Homepagina » Buitenland » Waarom is cannabis verboden? Het is erger dan je denkt
Waarom is cannabis verboden? Het is erger dan je denkt

Waarom is cannabis verboden? Het is erger dan je denkt

Over de hele wereld vragen mensen zich af waarom cannabis verboden is en waarom mensen nog steeds de gevangenis in gaan als ze cannabis gebruiken of verkopen. Dat schrijft nieuwssite The Influence.

De meesten van ons nemen aan dat er ooit iemand is geweest die op basis van wetenschappelijk onderzoek heeft geconcludeerd dat cannabis veel schadelijker is dan andere drugs die we gebruiken, zoals alcohol en nicotine. Dat blijkt niet het geval te zijn geweest.

In 1929 kreeg een man genaamd Harry Anslinger de leiding over het Amerikaanse Department of Prohibition. Het alcoholverbod was een ramp. Gangsters hadden hele wijken overgenomen en alcohol was nog giftiger geworden.

Absurde misvatting

Toen er een einde kwam aan het alcoholverbod, schoot Anslinger in de stress. Hij had de leiding over een enorm ministerie dat niets meer had te doen. Hij had altijd gezegd dat cannabis geen probleem was en niet schadelijk was voor mensen. “Het idee dat cannabis mensen gewelddadig maakt is een absurde misvatting,” stelde Anslinger.

Toen zijn ministerie een nieuw doel nodig had, veranderde hij plotseling van mening. Hij zei dat cannabisgebruik zou leiden tot woedeaanvallen, dat je er gek van zou worden en de mens zou veranderen in een wild beest.

In Florida doodde een jongetje genaamd Victor Lacata zijn familie met een bijl. Anslinger zei tegen het Amerikaanse volk: “Dit gebeurt er als je duivelse wiet rookt.” Amerikaanse ouders waren doodsbang.

Paniek

Anslinger schreef een brief aan 30 vooraanstaande wetenschappers waarin hij vroeg of cannabis gevaarlijk was en er een verbod moest worden ingesteld. 29 van hen schreven terug dat cannabis niet gevaarlijk was.

Anslinger pikte die ene wetenschapper die zei dat cannabis wel gevaarlijk was eruit en introduceerde hem aan het volk. De media, die geobsedeerd waren door de bijl van Victor Lacata, moedigden hen aan.

Amerika raakte in paniek en cannabis werd verboden. De VS droeg andere landen op zijn voorbeeld te volgen. Veel landen vonden het een dom idee en weigerden. De VS was woest en Anslinger eiste dat ze zouden luisteren. Mexico hield voet bij stuk, tot de VS de export van alle legale pijnstillers naar Mexico stopzette. Mexico lanceerde met grote tegenzin een eigen oorlog tegen drugs.

Vraagtekens

Ondertussen werden er vraagtekens gezet bij het beleid van Anslinger. Een prominente Amerikaanse arts, Michael Ball, legde uit dat hij als student cannabis had gebruikt en dat hij er alleen slaperig van was geworden. Hij pleitte voor wetenschappelijk onderzoek. Anslinger schreef terug dat hij geen onafhankelijk onderzoek zou financieren.

Jarenlang schreven artsen hem brieven waarin ze uitlegden dat hij het bij het verkeerde eind had. Vandaag de dag is het cannabisverbod dat Harry Anslinger introduceerde in het grootste deel van de wereld nog steeds van kracht.

Jaren later werd het medische dossier van Victor Lacata opgediept. Het bleek dat er geen bewijs was dat hij ooit cannabis had gebruikt.

Er is wel wetenschappelijk bewijs dat cannabis veiliger is dan alcohol. In de VS sterven ieder jaar 40.000 mensen aan de gevolgen van alcohol en nul mensen aan de gevolgen van cannabis.

Wordt het niet hoog tijd dat we naar de wetenschappers luisteren en de bijl van Victor Lacata aan de kant leggen?

[The Influence]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
4 jaren geleden

Legaliseer NU!

Wetenschapper
Wetenschapper
Reactie op  Arwijn
4 jaren geleden

Eerst meer wetenschappelijk bewijs dat het veilig is dan dit pseudowetenschappelijk geklets.

