Homepagina » Financieel » VIDEO: “12-jarige onthult één van de best bewaarde geheimen ter wereld”
VIDEO: "12-jarige onthult één van de best bewaarde geheimen ter wereld"

VIDEO: “12-jarige onthult één van de best bewaarde geheimen ter wereld”

In een video van zes minuten maakt de 12-jarige Victoria Grant duidelijk wat er schort aan ons monetaire systeem. Ze legt uit dat schulden uit het niets worden gecreëerd en dat de Canadees een ‘slaaf van de banken’ is.

Het meisje werd op internet razend populair door haar speech over de schuldencrisis. Victoria legt de vinger op de zere plek. Volgens haar beroven banken in Canada de bevolking. Dat gevoel hebben mensen uit andere landen ook steeds meer.

Mensen blijven ageren tegen de gevestigde orde zolang er geen oplossingen komen. “Vraag je je wel eens af waarom de bankiers steeds rijker worden en de rest van de mensen niet?” aldus Victoria. Ze heeft een oplossing bedacht voor het in haar ogen corrupte financiële stelsel: de Canadese overheid moet lenen van de Bank of Canada, en niet van private banken die hoge rentes heffen.

De moderne banken zijn te vergelijken met de geldwisselaars uit de Bijbel, zegt ze. “We moeten tegen ze optreden omdat ze ons misleiden en beroven.” Niet dat de bankiers daadwerkelijk iets doen. Ze toetsen gewoon wat getalletjes in op de computer, aldus Victoria.

Ze gaat dieper in op de geschiedenis van het Canadese bankenstelsel en verwijst naar schimmige historische figuren zoals oud-burgemeester van Vancouver Gerald McGeer.

Grant legt uit dat de Canadese centrale bank tot de jaren zeventig een grote invloed had op het leenbeleid van de overheid. De overheden begonnen daarna echter te lenen van private banken waardoor de nationale schuld in rap tempo opliep.

[Collective Evolution]


Vind je deze info belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

27 reacties

 1. en wat gaat de bevolking daar aan doen?

  9 likes
  • Je zou bijvoorbeeld massaal kunnen stoppen met het betalen van belastinggeld en het zo min mogelijk gebruik maken van een bank.

   26 likes
   • Goed idee!

    Het is nu alleen nog maar belangrijk op welke wijze we iedereen met de neus dezelfde kant opkrijgen. Als je dit echt wilt bereiken dan moet je een plan hebben waardoor iedereen eindelijk eens zal opstaan tegen het systeem.

    Je weet het hè, het is hier al vaker gezegd, slechts een hele kleine groep mensen op aarde trekt aan de touwtjes, des te meer mensen we wakker weten te krijgen des te meer macht we weer naar het volk halen!

    25 likes
  • niets natuurlijk want wij ?? vinden het wel goed zo .we mopperen wel maar voor de rest doen we hier niets aan .

   14 likes
 2. Mooi verhaal en correct, maar de banken, overheden schakelen nooit hele gemeenschapen uit, ontslag golfjes hier en daar, verhoging bij de groep, dan die groep. dus er zal nooit een echt Nederlands (EU) team ontstaan, zolang ik DENK ik kan alles nog betalen dan kies ik voor zekerheid. die groep die nu uitgeschakeld word, tja jammer voor hun, maar ik heb zorgen voor me eigen dus ik neem geen risico,
  ze geven enerzijds een volk gevoel (eenheid) maar ze spelen het zo dat we elkaar niet helpen,
  kijk een hoog pensioen persoon klaagt, ik lever veel in, maar iemand van het minimum ook.
  dus ze hebben de zelfde problemen (denkt het hoge pensioen.) dus die komen nooit voor elkaar op, en dt is echt een verdomt slim gespeeld spel. wand pakken ze de auto’s, ja moet je de bus maar pakken, pakken ze de huren, had je maar moeten kopen (of andersom) maar nooit tegelijk.
  eerst stukje bij de zorg. niet te veel en snel. verhoging hier, maar niet te snel. controleerbaar, en we willen geen stakingen rellen, we zijn in een egoïstisch systeem geduwd in de loop der jaren,
  en daar doet media aan mee (is van de banken) hoge salarissen in de media, dus die zeggen wat ze moeten zeggen

  maar ik stop, het komt niet meer goed. denk ik

  22 likes
 3. Weet je wat de oplossing is voor dit probleem……………. Ruilen………….Dan komt er geen geld aan te pas!!!!!!!! En dan hebben de banken het slecht……….Misschien gaat er dan is wat veranderen!

