Homepagina » Gezondheid » Waarom de media geen kwaad woord zullen spreken over vaccins
Waarom de media geen kwaad woord zullen spreken over vaccins

Waarom de media geen kwaad woord zullen spreken over vaccins

De media zijn ‘ingelijfd’ door de farmaceutische industrie. Dat zei Robert F. Kennedy junior onlangs tijdens een persconferentie in Washington D.C.

De farmaceutische industrie is verantwoordelijk voor het grootste deel van de advertentie-inkomsten van de nieuwsmedia, aldus Kennedy.

“Een nieuwsuitzending is vandaag de dag  niets meer dan een verkooppraatje voor farmaceutische producten,” zei hij.

Geen aandacht

Kennedy gaf aan dat een topman van één van de grootste Amerikaanse netwerken zei dat hij zich wel kon vinden in zijn standpunt over vaccins, maar dat hij er geen aandacht aan zou kunnen besteden.

Sterker nog: presentatoren die hem zouden interviewen, ‘zou hij op staande voet moeten ontslaan’.

Kennedy merkte op dat zelfs kleinere media, waaronder veel nieuwsbronnen op het internet, grote bedragen aannemen van Big Pharma.

Verandering

De Amerikaanse acteur Robert De Niro, die ook aanwezig was op de persconferentie, verwees naar studies die kwik in vaccins linken aan autisme.

“Er is iets wat ze ons om de één of andere reden niet vertellen en daar wil ik verandering in brengen,” zei De Niro.

Kennedy en De Niro benadrukten dat ze niet tegen vaccinaties zijn. Ze zijn voor veilige vaccinaties.

Iets niet in de haak

Het tweetal pleit voor een onafhankelijke commissie die onderzoek gaat doen naar de veiligheid van vaccinaties.

“Er is iets niet in de haak en daar moeten we iets aan doen,” besloot De Niro.

Onlangs werd hij door oud-verslaggeefster van CBS News Sharyl Attkisson geïnterviewd over vaccins:

[Natural News]


Vind je dit interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. Er zijn tal van onderzoeken die uitwijzen dat vaccins schadelijk zijn, er zijn tal van onderzoeken die uitwijzen dat vaccins onschadelijk zijn. Dat zijn twee waarheden, terwijl er maar één waarheid kan zijn.
  Alles wat Kennedy en de Niro willen is een 100% ONAFHANKELIJK onderzoek wat uitkomst biedt over wat waar is en wat niet. Als daar al zo moeilijk over gedaan moet worden is het mij al duidelijk dat de hoeveelheid geld die met de handel in vaccins in het geding is een zeer grote rol speelt in hoe hier mee omgegaan wordt.

  2 likes
  • [ Alles wat Kennedy en de Niro willen is een 100% ONAFHANKELIJK onderzoek ]
   En aangezien iedere onderzoeker wel een standaard medische opleiding heeft gehad of ooit heeft gezegd voorstander van vaccinatie te zijn, zal ELK onderzoek als niet-onafhankelijk worden afgeserveerd.

   Want er zijn al miljoenen mensen onderzocht op effecten van vaccinatie maar Wakefield kan die niet accepteren want dan erkent hij dat zijn initiële onderzoek (met n=12!) niet deugde en dan raakt hij al zijn rijke sponsors kwijt en dus al zijn inkomsten.

   6 likes
   • Ach @Franss met dubbel s, allemaal aannames wat je te berde brengt. Alles wat nodig is is een ONAFHANKELIJK onderzoek. voor de rest niets helemaal nada. Maar klaarblijkelijk is dat te veel gevraagd en kunnen de miljarden binnen blijven stromen bij de vaccinatie-maffia.

    1 likes
    • En, exegese met vier e’s en zonder behoorlijke hoofdletter, wie mag dan dat onderzoek volgens jou gaan doen? Wie is echt onafhankelijk en zit niet in de zak van Wakefield, De Niro of andere Trumpianen?

     Vaccinaties zijn trouwens aantoonbaar goedkoop en vaak zonder octrooi en krijg je maar één of twee keer in je leven. Vergelijk dat met tonnen kostende medicijnen die je jarenlang moet innemen en dan zie je waar de echte winst zit, in ieder geval niet in de vaccinaties.