Alisa
Alisa
Reactie op  Wetenschapper
4 jaren geleden

Wat ik in heel veel jaren gezien heb van frequente cannabisgebruikers is dat hun geestelijke ontwikkeling stopt. Ze worden inderdaad niet agressief van cannabis en gaan er ook niet direct aan dood, nee, ze blijven kinderlijk of puberaal. Ze worden niet volwassen. En helaas zijn er ook mensen die van regelmatig cannabisgebruik psychotisch worden. Al met al reden genoeg om cannabis, in ieder geval de stof erin die de verschijnselen geeft, onder de drugs te rangschikken en te waarschuwen tegen het gebruik, net als bij alcohol en nicotine.

Dnnnoz
Dnnnoz
Reactie op  Alisa
4 jaren geleden

Datzelfde zie je terug bij gehoorzame studenten. Door de focus op de linker hersenhelft staan ze stil in hun sociale en persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor raakt je rechter hersenhelft onderontwikkeld en krijgt je zogenaamde reptiel brein meer invloed op je persoon dan normaal.
Hier zie je dat mensen een ego ontwikkelen ipv een persoonlijkheid.
En hierdoor ga je kritiek en meningsverschillen onbewust zien als levensbedreigende situatie en is de kans op aggresief gedrag groter.

Wiet werkt tegen verveling, en je bent minder snel geneigd iets te leren of ondernemen, dat wel. Maar niet zoals jij het wil doen voorkomen.

Roy
Roy
Reactie op  Alisa
4 jaren geleden

Het is bewezen dat je psychotisch word van cannabis in combinatie met tabak 😉

vladi
vladi
Reactie op  Roy
4 jaren geleden

stel je nu echt dat iedereen, die cannabis gecombineerd met tabak gebruikt, psychotisch word?

weet je wat ik psychotisch vind roy?

een artikel lezen en dan praktisch altijd het tegenovergestelde beweren in een reactie.

dus jij bent de man van rechtsom die mensen die in vrede linksom zijn,moet overtuigen dat het rechtsom is.

je weet hoe wij je benoemen he…;)

fff

Paul
Paul
Reactie op  Roy
4 jaren geleden

Bron voor je (loze) bewering?

Penthane
Penthane
Reactie op  Alisa
3 jaren geleden

Beste Alisa, “net als bij alcohol en nicotine”??? Waarom zijn alcohol en nicotine dan op elke straathoek LEGAAL verkrijgbaar. FEIT is, dat alcohol en nicotine bovenaan de lijst (RIVM) van schadelijke stoffen staan en legaal zijn, terwijl Cannabis op plaats 12 of 13 staat (onder lijmsnuiven, XTC, etc.) en illegaal is. M.a.w. je mag Korsakov en long, maag, darmkanker krijgen, maar wiet is de duivel?

vladi
vladi
Reactie op  Wetenschapper
4 jaren geleden

Ik ben het wetenschappelijk bewijs,ik rook al dertig jaar,nooit ziek, chefkok van beroep,hobby’s thayboxen,survival en bio-tuinier.

Ik ben alleen maar vrolijk,behalve als ik roy of henk lees,ik ben 43 en zie uit als 35,dankzij weed en kokos olie.

there are none so blind as those who will not see.

het geluk is dat mensen die zo krachtig ge-mind controled zijn zoals jij,de awakening geen sta in de weg zullen zijn…..goddank.

fff

Markus
Markus
Reactie op  vladi
4 jaren geleden

Speciaal voor henk en roy; https://www.youtube.com/watch?v=VHpkQZErm7g
One love

van uit Armenie
van uit Armenie
Reactie op  vladi
4 jaren geleden

BRAVO VLADI BRAVO ,JA NATUURLIJK ZIJN WIJ DE WETENSCHAPPELIJKE BEWIJS.
EN WAT BIJ DE ENE NIET WERKT, WERKT BIJ DE ANDER JUIST WEER WEL.

