Gezondheid

Obesitas te lijf met hypnose. Kan dat?

Help door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is een feit dat we de laatste 30 jaar steeds meer overgewicht hebben gekregen. Dat geldt zowel voor volwassenen als voor kinderen in de leeftijdscategorie 4 tot 20 jaar. De toename is vooral groot bij volwassenen en dat terwijl iedereen eigenlijk slank en gezond wil zijn.trans

In het begin van de jaren tachtig hadden in Nederland 27 van de 100 mensen te maken met overgewicht en in 2011 waren dat er 4 op de 10. Het aantal mensen met ernstig overgewicht, obesitas dus, is zelfs verdubbeld, van 5 procent naar 10 procent. Bij mannen van 40 jaar of ouder heeft volgens het CBS inmiddels meer dan de helft overgewicht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Vicieuze cirkel

Er zijn in de loop der tijd heel veel soorten diëten en afvalmethoden bedacht, want overgewicht is big business. Hoe groot deze business is, blijkt uit het gegeven dat er een complete afslankindustrie is ontstaan. Al met al wordt het er niet duidelijker op als je wilt afvallen want de vele afslankmethodes spreken elkaar vaak tegen.

Het ene dieet zegt dat koolhydraten de boosdoeners zijn, het andere dieet heeft het alleen over calorieën of vetten die beperkt moeten worden. Wat alle diëten echter gemeen hebben, is dat zij geen rekening houden met het menselijk onderbewustzijn, wat ook meteen de oorzaak is van het zogenaamde jojo-effect. Dit is het effect dat iemand na een dieet weer snel aankomt, vaak zelfs méér dan wat men aan gewicht was kwijtgeraakt. En dus gaan mensen tot tevredenheid van de afslankindustrie weer een (ander) dieet doen en zitten ze gevangen in een vicieuze cirkel.

Om deze vicieuze cirkel te doorbreken en definitief van overgewicht af te komen is het van belang de daadwerkelijke kernoorzaken van overgewicht aan te pakken en op te lossen.

Blauwdruk

Voor mensen met overgewicht die daar permanent vanaf willen is het belangrijk te weten dat er zich een soort ‘blauwdruk’ in het onderbewustzijn bevindt. Dat is een innerlijke programmering die bepaalt hoe zwaar je bent en welk percentage lichaamsvet je hebt. Met het identificeren van deze blauwdruk kun je snel leren hoe je definitief van dat overgewicht af kunt komen, want het simpelweg doen van een dieet is een vorm van symptoombestrijding.

Je doet iets (diëten) terwijl een deel van het onderbewustzijn (blauwdruk) iets anders wil. Hoe agressiever het dieet, hoe sneller je daarna weer aankomt. Een dieet verstoort namelijk het metabolisme waardoor het in de ‘overlevingsmodus’ gaat.

De kernoorzaken van overgewicht

In de loop der jaren is vast komen te staan dat er circa twintig verschillende kernoorzaken zijn waardoor overgewicht wordt veroorzaakt. Niet iedereen heeft last van al deze twintig oorzaken, doch iedereen die te zwaar is en daar niet eenvoudig vanaf komt heeft zeker last van enkele. Deze oorzaken bevinden zich grotendeels in de blauwdruk van het onderbewustzijn en deze kunnen geïdentificeerd en weggenomen worden.

Hypnose om de blauwdruk te corrigeren

Trancewerk, specialist in gezondheidsgerelateerde hypnosesessies en geleide meditaties,  heeft een speciaal tiendelig hypnoseprogramma ontwikkeld genaamd Hypnoslank, waarmee de tien meest voorkomende kernoorzaken van obesitas in het onderbewustzijn aangepakt en gecorrigeerd worden.

Met deze succesvolle methode pak je de werkelijke achterliggende oorzaken aan en lost ze vervolgens op. Het is géén dieet, je mag eten en drinken wat je wilt en tóch ga je vanzelf afvallen en bereik je eenvoudig je ideale gewicht. Gezond slank worden en automatisch slank blijven is hiermee kinderspel geworden. Je lijf wordt weer zoals de natuur het bedoeld heeft, je hervindt je balans en je natuurlijke gewicht, en dat resultaat is blijvend.

Omdat het voorjaar is begonnen en veel mensen graag nog wat overgewicht kwijt willen voor de zomer, heeft Trancewerk nu tot en met 31 maart 2014 een speciale aanbieding waarbij het complete 10-delige Hypnoslank-programma slechts €47,- kost (normale prijs €397,-). Zo kunnen ook mensen met een kleine beurs hun voordeel doen met dit unieke programma.

Klik HIER en geniet voortaan van een natuurlijk slank lichaam.

[Hypnoslank]

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
Back to top button