Paranormaal

Senator VS ‘bezocht door engelen’

Help anderen door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nadat de Amerikaanse senator voor de staat Illinois Mark Kirk afgelopen jaar een beroerte kreeg werd hij naar eigen zeggen bezocht door engelen. 

De Republikeinse senator was in een ziekenhuis in Chicago herstellende van een zware beroerte in zijn rechter hersenhelft toen drie engelen hem een bezoek brachten. Dat meldt de Daily Herald.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De drie wezens stonden aan het voeteneinde van zijn bed en vroegen hem: “Wil je met ons meekomen?” Kirk antwoordde daarop: “Nee, ik blijf.”

De 53-jarige Kirk onderging het afgelopen jaar intensieve revalidatietherapie om weer te kunnen lopen en praten. Volgens Dr. Richard Fessler, een arts van het ziekenhuis, zijn de gedachteprocessen van Kirk normaal en is hij goed bij de les.

Er zijn naast Kirk nog acht miljoen Amerikanen die beweren hemels bezoek of een bijna-doodervaring te hebben gehad. De senator voelde dat hij in de dagen na zijn beroerte dicht bij de dood was. Deze maand zal Kirk weer aantreden in de Amerikaanse Senaat.

Bron: Dailyherald.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Catharina R
Catharina R
11 jaren geleden

Ja dit kan wel …..Maar geloven ze het ? Want zij geven toch niks toe ?

White Wizzard
White Wizzard
11 jaren geleden

Als “belangrijke bestuurder” geeft een ontmoeting met God of Engelen je een veel krachtiger uitstraling, de mens ( burger slaaf ) zal eerder geneigd zijn je na deze goddelijke opdracht te geloven. Manipulatie van de oude orde? of ben ik gewoon te negatief.

Jana vd fam. Ilsen
Jana vd fam. Ilsen
11 jaren geleden

Ik zeg dit nog wat sterker hoor:
“Wij zijn Puur Bewustzijn!”

worldbridger
worldbridger
11 jaren geleden

[quote name=”White Wizzard”]Als “belangrijke bestuurder” geeft een ontmoeting met God of Engelen je een veel krachtiger uitstraling, de mens ( burger slaaf ) zal eerder geneigd zijn je na deze goddelijke opdracht te geloven. Manipulatie van de oude orde? of ben ik gewoon te negatief.[/quote]

Ik denk eerder dat t ‘manipulatie’ van de niet fysieke wereld is, als een senator toegeeft bezocht te zijn door engelen dan word dat eerder geloofd dan wanneer een ‘burgerslaaf’ zoiets meld

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x