Homepagina » Buitenland » 5 mensen STERVEN bij test coronavaccin in Oekraïne
coronavaccin
Foto: CC0

5 mensen STERVEN bij test coronavaccin in Oekraïne

Vier Oekraïense soldaten zijn gestorven tijdens een test met een ‘innovatief’ coronavaccin, zo heeft de persvoorlichter van de volksmilitie van Loegansk laten weten.

Aan de test met het vaccin, die in de regio Charkov is uitgevoerd door Amerikaanse virologen, deden 15 vrijwilligers mee, waaronder 10 Oekraïense soldaten. Acht proefpersonen moesten worden opgenomen op de IC. Drie moesten aan de beademing.

“IC-artsen wisten niet hoe ze de patiënten moesten behandelen omdat ze geen informatie hadden over de bestanddelen van het vaccin. Als gevolg daarvan zijn vijf patiënten, onder wie vier Oekraïense soldaten, gestorven,” zei de persvoorlichter.

Onduidelijk om welk vaccin het gaat

Ook in de Volksrepubliek Loegansk zijn lockdownmaatregelen ingesteld toen de pandemie uitbrak. De meeste beperkingen zijn inmiddels versoepeld. De minister van Volksgezondheid van de volksrepubliek zei dat de situatie ‘stabiel en onder controle is’.

Het is onduidelijk welk vaccin de vrijwilligers hebben gekregen. De Amerikaanse regering heeft 400 miljoen doses van het potentiële coronavaccin van de Universiteit van Oxford en farmaceut AstraZeneca gekocht. De Verenigde Staten hebben daarnaast 100 miljoen doses van het coronavaccin van BioNTech en Pfizer aangeschaft.

Ook Nederland sloot een deal met AstraZeneca voor de levering van coronavaccins. Het gaat om 300 tot 400 miljoen doses.

[Informatiecentrum Loegansk]
5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dunjos
Dunjos
7 maanden geleden

Dat die “onwikkelaars” het eerst maar eens bij zichzelf inspuiten.
Waarom NL 300 miljoen vaccins willen aankopen van een dubieuze fabrikant, terwijl er toch maar 17 miljoen NLers zijn.
Onbegrijpelijk, je koopt toch geen auto die niet/ nooit zal bestaan.

Willem
Willem
Reactie op  Dunjos
7 maanden geleden

Dat is omdat ze het met een paar landen kopen en de bedoeling is 2 injecties vandaar die hoeveelheid.

Tony
Tony
Reactie op  Willem
7 maanden geleden

Ik denk dat de meerderheid van de Nederlandse bevolking niet ingeent wil worden. Dan kunnen alle mensen die wel voorstander zijn van inentingen en/of de Corona maatregelen promoten en in stand willen houden, veelvuldig worden ingeent, tot dat de voorraad op is.

Dit zijn in 1e instantie de volksvertegenwoordigers in de 1e en 2e kamer, medewerkers van het RIVM en het Outbreak Management Team, Mark Rutte en Hugo de Jong. Dan is het geld alsnog goed en effectief besteedt en komt het vergif toch nog op de juiste plaats terecht.

Rob
Rob
Reactie op  Tony
7 maanden geleden

Degenen die zich willen laten inenten kunnen dan ook mooi als testpersonen beschouwd worden. Dan is het een kwestie van tijd om er achter te komen hoeveel er het loodje leggen en weet de rest van het volk dat het niet veilig is. Er zijn al vaker mensen dood gegaan bij testen met het vaccin. Je kunt er dan bijna van uit gaan dat er straks een heleboel mensen grote problemen gaan krijgen nadat ze gevaccineerd zijn.

Helm
Helm
Reactie op  Rob
7 maanden geleden

Er zijn ook vele doden gevallen met reeds geteste vaccins..

DIT was een vrij duidelijke test just now

Anton
Anton
Reactie op  Tony
7 maanden geleden

Volgens mij ben je gestoord 63 % laat zich in enten .

