Homepagina » Buitenland » Amerikaanse opperrechter Antonin Scalia bracht zijn laatste uren door met leden van dit geheimzinnige genootschap
Amerikaanse opperrechter Antonin Scalia bracht zijn laatste uren door met leden van dit geheimzinnige genootschap

Amerikaanse opperrechter Antonin Scalia bracht zijn laatste uren door met leden van dit geheimzinnige genootschap

Eerder deze maand kwam in de Verenigde Staten rechter Antonin Scalia te overlijden. Hij was één van de negen leden van het Hooggerechtshof en werd gezien als één van de conservatiefste.

President Obama zei dat hij zijn verantwoordelijkheid zal nemen en een opvolger voor de opperrechter zal aanwijzen. In een persverklaring benadrukte hij dat de grondwet hem die verantwoordelijkheid geeft.

Scalia was 30 jaar lid van het Hooggerechtshof. Hij had onder meer grote invloed bij het besluit om George W. Bush na de presidentsverkiezingen in 2000 aan te wijzen als winnaar. Hij stierf op een ranch in Texas. Kennissen vonden hem dood op zijn kamer toen hij niet verscheen bij het ontbijt.

Donkergroene gewaden

Hij overleed te midden van hooggeplaatste leden van een geheim genootschap, de Internationale Orde van Sint Hubertus. Het is een Oostenrijks genootschap dat uit de 17e eeuw dateert. De namen van de andere 35 gasten die op de ranch verbleven, zijn grotendeels onbekend.

Leden van het geheime genootschap, dat alleen mannen toelaat, dragen donkergroene gewaden met daarop een groot kruis. Het is niet duidelijk op welke manier Scalia verbonden was aan de geheimzinnige groep.

De ranch is eigendom van John Poindexter en C. Allen Foster, een prominente advocaat uit Washington. Twee andere gasten blijken hoge posities binnen de orde te bekleden.

De Internationale Orde van Sint Hubertus werd in 1695 door graaf Franz Anton von Sporck opgericht in Bohemen, dat later onderdeel werd van het keizerrijk Oostenrijk. Na de Eerste Wereldoorlog werd het onderdeel van Tsjecho-Slowakije.

Bohemian Grove

De grootmeester van de groep is Istvan von Habsburg-Lothringen, aartshertog van Oostenrijk. De volgende bijeenkomst van het genootschap staat gepland op 10 maart.

De Amerikaanse tak werd in 1966 opgericht op de beruchte Bohemian Club in San Francisco, bekend van de Bohemian Grove, één van de bekendste geheime genootschappen ter wereld.

Een advocaat van de familie Scalia was niet bereikbaar voor commentaar. Een secretaresse die op het kantoor van advocaat Foster werkt, zei dat hij momenteel door Argentinië reist. Een vrouw die wordt geassocieerd met Foster hing gelijk op.

De politie zei niets te weten over een connectie tussen de Internationale Orde van Sint Hubertus en de gasten. De FBI heeft aangegeven de zaak niet verder te zullen onderzoeken.

[Washington Post]


Vond je deze informatie waardevol? Deel het dan met anderen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. de orde hier en de orde daar en de wereld word er alleen maar beter van.

  prinsesje beatrix / malteser orde
  camiel eurlings / orde van het heilige graf van jeruzalem

  het is allemaal niet voor,maar tegen het volk.
  satanische rituelen,kindermoord,bloedoffers,stalking,afpersing,bedreiging,oorlog,ziekte,kennis,jachtpartijen op kinderen,mens kopen om te vermoorden en nog veeeeeeeeel meer wat er te doen is bij deze ordes.

  deze leden zijn chantabel,psycho/sociopatisch en hebben 0 empatie.

  deze ?mensen? zijn het grootste gevaar voor mens dier en natuur.
  er het worden er steeds meer,ze worden tenslotte al volgespoten met gif op hun 8e week en zwaar geprogrammeerd en mind -controlled vanaf hun 4e levensjaar.

  allemaal naar een speciaal guantama bay voor deze duivelaanbidders.

  fff

  23 likes
  • Vladi, je vat het goed samen. Het is aan ons om deze lui te stoppen; ze zijn zeer ziek en het zijn
   GEEN mensen. Ze menen wel vanuit hun positie de wereld te bestieren en onze puppets in
   Den Haag hangen aan hun draadjes; maakten dus de keuze om aan hun draadjes te hangen
   en glunderend en gekscherend ons toneel te bepalen… ons welzijn.
   De leugen regeert dus; de mensheid lijdt………
   Wie heeft er een remedie tegen ? Het is een skull en bones virus…….

   12 likes
   • wat doe je met een vos die rabies heeft en je kippen kapot bijt?
    vroeger hongen ze dit soort gebroed aan de hoogste palen.

    die tijd zal wederkeren.

    fff

    7 likes
   • als je nou een slachtoffer d’r van bent? ja, maar lul je nou omdat je ergens wat gelezen hebt? We zijn toch verantwoordelijk voor ons eigen daden? Doe niet zo raar.