  4 likes
  • Ruilen is in theorie leuk, maar op grote schaal ontoepasbaar. Er moeten altijd geaccepteerde rekeneenheden zijn. Geld dus. Wat daarom wel zou kunnen werken is een eigen munteenheid, maar hoe je het ook wendt of keert: elke munteenheid komt ooit aan zn einde door hebzucht.
   Op korte termijn zijn er risico’s voor iedere burger. Ik praat over 2015 en de daaropvolgende jaren. Het bankenstelsel is nog altijd fragiel en kan ieder moment omvallen. Als er een grote bankrun is dan worden we weer wakker en beseffen we dat er eigenlijk niets verbeterd is sinds 2008.
   De Euro gaat eraan op korte termijn en het enige dat ik iedereen kan aanraden: verwijder je geld van de bank en koop gouden munten, stop deze in een oude sok en zeker niet in een kluis bij de bank. Het systeem dat draait op geleend geld zal snel verdwijnen. Om bank runs te voorkomen proberen overheden steeds sneller over te schakelen op giraal geld, weg dus van chartaal (tastbaar) geld. Want giraal geld kun je niet van de bank halen, het is immers niet tastbaar. Bovendien is het makkelijker traceerbaar en overheden doen graag aan data management als het om de burgers gaat. Ontwaakt, zou ik haast zeggen. Er komt een interessante en zeer boeiende tijd aan.

   8 likes
  • @Audrey:
   ruilhandel leidt tot buitensluiting. als ik bijvoorbeeld een tv wil kopen en ik komt met mijn geld bij de dealer dan is hij wettelijk verplicht mijn geld aan te nemen als betaling. bij ruilhandel gaat de gun-factor een rol spelen. m.a.w. als ik er bijvoorbeeld een afwijkende mening op na houd (kan over een futiliteit gaan) loop ik het risico dat mijn ruilaanbod wordt afgewezen. tevens loop je het risico dat de kwaliteit van de tegenprestatie achteraf ter discussie wordt gesteld/negatief wordt beoordeeld waardoor men niet meer met die persoon wil ruilen. met geld heb je dat probleem niet. geld is geld

   5 likes
   • Wolfje…….Ik weet dat je soms van geld gebruik moet maken om iets nieuws te kopen, maar ik bedoel als je dingen kan ruilen met een ander dan hoef je daar geen geld aan uit te geven. Bv ik wil een pak suiker van jou, en jij krijgt van mij dan een pak koffie. Of wat groente uit de moestuin ruilen voor iets anders…….Of ik kom jou huis schilderen en jij komt dan bv bij mij parket leggen…….die kant bedoel ik.

    3 likes
 4. Het internet staat er vol mee en kan men overal lezen en vooral ook begrijpen dat een centrale private bank de grootste bedreiging vormt voor de gehele wereld. Zolang het geld niet in beheer komt van de overheid en de burger niet meer terug kan naar de basis van werken, verdienen en sparen en de overheid de macht over geld kwijt is en feitelijk is gekaapt door een bende van gangsters die wellicht de boel in de toekomst willen laten klappen om zo een nieuw en waarschijnlijk nog machtiger systeem te kunnen opstarten waarbij ze over alles en iedereen de baas zijn, dan zijn we niet meer dan slaven van de gangsters (zionisten) en hun machtige corrupte geldsysteem. Er is maar één manier om dit te stoppen en dat is om te beginnen uit de EU stappen en terug naar onze eigen centrale bank met een sterk gecontroleerd systeem.

  17 likes
 5. IEDEREEN CHECK: PROJECT BLUE BEAM !!!
  Ik denk dat ze iedereen kunstmatig ontwaken en het systeem expres laten omvallen en het doen lijken of wij mensen zo slim zijn dat wij het oude systeem omverwerpen. Dan komen er ineens vrolijke ET’s naar beneden (waar ze ons ook kunstmatig in hebben ontwaakt) en die blije ET’s zeggen dat ze ons komen helpen met nieuwe technologie en een nieuw geldsysteem. Ondertussen is het allemaal een holografische illusie en maken ze van de lucht (wereldwijd) een groot beeldscherm waarop ze alles kunnen projecteren met hun super geavanceerde holografische technologie. Daarom wordt de lucht volgespoten met bepaalde chefs (chemstrails) zodat ze een optimaal beeldscherm hebben. Ook beïnvloeden ze ons via onze gadgets zoals TVs en mobieltjes en computer, spelconsoles etc. etc. Ze houden het als snoepjes voor onze neus.

