Homepagina » Buitenland » Waarom is cannabis verboden? Het is erger dan je denkt
Waarom is cannabis verboden? Het is erger dan je denkt

Waarom is cannabis verboden? Het is erger dan je denkt

Over de hele wereld vragen mensen zich af waarom cannabis verboden is en waarom mensen nog steeds de gevangenis in gaan als ze cannabis gebruiken of verkopen. Dat schrijft nieuwssite The Influence.

De meesten van ons nemen aan dat er ooit iemand is geweest die op basis van wetenschappelijk onderzoek heeft geconcludeerd dat cannabis veel schadelijker is dan andere drugs die we gebruiken, zoals alcohol en nicotine. Dat blijkt niet het geval te zijn geweest.

In 1929 kreeg een man genaamd Harry Anslinger de leiding over het Amerikaanse Department of Prohibition. Het alcoholverbod was een ramp. Gangsters hadden hele wijken overgenomen en alcohol was nog giftiger geworden.

Absurde misvatting

Toen er een einde kwam aan het alcoholverbod, schoot Anslinger in de stress. Hij had de leiding over een enorm ministerie dat niets meer had te doen. Hij had altijd gezegd dat cannabis geen probleem was en niet schadelijk was voor mensen. “Het idee dat cannabis mensen gewelddadig maakt is een absurde misvatting,” stelde Anslinger.

Toen zijn ministerie een nieuw doel nodig had, veranderde hij plotseling van mening. Hij zei dat cannabisgebruik zou leiden tot woedeaanvallen, dat je er gek van zou worden en de mens zou veranderen in een wild beest.

In Florida doodde een jongetje genaamd Victor Lacata zijn familie met een bijl. Anslinger zei tegen het Amerikaanse volk: “Dit gebeurt er als je duivelse wiet rookt.” Amerikaanse ouders waren doodsbang.

Paniek

Anslinger schreef een brief aan 30 vooraanstaande wetenschappers waarin hij vroeg of cannabis gevaarlijk was en er een verbod moest worden ingesteld. 29 van hen schreven terug dat cannabis niet gevaarlijk was.

Anslinger pikte die ene wetenschapper die zei dat cannabis wel gevaarlijk was eruit en introduceerde hem aan het volk. De media, die geobsedeerd waren door de bijl van Victor Lacata, moedigden hen aan.

Amerika raakte in paniek en cannabis werd verboden. De VS droeg andere landen op zijn voorbeeld te volgen. Veel landen vonden het een dom idee en weigerden. De VS was woest en Anslinger eiste dat ze zouden luisteren. Mexico hield voet bij stuk, tot de VS de export van alle legale pijnstillers naar Mexico stopzette. Mexico lanceerde met grote tegenzin een eigen oorlog tegen drugs.

Vraagtekens

Ondertussen werden er vraagtekens gezet bij het beleid van Anslinger. Een prominente Amerikaanse arts, Michael Ball, legde uit dat hij als student cannabis had gebruikt en dat hij er alleen slaperig van was geworden. Hij pleitte voor wetenschappelijk onderzoek. Anslinger schreef terug dat hij geen onafhankelijk onderzoek zou financieren.

Jarenlang schreven artsen hem brieven waarin ze uitlegden dat hij het bij het verkeerde eind had. Vandaag de dag is het cannabisverbod dat Harry Anslinger introduceerde in het grootste deel van de wereld nog steeds van kracht.

Jaren later werd het medische dossier van Victor Lacata opgediept. Het bleek dat er geen bewijs was dat hij ooit cannabis had gebruikt.

Er is wel wetenschappelijk bewijs dat cannabis veiliger is dan alcohol. In de VS sterven ieder jaar 40.000 mensen aan de gevolgen van alcohol en nul mensen aan de gevolgen van cannabis.

Wordt het niet hoog tijd dat we naar de wetenschappers luisteren en de bijl van Victor Lacata aan de kant leggen?

[The Influence]


Vond je dit leuk? Deel het dan met je vrienden op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

79 reacties

 1. Legaliseer NU!

  87 likes
  • Eerst meer wetenschappelijk bewijs dat het veilig is dan dit pseudowetenschappelijk geklets.

   13 likes
   • Ik ben het wetenschappelijk bewijs,ik rook al dertig jaar,nooit ziek, chefkok van beroep,hobby’s thayboxen,survival en bio-tuinier.

