Binnenland

Bedankt voor de terreur-trucks, Rutte. Dit filmpje mocht je niet zien van de overheid…

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onlangs kwam er nieuwe informatie naar buiten over de terreur-trucks die de Nederlandse regering cadeau heeft gedaan aan Syrische jihadisten.

Door speurwerk van Trouw en Nieuwsuur werden documenten hierover openbaar.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“Natuurlijk zijn dat wapens,” zei oorlogscorrespondent Hans Jaap Melissen in EenVandaag. “Het is onderdeel van de strijd.”

Verbergen

“Ze gingen er niet de bloemencorso of de Gay Pride mee rijden,” vervolgde hij.

Uit de documenten blijkt dat er exportbeperkingen waren die door de Nederlandse overheid zijn omzeild.

Er staat letterlijk over de pickup-trucks: “Om de exportrestricties tegen Syrië te ontwijken, zal gebruikgemaakt worden van kleine bestellingen bij meerdere handelaren.”

De vrijgekomen documenten laten zien wat Nederland probeerde te verbergen.

Misbruik

“Er staat in: wij leveren spullen om ze effectiever te laten functioneren op het slagveld,” merkte Melissen op. “Dan ben je bezig met een oorlog.”

De Staat der Nederlanden heeft onder het mom van staatsgeheim de criteria die normaal voor een vergunning gelden, omzeild, aldus advocaat Geert-Jan Knoops, toevoegende dat hierbij misbruik is gemaakt van het begrip staatsgeheim.

Tweede Kamerlid Selcuk Ozturk (DENK) zei vaker te hebben gezien dat de Nederlandse regering misbruik maakt van staatsgeheim.

“Ik denk dat er nog meer foute dingen zijn gebeurd,” zei het Kamerlid.

Terroristen

“En ik denk dat de komende weken en maanden nog meer zaken naar buiten zullen komen zodat we kunnen zien wat er echt is gebeurd,” voegde hij toe.

“Het pijnlijke van het verhaal is dat de minister voor de bühne, voor de Kamer, het kabinet het verhaal voorhoudt dat we daar vrede brengen en mensen helpen en ondertussen overtreden ze de regels en werken ze samen met terroristen,” zei hij.

“Het maakt hen niks uit, zolang ze maar hun doel bereiken,” klonk het.

Stiekem

“Dan denk ik: wat heeft Nederland daar te zoeken en is dit de wijze waarop wij daar vrede kunnen brengen? Ik denk het niet,” zei hij.

“Als je kijkt naar de internationale ontwikkelingen, dan zie je dat Nederland zich er vaak mee bemoeit en stiekem mensen en geld stuurt,” besloot hij.

[DENK TV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
marcel Koningen
marcel Koningen
5 jaren geleden

Met het grootschalig steunen van terroristen maakt van het in America ingeschreven bedrijf de nederlandse[aandelen,beursnotering] staat een crimineel bedrijf dat iedereen in Nederland mede plichtige maakt aan terrorisme en oorlogen misdaden.Elke werknemer van dat bedrijf hoort vervolgt te worden in een rechtsstaat.En het bedrijf hoort verboden te worden om in Nederland te opereren En samen met de door hun aangegane staats schulden die wij wegens misbruik uiteraard niet hoeven af te lossen maar door de curator bij de aandeelhouders kan worden geïncasseerd en als daar alles ten gelde gemaakt is, daar na failliet verklaren.
Mvrg,Marcel

michel de la rie
michel de la rie
5 jaren geleden

Oh, nu snap ik het. Deze terreinwagens worden bij de IS getest om straks moskeeën in NL te beveiligen. Betere plaats kan je niet hebben: een oorlog in een ander land. Waarschijnlijk steunt DENK deze testen, omdat het om hun gebedshuizen gaat. Deze “boze turkse man” vergeet dat hijzelf in deze regering zit die dit mogelijk maakt. Wat DENKt hij eraan te gaan doen? Zijn eigen partij opheffen?

weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

Het voelt zeer onplezierig of beter gezegd: zum kotsen, dat met door de overgheid afgeperst geld van de NL bevolking op een vieze, smerige en doortrapte wijze door de NL overheid en politici een moorddadige proxy oorlog is gefinancierd en huurmoordenaars (ISIS)van militaire onderdelen is voorzien, waarbij burgers zijn omgebracht en veel leed is gebracht.

Het is grote leed brengen onder de eigen bevolking, door ze te beroven middels afpersing, met roven op roven (bijv.een verzonnen VRH en door allerlei heffingen nog verder draconisch te verhogen) en het is dood bremgen en leed veroorzaken in vreemde landen, waar Nederland niets, maar dan ook werkelijk niets heeft te zoeken op gebied van meespelen/-vechten in valse VS/ZIO oorlogen.

Politici in Nederland, incl. lachebek Rutte en heel de coalitie dient opgesloten. Zelfs Balkenende dient zijn straf te krijgen voor het meehelpen in de valse oorlog tegen Irak.

De politici doen alsof de neus bloedt, maar dit zijn echter ernstige vergrijpen tegen de mensheid. MOORD IS MOORD, ook al motiveert de politiek en overheid het nog zo mooi. Ze hadden geen enkel recht!!

johan den haag
johan den haag
5 jaren geleden

Waarom Is Rutte nog steeds MP?

Dat is voor mij de belangrijkste vraag.

Net als Monopolies afspraken maken, zo hebben de politieke partijen ook afspraken gemaakt.
De machtsmonopolie. De EU mag niet vallen, de NAVO mag niet vallen.
Democratie?

Dat is voor het klootjesvolk dat als sukkels met vlaggetjes naar Maxima zwaaien.

Snappen jullie nou waarom Rutte zoveel lacht.
Hij lacht ons allemaal uit. Het wordt tijd dat het lachen van hem afgelopen is.

stem goed!

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x