Homepagina » Gezondheid » Waarom de media geen kwaad woord zullen spreken over vaccins
Waarom de media geen kwaad woord zullen spreken over vaccins

Waarom de media geen kwaad woord zullen spreken over vaccins

De media zijn ‘ingelijfd’ door de farmaceutische industrie. Dat zei Robert F. Kennedy junior onlangs tijdens een persconferentie in Washington D.C.

De farmaceutische industrie is verantwoordelijk voor het grootste deel van de advertentie-inkomsten van de nieuwsmedia, aldus Kennedy.

“Een nieuwsuitzending is vandaag de dag  niets meer dan een verkooppraatje voor farmaceutische producten,” zei hij.

Geen aandacht

Kennedy gaf aan dat een topman van één van de grootste Amerikaanse netwerken zei dat hij zich wel kon vinden in zijn standpunt over vaccins, maar dat hij er geen aandacht aan zou kunnen besteden.

Sterker nog: presentatoren die hem zouden interviewen, ‘zou hij op staande voet moeten ontslaan’.

Kennedy merkte op dat zelfs kleinere media, waaronder veel nieuwsbronnen op het internet, grote bedragen aannemen van Big Pharma.

Verandering

De Amerikaanse acteur Robert De Niro, die ook aanwezig was op de persconferentie, verwees naar studies die kwik in vaccins linken aan autisme.

“Er is iets wat ze ons om de één of andere reden niet vertellen en daar wil ik verandering in brengen,” zei De Niro.

Kennedy en De Niro benadrukten dat ze niet tegen vaccinaties zijn. Ze zijn voor veilige vaccinaties.

Iets niet in de haak

Het tweetal pleit voor een onafhankelijke commissie die onderzoek gaat doen naar de veiligheid van vaccinaties.

“Er is iets niet in de haak en daar moeten we iets aan doen,” besloot De Niro.

Onlangs werd hij door oud-verslaggeefster van CBS News Sharyl Attkisson geïnterviewd over vaccins:

[Natural News]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
duit in zakje
duit in zakje
3 jaren geleden

De stilte in – ook de Nederlandse – media bewijst maar weer eens hoe stevig de grip van de power elite is. Kennedy en De Niro, je zou toch zeggen: twee klinkende namen!

Als dezelfde Robert De Niro een totaaal onbelangrijk anti-Trump scheetje laat, haalt dit de voorpagina’s van de grote kranten. Zolang de agenda van de bovenmeesters maar gediend wordt, zijn de media er als de slaafse kippen bij, maar als diezelfde agenda bekritiseerd wordt…., ho maar.

Hoe kunnen serieuse mensen nog voor de media werken? Wat zien zij als ze in de speigel kijken?

Jaya
Jaya
3 jaren geleden

Denķ aan agenda21.

Het licht wint
Het licht wint
3 jaren geleden

Toch is er een stevige kanteling waarneembaar in het denken buiten de msm om.stapje voor stapje wordt goliath ten val gebracht.mensen worden veel kritischer naar vaccins e.d.ik ben hoopvol dat het goed komt met de wereld!

Iep
Iep
3 jaren geleden

In Nederland ondertussen hebben 30.000 mensen een brief gekregen van het RIVM om mee te doen aan het onderzoek PIENTER. Dat is om er achter te komen of wij in Nederland wel voldoende zijn beschermt tegen infectie ziekten zoals mazelen en polio. Dit onderzoek wordt gebruikt om infectieziekten in de toekomst nòg beter te voorkomen en te bestrijden…
http://www.rivm.nl/pienteronderzoek.

