BuitenlandCorona

5 mensen STERVEN bij test coronavaccin in Oekraïne

Help ons door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vier Oekraïense soldaten zijn gestorven tijdens een test met een ‘innovatief’ coronavaccin, zo heeft de persvoorlichter van de volksmilitie van Loegansk laten weten.

Aan de test met het vaccin, die in de regio Charkov is uitgevoerd door Amerikaanse virologen, deden 15 vrijwilligers mee, waaronder 10 Oekraïense soldaten. Acht proefpersonen moesten worden opgenomen op de IC. Drie moesten aan de beademing.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

“IC-artsen wisten niet hoe ze de patiënten moesten behandelen omdat ze geen informatie hadden over de bestanddelen van het vaccin. Als gevolg daarvan zijn vijf patiënten, onder wie vier Oekraïense soldaten, gestorven,” zei de persvoorlichter.

Onduidelijk om welk vaccin het gaat

Ook in de Volksrepubliek Loegansk zijn lockdownmaatregelen ingesteld toen de pandemie uitbrak. De meeste beperkingen zijn inmiddels versoepeld. De minister van Volksgezondheid van de volksrepubliek zei dat de situatie ‘stabiel en onder controle is’.

Het is onduidelijk welk vaccin de vrijwilligers hebben gekregen. De Amerikaanse regering heeft 400 miljoen doses van het potentiële coronavaccin van de Universiteit van Oxford en farmaceut AstraZeneca gekocht. De Verenigde Staten hebben daarnaast 100 miljoen doses van het coronavaccin van BioNTech en Pfizer aangeschaft.

Ook Nederland sloot een deal met AstraZeneca voor de levering van coronavaccins. Het gaat om 300 tot 400 miljoen doses.

[Informatiecentrum Loegansk]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dunjos
Dunjos
3 jaren geleden

Dat die “onwikkelaars” het eerst maar eens bij zichzelf inspuiten.
Waarom NL 300 miljoen vaccins willen aankopen van een dubieuze fabrikant, terwijl er toch maar 17 miljoen NLers zijn.
Onbegrijpelijk, je koopt toch geen auto die niet/ nooit zal bestaan.

koddebeier
koddebeier
3 jaren geleden

Als ze nou eerst het kabinet vaccineren en zij het overleven kunnen wij beslissen of we het ook doen !!

Tony
Tony
3 jaren geleden

Wat kunnen wij hier uit concluderen?

Vaccins werken niet, maken mensen ziek of nog zieker en mensen sterven er door. Dat is altijd al zo geweest en dat zal nu in dit Corona tijdperk en met wat ons nog te wachten staat, het verplicht inenten, ook zo zijn.

Informeer u zelf over effecten en bijwerkingen van inentingen. Doe zelf maar eens onderzoek naar alle giftige stoffen en andere ongewenste stoffen die bij vaccinaties worden ingespoten. Dat is een lijst van stoffen waar je niet goed van wordt. Alleen het lezen al bezorgt je koude rillingen en/of maakt je ziek. Elke Nederlander zou voor het behouden van zijn eigen gezondheid zich hierover moeten informeren. Maak iedereen in uw omgeving hiervan bewust en verspreid deze kennis.

Mijn conclusie tot nu toe is dat mensen door vaccinaties bewust vergiftigd worden, ziek worden gemaakt en in het ergste geval overlijden. Alle mensen, doctoren of medici die dit promoten of uitvoeren zijn dus in feite (potentiele) moordenaars. Maar de fabrikanten van serums kunnen nooit aangeklaagd worden, dat hebben zij zelf al vast bij voorbaat geregeld.

Ik denk dan ook dat het waarschijnlijk is dat de USA (de Amerikanen dus), ondanks het vrijwillig meewerken van de Russen, voor de doden verantwoordelijk gehouden zullen worden.

Dan rijst er bij mij de vraag, of dit bewust is gedaan om landen tegen elkaar op te zetten en/of een oorlog uit te lokken? Hier zit in elk geval meer achter.

Wanneer de Nederlandse regering, het RIVM, het Outbreak Management Team, het WHO, Bill en Melinda Gates, de gehele farmaceutische industrie en de ondersteunende organisaties met de mensen in Nederland, maar ook met de rest van de mensen in de wereld, hetzelfde voor hebben, dan maakt u zich de borst maar vast nat. Daar komt nog veel meer ellende van. Maar dat is ook juist de bedoeling, alleen zijn er maar weinig mensen die dit door hebben.

Ik hoop dan ook dat meer mensen dit gaan inzien en dit verder vertellen. Natuurlijk wordt de gehele wereldbevolking door hun regeringen voor de gek gehouden. Politici hebben andere belangen dan inwoners van hun land, dat is zo langzamerhand toch wel een duidelijke zaak. Wat is nog democratisch?

Wanneer inentingen verplicht worden betekent dit het bewust ziek maken van de wereldbevolking en het uiteindelijke doel: het ombrengen van de wereldbevolking. Helaas is dat momenteel de inzet van deze Corona hype.

Zoals ik al eerder schreef, het is niet normaal om iedereen, ziek of gezond, beperkingen op te leggen. Dan moet er een andere agenda zijn en dat is in dit geval geen goede. Mensen wordt wakker!

sebastian
sebastian
3 jaren geleden

als dit massaal wordt toegepast dan hebben we een genocide waar die mijnheer met dat snorretje jaloers op zou zijn

Back to top button
40
0
We lezen graag je reactie!x