BuitenlandCorona

Israël: Bijna 40% nieuwe coronapatiënten is gevaccineerd, experts ‘staan versteld’

Help mee door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Coronapatiënten die zijn hersteld van het virus hebben veel minder kans om besmet te raken dan mensen die gevaccineerd zijn tegen corona, blijkt uit cijfers die zijn gepresenteerd aan het Israëlische ministerie van Volksgezondheid.

Gegevens van het ministerie laten zien dat Israëliërs die tijdens de golf in mei natuurlijke immuniteit tegen het virus hebben ontwikkeld, een veel kleinere kans hadden om aangestoken te worden dan mensen die gevaccineerd zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Minder dan één procent

Tijdens de coronagolf in mei zijn ruim 7700 coronagevallen geregistreerd. In slechts 72 gevallen ging het om mensen die eerder besmet waren geweest. Dat is minder dan één procent van de nieuwe gevallen. Ter vergelijking: bijna 40 procent van de nieuwe coronapatiënten – meer dan 3000 – was gevaccineerd.

Er zijn in totaal 835.792 patiënten hersteld van het virus. De 72 herbesmettingen zijn goed voor 0,0086 procent van het totale aantal.

Versteld

Israëliërs die gevaccineerd waren, hadden 6,72 keer meer kans om besmet te raken dan mensen die een natuurlijke besmetting hadden doorgemaakt. Meer dan 3000 van de 5.193.499 Israëliërs – 0,0578 procent – die ingeënt waren, raakten tijdens de laatste golf besmet.

Kanaal 13 meldt dat experts van het ministerie van Volksgezondheid versteld staan. Sommigen zeggen dat ze bewijzen dat een natuurlijke besmetting beter beschermt dan vaccinatie. Anderen zijn daar nog niet van overtuigd.

[Israel National News]

4.9 48 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
2 jaren geleden

Anderen zijn daar nog niet van overtuigd.
het zelfde als hier of ze hebben een plaat voor de kop van titanium (mag ook beton zijn) of ze houden vast aan het gebod van de jonge en rutte de tweeling van adolf , sorry drieling maar die zit in het nazirijk duitsland.

ze zullen eens toe moeten geven dat ze bedonderd zijn.

Edward
Edward
2 jaren geleden

Deze injecties helpen je natuurlijke immuunsysteem om zeep. Levensgevaarlijk die gifspuiten.

Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Als je nu nog niet geloofd dat het een gifspuit is dan weet ik het ook niet meer wat er voor nodig is om mensen wakker te schudden.

Mikkel
Mikkel
2 jaren geleden

Kanaal 13 was vroeger op tv. Dat was erg leuk. ??

Back to top button
38
0
We lezen graag je reactie!x