Gezondheid

Waarom krijgen gevaccineerde kinderen ziektes waartegen ze gevaccineerd zijn? Deze arts geeft uitleg

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vrijwel alle mazelenuitbraken die de Amerikaanse arts Richard Moskowitz heeft bestudeerd, zijn begonnen bij gevaccineerde mensen.

Dat doet gelijk een vraag rijzen: als het vaccin zo goed is als wordt beweerd en als het echt beschermt tegen mazelen, wat is dan het probleem? Dan zouden ongevaccineerde kinderen toch alleen een gevaar voor zichzelf zijn?

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Dr. Moskowitz stelt dan ook dat vaccinatie geen echte immuniteit biedt.

Normale kinderziekte

Hij legt uit dat bevolkingsgroepen die nog nooit mazelen hebben gehad, de ziekte in vrijwel 100 procent van de gevallen zullen krijgen bij blootstelling.

Hij noemt als voorbeeld de Azteken die in veel gevallen om het leven kwamen toen de de conquistadores van Hernan Cortes de ziekte met zich meebrachten.

De situatie is nu heel anders, legt dr. Moskowitz uit, en mazelen wordt inmiddels gezien als een normale kinderziekte.

Zeldzaam

“Ja, er zijn nog sterfgevallen, maar die zijn zeldzaam,” zegt hij. “Vrijwel iedereen heeft het gehad en vrijwel iedereen is ervan hersteld.”

Het doel van het immuunsysteem is te leren reageren op besmetting. “Dat is natuurlijke immuniteit en die is levenslang en permanent,” klinkt het.

Bij kunstmatige immuniteit door middel van vaccinaties worden er bij mensen gedurende de rest van hun leven antilichamen aangemaakt, waardoor ze op mazelen blijven reageren, legt Moskowitz uit.

Bekijk de video hieronder:

[ACMi News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
5 jaren geleden

De natuur is origineel de rest is nep en dus altijd minder dan het origineel. verreweg de meeste ziekten hebben kunnen ontstaan doordat we van de natuur verwijderd zijn geraakt, sterker nog veel ziekten zijn opzettelijk door de mens in het leven geroepen, komen regelrecht uit laboratoria en worden moedwillig verspreid om allerlei duistere redenen. Dat is hoe ze ons in de armen van big pharma willen drijven, ons afhankelijk trachten te maken van die gifmengers terwijl alles wat de mens nodig heeft om gezond te worden en te blijven altijd te vinden is in de natuur. Wat we mogelijkerwijs te kort komen is te vinden in de natuur, wat wij tekort komen is nooit te vinden in chemische troep uit duistere laboratoria van lugubere en hebzuchtige organisties. De opzettelijke misleidingen dienen als basis voor een gigantisch verdienmodel ten koste van ons aller welzijn en we worden steeds zieker, gebrekkiger en afhankelijker van big pharma omdat kennis van echte geneeskunde wordt gedemoniseerd en weggezet als kwakzalverij terwijl de werkelijkheid, zoals meestal precies andersom is.

Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

Omdat je kinderen chronisch ongezond moeten worden zodat de Medische Industrie er een leven lang van kan geld oogsten… en daarnaast moeten ze ook debiel worden zodat ze gemakkelijker met de Marxistische programmeringen in scholen en de MSM zullen meegaan in hun serieuze internationale poging om de westerse inheemse mens te dwingen om zichzelf te laten uit roeien met misplaatste schuld gevoelens en irrationele tolerantie.

Lee
Lee
5 jaren geleden

Ik snap er nog steeds geen hout van en denk zelf dat bepaalde vaccinaties je eigen lichaam verzwakken.
Het is een pure geldkwestie.

Christgalactic
Christgalactic
5 jaren geleden

Gewoon weigeren is de boodschap!

In lak ‘ ech ala k’ in

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x