    Ik ben alleen maar vrolijk,behalve als ik roy of henk lees,ik ben 43 en zie uit als 35,dankzij weed en kokos olie.

    there are none so blind as those who will not see.

    het geluk is dat mensen die zo krachtig ge-mind controled zijn zoals jij,de awakening geen sta in de weg zullen zijn…..goddank.

    fff

    81 likes
   • Wat ik in heel veel jaren gezien heb van frequente cannabisgebruikers is dat hun geestelijke ontwikkeling stopt. Ze worden inderdaad niet agressief van cannabis en gaan er ook niet direct aan dood, nee, ze blijven kinderlijk of puberaal. Ze worden niet volwassen. En helaas zijn er ook mensen die van regelmatig cannabisgebruik psychotisch worden. Al met al reden genoeg om cannabis, in ieder geval de stof erin die de verschijnselen geeft, onder de drugs te rangschikken en te waarschuwen tegen het gebruik, net als bij alcohol en nicotine.

    16 likes
    • Datzelfde zie je terug bij gehoorzame studenten. Door de focus op de linker hersenhelft staan ze stil in hun sociale en persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor raakt je rechter hersenhelft onderontwikkeld en krijgt je zogenaamde reptiel brein meer invloed op je persoon dan normaal.
     Hier zie je dat mensen een ego ontwikkelen ipv een persoonlijkheid.
     En hierdoor ga je kritiek en meningsverschillen onbewust zien als levensbedreigende situatie en is de kans op aggresief gedrag groter.

     Wiet werkt tegen verveling, en je bent minder snel geneigd iets te leren of ondernemen, dat wel. Maar niet zoals jij het wil doen voorkomen.

     26 likes
    • Het is bewezen dat je psychotisch word van cannabis in combinatie met tabak 😉

     4 likes
     • stel je nu echt dat iedereen, die cannabis gecombineerd met tabak gebruikt, psychotisch word?

      weet je wat ik psychotisch vind roy?

      een artikel lezen en dan praktisch altijd het tegenovergestelde beweren in een reactie.

      dus jij bent de man van rechtsom die mensen die in vrede linksom zijn,moet overtuigen dat het rechtsom is.

      je weet hoe wij je benoemen he…;)

      fff

      14 likes
     • Bron voor je (loze) bewering?

      2 likes
    • Beste Alisa, “net als bij alcohol en nicotine”??? Waarom zijn alcohol en nicotine dan op elke straathoek LEGAAL verkrijgbaar. FEIT is, dat alcohol en nicotine bovenaan de lijst (RIVM) van schadelijke stoffen staan en legaal zijn, terwijl Cannabis op plaats 12 of 13 staat (onder lijmsnuiven, XTC, etc.) en illegaal is. M.a.w. je mag Korsakov en long, maag, darmkanker krijgen, maar wiet is de duivel?

     2 likes
   • Al dat wetenschappelijke geneuzel heeft er niks mee te maken! Laat mensen lekker zelf bepalen wat ze doen met hun leven!

    39 likes
   • One joint a day keeps the doctor away

    35 likes
   • pseudowetenschappelijk geklets dus? Wij hebben iemand in onze vriendenkring die dankzij canabisolie van terminale kanker genezen is. De kanker was te laat opgemerkt en volledig uitgezaaid, zelfs chemo hielp niet meer. Ze kreeg een doorverwijzing naar palliatieve zorgen en is op zoek gegaan naar alternatieve manieren om te genezen.
    Ze kwam terecht bij canabisolie, die we zelf zijn gaan maken trouwens, en na amper drie maanden waren de tumors gekrompen!!
    Na negen maanden waren alle tumors verdwenen op 1 enkele na, die volledig stabiel is nu en geen enkel gevaar meer vormt. De dokters staan voor een raadsel maar wij weten wel beter!! We verwachten dat ze binnen enkele maanden volledig kankervrij is..

    31 likes
   • @ Wetenschapper: en waarom dan geen verbod op alcohol en tabak. Het is gekend dat ze schadelijk zijn. Alcohol is zelfs dodelijk. Kijk maar naar het aantal verkeersdoden ten gevolge van overmatig alcoholgebruik.
    Er is bovendien meer onderzoek gerealiseerd naar de effecten van cannabis. Op Ninefornews ga je het niet vinden.

