Homepagina » Buitenland » Poetin haalt uit naar Westen: ‘Júllie werkten met hem samen, met Hitler’
poetin
Foto: www.kremlin.ru CC BY 4.0

Poetin haalt uit naar Westen: ‘Júllie werkten met hem samen, met Hitler’

Het Europees Parlement heeft onlangs een resolutie aangenomen die stelt dat de Tweede Wereldoorlog is begonnen door Duitsland en de Sovjet-Unie. “Dat is complete onzin,” reageerde de Russische president Poetin in gesprek met persbureau TASS.

Hij wees erop dat Stalin nooit een verdrag heeft gesloten met Hitler, terwijl de Britse premier, de Franse premier en de Poolse leider dat wel hebben gedaan.

“Zij werkten met hem samen, met Hitler,” zei Poetin. “Zij hebben bijeenkomsten georganiseerd met hem en Tsjechoslowakije verraden.”

Geen uitnodiging

Polen en Hitler verdeelden Tsjechoslowakije, voegde hij toe. “Zij zijn de Tweede Wereldoorlog begonnen.”

Dit staat allemaal te lezen in historische documenten die ik uit de archieven heb gehaald, aldus de president.

Poetin heeft begin dit jaar geen persoonlijke uitnodiging gekregen voor de Auschwitz-herdenking in Polen.

Klap in het gezicht

De Oekraïense president Zelensky was er wel bij.

Dit is een klap in het gezicht van de miljoenen Oekraïeners die tegen de nazi’s hebben gevochten, sprak Poetin.

Ze durven hun mond niet open te trekken, uit angst voor intimidatie, zei hij. De Oekraïense president wilde volgens hem een wit voetje halen bij de Poolse regering.

Hij wees er tot slot op dat bij de aanval van nazi-Duitsland 27 miljoen inwoners van de Sovjet-Unie zijn omgekomen.

Bekijk het filmpje hieronder:

[TASS]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • ster schreef:

  Alles word uit de kast getrokken op Rusland in het kwaad daglicht te zetten.
  Walgelijk!

  Hoelang gaat men nog door?
  Ik vind dat Rusland heel veel pikt van het westen.

  85 likes
 • Willem schreef:

  Op alle manieren worden we tegen de Russen opgezet nu dit weer , en kijk eens naar het MH17 proces dat is helemaal 1 richtingsverkeer , we worden klaar gestoomd voor een confrontatie met de Russen , Europa en Amerika zijn de agressor em noiet Poetin .

  76 likes
 • Johny schreef:

  Oorlogen worden altijd door de ¨elite¨ politieke machthebbers, banken en wapenproducenten gestart ten koste van de burgers. Nooit in de gehele geschiedenis van de mens is de burger een oorlog gestart, altijd was de politiek in samenwerking met de elite de opdrachtgever van oorlog. Daarmee is de politieke macht en de elite de grootste schuldige!

  59 likes
 • exegese schreef:

  27 miljoen alleen al Russische gesneuvelden, waar praktisch niemand ook maar iets van weet en 6 miljoen Joden waar sommige mensen over heel de wereld nog steeds bijna dagelijks mee geconfronteerd worden. Er is zelfs een Joodse staat voor uit de grond gestampt die voor een onophoudelijke oorlogsdreiging zorgen in het Midden Oosten, en reken maar dat daar gehoor aan gegeven wordt.

  44 likes
  • Bewust schreef:

   Zelfs die 6 miljoen is zwaar overdreven , het zijn er 360 duizend geweest . Gefinancierd door Amerika ! De holocouist ontkennen is strafbaar gesteld , zodat de waarheid niet aan het licht komt . Om dat onder het tapijt te schuiven hebben ze de term “antisemitisme ” bedacht . Wie ietsje verder graaft in deze materie , komt vanzelf bij de protocollen van Sion , het Kalergiplan en de haatcampagne tegen Rusland , waarin wij allen worden meegezogen . Zie de EU , gesticht door ex,nazi , wat niets anders is dan een instrument van de Cabal .made in the USA .
   Dat Poetin probeert dfe boel rtecht te trekken , getuigt van waarheidszin .

