Homepagina » Paranormaal » Senator VS ‘bezocht door engelen’
Senator VS bezocht door engelen

Senator VS ‘bezocht door engelen’

Nadat de Amerikaanse senator voor de staat Illinois Mark Kirk afgelopen jaar een beroerte kreeg werd hij naar eigen zeggen bezocht door engelen. 

De Republikeinse senator was in een ziekenhuis in Chicago herstellende van een zware beroerte in zijn rechter hersenhelft toen drie engelen hem een bezoek brachten. Dat meldt de Daily Herald.

De drie wezens stonden aan het voeteneinde van zijn bed en vroegen hem: “Wil je met ons meekomen?” Kirk antwoordde daarop: “Nee, ik blijf.”

De 53-jarige Kirk onderging het afgelopen jaar intensieve revalidatietherapie om weer te kunnen lopen en praten. Volgens Dr. Richard Fessler, een arts van het ziekenhuis, zijn de gedachteprocessen van Kirk normaal en is hij goed bij de les.

Er zijn naast Kirk nog acht miljoen Amerikanen die beweren hemels bezoek of een bijna-doodervaring te hebben gehad. De senator voelde dat hij in de dagen na zijn beroerte dicht bij de dood was. Deze maand zal Kirk weer aantreden in de Amerikaanse Senaat.

Bron: Dailyherald.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Catharina R
Catharina R
9 jaren geleden

Ja dit kan wel …..Maar geloven ze het ? Want zij geven toch niks toe ?

White Wizzard
White Wizzard
9 jaren geleden

Als “belangrijke bestuurder” geeft een ontmoeting met God of Engelen je een veel krachtiger uitstraling, de mens ( burger slaaf ) zal eerder geneigd zijn je na deze goddelijke opdracht te geloven. Manipulatie van de oude orde? of ben ik gewoon te negatief.

Jana vd fam. Ilsen
Jana vd fam. Ilsen
9 jaren geleden

Ik zeg dit nog wat sterker hoor:
“Wij zijn Puur Bewustzijn!”

worldbridger
worldbridger
9 jaren geleden

[quote name=”White Wizzard”]Als “belangrijke bestuurder” geeft een ontmoeting met God of Engelen je een veel krachtiger uitstraling, de mens ( burger slaaf ) zal eerder geneigd zijn je na deze goddelijke opdracht te geloven. Manipulatie van de oude orde? of ben ik gewoon te negatief.[/quote]

Ik denk eerder dat t ‘manipulatie’ van de niet fysieke wereld is, als een senator toegeeft bezocht te zijn door engelen dan word dat eerder geloofd dan wanneer een ‘burgerslaaf’ zoiets meld

x

Check Also

kuipers

Minister Kuipers opent aanval op artsen die ‘desinformatie’ verspreiden

Kamerlid Attje Kuiken vroeg donderdag in de ...

Wij gaan door met nieuws brengen, ook in 2022

Wij gaan door! Steun jij ons ook in 2022?

Een welgemeend dankjewel! Sinds we los zijn ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

28
0
We lezen graag je reactie!x