    7 likes
   • alleen een mol reageert zo

    4 likes
   • En de wetenschap die de “wetenschap” laat zien is geen pseudowetenschap?
    Geweldig.

    Bedenk een hypothese en voer daar bewijs voor aan.
    Laat al het andere bewijs varen en je hebt je bewijs
    Hypothese is wetenschappelijk bewezen.

    Zo werken heel veel “wetenschappers” hedentendage!

    3 likes
   • wetenschapper,volgens mij was Harry Anslinger jou vader,of niet?

    2 likes
   • Ga je huiswerk doen,er is veel onderzoek gedaan.

    2 likes
   • ik gebruik mijn hele leven al cannabis, ben nooit ziek, heb geen kwaaltjes, niet schizofreen. Heb nog steeds een goede baan, werk nog elke week 40 uur en heb nog steeds een iq van 120… dusss….

    2 likes
   • wélk “wetenschappelijk” bewijs?

    1 likes
   • Zoiets bedoel je? https://www.youtube.com/watch?v=rFZmac88Gqw
    Of is dat niet in jouw straatje?

    0 likes
   • Waarom is cannabis verboden..? Omdat dit de ware apotheek is …
    http://www.vice.com/nl/video/mediwiet-full-825

    0 likes
  • Het zijn domme mensen die dit verbieden. Het zijn de zelfde domme mensen die ook het bestaan van de Christus in de huidige wereld ontkennen.

   26 likes
   • Kalki, kom dan eens even met het bewijs dat Christus bestaat, leeft of heeft geleefd?

    Zolang jij dat niet kunt is het een aanname uit een sprookjesboek, is er geen EN-KEL bewijs voor, maar dan ook helemaal niets.. En heb je je gewoon laten hersenspoelen…..

    15 likes
    • jij kunt 90% van de lectuur die bestaat niet bewijzen,toch is jouw leven gebaseerd op diezelfde lectuur.

     bijna alles is gebaseerd op aannames,jouw probleem is dat je niet meer op jezelf durft te vertrouwen.

     je bent krachtig geprogrammeerd en een belangrijke schakel voor ze in de matrix.

     blijf gehoorzaam zoals een goede slaaf betaamd.

     resistance to tiranny is obedience to GOD.

     fff

     24 likes
    • bewijs bewijs bewijs bewijs,ik heb geen instinct,intuïtie of inzicht meer dus bewijs het dan met masonische formules want ik ben zelf niet meer capabel om iets aan te nemen en daar op te vertrouwen tot het tegendeel bewezen word.(sarcasme off).

     wat een arme sloebers toch……muaaahaha.
     research cognitieve dissonantie en be freeeeeeee.

     fff

     14 likes
    • De Christus is in de wereld gekomen om ons mensen bewust te maken van zijn wereld.
     Maar dat moeten we wel zelf doen!
     Het was totaal niet de bedoeling dat De Christus historisch nagespeurd zou worden.
     In het oude testament zie je de voorbereidingen voor de geboorte van Jezus, die de drager werd van de Christus direct na de doop in de Jordaan. De Jezus uit het Lucas evangelie, de priesterlijke lijn van afkomst in het oude testament. Dan heb je de Jezus uit het Matheus evangelie, Die van de koninklijke
     Afstamming is van het oude testament. Vanaf koning David. De Jezus uit de lijn Matheus is direct na de geboorte naar de woestijn gevlucht met zijn ouders. De Jezus uit het Lucas evangelie , de Bethlehem -Jezus, is nooit gevlucht naar de woestijn. De Matheus Jezus is 2 jaren eerde geboren dan de Lucas Jezus, De betreffende kindermoord op alle 2 jarigen door Koning Herodes betrof de Matheus-Jezus-geboorte. In het Stedelijk museum in Amsterdam hangen 2 schilderijen van dezelfde schilder naast elkaar. Het ene toont de geboorte van Jezus van Matheus, daarop zie je palijzen etc. kortom de rijkdom, de andere schilderij toont de ons zo bekende Bethlehemstal. De geboorte van de lucas- Jezus priesterlijke lijn in armoede. Ik vond het een openbaring om hier zo treffend de weergave te zien van de geboortesituatie van de 2 Jezus kinderen die samen opgroeiden tot de Lucas-Jezus 12 jaar oud was. Waarschijnlijk bewaard de schilder het geheim van deze treffende situatie die je zomaar aantreft in het genoemde museum. De naam van de schilder is mij nu even ontschoten. De Christus is omgeven met zeer grote geheimen.

