CoronaMens en Dier

Slachtoffer vaccinatieschade zet telefoongesprek met Lareb online, wordt gemaand het onmiddellijk te verwijderen

Help anderen door deze informatie met vrienden op je socials te delen!

Van 23 tot 30 september besteden diverse media aandacht aan het onderwerp vaccinatieschade. Bij bijwerkingencentrum Lareb zijn inmiddels meer dan 229.000 meldingen van bijwerkingen na coronavaccinatie binnengekomen.

De Andere Krant sprak met de 44-jarige Iris, die zich twee keer liet vaccineren met Pfizer. Ze kreeg na de eerste prik last van wazig zien en restless legs. Na de tweede vaccinatie ging het snel mis: geheugenverlies, spasmen, vasculaties (trillende spieren), stotteren, spierpijn, gewrichtspijn, geen controle over haar blaas, hoofdpijn, wazig zien, diarree, hersenmist, concentratieproblemen, geheugenverlies, duizeligheid, slapeloosheid, moeheid.

Geen reactie. Van niemand

Haar teennagels vielen uit, een gevoel van mieren over haar huid en breinaalden op allerlei plekken in haar lichaam, de hele linkerkant van haar lichaam viel uit, haar coördinatievermogen was weg, krachtverlies, tintelingen in haar ledematen, smaak en geur waren weg, gewichtsverlies, geen gevoel meer tijdens seks, nachtmerries, nachtzweten, onregelmatig ongesteld, heel snel overprikkeld.

Ze schreef iedereen uit de Tweede en Eerste Kamer aan, ook Hugo de Jonge en Ernst Kuipers. Ze kreeg geen reactie. Van niemand. “Ik had mijn hoop een beetje op Pieter Omtzigt gevestigd, maar ook van hem niks,” aldus Iris.

Aangeklaagd

Van het ministerie van VWS kreeg ze te horen dat ze maar een rechtszaak moest aanspannen. Het Lareb vond haar vragen ‘schofferend’ en gaf geen antwoord. Ze had de diagnose van haar neuroloog meegestuurd, want die zag ze niet terug in de lijst met bijwerkingen op de website van het Lareb. In een telefoongesprek, dat ze heeft opgenomen, kreeg ze te horen dat het Lareb niet de diagnose noteert, maar de symptomen. Als je gordelroos krijgt, schrijft het Lareb op: jeuk, roodheid, irritatie.

Iris zette het telefoongesprek met Lareb online, waarna ze gemaand werd dit onmiddellijk te verwijderen, omdat ze anders zou worden aangeklaagd.

4.9 171 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
112 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mister nexit
mister nexit
2 maanden geleden

lekker laten staan , ga maar aanklagen , crowd werving en alles komt goed

Charlotte
Charlotte
2 maanden geleden

Bewust genocide gifspuit, op een later tijdstip gaat het werken! 😡

Ron
Ron
2 maanden geleden

De waarheid komt toch steeds meer boven water. En wat betreft vws zijn een stelletje criminelen..
Oppakken en opsluiten.

Annie
Annie
2 maanden geleden

ZIJ GAAN ER ALLEMAAL ERAAN ALS ZIJN IMMUUNSYSTEEM ZWAK IS!! JE GAAT ZIEN IN DE TOEKOMST HOEVEEL ER DOOD GAAN

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

112
0
We lezen graag je reactie!x