Gezondheid

Waarom waarschuwt niemand voor de gevaren van vaccinaties? Deze baby werd er doodziek van

Help door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Australische ouders die hun kinderen niet laten inenten vanwege bijvoorbeeld hun geloof, krijgen vanaf januari volgend jaar geen kinderopvangtoeslag en gezinsbelastingvoordeel meer. De gezinnen kunnen daardoor jaarlijks bijna 11.000 euro per kind mislopen.

Het online magazine Me-to-We vraagt zich af of vaccineren nog wel helemaal van deze tijd is. Al vanaf het eerste moment dat je kindje ter wereld komt lijkt het wel alsof de farmaceut een vinger in de pap heeft bij de opvoeding. Vitamine K, de hielprik, afspraken op het consultatiebureau en de eerste vaccinaties.

Aluminiumfosfaat en formaldehyde

De meeste mensen weten dat vaccins een verzwakte ziekteverwekker bevatten zodat ons lichaam antistoffen gaat aanmaken. De farmaceut voegt echter ook een stof toe die de immuunrespons versterkt, bijvoorbeeld aluminiumfosfaat. Aluminium heeft een toxische uitwerking op het zenuwstelsel en zou de grote boosdoener zijn bij de ziekte van Alzheimer.

Om de houdbaarheid van het vaccin te garanderen wordt formaldehyde of formaline toegevoegd. Deze zeer giftige stof verstoort het immuunsysteem en is kankerverwekkend bevonden. Steeds meer mensen worden zich bewust van de negatieve factoren die een rol spelen bij het inenten en kiezen ervoor om gedeeltelijk of helemaal niet te vaccineren.

E-nummers en suikers

We-to-Me had een openhartig telefoongesprek met Nicole Haex, de moeder van Ryan (2). Toen hij een paar weken oud was kreeg hij plotseling hoge koorts en heftige diarree. Hij werd opgenomen in het ziekenhuis, maar er kon geen oorzaak worden gevonden.

Enkele weken later wilde Ryan niet meer slapen en ook huilde hij de hele dag. Het jongetje kreeg bovendien last van epileptische aanvallen en toevallen. Hij hapte naar lucht en staarde van zich af. Een homeopaat vroeg of er al naar een verband was gekeken met vaccineren.

Op het moment dat Ryan gericht werd geholpen om onder andere het aluminium uit zijn lichaam te krijgen nam het aantal epileptische aanvallen af. Na zijn eerste verjaardag waren de klachten vrijwel allemaal verdwenen. Ryans ouders hebben besloten hem geen vaccinaties meer te geven. Ook vermijden ze E-nummers en suikers zoveel mogelijk.

[Me-to-We]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
een lezer
een lezer
7 jaren geleden

Arme Ryan, het zal zeker geen Johann Sebastian Bach worden.

trackback
BOINNK!!! | Eindtijd nieuwsberichten, verzameld door: Arie Goedhart
7 jaren geleden
Walter
Walter
7 jaren geleden

Kwik is een van de meest giftige stof voor de mens, zit in het gebit van de meeste mensen en in vaccinaties.

Vroeg aan een medewerker van de apotheek of ze dit wist, antwoord van haar was dat klopt maar het is maar een heel klein beetje.

http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/leven/153945-kwik-uit-amalgaamvullingen-en-draadloos-gebruik.html

Jim
Jim
7 jaren geleden

Wist je dat sommige mensen allergisch zijn voor water?

http://www.dailymail.co.uk/health/article-2677824/Rain-sweat-tears-kill-Mother-tells-daily-battle-extremely-rare-allergy-WATER.html

Waarom waarschuwt niemand voor de gevaren van water? Deze mevrouw werd er doodziek van.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

7
0
We lezen graag je reactie!x