   45 likes
   • Lisette schreef:

    Men blijft praten over WWII, Hitler en de NAZIs maar de geschiedenis leert dat het arrogante gedrag van Woodrow Wilson, USA in opdracht van de internationale Bolshevik communisten/bankiers Duitsland de oorlog verklaarde om hun economie naar de klooien te helpen. Frankrijk en Engeland hebben eraan mee gedaan, de miljoenen mensen die de Bolsheviks hebben vermoord daar praat men niet over maar het een-zijdige slachtoffer verhaal krijgt je ongewenst door de strot geduwd. Amerika heeft de Bolsehvik communisten Lenin, Trotsy en Stalin in Rusland aan de macht gebracht. WWII was een vervolg van Bolshevik oorlog tegen Duitsland en daarmee heel Europa.

    0 likes
  • Willem schreef:

   De 6 miljoen Joden die gesneuveld zijn , dat verhaal rammelt ook aan alle kanten , waarschijnlijk zijn het er heel wat minder !!

   26 likes
   • Sparky schreef:

    In de hele oorlog zijn naar schatting ongeveer 60 miljoen mensen overleden, het aantal joden bedraagt dan 10 % waarom zou dat niet kunnen? Het is toch bekend dat ze in alle bezette landen zijn vervolgd en uitgemoord. waarom altijd maar die ontkenning?

    7 likes
  • Rob schreef:

   @exegese. En vergeet niet de miljoenen doden in Duitsland die er door de oorlog zijn gevallen.. Volgens andere berichten werden Duitsers in Oostblok landen opgejaagd en vermoord. Hitler zou daar wat aan hebben willen doen waarna Engeland en Frankrijk Duitsland de oorlog hebben zouden verklaard. Het aantal Duitse doden is vele malen hoger dan het (werkelijke) aantal Joden van rond de 36.000. (Rode Kruis) documenten over vermoordde Joden komen niet veel verder dan dat aantal. Hitler werd dus klem gezet maar ging wel voor de Duitsers. Dus Frankrijk en Engeland zijn dan in feite de oorlog begonnen want die schijnen juist die landen gesteund te hebben die de Duitsers opjaagden en vermoordden (als ik het me goed herinner).

   9 likes
 • Willem schreef:

  Poetin is een echte “baas” die laat zich niet gek maken.

  39 likes
 • Silbereye schreef:

  Na de WO2 hebben meerdere sympathisanten van de Duitsers een sleutelpositie verworven binnen de Nederlands samenleving, mijn vader heeft mij toendertijd deze in ons dorp aagewezen.

  Het is gebeurd en voorbij tot zover wij elk jaar onze bevrijding vieren onder een reqiem welke al sinds WO2 onder minieme verschillende samenstellingen ons bestuurd.
  De samenstelllingen welke verkiezings uitslagen manipuleren voor eigen vruchtgebruik daarbij demoniserend optreed tegen rivalen, geen waarnemers toelaat, geen kiesplicht instelt en ook nog eens de grondwet manipuleerd door het reverendum uit de grondwet te verwijderen.

  En de gesubsideerde media maar wijzen naar Putin of te wel Russia

  35 likes
 • H.J. schreef:

  Heeft hij gelijk.??

  Neem Nederland als voorbeeld.

  Neem ons Oranje gebeuren. Hendrik / Bernhard / Claus.

  27 likes
 • JohnDoe schreef:

  Onze oranjes,corrupt en crimineel:

  https://www.bitchute.com/video/mjoJ9P04LA0G/

  Happy awakening.

  17 likes
  • Tante Maart Geerink schreef:

   De zoveelste editie eigenlijk van aan de ene kant de idealisten / republikeinen die zich tegen de monarchie verzetten en zelfs het woord Republiek in de mond durven nemen en aan de andere kant de brute reakties hierop vanuit de oranjegetrouwe regeringsleden, die de oude orde willen herstellen. Dat wil zeggen: een zwijgzame bevolking met vooral oude onderdanen. Het passieve voortplantingssysteem is kenmerkend voor de oude onderdanen.

   2 likes
 • Louise schreef:

  Ja dat blijft een blinde vlek Rusland en de tweede wereld oorlog… Eigenlijk zijn die Wessterlingen niks verandertd heden ten dage…Het zijn/ blijven opertunisten die de Wereld naar hun hand willen zetten, ook nu nog……
  En dat gaat de komende jaren langzaam veranderen zoiets duurt even….
  Overigens zag ik onlangs XI China zeggen dat hij de bijbel wil herschrijven , tja de wijzen kwamen uit t Oosten…
  Ik dacht gelijk nou dat gaat gedonder geven, …. maar nu hebben we het Wuhan virus, dus andere preoriteiten…….
  Ik denk zo dat er in de wereld nog Landen zijn waar heel veel geschiedenis is gedocumenteerd ……
  De juiste informatie komt altijd achteraf…..

