Buitenland

Merkel wil jou laten betalen voor een peperduur Europees leger. Zie hier de messcherpe reactie van Farage

Help mee door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Duitse bondskanselier Angela Merkel zei in het Europees Parlement in Straatsburg dat ze een Europees leger wil. “Zo kunnen we de wereld laten zien dat er nooit meer oorlog komt in Europa,” zei ze.

Merkel maakte ook excuses voor de migratiecrisis. “We hebben te veel tijd nodig gehad om te beseffen dat het niet alleen een Duitse crisis was, maar juist een Europese. Dat hebben we niet goed gedaan.”

De rede van Merkel werd geregeld onderbroken door boegeroep.

Stormloop

Het was Europarlementariër Nigel Farage die zei dat de Duitse bondskanselier haar excuses moest aanbieden voor het migratiefiasco.

“Veel van de eurosceptische groepen zullen hier in groten getale terugkeren na de volgende Europese Parlementsverkiezingen als gevolg van uw immigratie- en asielbeleid,” zei hij.

“Uw ‘Wir schaffen das’ heeft geleid tot een enorme instroom van migranten, een stormloop, vanuit het Middellandse Zeegebied,” aldus Farage.

Ondemocratische Europese Unie

“Veelal zijn het jonge mannen met een verschillende culturele achtergronden die niet integreren,” merkte hij op. “Jonge mannen die in de meeste gevallen geen echte vluchtelingen zijn.”

Farage zei blij te zijn dat Groot-Brittannië de EU gaat verlaten en zodoende niet hoeft op te draaien voor Merkels fouten.

De Europese Unie is nu een rijk geworden, een gemilitariseerde Europese Unie, een ondemocratische Europese Unie, een Europese Unie die steeds verder richting het Oosten wil uitbreiden, een Europese Unie die een nieuwe Koude Oorlog tegen de VS is begonnen, een Europese Unie die probeert de geschiedenis te herschrijven, klonk het.

Overnamebod

Deze nieuwe gemilitariseerde unie kan volgens Farage geen vrede brengen.

“Verdiep je nog eens in de geschiedenis,” zei hij tegen zijn collega’s. “Het Europese project is ontworpen om de Duitse overheersing tegen te gaan. Dit is gewoon een overnamebod.”

Bekijk het filmpje hieronder:

[UKIP MEPs]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lindeboom
Lindeboom
4 jaren geleden

Seig heil 2.0

Jeff
Jeff
4 jaren geleden

In mijn partijprogramma, zou het uitstappen van het bondgenootschap met de navo , ook als eerste prioriteit staan. Maar een Europees leger; nooit! Mijn leger zou bestaan uit een hulpverlenend leger. Zonder wapens? Voorlopig niet denk ik … maar wel ernaar strevende. EU is eerder een vijand van het volk, dus daar zou ik me tegen verdedigen. Merkel haar plannetje is niet om de EU 1 te maken, maar om het oosten af te schrikken. Rusland, als het wil , overloopt ons morgenochtend, voor 8 uur. Maar ja, wat moeten ze ermee? Het is maar een hoop gedoe, met die westerlingen. Een grote farce, een grote poppenkast. De woorden van Macron, schijnen ineens zwaar te wegen. Dat kan je lekker naar je handje zetten. Herdenking WO1 is een lachertje op zich.

Louise
Louise
4 jaren geleden

Die Amerikanen willen natuurlijk wapens verkopen , nou mooi trek je portemonnee maar, eerst het klimaat en dan een heel leger opbouwen… En voor wat of wie, om de Russen tegen te houden? Nou die liggen al wat streepjes voor.,dat gaan we niet meer redden, bovendien zijn het allemaal labbekakkers hier in de EU dat gaan we dus ook niet redden. Wat is het probleem, Er wordt even over en weer gebeld en hup we staan allemaal in de houding als we ergens mee moeten helpen, oorlogsvoeren of nee, dat heet tegenwoordig democratiseren ………
Het is maar een idee hoor…..maar vrede en veiligheid is dat misschien wat? Kost niks…..Nou ja wat ego’s..

H.J.
H.J.
4 jaren geleden

Dit Europa van Merkel / Rutte / Macron enz heeft geen enkele toekomst en geen enkel draagvlak.
De Brusselse leiding is een club van mislukkelingen.
Zij lopen aan de hand van de Rotschildclub en de Bilderbergclub en die hebben maar een doel, zelfverrijking.
Er is geen enkel doel gehaald er heerst alleen maar onbegrip onder de Nederlandse inwoners.
Dit hele Brusselse zooitje brengt ons Nederlanders wanorde / chaos en haat.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x