     3 likes
     • remco WIL NU,want anders…..: D ,

      al eens gehoord van netjes vragen om een link?,ipv stampvoetend ik wil?

      read search,research,kun je dat zelf niet?

      fff

      4 likes
     • Jullie lopen hierboven met z’n allen heeeeeeeeeeeeeel veel te bazelen, maar niemand geeft antwoord op mijn vraag…

      Ik wil NU bewijs zien, links of foto’s met bewijs dat Christus heeft bestaan of bestond.

      Geen vaag filosofisch gewauwel over dat hij toch echt bestaat en verschillende dimensies..

      Oh wacht… Jullie kunnen dat bewijs niet leveren, dat is het! Jullie geloven in een prachtig sprookjesboek, waar een heleboel prachtige verhalen in staan die gewoon evenveel waard zijn als de l*lkoek die jullie verspreiden!

      3 likes
     • @Remco; lees het boek Jesus in Ethiopia van Jim Rankin maar eens.
      Vanuit het huideige isra(h)el dwars door egypte tot het begin v/d nijl vindt je kloosters met bewijzen, je moet ze alleen zoeken,of moeten de bewijzen naar jou toekomen?
      One Love

      2 likes
     • Erg leerzaam allemaal. Het schijnt dat Jezus ook middelen gebruikte. Zoals amanita muscaria(vliegen zwam) in ieder geval maakte Hij van water wijn. Ik denk dat we gewoon moeten leven en van alles genieten met mate.

      0 likes
    • Google maar.
     Het schijnt wetenschappelijk bewezen te zijn.
     Hij blijkt ook nog eens z’n discipelen te hebben gezalft met canna-creme!
     Net als de grote oude ‘verloren’ volkeren,
     waar overal canna werd gevonden in tempels en tombes etc.

     8 likes
    • @ Remco als je geen bewijs ziet dan wil dat voor mij zeggen dat je je er niet mee bezig houd. Mensen die zich er wel mee bezig houden zien namelijk bewijzen genoeg. Twee verschillende dimensies waar we in zitten merk ik als ik met mensen zoals jij praat. Dan ben je blij dat je niet meer in een omgeving zit waar men zo bekrompen denkt, of zal ik zeggen gebrainwashed zijn, dan kom je ze op internet tegen. Ik zeg dit nu maar realiseer me meteen dat het tegen dovemansoren is want het is al zo vaak gezegd. Het is een totaal andere manier van ervaren. Zoals de leraar die zegt, als ik 3 eieren op tafel leg en jij legt er 2 bij, hoeveel eieren hebben we dan? de leerling zegt maar ik kan helemaal geen eieren leggen, zoiets maar dan anders. Twee verschillende denkstijlen zal ik maar zeggen. Maar ik zeg er verder niets meer over. Misschien is het wel onoverdraagbare kennis, dat kan ook nog, dat je het uit jezelf moet ontdekken.

     3 likes
    • Hé jullie allemaal hier, met dat gekijf in de dualiteit…
     er staat een artikel op Earth Matters over Gnostische Kosmologie en de Archonten….doe eens moeite om dat te lezen…
     en wordt dan stil.pffffff

     namaste

     1 likes
     • @Remco,

      Dus als het niet kan worden waargenomen bestaat het niet?
      Van het hele EM spectrum kunnen wij een heeeeeeeeeeeeeel klein stukje waarnemen.

      De rest bestaat niet.

      Het is niet eerst zien, dan geloven; het is eerst geloven, dan zien.
      In het eerste geval gaat iemand allerlei “redenen” en bagatellisaties verzinnen om maar niet te geloven wat hij/ zij daadwerkelijk ziet 😉

      0 likes
    • Mischien kun je beter zelf wat onderzoek gaan doen naar de geschiedenis van Christus.
     Zijn leven en kruising is door meerdere historucussen bevestigd.
     Dus ontkennen dat Jezus heeft geleefd, is hetzelfde zeggen dat Leonardo da Vinci nooit bestaan heeft.

     0 likes
   • Wat heeft Christus hier mee te maken??

