CoronaBuitenland

Bekende spoedarts overlijdt plotseling tijdens het hardlopen: ‘Niets te zien hier’

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!

De bekende Canadese spoedarts Paul Hannam is zaterdag plotseling overleden. Hij was als hoofd spoedzorg verbonden aan het North York General Hospital.

Vriend en collega-spoedarts Howard Ovens schreef op Twitter dat Hannam in elkaar is gezakt tijdens het hardlopen. “Olympisch zeiler, marathonloper, gezinsman, directeur spoedeisende hulp van het North York General Hospital, een lieve, attente, meelevende en zachte man is plotseling gestorven tijdens het hardlopen,” schreef hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png


Hannam was bekend en geliefd in Toronto en was eerder ruim 10 jaar directeur spoedeisende hulp van het Michael Garron Hospital. Meerdere oud-collega’s en -patiënten laten op social media weten bedroefd en vooral geschokt te zijn.

“Niets te zien hier,” reageert de Canadese advocaat en YouTuber David Freiheit. “Je bent een complotdenker als je vragen stelt.”


4.8 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Steven
Steven
1 jaar geleden

5x Gevaccineerd… of wordt dat onder het tapijt geveegd?

Annette
Annette
1 jaar geleden

OOK deze arts, de Canadese Paul Hannam, is bezweken aan de experimentele gentechinjecties. De zoveelste!

IK kan er, tot op de dag van vandaag, nog steeds niet bij, dat ARTSEN mee hebben gedaan aan de allergrootste DEMOCIDE ooit ter wereld uitgevoerd.

Als WIJ met z’n allen, daar bedoel ik dan IEDEREEN mee, die tot op de dag van vandaag NIET heeft meegedaan aan dit experiment, een zéér gezonde achterdocht hadden en nog steeds hebben, informatie hebben verzameld, HOE is het dan mogelijk, dat er ook maar één arts is, die in de val getrapt is?

Aan de andere kant vind ik er ook wel een stukje rechtvaardiging in zitten, dat artsen, die mee hebben gedaan met de hele prikcampagne, ZELF ook slachtoffer worden.

Dat is natuurlijk een heel ander verhaal dan al die politieke figuren (ik hoef ze niet allemaal op te noemen, want dat weten jullie wel), die met veel bravoure zich op de televisie lieten inspuiten met een zoutoplossing.

En DAT allemaal voor de show en om een groot deel van de bevolking te laten zien, dat zij wel even het goede voorbeeld zouden geven.

Maar het blijft natuurlijk een triest verhaal, dat er wéér een goed mens is overleden. Dat geldt uiteraard voor ALLE slachtoffers van het wereldwijde moordcommando.

Ik begin wel zo langzamerhand te geloven, dat er de laatste tijd vooral veel slachtoffers vallen in de categorie 20- tot 60-jarigen.

De verklaring moet dan wel zijn, dat deze groep natuurlijk tot de meest actieve personen behoort. DAAR heeft de prik dus duidelijk de meest negatieve uitwerking.

Als ik kijk naar mijn eigen directe omgeving (ik woon met mijn man samen in een ouderencomplex), dan zie ik nog maar weinig gevolgen. En DAT bij mensen, die minimaal 3 keer een spuit hebben gehad en een aantal zelfs VIER.

Wél merk ik duidelijke gedragsveranderingen op. Maar echt lichamelijke achteruitgang blijft achter.

Dat kan alleen maar betekenen, dat het hier om een groep gaat, die geen ECHT actief leven meer leidt.

By the way: Van de ongeveer 60 bewoners zijn er maar DRIE (waaronder mijn man en ondergetekende, kan ik trots vermelden) die NIET hebben meegedaan.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

COVID-19 VACCINE ??

Pfizer en Moderna geven toe dat het geen vaccins zijn.
Het zijn GENE THERAPY !!!

Fran
Fran
1 jaar geleden

Er is gewoon een grote vrijwillige ‘schoonmaak’ gaande. De mensen die de prik namen, uit angst, uit vrees, bang voor uitsluiting, uit goedgelovigheid, uit braafheid, onderdanigheid of whatever. Wat de reden ook is, ze gaan dood. Allemaal. Eugenist en initiator Kill Gates kan trots zijn.

Back to top button
79
0
We lezen graag je reactie!x