Homepagina » Buitenland » 4 Europarlementariërs geven persconferentie, maar de media zwijgen: ‘Wij zullen vechten voor jullie rechten’
europarlementariër
Foto: Cristian Terhes (Prodocens Media CC BY 3.0)

4 Europarlementariërs geven persconferentie, maar de media zwijgen: ‘Wij zullen vechten voor jullie rechten’

Europarlementariërs hebben de handen ineengeslagen tegen verplichte vaccinatie en de coronapas, het zogeheten groene certificaat. Woensdag gaven leden van het Europarlement een persconferentie waarin ze aandacht vroegen voor de toenemende mensenrechtenschendingen in de EU.

De grondrechten van EU-burgers staan onder druk door verplichte vaccinatie en misbruik van de coronapas, aldus de Europarlementariërs. Honderden mensen die in het Europees Parlement werken, dreigen hun baan kwijt te raken omdat ze geen coronapas hebben.

De persconferentie werd gehouden door Christine Anderson, Francesca Donato, Ivan Vilibor Sincic en Cristian Terhes. Zij gaven een stem aan de miljoenen Europeanen die overal in de EU vechten voor hun grondrechten.

Bekijk de video via het kanaal van BLCKBX:

Een verschrikkelijke situatie

“Ik ben niet bang voor het virus. Ik ben wel bang voor overheden die welke crisis dan ook misbruiken om burgerrechten te schenden of af te nemen,” zei Europarlementariër Christine Anderson. “Wat we tijdens deze crisis hebben zien gebeuren, is dat burgerrechten en vrijheden zijn veranderd in privileges die overheden naar eigen goeddunken verstrekken of intrekken.”

“Ik roep alle Europeanen op om op te staan tegen elke overheid die probeert ons onze vrijheden en burgerrechten af te nemen!” zei ze.

Advocaat en Europarlementslid Francesca Donato zei dat er in Europa sprake is van ‘een verschrikkelijke situatie’ omdat de mensenrechten niet worden gerespecteerd en vreedzame protesten overal in Europa op gewelddadige wijze worden onderdrukt.

We moeten dat samen doen en we moeten dat nu doen

Ze zei ook dat mensen die na de coronavaccinatie last krijgen van ernstige bijwerkingen geen gratis hulp krijgen en dat het aantal meldingen van bijwerkingen wordt onderschat.

“We moeten de mensenrechten in Europa verdedigen,” zei Donato. “We moeten dat samen doen en we moeten dat nu doen.”

Dit is de absurde situatie

Europarlementariër Ivan Sincic zei: “Jullie zijn niet alleen en wij vechten voor jullie rechten! We vechten schouder aan schouder met jullie!”

Cristian Terhes wees erop dat honderden mensen die voor het Parlement werken, ontslagen dreigen te worden omdat ze geen coronapas hebben. “Maar ze hebben niets verkeerds gedaan. Dit is de absurde situatie. Dit is niet eerlijk. Wij zijn hier voor jullie en wij zullen voor jullie vechten.”

4.8 121 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan
Jan
1 maand geleden

Gelukkig zijn er nog mensen met gezond verstand maar helaas te weinig.maar ook ik zal vechten voor mijn vrijheid al zal het mijn dood worden niemand maar dan ook niemand dwingt mij een gif spuit te nemen in zeker niet door die nazi’s die nu ons land regeren

Bentwood
Bentwood
1 maand geleden

4 van de 705. Dat zet zoden aan de dijk.

Monumentenzorg
Monumentenzorg
1 maand geleden

Stenen vrouw, vanaf nu zal ons contact nog uitsluitend via een foto plaats hebben. Ik en mijn vrouw zijn hem gesmeerd. We komen pas terug na de omwenteling. Als die er tenminste komt. Het vertrouwen op een goede afloop, Stenen vrouw, slinkt met de dag. De meeste Nederlanders volgen trouw het beleid en de meesten van hen verdedigen het ook nog. Soms zelfs extreem fel. Zij die wel geprikt zijn en tolerant staan tegenover ongevaccineerden (ik ken er genoeg) gebruiken wel  zonder enige bedenkingen hun code om gelegenheden binnen te gaan waar wij niet meer in mogen. Ze voelen niets bij het uitsluitingsprobleem.
Zoals waarschijnlijk lang geleden niet- joodse mensen rustig cafés en restaurants binnenstapten waarbij het beruchte bordje aan de deur hing. Het verbittert ons, Stenen vrouw. Alleen enkele trouwe vrienden en zij die we niet echt kennen vertrouwen we. Zij die de berichtjes onvermoeibaar blijven schrijven op forums als deze. Geduldige helden zijn jullie! Hopelijk tot ziens!
Inmiddels gelovend in al het slechte dat over ons heen zal komen, heb ik de 5G masten proberen te tellen op de snelwegenroute van noord-Holland naar de Algarve. Ik kan u zeggen: niet bij te houden. Vele, vele honderden in alle landen waar je doorheen rijdt. Alleen in de grensgebieden tel je er ietsje minder.
We zullen het ermee moeten doen.
Tot ziens Stenen vrouw. Ik hoop dat het u goed gaat. Al denk steeds meer dat Sven gelijk heeft als hij zegt dat ‘hoop’ niets meer is dan uitgestelde teleurstelling. Bittere teleurstelling.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 maand geleden

Das Viertes Reich in Brussel staat op instorten….als er al ooit sprake zou kunnen zijn van één Europa…dan Moet dat een Europa van de Burgers zijn & niet het Speeltje van een stelletje Levensgevaarlijk Gestoorde Psychopatische Elite-Parasieten, Vrijmetselaars, Dictators, Landverraders, Oorlogsmisdadigers & ander Ongedierte….Daar hebben onze voorouders niet voor niets Eeuwenlang voor Gestreden, hun Levens gegeven voor met bloed, zweet & tranen verworven Vrijheden…Over mijn Lijk om dat zomaar zonder slag of stoot uit handen te geven…

x

Check Also

capel

Video prof. Capel: Kans op overlijden door coronaprik 173 keer groter dan door griepprik

Bij het VAERS, de Amerikaanse tegenhanger van ...

ambtenaar

Topambtenaar vertrekt: ‘Hoe kabinet als stoomwals onze democratie uit lijkt te hollen baart mij grote zorgen’

In anderhalf jaar is het percentage Nederlanders ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

68
0
We lezen graag je reactie!x