Rini
Rini
Reactie op  vladi
4 jaren geleden

En ja je creativietijd gaat beter werken ook,het is wat God het licht de scepper op deze planeet heeft gezet,en dat is verboden 🙂 🙂 🙂 een lachertje toch.
Men moet naar de bijbel leven zegt men,daar staat in dat men alles mogen gebruiken op onze planeet en niet misbruiken PUNT. 🙂 🙂 🙂

Neo
Neo
Reactie op  Rini
4 jaren geleden

Neem alles zaadragende gewassen, en het zal u tot spijze zijn. Kane Boshom of cannabis ook wel mirre of marihuana genoemd was een begrip in de tijd van Jezus Christus…het zou in de heilige zalf van Jezus het hoofdingredient zijn geweest.

Rick
Rick
Reactie op  vladi
4 jaren geleden

Ik ben het levende bewijs!
Ik rook niet. Gebruik geen wiet.
En ik kan hier ook reageren en ik sport zeer regelmatig.

Als dit de reactie van Vladi niet overrompelt dan weet ik het ook niet meer.

Arwijn
Arwijn
Reactie op  Wetenschapper
4 jaren geleden

Al dat wetenschappelijke geneuzel heeft er niks mee te maken! Laat mensen lekker zelf bepalen wat ze doen met hun leven!

Brainwashed
Brainwashed
Reactie op  Wetenschapper
4 jaren geleden

One joint a day keeps the doctor away

Piet
Piet
Reactie op  Wetenschapper
4 jaren geleden

alleen een mol reageert zo

densie
densie
Reactie op  Wetenschapper
4 jaren geleden

wélk “wetenschappelijk” bewijs?

sjaak
sjaak
Reactie op  Wetenschapper
4 jaren geleden

wetenschapper,volgens mij was Harry Anslinger jou vader,of niet?

Niels
Niels
Reactie op  Wetenschapper
4 jaren geleden

@ Wetenschapper: en waarom dan geen verbod op alcohol en tabak. Het is gekend dat ze schadelijk zijn. Alcohol is zelfs dodelijk. Kijk maar naar het aantal verkeersdoden ten gevolge van overmatig alcoholgebruik.
Er is bovendien meer onderzoek gerealiseerd naar de effecten van cannabis. Op Ninefornews ga je het niet vinden.

redice
redice
Reactie op  Wetenschapper
4 jaren geleden

pseudowetenschappelijk geklets dus? Wij hebben iemand in onze vriendenkring die dankzij canabisolie van terminale kanker genezen is. De kanker was te laat opgemerkt en volledig uitgezaaid, zelfs chemo hielp niet meer. Ze kreeg een doorverwijzing naar palliatieve zorgen en is op zoek gegaan naar alternatieve manieren om te genezen.
Ze kwam terecht bij canabisolie, die we zelf zijn gaan maken trouwens, en na amper drie maanden waren de tumors gekrompen!!
Na negen maanden waren alle tumors verdwenen op 1 enkele na, die volledig stabiel is nu en geen enkel gevaar meer vormt. De dokters staan voor een raadsel maar wij weten wel beter!! We verwachten dat ze binnen enkele maanden volledig kankervrij is..

Markus
Markus
Reactie op  Wetenschapper
4 jaren geleden

Zoiets bedoel je? https://www.youtube.com/watch?v=rFZmac88Gqw
Of is dat niet in jouw straatje?

an argie
an argie
Reactie op  Wetenschapper
4 jaren geleden

En de wetenschap die de “wetenschap” laat zien is geen pseudowetenschap?
Geweldig.

Bedenk een hypothese en voer daar bewijs voor aan.
Laat al het andere bewijs varen en je hebt je bewijs
Hypothese is wetenschappelijk bewezen.

Zo werken heel veel “wetenschappers” hedentendage!

Tinus
Tinus
Reactie op  Wetenschapper
4 jaren geleden

Ga je huiswerk doen,er is veel onderzoek gedaan.

Danny
Danny
Reactie op  Wetenschapper
4 jaren geleden

ik gebruik mijn hele leven al cannabis, ben nooit ziek, heb geen kwaaltjes, niet schizofreen. Heb nog steeds een goede baan, werk nog elke week 40 uur en heb nog steeds een iq van 120… dusss….

GodIsAnAlien
GodIsAnAlien
Reactie op  Wetenschapper
4 jaren geleden

Waarom is cannabis verboden..? Omdat dit de ware apotheek is …
http://www.vice.com/nl/video/mediwiet-full-825

Kalki
Kalki
Reactie op  Arwijn
4 jaren geleden

Het zijn domme mensen die dit verbieden. Het zijn de zelfde domme mensen die ook het bestaan van de Christus in de huidige wereld ontkennen.