  14 likes
 • Elske schreef:

  Ik ben het eens met al de bovenstaande artikelen. Maar denk eens na…wie is Poetin? Waar kwam Poetin ineens vandaan in een zeer chaotische tijd die speelde in Rusland? Poetin was “maar” een KGB spion en ineens werd hij een van de machtigste leiders van de wereld. Was hij tijdens zijn KGB tijd geen dubbelspion? Is hij geen pion van de wereld elite? Was Lenin dit immers ook niet? Op weg naar de NWO, op weg naar een Derde Wereldoorlog, waar de elite tot haar doel zal komen om de wereldbevolking te reduceren en alle macht naar zich toe te trekken. Dit klinkt vreemd; we willen immers zo graag geloven in Trump en Poetin, maar een dubbelspel spelen, poker spelen door onze leiders en dit niet doorzien is de ondergang voor het vrije Westen.

  14 likes
  • IIS schreef:

   @Elske

   Zeker waar, blijf altijd wantrouwend en geef niemand het voordeel van de twijfel en al helemaal politici en leiders niet, maar beoordeel ze op punten en dan nog geeft dat geen garantie dat lei…lijders of wie dan ook het ware gezicht tonen.

   Wat als bijv. Trump tot aanvoerder (zio puppet) is gemaakt richting een antichrist (anti volk, anti goed en anti vrede) dan zou deze omschrijving wel eens heel toepasselijk kunnen zijn: ….”worden gepropageerd. In beide gevallen zijn zowel de politiek als de handel in diepe rouw wanneer de antichrist een einde maakt aan zijn verbintenis met deze beweging of organisatie”… Feitelijk doet Trump dit en brengt en zaait verwarring onder velen die eerder gewend waren een onderdeel te zijn van de cabal. De hoeren van Babylon zijn daarmee overbodig afval geworden en daarom zo pisnijdig op Trump?

   Maar evenzogoed is Trump wel zuiver en degene die probeert de nog iets te redden. Echter het blijft overeind: niemand is te vertrouwen en zeker deze soort ‘mensen’ niet. Betracht alles met zoveel mogelijk objectiviteit.

   6 likes
 • IIS schreef:

  Heel moeilijke materie en niet zo maar even te definiëren wie hier gelijk of ongelijk heeft. Het spel tegen Rusland vs EU wordt een steeds groter spel en kluwen van gelijk- en ongelijkheid.

  Uiteindelijk was het nazisme ook niets anders dan een links socialistische ideologie. Het (zio) westen heeft daarbij de nazi’s gefinancierd en Hitler zo gesteund en in het zadel geholpen. Ergens klopt er aan zoveel verhalen uit het verleden helemaal niets. Zoek het maar uit en rookgordijnen zijn er al genoeg en niet iets om op dit
  moment daar nog tijd en energie in te stoppen.

  Beter kunnen we ons misschien afvragen of de problemen uit het verleden te maken hebben met de problemen in het heden, wie onze vijanden werkelijk waren of nu zijn, en wie hierbij wederom de roergangers zijn en welk doel deze nastreven, met grote en ernstige gevolgen voor nu en morgen.

  De huidige nep joodse en zio fascistoïde mislijkmakende opsluiting en het gevangen zetten van miljoenen Europeanen onder meest valse voorwendselen houdt ons denk ik op dit moment meer bezig dan het verleden, neem ik aan.

  14 likes
 • Karel schreef:

  De EU zijn de Nazi’s van de moderne tijd.
  Ze hebben veel uitvindingen geadopteerd en gebruikt, net zoals veel lidstaten dat doen.
  Nu laten ze hun ware gezicht zien, falen hard en weten niet wat ze moeten doen.
  Mocht er een 3de wereldoorlog komen dan vecht ik in ieder geval aan de juiste kant om Europa schoon te vegen van alle irritante stoorzenders…

  9 likes
 • Elise schreef:

  Wat zien we weer? Een drie eenheid. Het westen/Rusland/China. Via hegeliaanse dialectiek wordt de NWO ingevoerd.
  Achter de schermen zijn zij 1. Allen hebben de agenda21 ondertekend.
  Vind Poetin wel een goede leider, maar ik besef wel dat het allemaal 1 pot nat is.
  Hoe kun je dat weten? Bekijk de logo’s/posters/steden van het WK Rusland.(je moet nu goed zoeken/kijk naar symboliek)
  Op Poetin’s stoel/leuning staat een andreas kruis. Verwijst naar deze orde, die weer verdeeld is in 4 groepen. oa the orthodoxe kerk. Deze religie/stroming heeft een eigen altaar in de heilige grafkerk/nu ook verrijzigings kerk genoemd in Jerusalem.
  Deze kerk heeft meerdere stromingen van het christelijke geloof bijeen gebracht. De plattegrond heeft een vorm van een sleutel. Dan denk ik aan de 2 sleutels van Petrus, 1 apostel.(denk bv ook aan sint petrusburg) 1 sleutel opent de hemel en de ander sluit de hemel. Hier kun je bv denken: opent de weg van technologie(satellieten/kunststerren) en eindigt weer met vernietiging van die technologie.
  Denk je, dat kan niet, want toen bestond dat nog niet.
  In de bijbel staat: als de dingen van ijzer komen, dan begint de eindtijd. Dus men gebruikt technologie om de wereld om te turnen/nieuw tijdperk.
  Wat ik wilde zeggen: het heeft allemaal lijntjes met elkaar en die wereldorde/plan is al duizenden jaren oud. Het wordt uitgevoerd op de astronomische klok.
  Jesus getuige waren de drie koningen uit het oosten. Dus hier begint al een lijntje.
  Wij zijn en blijven maar de pionnetjes in een wereldschaakspel. Wij kunnen niet veel doen.
  Mijn advies: blijf neutraal. Volg het spel(kennis) en als het moet, maak daar dan gebruik van.

  9 likes
 • Kikoe schreef:

  Al mijn respect voor Poetin !

  9 likes
 • Gijs Meulenmeesters schreef:

  ik heb in mijn vrijwilligers tijd met verschillende personen mijn tijd door gebracht. Een van deze personen was een oud inwoner van Engeland. Toen hij nederlands kon lezen, heeft hij de geschiedenis van nederland gelezen. hij verschoot want hij heeft vroeger het tegen deel geleerd op school.
  dit zegt genoeg

  9 likes
 • Freba schreef:

  Adolf moest de communisten tegenhouden in Europa. Toen de klus geklaard was, verdwijnen. Zie Ghadaffi, Sadam, Allende etc.etc.etc. Je eerst volstoppen met wapens en in Duitsland de concentratiekampen financieren, daarna de boel overnemen, de grenzen opnieuw vaststellen. Landje pik en vanwege de wiederguttmachung nog steeds Porsches leveren aan de V.S. Voornamelijk in het bezit van Amerikaanse jo***. Hoe sarcastisch wil je het hebben. Overigens gaan er vanuit Duitsland honderden miljoenen richting het Beloofde Land Jaarlijks,

  8 likes
 • Bart schreef:

  Bekijk “Europa the last battle” maar eens.
  https://www.bitchute.com/video/7J3B0raTNx1p/

  7 likes
  • MdeFilosoof schreef:

   De Russen zijn echt niet W2 begonnen. En eigenlijk de Duiters ook niet. Welbeschouwd zijn het de bankiers en internationale coöperaties die w2 hebben getart, door de nazi’s te sponsoren. Inderdaad veel westerse bedrijven hebben dat ook gedaan. Ig farben, Unilever, IBM en ga zo maar door. Het eerste wat sneuvelt in een oorlog is de wasrheid. Zo ook nu weer is de koude oorlog weer opgestart? Ik denk het wel. We worden tegen elkaar uitgespeeld. In het westen moeten we automatisch alles wat Russisch is kwaadaardig vinden. Het lijkt verdorie Orwells 1984 wel.

   27 likes
 • Delo schreef:

  Corona slechts het begin van de storm

  Schokkende nooit eerder vertoonde beelden Obama, George Clooney, en vele andere
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=755&v=dSfr-FxBfBw&feature=emb_logo
  We hebben meer dan je denkt Q

  6 likes
 • ondeerzoeker schreef:

  De redenen hoe en waarom over de eerste en tweede wereldoorlog. De verbanden met de drie grootste chemiebedrijven, die op oorlog aangestuurd hebben.
  https://youtu.be/WuhbyHE8mDg

  5 likes
  • anargie schreef:

   Waar en onwaar.
   De banken hebben het op W.O.I aangestuurd om Palestina los te weken van het Ottomaanse Rijk.
   Dit werd in 1904 al voorspeld door Theodor Herzl, vader van het Zionisme.

