Binnenland

Wat er nu met de kinderen in Nederland gebeurt ‘is je reinste kindermishandeling’

Help mee door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Basisscholen krijgen het dringende advies om leerlingen van groep 7 en 8 mondkapjes te laten dragen buiten de klas. Ouders die hun kinderen brengen, moeten ook een mondkapje op.

Als een kind besmet is, gaat de hele klas vijf dagen in quarantaine. Bij een negatieve test kunnen leerlingen na vijf dagen weer naar school komen. Als er niet getest wordt, duurt de quarantaine 10 dagen. Daarnaast moet in de klas zoveel mogelijk in vaste, kleine groepen worden gewerkt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De richtlijnen die gaan gelden als de basisscholen weer opengaan, leiden tot veel frustratie. Margreet Punter kon het niet langer aanzien en schrijft in een bericht op LinkedIn: “Als moeder, pedagoog en iemand die in welzijn en kinderopvang werkzaam is geweest, maar vooral als mens, vind ik wat nu met de kinderen en jongeren in Nederland gebeurt je reinste kindermishandeling!”

“Voortdurende angstterreur, indoctrinatie, emotionele chantage – je wilt je oma of je mama toch niet ziek maken? – mondkapjes, ontzegging van contact met leeftijdsgenoten, testen, quarantaine – zelfs dus extra wanneer je die walgelijke test weigert – ontzegging van fatsoenlijk onderwijs, enzovoorts.”

Schrikbewind voor kinderen

Punter vraagt zich al maanden af waarom het onderwijs, de kinderopvang, jeugdzorg en Veilig Thuis ‘zo oorverdovend stil blijven’. “Waarom volgen jullie alles op?”

“Waar de avondklok het kantelpunt was, is het schrikbewind voor kinderen de brug te ver voor veel mensen,” reageert opiniemaker Marianne Zwagerman op het stuk van de pedagoog.

Blogger Jan Gajentaan voegt toe: “De kinderen mogen weer naar school, maar ze mogen niet meer ziek worden. Daar komt het ongeveer op neer. Totale overtrokken hysterische manische toestand. Zorg dat zieke kinderen gewoon thuisblijven en rot op met je testbatterij.”

Je kunt hier de petitie ‘Tegen het op corona testen van kinderen op school’ ondertekenen.

4.9 47 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christina
Christina
3 jaren geleden

Zij moeten met hun poten van onze kinderen AFBLIJVEN.

Waldemar
Waldemar
3 jaren geleden

Overheidsterrorisme ten top.
Stoppen ermee, om erger te voorkomen.

Dirk
Dirk
3 jaren geleden

Het overheid despotismespook raast voort onder goedkeuring en soms met aanmoediging van kritiekloze meelopers. Onderzoek doen, nooit van gehoord, te veel werk en buiten het gedrag van de 2e kamer ga ik niet uit mijn eigen veilig gecreëerde bubbel. Er blijf nog maar zeer weinig te kiezen over.

mee 2
mee 2
3 jaren geleden

mijn compliment aan dames helemaal waar
ik snap niet waarom je buiten mondkapje moet dragen wie kan me dat uitleggen?

Back to top button
102
0
We lezen graag je reactie!x