Remco
Remco
Reactie op  Kalki
4 jaren geleden

Kalki, kom dan eens even met het bewijs dat Christus bestaat, leeft of heeft geleefd?

Zolang jij dat niet kunt is het een aanname uit een sprookjesboek, is er geen EN-KEL bewijs voor, maar dan ook helemaal niets.. En heb je je gewoon laten hersenspoelen…..

vladi
vladi
Reactie op  Remco
4 jaren geleden

bewijs bewijs bewijs bewijs,ik heb geen instinct,intuïtie of inzicht meer dus bewijs het dan met masonische formules want ik ben zelf niet meer capabel om iets aan te nemen en daar op te vertrouwen tot het tegendeel bewezen word.(sarcasme off).

wat een arme sloebers toch……muaaahaha.
research cognitieve dissonantie en be freeeeeeee.

fff

vladi
vladi
Reactie op  Remco
4 jaren geleden

jij kunt 90% van de lectuur die bestaat niet bewijzen,toch is jouw leven gebaseerd op diezelfde lectuur.

bijna alles is gebaseerd op aannames,jouw probleem is dat je niet meer op jezelf durft te vertrouwen.

je bent krachtig geprogrammeerd en een belangrijke schakel voor ze in de matrix.

blijf gehoorzaam zoals een goede slaaf betaamd.

resistance to tiranny is obedience to GOD.

fff

WhutWhut
WhutWhut
Reactie op  Remco
4 jaren geleden

Google maar.
Het schijnt wetenschappelijk bewezen te zijn.
Hij blijkt ook nog eens z’n discipelen te hebben gezalft met canna-creme!
Net als de grote oude ‘verloren’ volkeren,
waar overal canna werd gevonden in tempels en tombes etc.

catrice
catrice
Reactie op  Remco
4 jaren geleden

@ Remco als je geen bewijs ziet dan wil dat voor mij zeggen dat je je er niet mee bezig houd. Mensen die zich er wel mee bezig houden zien namelijk bewijzen genoeg. Twee verschillende dimensies waar we in zitten merk ik als ik met mensen zoals jij praat. Dan ben je blij dat je niet meer in een omgeving zit waar men zo bekrompen denkt, of zal ik zeggen gebrainwashed zijn, dan kom je ze op internet tegen. Ik zeg dit nu maar realiseer me meteen dat het tegen dovemansoren is want het is al zo vaak gezegd. Het is een totaal andere manier van ervaren. Zoals de leraar die zegt, als ik 3 eieren op tafel leg en jij legt er 2 bij, hoeveel eieren hebben we dan? de leerling zegt maar ik kan helemaal geen eieren leggen, zoiets maar dan anders. Twee verschillende denkstijlen zal ik maar zeggen. Maar ik zeg er verder niets meer over. Misschien is het wel onoverdraagbare kennis, dat kan ook nog, dat je het uit jezelf moet ontdekken.

frans
frans
Reactie op  Remco
4 jaren geleden

De Christus is in de wereld gekomen om ons mensen bewust te maken van zijn wereld.
Maar dat moeten we wel zelf doen!
Het was totaal niet de bedoeling dat De Christus historisch nagespeurd zou worden.
In het oude testament zie je de voorbereidingen voor de geboorte van Jezus, die de drager werd van de Christus direct na de doop in de Jordaan. De Jezus uit het Lucas evangelie, de priesterlijke lijn van afkomst in het oude testament. Dan heb je de Jezus uit het Matheus evangelie, Die van de koninklijke
Afstamming is van het oude testament. Vanaf koning David. De Jezus uit de lijn Matheus is direct na de geboorte naar de woestijn gevlucht met zijn ouders. De Jezus uit het Lucas evangelie , de Bethlehem -Jezus, is nooit gevlucht naar de woestijn. De Matheus Jezus is 2 jaren eerde geboren dan de Lucas Jezus, De betreffende kindermoord op alle 2 jarigen door Koning Herodes betrof de Matheus-Jezus-geboorte. In het Stedelijk museum in Amsterdam hangen 2 schilderijen van dezelfde schilder naast elkaar. Het ene toont de geboorte van Jezus van Matheus, daarop zie je palijzen etc. kortom de rijkdom, de andere schilderij toont de ons zo bekende Bethlehemstal. De geboorte van de lucas- Jezus priesterlijke lijn in armoede. Ik vond het een openbaring om hier zo treffend de weergave te zien van de geboortesituatie van de 2 Jezus kinderen die samen opgroeiden tot de Lucas-Jezus 12 jaar oud was. Waarschijnlijk bewaard de schilder het geheim van deze treffende situatie die je zomaar aantreft in het genoemde museum. De naam van de schilder is mij nu even ontschoten. De Christus is omgeven met zeer grote geheimen.