Ikke
Ikke
Reactie op  Iep
3 jaren geleden

Jammer dat het Pienter onderzoek wordt uitgevoerd met mensen die door het RIVM zijn geselecteerd. De selectie is steekproefsgewijs zegt men en zou volgens hen zowel gevaccineerde als ongevaccineerde kinderen bevatten. De vraag is uiteraard of dit zo is en wat de verhouding zal zijn. Jezelf of je kind hiervoor aanmelden kan dus niet.
Daarnaast is en blijft het een feit dat de RIVM zijn eigen waar keurt. Wij van wc eend adviseren wc eend…..
En om nog maar een “onderzoek”van het RIVM naar voren te brengen. Kritische ouders worden uitgenodigd om in gesprek te gaan met het RIVM. De bedenkingen en kritiek zal gebruikt worden om “kritische ouders beter te informeren”. Ze willen gewoon weten wat we wel en niet weten en de zwakke punten weten zodat de kritische ouders weer belachelijk gemaakt kunnen worden en als fantasten kunnen worden afgescheept

Marie
Marie
Reactie op  Iep
3 jaren geleden

Wat ik heb begrepen is dat alleen ongevaccineerden ‘onderzocht’ worden. Doel van RIVM is natuurlijk niets meer dan brainwashen.

Franss
Franss
Reactie op  Marie
3 jaren geleden

Dan heb je het verkeerd begrepen.

Einstein
Einstein
3 jaren geleden

Ha! Er bestaat niet zoiets als een veilig vaccin!

1. Het is niet nodig omdat je je auto immuunsysteem in de eerste 3 levensjaren wordt ontwikkeld. En daar zijn geen enkele (vreemde) stoffen bij nodig. Het is je darmflora die je weerstand vormt en daar moet je juist vanaf blijven. Met (vreemde) stoffen verstoor je juist de natuurlijke balans in het microbioom. Dat is ook precies wat we zien met de ontwikkeling in de afgelopen eeuw. Het is al zo vaak aangetoond dat autisme afkomstig van o.a. vaccinatieschade.

2. Geen enkele ziekte kan bestaan zonder toxische stoffen! Dus juist geen gif cocktails!!!

“Laat voedsel je medicijn zijn, en je medicijn je voedsel”, zei Hippocrates al.

You can’t beat nature!

Als het niet simpel is dan is het niet to the point!

exegese
exegese
3 jaren geleden

Er zijn tal van onderzoeken die uitwijzen dat vaccins schadelijk zijn, er zijn tal van onderzoeken die uitwijzen dat vaccins onschadelijk zijn. Dat zijn twee waarheden, terwijl er maar één waarheid kan zijn.
Alles wat Kennedy en de Niro willen is een 100% ONAFHANKELIJK onderzoek wat uitkomst biedt over wat waar is en wat niet. Als daar al zo moeilijk over gedaan moet worden is het mij al duidelijk dat de hoeveelheid geld die met de handel in vaccins in het geding is een zeer grote rol speelt in hoe hier mee omgegaan wordt.

Franss
Franss
Reactie op  exegese
3 jaren geleden

[ Alles wat Kennedy en de Niro willen is een 100% ONAFHANKELIJK onderzoek ]
En aangezien iedere onderzoeker wel een standaard medische opleiding heeft gehad of ooit heeft gezegd voorstander van vaccinatie te zijn, zal ELK onderzoek als niet-onafhankelijk worden afgeserveerd.

Want er zijn al miljoenen mensen onderzocht op effecten van vaccinatie maar Wakefield kan die niet accepteren want dan erkent hij dat zijn initiële onderzoek (met n=12!) niet deugde en dan raakt hij al zijn rijke sponsors kwijt en dus al zijn inkomsten.

exegese
exegese
Reactie op  Franss
3 jaren geleden

Ach @Franss met dubbel s, allemaal aannames wat je te berde brengt. Alles wat nodig is is een ONAFHANKELIJK onderzoek. voor de rest niets helemaal nada. Maar klaarblijkelijk is dat te veel gevraagd en kunnen de miljarden binnen blijven stromen bij de vaccinatie-maffia.

Franss
Franss
Reactie op  exegese
3 jaren geleden

En, exegese met vier e’s en zonder behoorlijke hoofdletter, wie mag dan dat onderzoek volgens jou gaan doen? Wie is echt onafhankelijk en zit niet in de zak van Wakefield, De Niro of andere Trumpianen?