    13 likes
    • @Remco, je wilt bewijs geleverd zien, maar waarom zoek je de bewijzen niet voor jezelf?
     Onoverdraagbare kennis is nl. niet te bewijzen. Helderziende dromen en uittredingen zijn ook niet te bewijzen. Wat niet wil zeggen dat het niet gebeurd.
     Bewijzen is zo 3D, niets mis mee maar bepaalde zaken die de combinatie hart/mind aangaan zijn nu eenmaal niet op z’n 3D’s te bewijzen. Helaas.

     5 likes
     • En dat is nou precies het punt dat Remco wil maken catrice.
      Zonder bewijs kunnen we alles wel geloven.
      Dan zijn we net een mekkerend stel schapen.

      Oh wacht…

      See what I did there? 😉

      2 likes
 2. Volgens mij is de echte reden dat de hele farmaceutische industrie dan geen cent meer verdiend. Die hebben het niet zo op natuurlijke producten. Artsen geven liever een antidepressiva tabletje dan dat ze een jointje voorschrijven. Beter stoned als een aap dan depressief als een draak!

  56 likes
 3. Cannabis is een geestverruimend middel, veel blowers (met genoeg intelligentie) zijn veel zelfbewuster en bewuster van hun omgeving dan “normale” mensen. Ook zijn ze veel vredelievender en denken ze dieper na over problemen en oplossingen.
  Dat je van blowen depressief kunt worden, maar dat wordt iedereen die wakker wordt en ziet in wat voor doorgeschoten wereld leven en dat we gigantisch onderdrukt worden op basis van leugens.

  Tel daar nog de geneeskrachtige eigenschappen bij en voilá, het gebruik is een groot gevaar voor de gevestigde orde.
  Daarom is het verboden.

  Zo, nu eerst een dikke joint!

  65 likes
 4. Begin van de 20e eeuw had bijna iedereen wereldwijd een wietplant in de tuin, vanwege de vele medicinale eigenschappen.
  De mensen gebruikten wiet voor bijna alle klachten en het werkte goed, maar rond 1910 kwamen de farmaceuten opzetten en aangezien de mensen liever gebruik maakten van wiet, begon het lobbyen van de farmaceuten en werd rond 1930 wiet verboden, onder druk van Amerika.
  Dus dit verhaal klinkt niet gek in mijn oren. Harry Anslinger heeft het zeker niet gratis gedaan en je hoeft geen geleerde te zijn om te bedenken door wie hij betaald is om dit te doen.

  29 likes
 5. — Belazer de Massa dan rinkelt de Kassa —

  21 likes
 6. Helaas…… Amerika maakt de dienst uit. In heel de wereld.
  Daarom mogen we niet openlijk cannabis gebruiken.
  Maar wel alcohol en sigaretten.
  En medicijnen, die mogen we ook wel.

  Waarom altijd Amerika als grote voorbeeld zien, terwijl wetenschappers met andere berichten komen?

  18 likes
 7. Het verbod heeft niets met veiligheid of gevaarlijk te maken, het is allemaal geldmakerij, Dupont en zijn vriendjes. De chemie en pharma tegen de natuurlijke producten. Verbied het natuurlijke dan moet men wel het kunstmatige gebruiken. Brengt hoop geld in het laadje.

  Waar komt het recht vandaan om een plant te verbieden?
  Wie spelen er voor God op deze aardbol.

  17 likes
 8. Wiet is slecht moet verboden blijven wiet maakt junkies !!!

  2 likes
 9. Jeemig,…. ik gebruik al meer dn 30 jaar
  Rustgevend.goed slapen,hilarisch,relaxed,humoristisch,geneeskrachtig,pijnstillend,is positief voor mijn metabolisme,positief voedingspatroon enz.enz. allemaal positieve uitwerking,behalve als er een hansworst in de buurt is die zo nodig blah,blah-t over hoe slecht drugs zijn,maar die zelfde lullemans heeft een medicijnkast vol met gif van de arts apotheker in huis staan en slikt braaf dagelijks zijn portie drugs .

  Lieve GOD….. waarom heeft u zoveel dommigheid en ignorantie toegelaten

  15 likes
 10. …Dat je van blowen depressief kunt worden… +klopt

  6 likes
 11. lekker een paar planten in je tuin zetten en je eigen medicijn maken.

  Gewoon doen wat je hart je ingeeft en niet luisteren naar dat gel*l van anderen, mijn oma zei altijd: het ongegunde brood word het meest gevreten!!!