Remco
Remco
Reactie op  frans
4 jaren geleden

Jullie lopen hierboven met z’n allen heeeeeeeeeeeeeel veel te bazelen, maar niemand geeft antwoord op mijn vraag…

Ik wil NU bewijs zien, links of foto’s met bewijs dat Christus heeft bestaan of bestond.

Geen vaag filosofisch gewauwel over dat hij toch echt bestaat en verschillende dimensies..

Oh wacht… Jullie kunnen dat bewijs niet leveren, dat is het! Jullie geloven in een prachtig sprookjesboek, waar een heleboel prachtige verhalen in staan die gewoon evenveel waard zijn als de l*lkoek die jullie verspreiden!

Markus
Markus
Reactie op  frans
4 jaren geleden

@Remco; lees het boek Jesus in Ethiopia van Jim Rankin maar eens.
Vanuit het huideige isra(h)el dwars door egypte tot het begin v/d nijl vindt je kloosters met bewijzen, je moet ze alleen zoeken,of moeten de bewijzen naar jou toekomen?
One Love

vladi
vladi
Reactie op  frans
4 jaren geleden

remco WIL NU,want anders…..: D ,

al eens gehoord van netjes vragen om een link?,ipv stampvoetend ik wil?

read search,research,kun je dat zelf niet?

fff

Killy:)
Killy:)
Reactie op  frans
3 jaren geleden

Erg leerzaam allemaal. Het schijnt dat Jezus ook middelen gebruikte. Zoals amanita muscaria(vliegen zwam) in ieder geval maakte Hij van water wijn. Ik denk dat we gewoon moeten leven en van alles genieten met mate.

densie
densie
Reactie op  Remco
4 jaren geleden

Hé jullie allemaal hier, met dat gekijf in de dualiteit…
er staat een artikel op Earth Matters over Gnostische Kosmologie en de Archonten….doe eens moeite om dat te lezen…
en wordt dan stil.pffffff

namaste

an argie
an argie
Reactie op  densie
4 jaren geleden

@Remco,

Dus als het niet kan worden waargenomen bestaat het niet?
Van het hele EM spectrum kunnen wij een heeeeeeeeeeeeeel klein stukje waarnemen.

De rest bestaat niet.

Het is niet eerst zien, dan geloven; het is eerst geloven, dan zien.
In het eerste geval gaat iemand allerlei “redenen” en bagatellisaties verzinnen om maar niet te geloven wat hij/ zij daadwerkelijk ziet 😉

Jupon
Jupon
Reactie op  Remco
4 jaren geleden

Mischien kun je beter zelf wat onderzoek gaan doen naar de geschiedenis van Christus.
Zijn leven en kruising is door meerdere historucussen bevestigd.
Dus ontkennen dat Jezus heeft geleefd, is hetzelfde zeggen dat Leonardo da Vinci nooit bestaan heeft.

Anna
Anna
Reactie op  Kalki
4 jaren geleden

Wat heeft Christus hier mee te maken??

vladi
vladi
Reactie op  Anna
4 jaren geleden

alles.

fff

catrice
catrice
Reactie op  Anna
4 jaren geleden

@Remco, je wilt bewijs geleverd zien, maar waarom zoek je de bewijzen niet voor jezelf?
Onoverdraagbare kennis is nl. niet te bewijzen. Helderziende dromen en uittredingen zijn ook niet te bewijzen. Wat niet wil zeggen dat het niet gebeurd.
Bewijzen is zo 3D, niets mis mee maar bepaalde zaken die de combinatie hart/mind aangaan zijn nu eenmaal niet op z’n 3D’s te bewijzen. Helaas.

