Binnenland

Groot protest gele hesjes op het Plein in Den Haag. Dit is wat de NOS niet liet zien

Help door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen weekend demonstreerden de gele hesjes ook in Den Haag. De politie had het Binnenhof afgesloten, waarna de betogers zich verzamelden op het Plein.

Sommigen hadden stickers op hun hesjes met de tekst ‘NOS = fake news’ of teksten als ‘Mark moet op Rutte’ en ‘Rutte rot op’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Veel te links, belachelijk links eigenlijk,” zei één van de betogers over de NOS. “We hebben behoefte aan echt nieuws,” zei een ander.

Het gaat helemaal niet goed

Een man met een megafoon riep: “Wilt u in hemelsnaam – of in de gele hesjes-naam – uw buren attent maken op de verderfelijke publieke omroep die wij hebben.”

“En dan ook nog pal achter het nieuws Nieuwsuur: al die mensen die daar op komen draven om in het verlengde van wat hier regeert in Nederland alles goed te praten,” vervolgde hij.

Op de vraag of het echt zo goed gaat in Nederland zoals premier Rutte beweert, antwoordde een vrouw: “Wij merken daar als mensen in Nederland helemaal niks van. Het gaat helemaal niet goed. Overal wordt op bezuinigd.”

Asociale kabinet

“We willen niet langer besodemieterd worden vanuit Den Haag,” voegde de vrouw toe. “Dat zijn ook alleen maar puppets. Dat weten heel veel mensen al. Ze voeren gewoon uit wat er in de EU wordt besloten en dat is niet in het belang van de mensen.”

Het is niet alleen de NOS die fake news verkondigt, maar het zijn alle media die onder controle staan van wat er hier in Den Haag wordt besproken, klonk het nog.

Een andere betoger zei: “Meer dan een miljoen mensen in Nederland leven in pure armoe. Deze mensen (de gele hesjes, red.) vechten tegen dit asociale kabinet, dat nu aan het regeren is.”

Diep in het rood

“De huren gaan omhoog, de energierekening wordt duurder, alles gaat omhoog,” vervolgde hij. “Alles wordt duurder. Mensen leven in diepe armoe. Er zijn kinderen die zonder eten naar school gaan.”

Er zijn miljoenen mensen die elke maand diep in het rood staan, aldus de man.

NOS-verslaggever Ardy Stemerding, die ook op het Plein was, zei helemaal niet achter de uitspraak te staan dat de NOS fake news verspreidt.

Hij zei verder dat ‘hij zo goed mogelijk zijn werk doet’.

Bekijk het filmpje hieronder:

Foto: YouTube/Ongecensureerd Nieuws

[TPOok]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sina
Sina
5 jaren geleden

Het gaat alleen goed bij de landelijke bestuurders in HUN portemonnee en verder kan hun geen shit wat schelen hoe het met de rest van de bevolking gaat en staat. Het gaat mij persoonlijk nog te gemoedelijk met de demonstraties, maar wat niet is kan nog komen. Inderdaad, de hele regering ( Lees : roverheid ) moet gewoon oprotten niet alleen Rutte. Het is niet alleen VVD maar alle partijen zijn niets anders dan vrijmetselaars en consorten. En ja, ook PVV die zit echt niet voor ons maar ook alleen voor hun zelf.

Jelle
Jelle
5 jaren geleden

Zolang we ons profileren als links of rechts of centrum komen we geen stap verder. Zo blijven we het spel van de elite meespelen. Namelijk ons laten opsplitsen in verschillende kleinere groepen.

Kijk wij hebben dom geweest. We hebben ons on slaap laten sussen door een stel… (vul zelf maar in)
Ondertussen danstten deze naar de pijpen van het grote geld. Hebben massamoorden gepleegd of kanonnenvoer laten moorden plegen. Landen gedestabiliseerd en mensen in pure chaos gestort. Via verborgen agenda deze mensen naar hier gebracht om hier chaos te creëren.

Deze mensen zijn evengoed het slachtoffer dus bevinden zich in dezelfde positie als wij., nu zijn ze hier en moeten we samen ingaan tegen de oorzaak. Samen sterk!

Jur
Jur
5 jaren geleden

Die massale immigratie is hiervoor bedoeld:

The Kalergi Plan and White Genocide In Europe:
https://www.youtube.com/watch?v=gAampMn0dco

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
5 jaren geleden

ik herhaal het en kracht van de reclame is herhaling.. waarom om dat er ook mensen zijn die niet durven niet kunnen door wat voor omstandigheid dan ook..
maak een gele kaart kan je de postzegel niet betalen dan zet je als afzender de PC 2500 GK Postbus 30412 hij komt gegarandeerd daar te recht..

:adrianus-johannes.
8 december 2018 22:45 at 22:45

veiligheidsvestjes de gele geven aan dat er ergens een gevaarlijke situatie is..
volgens de politiek kan het nooit de koopkracht en onze welvarende economie zijn..
juist door die goede koop kracht en welvarende economie kan de politiek zorgkosten, brandstofprijzen, voedsel BTW, gemeentelijk, provinciale, en landelijke belastingen, en nog meer door mij vergeten verhogingen door voeren..
zij zullen geen gele vestjes gaan dragen, nu niet en nooit niet..

STUUR ALLEN EEN GELE KAART, WANNEER JIJ DE GELE VESTJES DIE VOOR ONS ALLEN DE DIJK OP GAAN WIL STEUNEN, NAAR ONZE KONING EN ZIJN MINISTER PRESIDENT MET DAAROP :

Majesteit; uw regering onderdrukt ons in een te ergere mate, zij laten vriendjes minder belasting of geen betalen door hun sluwe streken en vals spel zodat zij ons in opstand doen laten komen, met deze kaart is mijn grens ook bereikt.. (of jou eigen tekst)

Post voor de leden van het Koninklijk Huis kunt u sturen naar Paleis Noordeinde.

voor Z.M. Koning Willem-Alexander
Paleis Noordeinde
Postbus 30412
2500 GK Den Haag

een gewaarschuwd mens telt voor twee toch..
deel dit zo veel mogelijk opdat er postzakken vol gelenkaarten onze Majesteit of minister president bereiken..

De Minister-president mark rutte
Ministerie van Algemene Zaken
Postbus 20001
2500 EA Den Haag

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x