    2 likes
    • l*llen doen l*llen die zeggen dat mensen l*llen.

     oooooh je moeten eerst een slachtoffer zijn (die nooit geloofd worden)
     voordat men over ergens over schrijft.
     wat betreft ergens wat lezen….ik lees altijd ERGENS wat.
     zo ook,wat betreft luisteren.

     en leg me even precies uit wat (nog) normaal is.

     zie toosje nijenhuis en veel meer.

     fff

     4 likes
  • Even over de ordes. Het lijkt erop dat iemand/iets/de agenda ordes(vrijmetselarij) aan het ruïneren zijn. Vooral Duitse bedrijven krijgen nu klappen. Volkswagen/Pils bv. Opeens is het Duits bier giftig. Ja, ja, dat geloof je toch niet. Ook onderzoek instanties zijn niet onafhankelijk. En hoe zit het dan met Nederlands/Belgisch bier? Als je een beetje het biernieuws gevolgd hebt, dan is daar een oorlog aan de gang. En heeft het dus met de AEX/beurzen enz. te maken.
   De telegraaf is het blad dat de agenda vertelt/stuurt. Telegraaf/New York times/Telegraph valt onder de media group.
   Herinneren jullie het bericht dat er een aanslag(waarschijnlijk in Amsterdam) zou komen met een fiets? Dat tijdens de demonstratie over vluchtelingen(2 kanten) er een bom is geplaatst door een man met fiets/tassen. Dit was duidelijk een blanke man. Op het camerafilmpje. Vinden jullie dit niet raar dat men van tevoren wist dat er iets met een fiets zou gaan gebeuren en dat dit net bij die demonstratie is gebeurt? Dit moet een inside job zijn geweest. Bijna waren de twee groepen massaal tegenover komen te staan. Door de verandering van looprichting op het laatste moment.
   Nog een voorbeeld: 25 februari. De februaristaking werd herdacht. Op dezelfde dag komt de telegraaf met de mededeling dat de moskeeën een dreigbrief hebben ontvangen. Op de brief: Hakenkruizen/adelaar/jullie geloof is nep/en we zullen jullie varkens wel krijgen(zoiets).
   Wat is hier in godsnaam aan de hand? Is dit ook een inside job? Als je een beetje verdiept hebt in geloven, dan weet je dat ze alledrie afstammen van abraham. Dat ze een verbond des verdrag hebben enz. Een gelovige(die het geloof goed kent) zal dus nooit zoiets zeggen/schrijven.
   Het lijkt erop dat de inlichtingen dienst(lijntje VS/NAVO) hier de boel komt opstoken, zodat ze dingen verder kunnen doorvoeren.
   Daarom wil ik gewone mensen erop wijzen, dat je met demonstreren niet gaat bereiken wat je eigenlijk wil. Je geeft de agenda een podium. Dat we in 2 dimensies leven. Internet/real life. Je moet het dus anders doen.

   8 likes
  • @ vladi:

   “het is allemaal niet voor,maar tegen het volk.
   satanische rituelen,kindermoord,bloedoffers,stalking,afpersing,bedreiging,oorlog,ziekte,kennis,jachtpartijen op kinderen,mens kopen om te vermoorden en nog veeeeeeeeel meer wat er te doen is bij deze ordes.”

   En heb je hier bewijzen van, of is het allemaal nattevingerwerk? Allemaal gelezen in boekjes geschreven door auteurs die er zogenaamd veel van weten, maar enkel elkander napraten? En zogenaamd is er een zwijgplicht, en worden mensen gedood die er mee naar buiten stappen. Behalve de auteurs van die boeken dan, die staan met naam en faam in die boeken en hen wordt geen strobreed in de weg gelegd.
   Geheime genootschappen zijn van alle tijden. Heel vroeger omdat ze niet serieus genomen werden door het gewone volk (veel geheime genootschappen werkten aan zichzelf, om betere mensen te worden), en later werden ze geheim omdat de RK hen anders kapot maakte (zie VM en illuminatie bijvoorbeeld). En juist omdat ze geheim zijn kan er veel over hen geroddeld worden, en komen de meest schunnige beschuldigingen tegen hen in omloop. Doet mij denken aan mensen die vroeger door het gewone volk heksen genoemd werden. Ook allemaal bijgeloof stak toen de kop op, terwijl die heksen gewoon veel kennis hadden van planten en hun geneeskrachtige werking.

   0 likes
 2. Is een jachtclub. Niets meer niets minder

  3 likes
 3. Storm in een glas water het is gewoon een jachtclub http://www.iosh-usa.com

  3 likes
 4. Als je positie hebt, gaan ze je opzoeken. Spreekt uit ervaring. Je moet gewoon nee zeggen.

  4 likes
 5. Allemaal afleiding van 1 concept: Que bono?

  3 likes
 6. Zal best een jachtclub wezen maar het is pas echt interessant om te zien wat er in de achterkamertjes gebeurd. Kan ook gewoon een cover zijn natuurlijk, John Gotti opereerde ook jarenlang vanuit een jachtclub. Feit is wel dat er een kleine groep in de maatschappij behoort tot geheime genootschappen. Je kan ook zeggen, dat iemand als Scalia ook tot dit elite clubje behoorde is zorgwekkend voor het vertrouwen in het justitioneel apparaat.

  3 likes
 7. Stoute jongensclub.
  Zo lost men daar hun geschillen op.
  Zijn 1%ers lieve jongens bij.

  Hoe heet de vrouw van een bosjesman?

  Een takkewijf…:)

  1 likes
 8. Mooi. Bush als winnaar aanwijzen is een misdaad.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

politiecommissaris

Ex-politiecommissaris New York: ‘George Soros motor achter protesten VS’

Je moet wel volslagen idioot zijn om ...

minneapolis

Wat een Democratische senator te maken heeft met de chaos in Minneapolis

De Amerikaanse stad Minneapolis staat in brand. ...