. Waarheid zal zegevieren omdat waarheid liefde bezit 😉

  En Niburu jullie zijn goed bezig! enorm veel Liefde en Licht![/quote]
  Wat nou trollen? Mag ieder niet zelf een eigen mening hebben over iets wat niet bestaat en gewoon simpel is uit te leggen als dat het doodnormale CONTRAILS zijn? Even een vraagje erin gooien: WIE VAN JULLIE HEEFT WELEENS MET HET VLIEGTUIG GEREISD? Want dan ben je toch medeplichtig aan het ‘gesproei’?[/quote]

  Vliegtuigen die chemtrails sproeien zijn GEEN passagiersvliegtuigen die zijn wel militaire vliegtuigen op basis van veel bronen!!zoek maar zelf uit in google.[/quote]
  ‘zoek maar zelf uit in google’. Lekker makkelijk hoor. Te lui om zelf wat links te geven? Oh ja tuurlijk. Die zijn er niet. Dom van me! Enne: Militairen hebben wel wat anders te doen dan mensen plat te sprayen. Te druk met ons land te verdedigen! Zal Defensie leuk vinden als ze erachter komen…[/quote]

  Jonge er zijn talloze bewijzen te vinden. Toen je die onzin typte dat er geen bewijs was had je al bewijs kunnen vinden.

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  [quote name=”Aardebewoner”]Morgen zijn er weer chemtrails. Puur vanwege het feit dat er nogal wat mensen zich er druk over maken.

  De chemtrails van morgen hebben de volgende doelstellingen.

  1- Verdere verzwakking van het immuunsysteem door verspreiding van ziekten
  2- Verdere blokkering van het bewustzijn van velen
  3- Drogering van vele mensen met allerlei chemicalien
  4- Blokkering van de zonne-energie hier op aarde (versluiering)
  5- Zoveel mogelijk mensen naar de dokter doen gaan van vele mensen met vage klachten zoals griepverschijnselen en zo.
  6- Zorgen voor zoveel mogelijk meldingen van mensen die klagen over chemtrails om dit verschijnsel bij wakkere mensen in hun mindset te houden en dat te versterken (een soort psychologische angstcreatie) voor chemtrails
  7- psychofarmaceutische zooi verspreiden om mensen psychologisch pogen te veranderen en een aantal van voorgenoemde zaken te versterken.
  8- Mensen sjagrijnig maken wegens een blokkering van de mooie heldere lucht en daardoor ook een poging wagen om voorgenoemde zaken te versterken.
  9- en de rest (de opsomming was niet bedoeld als volledig).

  Daarna regenen de chemtrails weer uit en worden weggespoeld in riool en wateren

  Ofwel maak je niet druk om chemtrails en geniet van de mooie dag die morgen weer komt en de regen die komt zal de chemtrails weer wegspoelen. Carpe diem !
  EEN MOOIE DAG MET OF ZONDER CHEMTRAILS MORGEN !![/quote]

  En naast het vorige zijn chemtrails ook bedoeld om onze kennis op gebied van mutlidimensionaliteiten zoals natuurwezens en (niet zichtbare) buitenaardsen te blokkeren. Dat vermogen ter waarneming wordt ook mede door chemtrails geblokkeerd naast een enorme electromagnetische straling door groots mobiel telefoongebruik.

  0 likes
 • Connor schreef:

  [quote name=”Donderpoes26″][quote name=”Mónica”]Beste Connor,

  Als je informatie zoekt over o.a. hoe de vorige protestmars is gelopen kun je het beste deze pagina op facebook raadplegen:

  https://www.facebook.com/GlobalMarchAgainstChemtrailsAndGeoengineering.

  Van de mainstream media hoeven wij niets te verwachten. Maar zwijgen helpt ze niet langer, want WIJ WETEN (WE KNOW)![/quote]

  Monica,

  De waarheid komt binnenkort allemaal op tafel en dan zijn de debunkers nergens meer. Tot die tijd lekker laten gaan. wij sturen onze energie naar die situaties die het nodig hebben en niet naar situaties die hopeloos zijn. Lekker laten gaan wij “weten” wel beter.
  Er zijn nou eenmaal mensen die officiele verklaringen van het bestaan van Chemtrails niet willen lezen/zien.[/quote]

  Dit is het perfecte voorbeeld van wat ik bedoel, als je objectief ben ben je een debunker. Ik lees en zie “alle” officiele verklaringen die mij gepresenteerd worden en uit elke trek ik tot nog toe dezelfde conclusie.

  Daarentegen lezen jullie niets als aangetoond wordt dat de vork net iets anders in de steel zit. Als blijkt dat je de documenten misschien net verkeerd geinterpreteerd hebt of als blijkt dat het document niet in orde is. Dan gaan de oogkleppen op. Het idee van chemtrails zit zo vastgeroest dat men niet eens meer ziet als iets niet is zoals men denkt.

  En ik sta open voor echte bewijzen en iedereen weet dat geoengineering bestaat, dat is geen geheim en daar zijn geen bewijzen voor nodig.

  En het is zonde, want als de strijd alleen was tegen geoengineering en niet teniet werd gedaan werd door het chemtrail verhaal hadden jullie wss ook meer voorstanders gehad en werd het probleem waarschijnlijk ook serieuzer genomen. Het feit dat chemtrails erbij betrokken worden doet afbreuk aan het uiteindelijke doel en niet te vergeten aan de geloofwaardigheid.

