Financieel

VIDEO: “12-jarige onthult één van de best bewaarde geheimen ter wereld”

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In een video van zes minuten maakt de 12-jarige Victoria Grant duidelijk wat er schort aan ons monetaire systeem. Ze legt uit dat schulden uit het niets worden gecreëerd en dat de Canadees een ‘slaaf van de banken’ is.

Het meisje werd op internet razend populair door haar speech over de schuldencrisis. Victoria legt de vinger op de zere plek. Volgens haar beroven banken in Canada de bevolking. Dat gevoel hebben mensen uit andere landen ook steeds meer.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Mensen blijven ageren tegen de gevestigde orde zolang er geen oplossingen komen. “Vraag je je wel eens af waarom de bankiers steeds rijker worden en de rest van de mensen niet?” aldus Victoria. Ze heeft een oplossing bedacht voor het in haar ogen corrupte financiële stelsel: de Canadese overheid moet lenen van de Bank of Canada, en niet van private banken die hoge rentes heffen.

De moderne banken zijn te vergelijken met de geldwisselaars uit de Bijbel, zegt ze. “We moeten tegen ze optreden omdat ze ons misleiden en beroven.” Niet dat de bankiers daadwerkelijk iets doen. Ze toetsen gewoon wat getalletjes in op de computer, aldus Victoria.

Ze gaat dieper in op de geschiedenis van het Canadese bankenstelsel en verwijst naar schimmige historische figuren zoals oud-burgemeester van Vancouver Gerald McGeer.

Grant legt uit dat de Canadese centrale bank tot de jaren zeventig een grote invloed had op het leenbeleid van de overheid. De overheden begonnen daarna echter te lenen van private banken waardoor de nationale schuld in rap tempo opliep.

[Collective Evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje
wolfje
9 jaren geleden

en wat gaat de bevolking daar aan doen?

Audrey
Audrey
9 jaren geleden

Weet je wat de oplossing is voor dit probleem……………. Ruilen………….Dan komt er geen geld aan te pas!!!!!!!! En dan hebben de banken het slecht……….Misschien gaat er dan is wat veranderen!

loeky123
loeky123
9 jaren geleden

Mooi verhaal en correct, maar de banken, overheden schakelen nooit hele gemeenschapen uit, ontslag golfjes hier en daar, verhoging bij de groep, dan die groep. dus er zal nooit een echt Nederlands (EU) team ontstaan, zolang ik DENK ik kan alles nog betalen dan kies ik voor zekerheid. die groep die nu uitgeschakeld word, tja jammer voor hun, maar ik heb zorgen voor me eigen dus ik neem geen risico,
ze geven enerzijds een volk gevoel (eenheid) maar ze spelen het zo dat we elkaar niet helpen,
kijk een hoog pensioen persoon klaagt, ik lever veel in, maar iemand van het minimum ook.
dus ze hebben de zelfde problemen (denkt het hoge pensioen.) dus die komen nooit voor elkaar op, en dt is echt een verdomt slim gespeeld spel. wand pakken ze de auto’s, ja moet je de bus maar pakken, pakken ze de huren, had je maar moeten kopen (of andersom) maar nooit tegelijk.
eerst stukje bij de zorg. niet te veel en snel. verhoging hier, maar niet te snel. controleerbaar, en we willen geen stakingen rellen, we zijn in een egoïstisch systeem geduwd in de loop der jaren,
en daar doet media aan mee (is van de banken) hoge salarissen in de media, dus die zeggen wat ze moeten zeggen

maar ik stop, het komt niet meer goed. denk ik

Huisheks
Huisheks
9 jaren geleden

Als een 12-jarige je dit moet gaan vertellen, moet je toch als volwassene zijn gaan twijfelen aan je verstandelijke vermogens. Hoezo, we geven het goede voorbeeld aan onze kinderen ???

En vervolgens doen we net of we gek zijn en dan doe je : helemaal niks !! Wat een volwassen gedrag..

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x