  Verbeter de wereld en begin bij jezelf.

  13 likes
 12. Wiet is niet illegaal, het is illegaal verklaard door een paar stervelingen met godcomplex die denken dat ze mensen mogen verbieden wat ze in hun lichaam stoppen. Die megalomanen hallucineren zich een recht te hebben wat geen enkele sterveling heeft.

  Ik kan niemand verbieden wat hij in zijn lichaam stopt als ik dat wel kan ben ik eigenaar van zijn lichaam, en is hij mijn slaaf.
  Het moet maar eens afgelopen zijn met de slavernij.

  https://www.youtube.com/watch?v=VHpkQZErm7g

  13 likes
 13. Kende Van der Steur niet iemand die was overleden aan de gevolgen van cannabis?

  12 likes
 14. Volgens mij is dit maar een piepklein detail van waarom wiet verboden werd. Daar kleven heel wat meer grote belangen aan. Ik vind dit een incompleet en slecht artikel, daar zijn hier al heel wat betere teksten over voorbij gekomen.

  11 likes
 15. Ach ja, het wordt eentonig, want het is weer de VS geweest die anderen haar wil heeft opgelegd.

  10 likes
 16. Het echte verhaal waarom is hier te lezen :
  http://www.jackherer.com/emperor-3/

  4 likes
 17. wauw zeg, wat kunnen mensen zich laten leiden door angst.

  nog zon stom iets dat landen, america blijven volgen als de grote leider.
  terwijl zei eigenlijk hele scheinheilige bange mensen zijn. en noemen ze zichzelf a leader hahaha hun kunnen niet eens hun schoen veters strikken. het zijn mensen die eigenlijk niks te vertellen hebben thuis, maar in de maatschapij vanwege hun brainwash diploma denken ze heel wat te zijn.

  voorbeeld

  er was laatst op tv een programma, help hoe voed ik mijn kind op.

  er was daar dus een echtpaar die dat kind niet kon handelen. nou het was alleen maar gejank dus zo erg was het ook weer niet dat is nou eenmaal wat kinderen doen. het kind deed in mijn ogen niks verkeerd.

  nu komt het.

  de man en vrouw zijn werkzaam bij de politie hahaha
  en hadden er echt zwaar moeite mee en gaven ze ook toe. hahaha jeetje mina zeg kunnen niet eens zelf nadenken waroom dat kind aan het huilen was en maar luisteren naar de nanny van dat programma fakking randebielen. Volgens mij zijn dat soort mensen gevallen toen ze geboren werden. Alleen is dat hun nooit verteld natuurlijk omdat het waarschijnlijk in hun dna zit dat zo zijn. heel triest. maar mensen treur niet, ze zijn er voor onze veiligheid en om orde te handhaven hahaha

  3 likes
 18. ik gebruik mijn hele leven al cannabis, ben nooit ziek, heb geen kwaaltjes, niet schizofreen. Heb nog steeds een goede baan, werk nog elke week 40 uur en heb nog steeds een iq van 120… dusss…. oh ja ben 38 jaar dus geen puber…

  3 likes
 19. Tjeemig de peemig!

  2 likes
 20. Raar artikel. Het begint met de stelling:
  “dat er ooit iemand is geweest die op basis van wetenschappelijk onderzoek heeft geconcludeerd dat cannabis veel schadelijker is dan andere drugs die we gebruiken, zoals alcohol en nicotine.”
  Dus.. het is wel gevaarlijk.
  Verder is alles gebaseerd op beweringen. Geen enkel (wetenschappelijk) bewijs wordt aangehaald.

  1 likes
 21. “In Florida doodde een jongetje genaamd Victor Lacata zijn familie met een bijl.“ Dit “jongetje” was een volwassen man ten tijde van de moorden, maar dit terzijde. Ik word psychotisch (hallucinaties, wanen) van cannabis, dus in mijn geval kan het wel degelijk gevaarlijk zijn.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

mayakalender

Mayakalender herzien: ‘Einde van de wereld is deze week’

Een pandemie, wereldwijde protesten, sprinkhanenplagen, vulkaanuitbarstingen, orkanen; ...

cannabis

Israëlisch ziekenhuis onderzoekt effecten cannabis op coronavirus: ‘Zeer effectief’

In het Rambam-ziekenhuis in de Israëlische stad ...