  0 likes
 • Connor schreef:

  [quote name=”kenn”]Vliegtuigen die chemtrails sproeien zijn GEEN passagiersvliegtuigen die zijn wel militaire vliegtuigen op basis van veel bronen!!zoek maar zelf uit in google.[/quote]

  Kijk en dit vind ik dan ook weer zo typerend. Iedereen van de voorstanders roept wat anders, dat zegt meteen wat over het bewijs en over de geloofwaardigheid.

  De ene zegt: passagiersvliegtuigen sproeien het.
  De ander zegt: nee natuurlijk niet, militaire toestellen doen het.

  De ene zegt: Het zit in de brandstof van het vliegtuig.
  De ander zegt: Nee, het zijn aparte sproeisystemen via aparte cilinders.

  De ene zegt: Er wordt Aluminium en barium gepsproeid (heb je trouwens wel heeeeelll veel aluminium nodig)
  De ander zegt: Nee, er worden beestjes -Morgellons- gesproeid en nano robotjes die in je lichaam kruipen

  Zo kan ik nog even door gaan, maar ik denk dat mn punt wel duidelijk is? Als deze overtuigende bewijzen er waren zouden jullie hier toch ook allemaal op 1 lijn zitten

  0 likes
 • kenn schreef:

  [quote name=”Connor”][quote name=”kenn”]Vliegtuigen die chemtrails sproeien zijn GEEN passagiersvliegtuigen die zijn wel militaire vliegtuigen op basis van veel bronen!!zoek maar zelf uit in google.[/quote]

  Kijk en dit vind ik dan ook weer zo typerend. Iedereen van de voorstanders roept wat anders, dat zegt meteen wat over het bewijs en over de geloofwaardigheid.

  De ene zegt: passagiersvliegtuigen sproeien het.
  De ander zegt: nee natuurlijk niet, militaire toestellen doen het.

  De ene zegt: Het zit in de brandstof van het vliegtuig.
  De ander zegt: Nee, het zijn aparte sproeisystemen via aparte cilinders.

  De ene zegt: Er wordt Aluminium en barium gepsproeid (heb je trouwens wel heeeeelll veel aluminium nodig)
  De ander zegt: Nee, er worden beestjes -Morgellons- gesproeid en nano robotjes die in je lichaam kruipen

  Zo kan ik nog even door gaan, maar ik denk dat mn punt wel duidelijk is? Als deze overtuigende bewijzen er waren zouden jullie hier toch ook allemaal op 1 lijn zitten[/quote]
  Hmmm,omdat voorstanders anders roepen,is de bewering over bestaan van chemetrails
  onzin is ,volgens je toch?

  0 likes
  • Peter schreef:

   Ga jullie uit de droom helpen.Er zijn monsters genomen door wetenschappers.chemtrails zijn echt.Net zo echt als betaalde trollen.Er is een paar weken geleden in californie een hearing geweest.Hier hebben piloten wetenschappers dat gedaan,waar de mensheid recht op heeft.Doktoren komen met schokkende
   onderzoeksresultaten naar buiten.Californie is getroffen door bosbranden en grote droogte.De wolken lossen op en droogte en bosbranden zijn het resultaat.Water als wapen.De damkring die ons beschermt tegen schadelijke uv stralen is weg.Niks spuitbussen. Begonnen int pool gebied.Monsanto heeft zaden ontwikkeld die resistent zijn tegen aluminunium.Laat dit nou net het hoofdbestanddeel in de nanomix zijn.Dit sprayen is een wereldwijd gegeven.Een petitie zinloos europa is bezet gebied.Het grote geheim
   onthuld.Hoofdsynagoge van brussel wetstraat,hier worden alle beslissingen genomen op politiek economisch en financieel vlak.Vooraleer een beslissing wordt genomen moet toestemming aan de wijzen van zion worden gevraagd.Amerika is bezet door aipac.Ik heb ontdekt dat deze bankiers alles kapot gaan maken wat ons lief is.Rutte samson bolkestein sharon de clintons allemaal in dienst van deze boeven.kijk op youtube wat deze mensen willen.the elders of zion the new world order.Van rompuy allemaal bezig de maatschappij om zeep te helpen.We moeten allemaal straatarm worden snappen jullie nu wat er loos is.Chemtrails zijn echt een misdaad tegen de mensheid.Een referendum is weggegooide tijd.SHASTA,CA Hearing on… trollen slaap zacht

   0 likes
 • Maria schreef:

  Als de staat alles ontkent moeten we zelf bewijzen dat het wel zo is!!
  wie kan bij informatie om het te bewijzen?
  wie heeft een camera met een inzoom/telellens om te bewijzen dat het vrachtvliegtuigen zijn en geen straaljagers of passagiers vliegtuigen? (geen youtube)
  wie kent mensen die er gewerkt hebben en er voor uit willen komen?
  wie heeft apparatuur om de bodem te meten op aluminium en barium?
  wie wil samen met de rest die dat ook willen, hier een eind aan maken zodat onze kinderen en kleinkinderen in de toekomst schone lucht in kunnen ademen?!!
  Praatjes en petities doen niet veel, wat kan je wel doen?

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  bonus

  Wél bonus voor managers, maar geen cent extra voor zorgmedewerkers: ‘Schandalig en schaamteloos’

  Verpleegkundigen van het Zaans Medisch Centrum zijn ...

  oud-parlementslid

  Oud-parlementslid: ‘Groot deel Vlaamse bevolking écht klaar voor totalitair regime’

  Enkele dagen geleden nam België nieuwe maatregelen ...

  >