Anoniempjuh
Anoniempjuh
Reactie op  Anton
7 maanden geleden

Never. Geloof echt niet dat er zoveel mensen voor hebben gestemd. Heb je bewijs?

Theo
Theo
Reactie op  Anton
5 maanden geleden

tweederde van het zorg personeel wil zich NIET laten inenten dan zal er bij de gewone burger toch wel een lichtje gaan branden hoop ik

Pluis
Pluis
Reactie op  Anton
3 maanden geleden

Nou nee, die 63 % zijn gestoord!

A. Caspar
A. Caspar
Reactie op  Tony
7 maanden geleden

Als ik zie hoeveel mensen totaal niets achter een vaccin zoeken en echt geloven dat ze goed doen denk ik dat veel mensen zich ook nu willen laten inenten. Dat zijn dan eigenlijk de proefpersonen. Bill Gates zegt niet voor niets dat er teveel mensen zijn én laat zichzelf en zijn gezin niet voor niets NIET inenten.

kuus
kuus
Reactie op  Dunjos
7 maanden geleden

Dat nieuwe vaccin is maar 3 maanden resistent dan moet je weer op nieuw ingeënt worden.

PM.
PM.
Reactie op  Dunjos
7 maanden geleden

Blijkbaar krijg je meer dan 1 vaccin toegediend , er is er dan ook eentje bij waar een nanochip in zit. De rest zullen ze door verkopen aan diegene die het meest bied, denk ik , je weet voor het geld worden de gekste dingen gedaan, kassa , kassa.

Anno niempjuh
Anno niempjuh
Reactie op  PM.
7 maanden geleden

Nee joh dat zetten ze in de kast met al die andere overbodige vaccins die we niet nodig hadden.

Anton
Anton
Reactie op  Dunjos
7 maanden geleden

Nederland koopt geen 300 miljoen vaccins die zijn bedoeld voor heel Europa .

Anno niempjuh
Anno niempjuh
Reactie op  Anton
7 maanden geleden

Nee er zijn door huge de jongen echt zoveel besteld.

Namets
Namets
Reactie op  Dunjos
3 maanden geleden

Is toch logisch,expermenteren heet dat meerderen vaccins p.p.

koddebeier
koddebeier
7 maanden geleden

Als ze nou eerst het kabinet vaccineren en zij het overleven kunnen wij beslissen of we het ook doen !!

Mikkel
Mikkel
Reactie op  koddebeier
7 maanden geleden

Ze zullen zeggen dat ze het genomen hebben, maar ze zullen het nooit doen. Zij weten dat het rotzooi zal zijn.

Tony
Tony
7 maanden geleden

Wat kunnen wij hier uit concluderen?

Vaccins werken niet, maken mensen ziek of nog zieker en mensen sterven er door. Dat is altijd al zo geweest en dat zal nu in dit Corona tijdperk en met wat ons nog te wachten staat, het verplicht inenten, ook zo zijn.

Informeer u zelf over effecten en bijwerkingen van inentingen. Doe zelf maar eens onderzoek naar alle giftige stoffen en andere ongewenste stoffen die bij vaccinaties worden ingespoten. Dat is een lijst van stoffen waar je niet goed van wordt. Alleen het lezen al bezorgt je koude rillingen en/of maakt je ziek. Elke Nederlander zou voor het behouden van zijn eigen gezondheid zich hierover moeten informeren. Maak iedereen in uw omgeving hiervan bewust en verspreid deze kennis.

Mijn conclusie tot nu toe is dat mensen door vaccinaties bewust vergiftigd worden, ziek worden gemaakt en in het ergste geval overlijden. Alle mensen, doctoren of medici die dit promoten of uitvoeren zijn dus in feite (potentiele) moordenaars. Maar de fabrikanten van serums kunnen nooit aangeklaagd worden, dat hebben zij zelf al vast bij voorbaat geregeld.

