CoronaBuitenland

Geschrokken reacties na arrestatie statisticus die onthutsende cijfers openbaarde

Help mee door deze informatie met vrienden op je social media te delen!

De Nieuw-Zeelandse statisticus en klokkenluider Barry Young (56) werd door de autoriteiten gearresteerd nadat hij alarmerende gegevens naar buiten had gebracht over talloze sterfgevallen na het Pfizer-vaccin.

Op basis van zijn onderzoek zei Young dat de kans dat dit vaccin géén killer is gelijk is aan nul. Hij wordt beschuldigd van ‘toegang tot een computersysteem voor oneigenlijke doeleinden’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Volgens internetondernemer Kim Schmitz, beter bekend als Kim Dotcom, hebben de autoriteiten een grote fout gemaakt. Young zal straks in alle podcasts worden uitgenodigd en uit de doeken doen hoe dodelijk dit vaccin is, zei hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)

1984 wordt werkelijkheid

Ook in Nederland leidde de arrestatie van de klokkenluider tot geschrokken reacties. “1984 wordt werkelijkheid. Feiten openbaren, wat deze man heeft gedaan om mensen te informeren, wordt geframed als ‘[oneigenlijke] doeleinden’. Wanneer scharen – ook in Nederland – politie en justitie zich aan de kant van de burgers in plaats van de kant van de overheid en Big Pharma?” vraagt huisarts Els van Veen zich af.

Privacyexpert Bas Filippini voegt toe: “Hoelang laten we de vaccindealers nog hun gang gaan?”

Waarheidsprekers zijn dus criminelen

“Zelfs al zou de nieuwe premier van Nieuw-Zeeland zijn beloften gestand doen en deze onthulling serieus nemen, dan nog zouden regeerders van over de hele wereld ingrijpen om ze onder de tafel te werken,” merkt politiek econoom Kees van der Pijl op.

Oud-politieagent en raadslid Haseena Bakhtali stelt vast: “Waarheidsprekers zijn dus criminelen.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 192 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet Resist
Greet Resist
6 maanden geleden

ook Reiner Fuellmich is een paar weken geleden gearresteerd

Hugo
Hugo
6 maanden geleden

Iets van de beerput moet gesloten blijven…maar geloof ons maar de beerput gaat helemaal open en gerechtigheid moet plaatsvinden. Niks onder het tapijt vegen. De elites moeten hangen…ik kan niet wachten..

Jeroen
Jeroen
6 maanden geleden

Wat Kim Dotcom beweert is wel gebaseerd op een steeds herhalende geschiedenis.
Philips II dacht de opkomst van de Geuzen en het protestante geloof de kop in te drukken door een beloning uit te loven op degene die hem zou vermoorden. Het heeft de boel alleen maar versneld.
Nu is Braveheart niet historisch correct, maar ook hier zien we hoe de Engelse koning de opstand van de Schotten dacht te breken door Wallace te vermoorden, maar de dood van Wallace maakte hen alleen maar fanatieker en nu hadden ze een “volksheld”.

Nu is Young welliswaar (nog) niet vermoord (en laten we hopen dat dat zo blijf), maar enkel gearresteerd, maar wat Dotcom zegt acht ik wel waarschijnlijk. Dat hij nu veel bekende zal worden en iedereen hem zal willen spreken of anders eens goed in de data gaat duiken die hij al bekend gemaakt heeft.

Pieternella
Pieternella
6 maanden geleden

Dat zag je al aan de vreedzame betogers die nota bene met het symbool van 4 en 5 mei voor Kaags huis stond en gelijk 8 maanden of zo moest brommen. Als er een stel psychopaten in topposities zitten, projecteren ze gelijk hun eigen slechte intenties op de ander en dan zie je dit. Degenen die Baudet aanvielen kwamen na een uur al vrij, zogenaamd omdat er geen tolk aanwezig was. Dan wacht je toch gewoon?

Back to top button
64
0
We lezen graag je reactie!x