Het Complot

16 procent Fransen gelooft in ‘zionistische samenzwering op wereldschaal’

Help mee door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zestien procent van de Fransen denkt dat er sprake is van een ‘zionistische samenzwering op wereldschaal’, zo blijkt uit een nieuwe peiling die is gehouden door de Franse liberale denktank Fondapol.

Daarnaast denkt een kwart dat ‘het zionisme een internationale organisatie is die de wereld en samenleving in het voordeel van de Joden probeert te beïnvloeden’. Dat meldt de krant The Algemeiner Journal.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De Israëlische nieuwssite jssnews.com kwam tot de ontdekking dat 54 procent van de mensen die videodeelsites als informatiebron zien, gelooft dat de uitspraken van de Franse komiek Dieudonné M’bala M’bala over een wereldwijde zionistische samenzwering op waarheid berusten.

35 procent van de ondervraagden gelooft dat ‘Joden misbruik maken van hun status als slachtoffer van genocide tijdens de Tweede Wereldoorlog’ en een kwart beweert dat ‘Joden te veel macht hebben op het gebied van economie en financiën’. 22 procent zei dat ‘Joden te veel macht hebben in de media’ en 19 procent meent dat ‘Joden te veel macht hebben in de politiek’.

De Europese Commissie heeft op basis van dit soort onderzoeken besloten om vanaf 2015 juridische stappen te ondernemen tegen landen die de regels over antisemitisme, racisme en Holocaustontkenning niet naleven, meldt NRG News.

Frans Timmermans, de eerste vice-voorzitter van de Europese Commissie, zei tijdens de Conferentie van Europese Rabbijnen in Brussel dat de Commissie ‘juridische stappen zal ondernemen tegen EU-lidstaten die onvoldoende optreden tegen antisemitisme en racisme’.

[Algemeiner]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lyra
Lyra
9 jaren geleden

Peiling:

Fransen die geloven in een Zionistische samenzwering – 16%
Fransen die geloven dat andere mensen samenzweren – 84%

Conclusie:
Fransen die worden misleidt en tegen hun eigen mens-soort worden opgezet – 100%

Pepijn
Pepijn
9 jaren geleden

Goeie zaak , dan kan er meteen aangifte gedaan worden tegen de opperrabijnen en hun hantering van de talmoed waarin staat dat de Goyim (niet joden) geen mensen zijn en als slaaf gebruikt mogen worden.
Overigens staat er nog veel meer in dat boek kwestie van even googlen, net als in alle religieuse boeken overigens bah!

IIS
IIS
9 jaren geleden

Zionisme kan alles omvatten en staat geheel los van het judaïsme, hoewel men in een fraai uitgekookt spel deze twee graag aan elkaar wil koppelen dienen deze twee elkaar niet en maakt het zionisme gebruik van de Joden.

Zionisme zijn de machtigen wereldwijd die banken en geldsystemen controleren en onder hebben gebracht in een nazi ideologie onder fascistische regeringen. – Fascisme = politieke stroming die streeft naar een autoritair bestuurde samenleving, waarbij de natie boven het individu wordt gesteld- Zionisme kan alles en iedereen omvatten, zelfs katholieken, geheime genootschappen en groten der aarde.

De De Neturei Karta is tegen Israël niet omdat het seculier is, maar omdat het concept van een soevereine Joodse staat tegen de Joodse wet in gaat. Dit staat in de Talmoed (traktaak Kesubos pag. 111a). Menselijk handelen mag niet leiden tot de oprichting van een Joodse staat voor de komst van de Messias. Verder staat dat het Joden verboden is om in opstand te komen tegen de volkeren en dat ze loyale burgers moeten zijn en niet moeten proberen om uit de Diaspora te komen waarin God ze gestuurd heeft. Joden wordt niet toegestaan te heersen, te doden of schade toebrengen aan een ander volk. is tegen Israël niet omdat het seculier is, maar omdat het concept van een soevereine Joodse staat tegen de Joodse wet in gaat. Dit staat in de Talmoed (traktaak Kesubos pag. 111a). Menselijk handelen mag niet leiden tot de oprichting van een Joodse staat voor de komst van de Messias. Verder staat dat het Joden verboden is om in opstand te komen tegen de volkeren en dat ze loyale burgers moeten zijn en niet moeten proberen om uit de Diaspora te komen waarin God ze gestuurd heeft. Joden wordt niet toegestaan te heersen, te doden of schade toebrengen aan een ander volk.

Roswell Grey
Roswell Grey
9 jaren geleden

Hoeveel van deze 16% is moslim?

Back to top button
34
0
We lezen graag je reactie!x