Ik denk dan ook dat het waarschijnlijk is dat de USA (de Amerikanen dus), ondanks het vrijwillig meewerken van de Russen, voor de doden verantwoordelijk gehouden zullen worden.

Dan rijst er bij mij de vraag, of dit bewust is gedaan om landen tegen elkaar op te zetten en/of een oorlog uit te lokken? Hier zit in elk geval meer achter.

Wanneer de Nederlandse regering, het RIVM, het Outbreak Management Team, het WHO, Bill en Melinda Gates, de gehele farmaceutische industrie en de ondersteunende organisaties met de mensen in Nederland, maar ook met de rest van de mensen in de wereld, hetzelfde voor hebben, dan maakt u zich de borst maar vast nat. Daar komt nog veel meer ellende van. Maar dat is ook juist de bedoeling, alleen zijn er maar weinig mensen die dit door hebben.

Ik hoop dan ook dat meer mensen dit gaan inzien en dit verder vertellen. Natuurlijk wordt de gehele wereldbevolking door hun regeringen voor de gek gehouden. Politici hebben andere belangen dan inwoners van hun land, dat is zo langzamerhand toch wel een duidelijke zaak. Wat is nog democratisch?

Wanneer inentingen verplicht worden betekent dit het bewust ziek maken van de wereldbevolking en het uiteindelijke doel: het ombrengen van de wereldbevolking. Helaas is dat momenteel de inzet van deze Corona hype.

Zoals ik al eerder schreef, het is niet normaal om iedereen, ziek of gezond, beperkingen op te leggen. Dan moet er een andere agenda zijn en dat is in dit geval geen goede. Mensen wordt wakker!

Eelke Piers
Eelke Piers
Reactie op  Tony
7 maanden geleden

Nee Tony, het is beslist niet de bedoeling om mensen ziek te maken maar om ze beter te maken. Door 5G en 6G met de nanorobs in je lijf kan het inmuumsyteem gestuurd worden zodat je beter wordt. Maar ook dat je met veel plezier harder werken wilt tot het niet meer gaat en dan, rond je 60st jaar, met liefde en plezier dood gaat omdat je toch niet meer nuttig voor de upper10 bent

Tony
Tony
Reactie op  Eelke Piers
7 maanden geleden

Beste Eelke,

mensen worden door kunstmatige ingrepen niet beter, dat is tegen de wet der natuur. Je hebt niet voor niets een immuunsysteem dat op natuurlijke basis werkt en bovendien ben je geen robot. In dien wel, dan ben je beter af met smeerolie, een lange verlengkabel of een oplaadbare batterij in je kont. Een moderne slaaf dus.

Bij het volle vermogen van zowel 5G als 6G heb je waarschijnlijk geen hersens meer, want die zijn dan verschrompeld en val je voor dat je het beseft dood neer. Dan ben je dus waarschijnlijk al afgeschreven voordat je 60 bent.

Bovendien heb ik in mijn hele leven met plezier hard gewerkt, daardoor ben ik nog steeds behoorlijk fit en dat hoop ik nog lang leuke dingen mag doen. Genieten van het leven dus en dat kan het beste zonder 5G en 6G. Daar heb ik geen externe energie of een implantaat (chip) voor nodig.

Ik ben al 60 jaar, dus het zal mij verder worst zijn. Maar eens zien of jij dat ook haalt!

Eigenlijk ben je ook wel een optimist, want je wil graag met liefde en plezier dood gaan, maar dan zou ik als ik jou was toch voor een andere oplossing kiezen.

