Chemtrails

Stop Chemtrails Nu (petitie)

Help door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op de website Petities.nl is een burgerinitiatief gestart om het sproeien van chemtrails op de agenda van de Tweede Kamer te zetten.

Met het initiatief hoopt de petitionaris 40.000 handtekeningen te verzamelen, waarna de Tweede Kamer wordt verzocht het voorstel te bespreken en er een standpunt over in te nemen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Behalve in Nederland wordt ook in de rest van Europa en de Verenigde Staten gesproeid door vliegtuigen. Contrails blijven maximaal vijf minuten zichtbaar. Chemtrails waaieren uit en zijn langere tijd zichtbaar als melkachtig uitziende sluiers die gezamenlijk een wolkendek vormen, zo luidt de petitie.

Parlementaire hoorzitting

De chemische stoffen vormen een gevaar voor mens en dier. Deze stoffen, die het optimaal functioneren van het bewustzijn van de mens blokkeren, verstoren de magnetische velden rondom de aarde en zijn waarschijnlijk medeverantwoordelijk voor de uitzonderlijke weersveranderingen, klinkt het verder.

Volgens de petitionaris is de toename van het aantal gevallen van aandoeningen aan de luchtwegen, huidziektes en chronische vermoeidheid waarschijnlijk voor het grootste deel te wijten aan het sproeien van barium, aluminium, polyamiden en andere stoffen.

In 1995 werd dit fenomeen voor het eerst gemeld. Het sproeien zou gestuurd worden door onderdelen van geheime diensten. Waarom doet de overheid hieraan mee en wordt het niet onmiddellijk verboden? Waarom zijn er nog geen Kamervragen gesteld over chemtrails?

“Met 40.000 handtekeningen zorgen we ervoor dat het sproeien van chemtrails besproken moet worden in de Tweede Kamer,” zegt de petitionaris. “Wij hopen dat er dan een serieus onderzoek komt en dat getuigen gehoord worden tijdens een parlementaire hoorzitting. Er zijn al aardig wat handtekeningen binnen, maar nog lang niet genoeg. Alleen al het lanceren van dit initiatief heeft de aandacht gevestigd op chemtrails. Dus we hopen dat dit de druk weer opvoert om er nu mee te stoppen.”

Amerikaanse tankvliegtuigen

De petitie is inmiddels meer dan 8.600 keer ondertekend. Niburu informeerde Kamerleden over de kwestie en stuurde in 2003 een open brief aan toenmalig minister-president Balkenende: “Aangezien het sproeien veelal gebeurt met Amerikaanse tankvliegtuigen, onder andere vanaf de Engelse basis Mildenhall, hopen wij dat u als minister-president ook de verantwoording neemt om dit aan te kaarten bij president Bush.”

Stop chemtrails nu

De premier liet echter niets van zich horen. Een jaar later eiste Niburu zijn aftreden. Er werden onder meer gesprekken gevoerd met een advocatenkantoor om te kijken of er juridische stappen ondernomen konden worden tegen onze corrupte overheid.

De meesten nemen aan dat de chemtrails tegen de bevolking zijn gericht. Dit idee werd vanaf 1999 uitgedragen door de Canadese journalist William Thomas. Hij zei van de BBC te hebben gehoord dat er in Engeland in twee weken tijd 6000 mensen waren overleden als gevolg van ademhalingsproblemen die te wijten waren aan chemtrails.

Anderen zeggen dat chemtrails een biologisch wapen zijn waarmee de elite ons DNA zodanig wil manipuleren dat we geen bedreiging meer vormen voor hun macht.

Meteorologen zien niets vreemds in de lucht. Zij zeggen dat contrails zich kunnen uitbreiden en tot wel twee dagen kunnen blijven bestaan. Honderdvijftig Kamerleden hebben chemtrails niet onderzocht en geloven er niet in.

De petitie Stop Chemtrails Nu kan hier worden ondertekend.

Gerelateerd:

 

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

253 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kapitein Biff
Kapitein Biff
10 jaren geleden

Allemaal even die petitie tekeken mensen! Kapitein Biff heeft het allang gedaan en begrijpt niet dat er nog maar zo weinig mensen de petitie getekend hebben!
Komop lui,

of moet ik je even komen kielhalen?

MentiX
MentiX
10 jaren geleden

Als het schadelijk is dan zijn de politici en hun familie daar ook het slachtoffer van. Chemtrail poeder absorbeert schadelijke straling. En de BBC berichtgeving is uiterst N.W.O. volgzaam.

m&m
m&m
10 jaren geleden

als ik erop klikt dan kom ik niet op de site?

kim
kim
10 jaren geleden

Net gedaan Captain Biff 🙂

Back to top button
253
0
We lezen graag je reactie!x