     5 likes
     • Precies wat je zelf zegt, onafhankelijkheid is de eis. Niet meer en niet minder. Kan toch zo moeilijk niet zijn.

      0 likes
 2. Bill Gates, de ambassadeur van de vaccinatie-maffia is India uitgetrapt en terecht als je het mij vraagt. Mensen beginnen klaarblijkelijk door te krijgen dat er een andere agenda achter schuil gaat dan de zorg voor gezondheid.

  http://www.naturalnews.com/2017-02-14-india-tosses-out-gates-foundation-due-to-conflicts-of-interest-with-big-pharma.html

  2 likes
 3. De stilte in – ook de Nederlandse – media bewijst maar weer eens hoe stevig de grip van de power elite is. Kennedy en De Niro, je zou toch zeggen: twee klinkende namen!

  Als dezelfde Robert De Niro een totaaal onbelangrijk anti-Trump scheetje laat, haalt dit de voorpagina’s van de grote kranten. Zolang de agenda van de bovenmeesters maar gediend wordt, zijn de media er als de slaafse kippen bij, maar als diezelfde agenda bekritiseerd wordt…., ho maar.

  Hoe kunnen serieuse mensen nog voor de media werken? Wat zien zij als ze in de speigel kijken?

  13 likes
 4. In Nederland ondertussen hebben 30.000 mensen een brief gekregen van het RIVM om mee te doen aan het onderzoek PIENTER. Dat is om er achter te komen of wij in Nederland wel voldoende zijn beschermt tegen infectie ziekten zoals mazelen en polio. Dit onderzoek wordt gebruikt om infectieziekten in de toekomst nòg beter te voorkomen en te bestrijden…
  http://www.rivm.nl/pienteronderzoek.

  3 likes
  • Wat ik heb begrepen is dat alleen ongevaccineerden ‘onderzocht’ worden. Doel van RIVM is natuurlijk niets meer dan brainwashen.

   0 likes
  • Jammer dat het Pienter onderzoek wordt uitgevoerd met mensen die door het RIVM zijn geselecteerd. De selectie is steekproefsgewijs zegt men en zou volgens hen zowel gevaccineerde als ongevaccineerde kinderen bevatten. De vraag is uiteraard of dit zo is en wat de verhouding zal zijn. Jezelf of je kind hiervoor aanmelden kan dus niet.
   Daarnaast is en blijft het een feit dat de RIVM zijn eigen waar keurt. Wij van wc eend adviseren wc eend…..
   En om nog maar een “onderzoek”van het RIVM naar voren te brengen. Kritische ouders worden uitgenodigd om in gesprek te gaan met het RIVM. De bedenkingen en kritiek zal gebruikt worden om “kritische ouders beter te informeren”. Ze willen gewoon weten wat we wel en niet weten en de zwakke punten weten zodat de kritische ouders weer belachelijk gemaakt kunnen worden en als fantasten kunnen worden afgescheept

   3 likes
 5. Ha! Er bestaat niet zoiets als een veilig vaccin!

  1. Het is niet nodig omdat je je auto immuunsysteem in de eerste 3 levensjaren wordt ontwikkeld. En daar zijn geen enkele (vreemde) stoffen bij nodig. Het is je darmflora die je weerstand vormt en daar moet je juist vanaf blijven. Met (vreemde) stoffen verstoor je juist de natuurlijke balans in het microbioom. Dat is ook precies wat we zien met de ontwikkeling in de afgelopen eeuw. Het is al zo vaak aangetoond dat autisme afkomstig van o.a. vaccinatieschade.

  2. Geen enkele ziekte kan bestaan zonder toxische stoffen! Dus juist geen gif cocktails!!!

  “Laat voedsel je medicijn zijn, en je medicijn je voedsel”, zei Hippocrates al.

  You can’t beat nature!

  Als het niet simpel is dan is het niet to the point!

  11 likes
 6. Toch is er een stevige kanteling waarneembaar in het denken buiten de msm om.stapje voor stapje wordt goliath ten val gebracht.mensen worden veel kritischer naar vaccins e.d.ik ben hoopvol dat het goed komt met de wereld!

  10 likes
 7. Denķ aan agenda21.