Rick
Rick
Reactie op  catrice
4 jaren geleden

En dat is nou precies het punt dat Remco wil maken catrice.
Zonder bewijs kunnen we alles wel geloven.
Dan zijn we net een mekkerend stel schapen.

Oh wacht…

See what I did there? 😉

Stef Kraa
Stef Kraa
4 jaren geleden

Volgens mij is de echte reden dat de hele farmaceutische industrie dan geen cent meer verdiend. Die hebben het niet zo op natuurlijke producten. Artsen geven liever een antidepressiva tabletje dan dat ze een jointje voorschrijven. Beter stoned als een aap dan depressief als een draak!

Brainwashed
Brainwashed
Reactie op  Stef Kraa
4 jaren geleden

En de textielindustrie zowel de papieren industrie. Zij waren de eersten die hennep demoniseerden in de jaren 30

Orlando
Orlando
Reactie op  Brainwashed
4 jaren geleden

en de nylon, olie, staal (hennepplastic ipv staal), katoen industrie enz

Sathos
Sathos
4 jaren geleden

Kende Van der Steur niet iemand die was overleden aan de gevolgen van cannabis?

Loki
Loki
4 jaren geleden

Ach ja, het wordt eentonig, want het is weer de VS geweest die anderen haar wil heeft opgelegd.

exegese
exegese
4 jaren geleden

Volgens mij is dit maar een piepklein detail van waarom wiet verboden werd. Daar kleven heel wat meer grote belangen aan. Ik vind dit een incompleet en slecht artikel, daar zijn hier al heel wat betere teksten over voorbij gekomen.

john
john
4 jaren geleden
Anna
Anna
4 jaren geleden

Helaas…… Amerika maakt de dienst uit. In heel de wereld.
Daarom mogen we niet openlijk cannabis gebruiken.
Maar wel alcohol en sigaretten.
En medicijnen, die mogen we ook wel.

Waarom altijd Amerika als grote voorbeeld zien, terwijl wetenschappers met andere berichten komen?

trix
trix
Reactie op  Anna
4 jaren geleden

maakte 😉

Mammon
Mammon
4 jaren geleden

— Belazer de Massa dan rinkelt de Kassa —

ikzelfzelf
ikzelfzelf
4 jaren geleden

Begin van de 20e eeuw had bijna iedereen wereldwijd een wietplant in de tuin, vanwege de vele medicinale eigenschappen.
De mensen gebruikten wiet voor bijna alle klachten en het werkte goed, maar rond 1910 kwamen de farmaceuten opzetten en aangezien de mensen liever gebruik maakten van wiet, begon het lobbyen van de farmaceuten en werd rond 1930 wiet verboden, onder druk van Amerika.
Dus dit verhaal klinkt niet gek in mijn oren. Harry Anslinger heeft het zeker niet gratis gedaan en je hoeft geen geleerde te zijn om te bedenken door wie hij betaald is om dit te doen.

Paul
Paul
4 jaren geleden

Cannabis is een geestverruimend middel, veel blowers (met genoeg intelligentie) zijn veel zelfbewuster en bewuster van hun omgeving dan “normale” mensen. Ook zijn ze veel vredelievender en denken ze dieper na over problemen en oplossingen.
Dat je van blowen depressief kunt worden, maar dat wordt iedereen die wakker wordt en ziet in wat voor doorgeschoten wereld leven en dat we gigantisch onderdrukt worden op basis van leugens.

Tel daar nog de geneeskrachtige eigenschappen bij en voilá, het gebruik is een groot gevaar voor de gevestigde orde.
Daarom is het verboden.

Zo, nu eerst een dikke joint!

x

Check Also

mayakalender

Mayakalender herzien: ‘Einde van de wereld is deze week’

Een pandemie, wereldwijde protesten, sprinkhanenplagen, vulkaanuitbarstingen, orkanen; ...

cannabis

Israëlisch ziekenhuis onderzoekt effecten cannabis op coronavirus: ‘Zeer effectief’

In het Rambam-ziekenhuis in de Israëlische stad ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

79
0
We lezen graag je reactie!x