   0 likes
 • Markus schreef:

  De tweede WO is begonnen door Italië, door in 1935/36 Ethiopië zwaar met mosterdgas te bestoken.
  Resultaat: 4 jaar bezetting en 23 miljoen doden.
  Maar daar hoor je niemand over , het zijn toch maar zwarten.
  One day; payday.
  En de prijs zal zwaar zijn voor Europa hoop ik, niemand heeft iets voor dat land gedaan!!!
  https://m.youtube.com/watch?v=oyX2kXeFUlo

  2 likes
  • anargie schreef:

   De tweede wereldoorlog begon met de Joden, die al op 24 maart 1933 (nog geen 2 maanden nadat Hitler aan de macht kwam en de Rothschilds het land had uitgegooid) de oorlog aan Duitsland verklaarden.

   1 likes
 • jtprf schreef:

  Hitler had dat voorzien wat nu gaande is. Dat was toen al bezig, er was van pruisen al land afgepakt
  elzas, Bohemia, Lotharingen. Duitse rijk was oorspronkelijk groter. Hij is de oorlog niet begonnen.
  Hij zag het gevaar van de Joodse inmenging, wat het Marxisme meebracht. Had er een hekel aan.
  Evenals communisme, en is antisemitisch , wat ik voorheen zei met joodse inmenging.
  Ik word er moe van dat op Bevrijdingsdag wéér dezelfde verhalen en beelden worden opgehaald
  , getoond, weer het leed van de joden voornamelijk. Geen woord of beelden van de vele duitsers
  polen die omkwamen. Duitse krijgsgevangene die men liet verhongeren, rode kruis voedsel paketten
  tegenhielden, door de Amerikanen. Vertel dan het hele verhaal maar dit steeds weer inpamperen
  van hetzelfde hangt mijn keel uit. Altijd de vieze mof zeggen, de vieze amerikaan die zich tegoed
  deed aan allerlei technische duitse vernuft, de ingenieurs ect. daar hebben ze het niet over.
  En dan weer die 6 miljoen, hoe komen ze er aan? Mij bekruipt het gevoel
  dat hier een heel duister laagje overheen ligt. Dat je nóg opgepakt word om daar over iets
  in twijfel te trekken zegt al veel. Konstant dat schuldgevoel blijven aanwakkeren.
  Ik geloof de hele kwestie maar ten dele, en vervolg van WW1 naar 2, daarvoor nog de oorlog Duitsland
  Frankrijk. eind 19’de eeuw.
  Wij zitten sinds ww2 nog steeds onder de duim van de Amerikanen, die een heel dikke vfinger in de
  pap hebben, en kost wat kost wereldmacht blijven willen. ( laat ik huidige twist met China even achterwege )
  Het zal heel veel tijd kosten aan research, als er nog wat aan documenten te vinden is, om daar een
  beter beeld van te krijgen.

  2 likes
  • Lisette schreef:

   Hear yah, hear yah….dat is een waarheid als een koe, men praat over bevrijding maar in realiteit is het Marxistisch imperialisme, Europa in de tang houden voor de internationale communisten/bankiers die in Amerika de dienst uitmaken. Met het buitenlandsbeleid houden ze Europa en de rest van de wereld in hun greep. Ik heb mijn huiswerk gedaan. De communisten hebben China opgepropt en de economie van de VS kapot te maken. Voorbeeld van het poldermodel van Ruud Lubbers…..

   0 likes
 • Millie schreef:

  Tja, het eerste Vaticaanse concilie erkende Jezus pas 300 jaar na zijn dood, na zoveel tijd kan je uiteraard van alles beweren, niemand die nog in leven is om te bestrijden wat je zegt…..

  0 likes
 • x

  Check Also

  de jonge

  Zo reageert Hugo de Jonge op lastige vragen over de spoedwet: ‘Die vent haat ons volk’

  Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid deed ...

  kristel elstak

  Kristel Elstak: ‘Word wakker en neem je verantwoordelijkheid!’

  Ondernemer Kristel Elstak heeft tijdens de coronacrisis ...

  >