Universum

Geheime Amerikaanse basis op de maan? Mysterieus WikiLeaks-document opgedoken

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is een WikiLeaks-document opgedoken waarin valt te lezen dat Rusland een geheime basis op de maan heeft vernietigd.

De volledige tekst van het document is niet publiek beschikbaar, maar kan wellicht worden opgevraagd via een Wob-verzoek.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Het document, dat dateert van 24 januari 1979, suggereert dat er mogelijk oorlogen worden gevoerd in de ruimte en dat de Verenigde Staten beschikken of beschikten over een geheime maanbasis.

Vrijgegeven

Het stuk is afkomstig van het Bureau of European and Eurasian Affairs van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, en opgestuurd naar Samuel L. Devine.

Hij was tussen 1959 en 1981 lid van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden.

Verder is aangegeven dat het stuk op 17 december 2012 is vrijgegeven door de Amerikaanse overheid.

Mysterieuze structuren

Verschillende klokkenluiders hebben gezegd dat de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA geregeld foto’s van bouwwerken op de maan bewerkt of vernietigt.

Zo schreef de Washington Times in 2001: “Karl Wolfe, een sergeant die voor de NSA werkte, zei dat op de achterkant van de maan mysterieuze structuren waren aangetroffen toen het maanoppervlak vóór de landing in 1969 in kaart werd gebracht. De foto’s werden buiten het publieke domein gehouden.”

Vernietigen

Een andere klokkenluider is dr. Ken Johnston. Hij werkte ten tijde van de Apollo-missies in het Lunar Receiving Laboratory.

Hij zou ruim 40 jaar geleden opdracht hebben gekregen om foto’s van bouwwerken te vernietigen. Johnston besloot de foto’s echter te bewaren.

Bekijk het document hier in het archief van WikiLeaks.

[CE]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman de Graaf
Herman de Graaf
5 jaren geleden

Ik begrijp uit dit artikel dat we op het punt staan waarop we gaan zien dat we afschuwelijk dom zijn gemaakt en gehouden. Een rechtstreekse aanslag op het intellect.
De ene helft van de mensen zal in verwarring raken, de andere helft zal verdoofd zijn en verdwaasd reageren. Slecht weinigen zullen wakker genoeg zijn om te begrijpen dat er een nieuw tijdperk is aangebroken.
We hebben gewacht op 2012. Het werd 2020.
Hou je vast.

Gromsel
Gromsel
5 jaren geleden

kan me vaag herinneren dat er een nucleaire ontploffing was waargenomen, weet de datum niet meer, dit zou het wel kunnen verklaren.

Rob
Rob
5 jaren geleden

Er gaan meerdere verhalen rond over de maan. Volgens sommigen is de maan een sateliet die ooit is achter gelaten door buitenaardse wezens. Het zou volgens sommigen dan een basis van buitenaardsen zijn. De maan zou dan hol zijn waarbij er van alles binnenin plaats vindt. Ik kan niet uit persoonlijk onderzoek etc spreken maar ik kan wel met zekerheid zeggen dat de Cabal, deep state etc er alles aan doen om dat te verbergen wat zij niet willen dat we te zien krijgen.

Kalki
Kalki
5 jaren geleden

Er zijn ook artikelen op internet te vinden die verklaren dat de VS ook juist een geheime basis op de maan heeft vernietigd; wakker worden dus!

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x