Vaccinaties zijn trouwens aantoonbaar goedkoop en vaak zonder octrooi en krijg je maar één of twee keer in je leven. Vergelijk dat met tonnen kostende medicijnen die je jarenlang moet innemen en dan zie je waar de echte winst zit, in ieder geval niet in de vaccinaties.

exegese
exegese
Reactie op  Franss
3 jaren geleden

Precies wat je zelf zegt, onafhankelijkheid is de eis. Niet meer en niet minder. Kan toch zo moeilijk niet zijn.

exegese
exegese
3 jaren geleden

Bill Gates, de ambassadeur van de vaccinatie-maffia is India uitgetrapt en terecht als je het mij vraagt. Mensen beginnen klaarblijkelijk door te krijgen dat er een andere agenda achter schuil gaat dan de zorg voor gezondheid.

http://www.naturalnews.com/2017-02-14-india-tosses-out-gates-foundation-due-to-conflicts-of-interest-with-big-pharma.html

Franss
Franss
Reactie op  exegese
3 jaren geleden

Gates is helemaal niet “uit India getrapt”. Het steekt de Indiase regering gewoon dat buitenlanders hun gezondheidszorg betalen, en terecht. Dus nu gaat de Indiase regering zelf de zaak financieren en zet daarmee het werk van Gates gewoon voort.

“A group backed by the Bill & Melinda Gates Foundation that works on India’s immunization programs will now be partially funded by the health ministry, a government official said, a move in part prompted by fears foreign donors could influence policy making.”

“”There was a perception that an external agency is funding it, so there could be influence,” Swaminathan said on Wednesday.
Swaminathan, however, stressed there were no instances of influence found and the decision was only in part prompted by a wider perception about foreign funding of the program.”

http://www.reuters.com/article/us-india-health-bmgf-idUSKBN15N13K

Franss
Franss
Reactie op  Joris
3 jaren geleden

Die vragen zijn allang beantwoord.
“Investigations showed these deaths weren’t directly connected to the vaccines (see table from the initial official investigation report, 1).”

https://www.quora.com/Is-it-true-that-Bill-Gates-faced-trial-in-India-for-illegally-testing-tribal-children-with-vaccines

exegese
exegese
Reactie op  Franss
3 jaren geleden

@Franss met dubbel s, je gelooft het zelf volgens mij. India is gewoon gepikeerd vanwege teveel gratis geld en HPV is plotseling onweerlegbaar veilig gebleken. Haha, misschien wel ja maar waarschijnlijk toch niet. Er is immers wereldwijd ophef over die ondeugdelijke troep.

Franss
Franss
Reactie op  Franss
3 jaren geleden

Nou, exegese met vier e’s en zonder behoorlijke hoofdletter, een artikeltje op Breitbart of Naturalnews is geen wereldwijde ophef hoor.

exegese
exegese
Reactie op  Franss
3 jaren geleden

Ach Franss met dubbel s, er is genoeg over geschreven en men komt er inmiddels wereldwijd achter dat het ziekmakende ondeugdelijke rotzooi is. En als jij denkt dat het anders is dan laat je je familie en vrienden gewoon verder gaan zich vol te laten spuiten met dat gif. Vrijheid blijheid.

War on Error
War on Error
3 jaren geleden

Memorabel: Franss: “Vaccinaties zijn trouwens aantoonbaar goedkoop en vaak zonder octrooi en krijg je maar één of twee keer in je leven.”

