CoronaMens en Dier

Slachtoffer vaccinatieschade zet telefoongesprek met Lareb online, wordt gemaand het onmiddellijk te verwijderen

Help ons door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!

Van 23 tot 30 september besteden diverse media aandacht aan het onderwerp vaccinatieschade. Bij bijwerkingencentrum Lareb zijn inmiddels meer dan 229.000 meldingen van bijwerkingen na coronavaccinatie binnengekomen.

De Andere Krant sprak met de 44-jarige Iris, die zich twee keer liet vaccineren met Pfizer. Ze kreeg na de eerste prik last van wazig zien en restless legs. Na de tweede vaccinatie ging het snel mis: geheugenverlies, spasmen, vasculaties (trillende spieren), stotteren, spierpijn, gewrichtspijn, geen controle over haar blaas, hoofdpijn, wazig zien, diarree, hersenmist, concentratieproblemen, geheugenverlies, duizeligheid, slapeloosheid, moeheid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Geen reactie. Van niemand

Haar teennagels vielen uit, een gevoel van mieren over haar huid en breinaalden op allerlei plekken in haar lichaam, de hele linkerkant van haar lichaam viel uit, haar coördinatievermogen was weg, krachtverlies, tintelingen in haar ledematen, smaak en geur waren weg, gewichtsverlies, geen gevoel meer tijdens seks, nachtmerries, nachtzweten, onregelmatig ongesteld, heel snel overprikkeld.

Ze schreef iedereen uit de Tweede en Eerste Kamer aan, ook Hugo de Jonge en Ernst Kuipers. Ze kreeg geen reactie. Van niemand. “Ik had mijn hoop een beetje op Pieter Omtzigt gevestigd, maar ook van hem niks,” aldus Iris.

Aangeklaagd

Van het ministerie van VWS kreeg ze te horen dat ze maar een rechtszaak moest aanspannen. Het Lareb vond haar vragen ‘schofferend’ en gaf geen antwoord. Ze had de diagnose van haar neuroloog meegestuurd, want die zag ze niet terug in de lijst met bijwerkingen op de website van het Lareb. In een telefoongesprek, dat ze heeft opgenomen, kreeg ze te horen dat het Lareb niet de diagnose noteert, maar de symptomen. Als je gordelroos krijgt, schrijft het Lareb op: jeuk, roodheid, irritatie.

Iris zette het telefoongesprek met Lareb online, waarna ze gemaand werd dit onmiddellijk te verwijderen, omdat ze anders zou worden aangeklaagd.

4.8 173 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

112 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mister nexit
mister nexit
1 jaar geleden

lekker laten staan , ga maar aanklagen , crowd werving en alles komt goed

Charlotte
Charlotte
1 jaar geleden

Bewust genocide gifspuit, op een later tijdstip gaat het werken! 😡

Ron
Ron
1 jaar geleden

De waarheid komt toch steeds meer boven water. En wat betreft vws zijn een stelletje criminelen..
Oppakken en opsluiten.

Annie
Annie
1 jaar geleden

ZIJ GAAN ER ALLEMAAL ERAAN ALS ZIJN IMMUUNSYSTEEM ZWAK IS!! JE GAAT ZIEN IN DE TOEKOMST HOEVEEL ER DOOD GAAN

Back to top button
112
0
We lezen graag je reactie!x