  Ook laten ze het lijken of bepaalde ET’s van een hogere dimensie zijn zodat die holografische projectie lijkt of dat deze ET’s meer energie zijn, heb je meteen het hologram probleem opgelost. Ondertussen nodigen we de slechte ET’s die achter deze deceptie zitten (en zich voordoen als de goede ET’s) uit in onze realiteit zodat ze het naar hun hand kunnen zetten. Op die manier ontwijkende ze de kosmische wet van VRIJE WIL en ziet het universum het niet als vals spelen. Daarom doen ze het altijd stiekem, want dan hebben we het idee dat wij mensen het zelf doen, dat wij mensen dit elkaar aan doen en dat wij mensen er zelf voor kiezen. Een hoog ontwikkelde ET mag zich namelijk niet mengen met lagere levensvormen wat wij mensen in hun ogen zijn. Alleen dan mag het universum direct ingrijpen, daarom doen ze zich voor als mensen. Nu komen ze uit hun schuilplaatsen en doen ze of wij hun familie zijn. Dat reptielen fijne gezellige wezentjes zijn waarvan wij hun DNA hebben. DAT ZIJN ZE NIET.
  HET ZIJN PARASIETEN !!!

  Dit is de oplossing:
  -Doorzie de DECEPTIE (perceptie = deceptie)
  -Weet dat de deceptie niet van jou komt (observeer je eigen gedachtes)
  -Vraag het universum om hulp
  -Beroep je op jouw recht van VRIJE WIL en VRIJE KEUZE.
  -Blijf bij jezelf
  -Blijf weg van TV’s, computer monitors en mobieltjes enz.(ze hebben je er verslaafd aan gemaakt)
  -Blijf rustig en liefdevol naar jezelf.

  Ze komen met een event dat 9/11 zal overtreffen, althans dat staat op hun agenda.
  Alles die we laatste tijden hebben gezien aan UFO’s zijn hologram !!

  Er is hulp aanwezig, maar die houden zich afzijdig, wij mensen moeten het receptiespel zelf doorzien!
  WORDT ECHT WAKKER MENSEN.

  Zie: PROJECT BLUE BEAM voor meer info!

  9 likes
 6. Als een 12-jarige je dit moet gaan vertellen, moet je toch als volwassene zijn gaan twijfelen aan je verstandelijke vermogens. Hoezo, we geven het goede voorbeeld aan onze kinderen ???

  En vervolgens doen we net of we gek zijn en dan doe je : helemaal niks !! Wat een volwassen gedrag..

  10 likes
 7. Ik wacht nog steeds op goede ufo, s die alle goede mensen en hun huisdiertjes op pikken en de egoistiche mensen op aarde laten. En dat wij die meeliften naar een andere planeet, waar we kunnen ontplooien om voor het planeet te zorgen en voor elkaar. Zou dat niet mooi zijn?? Jammer maar ik moet weer uit de dromenlandje…ik ga weer aan de slag

  5 likes
  • Wistje vriend, dat de hopi indianen hier een voorspelling voor hadden. De zogenaamde True white brother mythe. Precies zoals jij het omschrijft.
   Zij hadden al veel dingen goed voorspeld zoals de komst van de Spanjaarden, ontbossing, treinrails, elektriciteit netwerken.
   en wat dacht je van die enorme astrologische kennis die ze hadden. Dit maar ook de voorspellingen daar zit een bepaalde wijsheid achter en is niet zomaar.

   Blijf gewoon goed voor alles wat leeft en met name de natuur want dat houdt het leven in stand op deze wereld. De uiteindelijke mensheid zal toch gered moeten worden door een slimmere en een meer vredelievende beschaving dan wij, want de wereld gaat nu toch al langzaam naar de klote en kenmerkt de geschiedenis zich alleen maar met wandaden helaas, zoals de indianen genocide, slavenshit, noem het maar op, alleen de heel primitieve beschavingen wisten het goed te doen daarom dacht Mister ET ook lief te zijn en hun handje te helpen met het bouwen van piramide bouwwerken en met verborgen astrologische kennis.

   2 likes
 8. De Staatsschuld stijgt met 480 euro per seconde

  http://www.destaatsschuldmeter.nl/

  dat kan nooit meer terug betaald worden , maakt niet uit waar je op bezuinigd
  steeds meer mensen moeten naar de voedselbank vraag me af hoeveel dat er zijn.
  is mooi dat er dat is voor de mensen maar eigenlijk zouden ze dat moeten stoppen
  misschien dat de mensen dan wel in opstand komen.
  mensen dit jaar zet ik mijn schoentje in de tweede kamer met een wortel erin van de voedselbank
  is er hier iemand bij die een mooi gedichtje kan maken voor rutte.
  met alles erin dat we het beu zijn.
  en als er nu meer mensen volgen dat er zoveel schoenen binnen komen dat hij er helemaal gek van word , net zo gek als wij van hem

  6 likes
 9. wat een gezeik in deze wereld om dat geld toch, pffff…
  soms wou ik dat ik dit leven niet gekregen had.
  ik jaag mij alleen maar op in de menselijke achterlijkheid en domheid, de drang om mekaar de loef af te steken met wat men bereikt heeft of welke status men heeft, hoe dik zijn bankrekening is, welk universitair diploma men heeft behaald, enz…
  alles hier wat gecreëerd is door de mens is corrupt, de farmacie, de banken, het rechtsysteem, de overheid. begin daar maar eens tegen te vechten als enkelingen…worden jullie daar nu niet moedeloos van? ik wel in ieder geval…

  4 likes
  • @redice

   Ja, daar kun je enorm moe(deloos) van worden, maar er zal toch ergens een vlam in een mens branden die vertelt dat je deze hele bende een trap in de hol moet geven en proberen er het beste van te maken. Soms is het vechten en dan weer stilstaan en dan weer vooruit of achteruit….