Ja, nogal wiedes. De globalisten geven iedereen graag een spuitje – desnoods gratis.
Hou nu maar op met dat trollen hier – feitenvrije verdediging van officieel beleid van eugenisme (ref. G20, nazi-Bilderberg, GAVI, nazi-WEF-Davos, VN, Agenda 2030, WHO, UNDP, UNICEF, WFP, e.d.):

“A global alliance is investing $500 million to stop the spread of deadly outbreaks we are utterly unprepared for ” (ref. WEF)
http://langleveeuropa.nl/2016/02/het-zika-virus-dus/
http://sanevax.org/wp-content/uploads/2011/09/Creating-an-HPV-Industry.pdf http://www.derokendevlaswiek.nl/index.html?target=2014_THEOLOGIE_PERSBERICHTENDEPOPULATIEMANAGERzm_BILL_GATESzm_OP_BEZOEK_BIJ_RUTTE.html
a population-scale genetic database
Data Management | Genomics | R&D May 19, 2015 | By Nick Paul Taylor :
outlined plans for a government-authorized database at IATI Biomed 2015.”<- http://www.fiercebiotechit.com/story/israel-mulls-setting-population-scale-genetic-database/2015-05-19
http://www.rockefellerfoundation.org/blog/delivering-universal-health-coverage/

thanks to the Ebola and Zika -> https://qz.com/re/davos/

Meer argumenten om u, uw gezin, familie en vrienden te beschermen tegen de eugenisten in onze corrupte politiek, media en wetenschap:
“CDC is not an independent agency. It is a vaccine company.
CDC owns over twenty vaccine patents. It sells about $4.6 billion of vaccines every year.

“When I was a boy, I got three vaccines.
My children got sixty-nine vaccines. It changed in 1989.”
“Why did it change in 1989?”

“Because in 1986, Congress, [was] drowning in pharmaceutical industry money—
pharma puts more money into lobbying than any other industry –
Pharmaceutical companies have more lobbyists on Capitol Hill than there are Congress people.”
“In 1986, Congress passed the Vaccine Act
They made it illegal to sue a vaccine company in this country

Nu begrijpt u wel het hoe en waarom van de monster’verdragen’ CETA en TTIP. Geen (maatschappelijke) discussie mogelijk. “Kill it before it grows” (awareness)

Franss
Franss
Reactie op  War on Error
3 jaren geleden

“Boiron is een Frans bedrijf dat voor het grootste deel in handen is van de gelijknamige familie. Uit deze cijfers mogen we opmaken dat ze wellicht miljardair zijn, het zit op de grens.”
Het is ook één pot nat hè, die pharmaceutische industrie…

http://925.nl/archief/2017/02/22/oscillococcinum-eendenleverplacebo-maakt-miljardairsfamilie-lachend-rijk-genezen-doet-het-niet/

Dom
Dom
3 jaren geleden

Hallo
ik kwam hier terecht via wat simpel zoekwerk naar de klachten van mijn vrouw door mediceinnaar haar operatie vorig jaar
zij werd behandeld met middelen van Teva het ziekenhuis heeft een contract met Teva was terug te vinden op internet en etiketten in het ziekenhuis MST te Enschede ook de vervolg medicijnen voor de bij komende klachten zoals zware depressies zweet aanvallen onrustig trillen brandend gevoel door het lichaam misselijk na de narcose wel meer dan 2 weken ziek zwak en misselijk enz bijna om gek van te worden

ben vervolgens eens gaan zoeken naar Teva en vond eerst de site van

https://www.meldpuntmedicijnen.nl/ervaringen?CFID=41803165&CFTOKEN=fe57200f5f373b45-D720646C-5056-A162-3CE438DAEBE75D6A

ik zocht hier ook op Teva en toen kwamen er noch meer mensen met allerlij klachten voor bij van verschillende soorten Vreemd? dacht ik dus eens kijken naar de site van
http://www.tevapharmachemie.com/teva/historie/ weer Vreemd? en ja hoor er was ook een in NL sins kort opgericht http://www.tevanederland.nl/over-ons/teva-wereldwijd/ Vreemd? of zijn wij die het gebruiken een beetje Vreemd?

iemand hier die dit kan verklaren en wat te doen

x

Check Also

coronavaccin

Krijgt het coronavaccin nu wel of niet een chip?

Volgens de media zijn berichten over een ...

griekenland

‘Griekenland is een grote gevangenis. De situatie is onverdraaglijk’

Griekenland is veranderd in een combinatie van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

23
0
We lezen graag je reactie!x