N VanBuren
N VanBuren
Reactie op  Tony
7 maanden geleden

Beste, je zou wel eens gelijk kunnen hebben. Zie op deagel.com naar de lijst met landen naar de vooruitzichten van 2025. Als je klikt op de landen dan krijg je de huidige totale bevolking 2020 en de vooruitzichten voor 2025. Is geen blij vooruitzicht. http://www.deagel.com/country/forecast.aspx?pag=1&sort=GDP&ord=DESC – Mvg

sebastian
sebastian
7 maanden geleden

als dit massaal wordt toegepast dan hebben we een genocide waar die mijnheer met dat snorretje jaloers op zou zijn

GEEN Schaap
GEEN Schaap
7 maanden geleden

China schijnt een goed werkend vaccin te hebben. Ik vertrouw die Chinezen eerder dan AstraZeneca of Bill Gates aangezien de Chinezen langer met covid-19 te kampen hebben dan het Westen. Overigens gaat er niks boven een goede conditie en idem immuunsysteem.

De kranten rapporteren overal over nieuwe besmettingen, maar met 5-7 coronadoden per week is het totaal niet meer serieus te nemen. De zieken, zwakken en kwetsbare ouderen zijn nu wel opgeruimd.

Jack Burton
Jack Burton
Reactie op  GEEN Schaap
7 maanden geleden

Hoezo geen schaap?…kijk nou eens goed wat u schrijft…

Pluis
Pluis
Reactie op  GEEN Schaap
7 maanden geleden

Ik zou de Chinezen nooit vertrouwen, nooit! Ze hebben in Zuid-Amerika vaccins getest met een aaltal doden ten gevolg!! Waarom is het werkelijke dodenaantal zo hoog in China, denk je? Omdat ze hun bevolking verplicht met ziekmakende vaccins inenten, dat net als onze griepspuit, fout interfereerd met Covid.
Alleen nemen bij ons alleen meest bejaarden de griepspuit. Net die groep die hier ook het hardst overlijdt…
Chinese Communistische Party is uit op werelddominantie, als het moet door een wereldoorlog te beginnen. Zie Crossroads op YT voor meer info!

Ron
Ron
7 maanden geleden

Het eerst testen op de wetenschappers zelf en met de deurwaarder erbij van productie tot injectie. Oef daar zijn we dan vanaf.

salvar
salvar
7 maanden geleden

nu allemaal als een gek een fijne spuit halen, ben je ook gelijk overal vanaf.

Jack Burton
Jack Burton
7 maanden geleden

Dit heet natuurlijke selectie.

Lawke
Lawke
7 maanden geleden

Al duurt het jaren, de “big pharma” en hun puppets komt hier niet goed van af. Hun namen zullen gecementeerd zijn het hoofd en hart van de globale bevolking. Hun onvergefelijke misdaden zullen adequaat bestraft worden, en WIJ, zullen niet mals zijn voor degene verantwoordelijk voor ons lijden en verlies. Willen of niet, ze zullen boeten op een gegeven moment voor de verminking en moorden die ze plegen wereldwijd.. Dit is een regelrechte aanslag op het volk en wij hebben het levensrecht en morele plicht onszelf en de medemens te verdedigen. Ik ben in heel mijn leven nog nooit zo verraden en boos geweest voel ik.

salvar
salvar
Reactie op  Lawke
7 maanden geleden

ik ben ook verschrikkelijk boos omdat je genaaid wordt en wel willens en wetens

Jan
Jan
7 maanden geleden

In samenspraak met de EU worden vaccinaties te zijner tijd verplicht gesteld (zie vaccinatiepaspoort). Ik hoop van harte dat een groot aantal van ons zich hieraan kan onttrekken. Wellicht bij voorbaat minstens 40.000 handtekeningen tegen verlichte vaccinatie verzamelen en deze indienen bij politieke partijen (controlled opposition) die zogenaamd beweren tegen verplichte vaccinatie te zijn. De gewone media kan dan wel blijven schreeuwen dat dit niet gaat gebeuren (complotten). In dat geval: belofte maakt schuld.

x

Check Also

bedrijf

Bedrijf dat 50 kinderen doodde met experimenteel medicijn maakt nu onze coronavaccins

Nederland is één van de vele landen ...

corona

Nederlanders ‘hartstikke dood’ na coronaprik: ‘Ben in shock’

Enkele dagen geleden was er in de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

38
0
We lezen graag je reactie!x