   En vergeet niet dat je niets moet, er word je alleen vertelt dat je iets moet en dat je wensen moet hebben of moet begeren of ‘iets’ moet zijn of bereiken in je leven. Vette b*llshit natuurlijk, ieder mens moet lekker doen wat hij of zij wil doen en wensen of verlangens moet je laten varen tot de dag komt dat je ze wel mag hebben of dat ze mogen uitkomen. Een mens plaagt uiteindelijk alleen maar zichzelf door te denken of zich te laten vertellen dat je iets moet zijn of doen. Ga er maar vanuit dat het leven een strijd is en hoe harder je er tegen vecht hoe zwaarder het wordt. Ik zelf probeer met altijd een doel voor ogen te houden met een redelijk gezonde matige dosis vechten erbij, een klein doel is al voldoende om van A naar B te kunnen gaan, want meer is het leven toch niet, van A naar B en daar tussen in gebeurt niet zo heel veel. Overigens kan ik je oprechtheid waarderen, dat zouden meer mensen moet doen.

   Ik kwam toevallig deze tegen, misschien is het een leuke aanvulling… http://www.youtube.com/watch?v=TwKYbhHK3qY
   en anders kijk eens op YouTube naar Willem de Ridder die kan ook leerzaam vertellen.

   2 likes
 10. Laat iedereen nou eens een maand niet zijn hypotheek betalen, dat creëert alvast een beetje opschudding in de bankenwereld.
  Maar ja mensen zijn liever schaapjes of hondjes die strak aan de lijn worden gehouden door o.a. schulden.

  4 likes
 11. We komen vanuit een grot starend naar een vuur.
  Een tijd van lijfeigenenen en slaven.
  Ziektes door slechte hygiene.
  De gewone arbeider als het plebs, een submens wiens leven weinig waarde had.
  Weinig scholing. Vakantie? Dagje vrij? Echt niet.
  Vrouwen in ondergeschte onmondige posities.
  Een arbeider in de politiek? Een vrouw? Echt niet.
  Noem maar op.
  Als ik denk aan waar we vandaan komen dan zijn we al een heel eind opgeschoten.
  Veelal zijn het de ellendige periodes geweest die weer een stap voorwaarts opleverden.
  Het gaat met stapjes.
  En we gaan vooruit.

  Als je je in complotten of “word wakker” websites verdiept zou je bijna gaan denken dat het één grote ellende is.
  Kijk eens naar waar we als mensheid vandaan komen en hoe ver we gevorderd zijn.
  Wij zijn maar een speldenprik in het grote geheel.
  Er is niet alleen bagger en ellende.
  Er zijn fantastische mensen die prachtige dingen doen!

  We gaan vooruit, stap voor stap.
  We zijn ongeduldig…we willen snel. We willen nu.
  Ons kleine leventje is maar een zandkorreltje op wereldschaal.

  Mijn kleine leventje…daar ben ik vrij in om dat in te vullen zoals ik dat wil.
  Een grotere rijkdom kan ik niet bedenken.
  Knuf!

  2 likes
 12. geen postcode en huisnummer erbij zetten op je pakje want dan sturen ze het dadelijk retour

  1 likes
 13. Weet niet of het goed gaat komen. Besef wel dat de meeste Christen en Moslims ook weten dat er een nieuws totalitair systeem moet komen, NWO. Zij wachten hierop want dan worden zij verlost door hun redder. Dus weerstand krijg je niet uit deze groep ze willen juist dit! Dan zou je kunnen veronder stellen dat dit al duizenden jaren geleden is bedacht.

  1 likes
 14. ja en ze heeft nog gelijk ook, er is niets maar dan ook niets veranderd sinds de bankencrisis. Banke zijn een synoniem van gangsters en georganiseerde misdaad geworden gelegaliseerd door overheden omdat die er ook rijker en beter van worden

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

tempel

‘Verborgen geometrisch patroon’ ontdekt bij oudste tempel ter wereld. ‘Dit had ik niet verwacht’

De monolieten die zo’n 11.500 jaar geleden ...

spaargeld

Dit totaal onrechtvaardige beleid zorgt ervoor dat uw spaargeld verdwijnt

ABN Amro heeft aangekondigd dat de rente ...