Buitenland

Amerikaanse opperrechter Antonin Scalia bracht zijn laatste uren door met leden van dit geheimzinnige genootschap

Help mee door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eerder deze maand kwam in de Verenigde Staten rechter Antonin Scalia te overlijden. Hij was één van de negen leden van het Hooggerechtshof en werd gezien als één van de conservatiefste.

President Obama zei dat hij zijn verantwoordelijkheid zal nemen en een opvolger voor de opperrechter zal aanwijzen. In een persverklaring benadrukte hij dat de grondwet hem die verantwoordelijkheid geeft.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Scalia was 30 jaar lid van het Hooggerechtshof. Hij had onder meer grote invloed bij het besluit om George W. Bush na de presidentsverkiezingen in 2000 aan te wijzen als winnaar. Hij stierf op een ranch in Texas. Kennissen vonden hem dood op zijn kamer toen hij niet verscheen bij het ontbijt.

Donkergroene gewaden

Hij overleed te midden van hooggeplaatste leden van een geheim genootschap, de Internationale Orde van Sint Hubertus. Het is een Oostenrijks genootschap dat uit de 17e eeuw dateert. De namen van de andere 35 gasten die op de ranch verbleven, zijn grotendeels onbekend.

Leden van het geheime genootschap, dat alleen mannen toelaat, dragen donkergroene gewaden met daarop een groot kruis. Het is niet duidelijk op welke manier Scalia verbonden was aan de geheimzinnige groep.

De ranch is eigendom van John Poindexter en C. Allen Foster, een prominente advocaat uit Washington. Twee andere gasten blijken hoge posities binnen de orde te bekleden.

De Internationale Orde van Sint Hubertus werd in 1695 door graaf Franz Anton von Sporck opgericht in Bohemen, dat later onderdeel werd van het keizerrijk Oostenrijk. Na de Eerste Wereldoorlog werd het onderdeel van Tsjecho-Slowakije.

Bohemian Grove

De grootmeester van de groep is Istvan von Habsburg-Lothringen, aartshertog van Oostenrijk. De volgende bijeenkomst van het genootschap staat gepland op 10 maart.

De Amerikaanse tak werd in 1966 opgericht op de beruchte Bohemian Club in San Francisco, bekend van de Bohemian Grove, één van de bekendste geheime genootschappen ter wereld.

Een advocaat van de familie Scalia was niet bereikbaar voor commentaar. Een secretaresse die op het kantoor van advocaat Foster werkt, zei dat hij momenteel door Argentinië reist. Een vrouw die wordt geassocieerd met Foster hing gelijk op.

De politie zei niets te weten over een connectie tussen de Internationale Orde van Sint Hubertus en de gasten. De FBI heeft aangegeven de zaak niet verder te zullen onderzoeken.

[Washington Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

Allemaal afleiding van 1 concept: Que bono?

mason
mason
8 jaren geleden

Is een jachtclub. Niets meer niets minder

vladi
vladi
8 jaren geleden

de orde hier en de orde daar en de wereld word er alleen maar beter van.

prinsesje beatrix / malteser orde
camiel eurlings / orde van het heilige graf van jeruzalem

het is allemaal niet voor,maar tegen het volk.
satanische rituelen,kindermoord,bloedoffers,stalking,afpersing,bedreiging,oorlog,ziekte,kennis,jachtpartijen op kinderen,mens kopen om te vermoorden en nog veeeeeeeeel meer wat er te doen is bij deze ordes.

deze leden zijn chantabel,psycho/sociopatisch en hebben 0 empatie.

deze ?mensen? zijn het grootste gevaar voor mens dier en natuur.
er het worden er steeds meer,ze worden tenslotte al volgespoten met gif op hun 8e week en zwaar geprogrammeerd en mind -controlled vanaf hun 4e levensjaar.

allemaal naar een speciaal guantama bay voor deze duivelaanbidders.

fff

Richard
Richard
8 jaren geleden

Stoute jongensclub.
Zo lost men daar hun geschillen op.
Zijn 1%ers lieve jongens bij.

Hoe heet de vrouw van een bosjesman?

Een takkewijf…:)

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x