  4 likes
 8. Memorabel: Franss: “Vaccinaties zijn trouwens aantoonbaar goedkoop en vaak zonder octrooi en krijg je maar één of twee keer in je leven.”

  Ja, nogal wiedes. De globalisten geven iedereen graag een spuitje – desnoods gratis.
  Hou nu maar op met dat trollen hier – feitenvrije verdediging van officieel beleid van eugenisme (ref. G20, nazi-Bilderberg, GAVI, nazi-WEF-Davos, VN, Agenda 2030, WHO, UNDP, UNICEF, WFP, e.d.):

  “A global alliance is investing $500 million to stop the spread of deadly outbreaks we are utterly unprepared for ” (ref. WEF)
  http://langleveeuropa.nl/2016/02/het-zika-virus-dus/
  http://sanevax.org/wp-content/uploads/2011/09/Creating-an-HPV-Industry.pdf http://www.derokendevlaswiek.nl/index.html?target=2014_THEOLOGIE_PERSBERICHTENDEPOPULATIEMANAGERzm_BILL_GATESzm_OP_BEZOEK_BIJ_RUTTE.html
  a population-scale genetic database
  Data Management | Genomics | R&D May 19, 2015 | By Nick Paul Taylor :
  outlined plans for a government-authorized database at IATI Biomed 2015.”<- http://www.fiercebiotechit.com/story/israel-mulls-setting-population-scale-genetic-database/2015-05-19
  http://www.rockefellerfoundation.org/blog/delivering-universal-health-coverage/

  thanks to the Ebola and Zika -> https://qz.com/re/davos/

  Meer argumenten om u, uw gezin, familie en vrienden te beschermen tegen de eugenisten in onze corrupte politiek, media en wetenschap:
  “CDC is not an independent agency. It is a vaccine company.
  CDC owns over twenty vaccine patents. It sells about $4.6 billion of vaccines every year.

  “When I was a boy, I got three vaccines.
  My children got sixty-nine vaccines. It changed in 1989.”
  “Why did it change in 1989?”

  “Because in 1986, Congress, [was] drowning in pharmaceutical industry money—
  pharma puts more money into lobbying than any other industry –
  Pharmaceutical companies have more lobbyists on Capitol Hill than there are Congress people.”
  “In 1986, Congress passed the Vaccine Act
  They made it illegal to sue a vaccine company in this country

  Nu begrijpt u wel het hoe en waarom van de monster’verdragen’ CETA en TTIP. Geen (maatschappelijke) discussie mogelijk. “Kill it before it grows” (awareness)

  0 likes
 9. Hallo
  ik kwam hier terecht via wat simpel zoekwerk naar de klachten van mijn vrouw door mediceinnaar haar operatie vorig jaar
  zij werd behandeld met middelen van Teva het ziekenhuis heeft een contract met Teva was terug te vinden op internet en etiketten in het ziekenhuis MST te Enschede ook de vervolg medicijnen voor de bij komende klachten zoals zware depressies zweet aanvallen onrustig trillen brandend gevoel door het lichaam misselijk na de narcose wel meer dan 2 weken ziek zwak en misselijk enz bijna om gek van te worden

  ben vervolgens eens gaan zoeken naar Teva en vond eerst de site van

  https://www.meldpuntmedicijnen.nl/ervaringen?CFID=41803165&CFTOKEN=fe57200f5f373b45-D720646C-5056-A162-3CE438DAEBE75D6A

  ik zocht hier ook op Teva en toen kwamen er noch meer mensen met allerlij klachten voor bij van verschillende soorten Vreemd? dacht ik dus eens kijken naar de site van
  http://www.tevapharmachemie.com/teva/historie/ weer Vreemd? en ja hoor er was ook een in NL sins kort opgericht http://www.tevanederland.nl/over-ons/teva-wereldwijd/ Vreemd? of zijn wij die het gebruiken een beetje Vreemd?

  iemand hier die dit kan verklaren en wat te doen

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

duitse

Duitse longarts: Corona-aanpak is ‘misdaad tegen de menselijkheid’

De Duitse longarts Wolfgang Wodarg heeft in ...

lockdownprotest

Arts houdt emotionele speech tijdens lockdownprotest Eindhoven: ‘Onvoorstelbaar wat er nu gebeurt’

Afgelopen weekend vond op het 18 Septemberplein ...