Homepagina » Archeologie » Verboden archeologie: bewijs voor bestaan van vroege mens (video)
Verboden archeologie: bewijs voor bestaan van vroege mens

Verboden archeologie: bewijs voor bestaan van vroege mens (video)

Wat gebeurt er wanneer wetenschappelijk bewijs in strijd is met de algemeen aanvaarde theorie?

In de zestiger jaren werden archeologische ontdekkingen gedaan in Centraal-Mexico die het werk waren van de vroege mens.

Uitzonderlijk bewerkte botten en verfijnde speerpunten zorgden voor beroering. Zelfs het Amerikaanse tijdschrift Life besteedde er aandacht aan. Er kwam een abrupt einde aan de opwinding toen de artefacten waren gedateerd.

Uit vijf verschillende geologische onderzoeken bleek dat ze meer dan 250.000 jaar oud waren. Ondanks de geochronologie hielden archeologen vol dat de dateringen niet klopten.

Het opgravingsgebied werd verboden terrein, een ‘professioneel verboden gebied’ waar geen onderzoek mag worden gedaan. Zoals vaak moeten nieuwe ontdekkingen het eerst winnen van de geloofsovertuigingen, waarbij de ‘duistere kant van de archeologie’ wordt onthuld.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 Vond je deze info waardevol? Deel het dan met anderen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Een beetje paranoia…..

  0 likes
 2. Raar allerlei tekeningen door elkaar… Met zoveel fantasie kan je uit bijna elk willekeurig spel van lijnen wel iets van je gading “oplichten”

  0 likes
 3. Moeilijk onderwerp, maar voor de eerste mens er kon zijn, moesten wel alle aardse conditie,s dusdanig zijn, dat het ook kon.En dan denk ik als ik zo,n archeoloog zie graven, waarom zoeken naar pijlpunten potten etc.Want dat was de periode dat de mens werktuigen ging gebruiken,terwijl er ook nog een periode van GEEN werktuigen moet zijn geweest.Hoe leefden en kwamen die mensen dan aan voedsel??En dan de allergrootste vraag.Hoe kan het dat alles volgens de evolutie langszaam aan verandering onderhevig was, terwijl het tempo van veranderen heden ten dage nog nooit zo HOOG is geweest?Gevonden technologie van buitenaardsen, zou de laatste vraag ZEER tot ZEER snel verklaren.Ik denk zelfs dat de mens al eerder heeft kunnen vliegen. Zie het wegstopte bewijs van landingsbanen etc. in de jungle.Eric von Dänicken werd ook onderuit geschoffeld,maar is dit terrecht??In mijn ogen heeft ie wel degelijk een PUNT.

  0 likes
 4. @hunting wolf: Als je bedenkt dat zonder mens onze sporen na 1000 jaar al uitgewist zijn door de planeet, dan is het niet raar om te denken dat er 250.000 jaar geleden al een geavanceerde samenleving hier was.

  0 likes
 5. Op zoek naar botjes ? Er zijn eeuwigdurend brandende lampen gevonden, gouden sieraden in kolenmijnen diep onder de grond, chinese pyramiden met vreemde holle pijpen die naar een water gebied lopen, Bosnia pyramide ouder dan Egypte, Sandaal afdrukken, micro spiralen in Rusland etc J.Gray Dead men secrets, Cremo Forbidden archeology.

  0 likes
 6. het christendom is debet hieraan want hun geloof moet beleid worden via de bijbel maar zij axepteren het niet dat er iets meer geweest is jaren daar voor .daarom is dit geloof geen gezond voor mij ik geloof?? maar niet in dezen .hier mag je alleen maar geloven wat hun dominee predikt niets meer niets anders !

  0 likes
 7. Er is veel tezien op dat eerste botje van 4.24min.
  Aan de rechterkant een vulkaan, daarboven een stippellijn die de rug vormt van een dier dat link’s daarvan zijn/haar kop heeft.
  Op 4.27min.
  Het oog van de olifant, is voor mij meer 1 of 2 personen die over een (kade)muur heen kijken naar wat er onderaan de muur gebeurd is.

  Op 4.50min.
  Wat mij het meest aansprak is het Vraagteken “?” “tv” naast elkaar.
  Ze zijn te vinden net boven het schouderblad van de olifant.

  Verder krijg ik de indruk dat het ook een kaart ‘map’ of kleine gebieden weergeeft.

  Na 2 uren kijken, nog veel meer gezien hebbende, zoals tekst, heb ik ook de indruk dat de maker niet veel moeite voor het kerven uitoefende, gezien de detail-‘s.

  0 likes
 8. We zijn hier al vele miljoenen jaren op deze planeet Aarde, de 3e kosmische graad….
  hier dienen we een hogere graad van bewustzijn te ontwikkelen. (we zijn onsterfelijk en we gaan verder…….:)

  daarvoor waren we op Mars de tweede kosmische graad…hier werd ons lichaam voltooid

  daarvoor waren we op de maan de eerste kosmische afstemming…(van eencellige tot de visachtige welke net het water heeft verlaten als een soort van zeeleeuw).
  De Goddelijke vonk in ons maakt ons tot het Goddelijke waartoe we ons steeds verder dienen te ontwikkelen. De dierenwereld en plantenwereld is een verhaal apart, deze zijn namelijk uit ons geboren.
  En onze weg is nog lang niet voltooid. Lees hiervoor de boeken van Jozef Rulof. (rulof.nl)

  0 likes
 9. Een EYE opener is het lijvige boek, doch wetenschappelijk onderbouwd, van auteurs Cremo en Thompson, titel “Forbidden Archeology”. Ruim 800 pagina’s dik.
  Voor mij was het lezen van dit boek een duidelijk signaal dat de huidige beeld van de ontwikkeling van de mens (bewust)niet juist wordt weergegeven.
  Kijk maar op internet.

  0 likes
 10. En daarom komen we niet vooruit, zoals werd gezegd in de documentaire die ik net helemaal heb gezien.

  Ook al laat je me het bewijs zien dan nog kan ik er niet in meegaan !!! , dat is inderdaad het meest on-wetenschappelijke antwoord wat een mens kan geven.
  Als je tegen honderd stervelingen op straat zegt dat we hier al 400.000 jaar rondlopen dan zal iedereen dat aanvaarden en er geen nacht van wakker liggen , waarom zijn er dan toch mensen/organisaties die het absoluut niet willen geloven en vinden dit soort ontdekkingen gevaarlijk ? , dat blijft bij mij de grootste vraag.
  Persoonlijk interesseert het mij geen bal of we hier al 400.000 jaar of 40.000 jaar rondlopen.
  Waar onze plotselinge intelligentie weg komt is veel interessanter, niet of iemand met een speer achter een dier aanrende, hebben ze dat 100.000 jaar achter elkaar gedaan zonder evolutie sprong, misschien wel en misschien niet, maar dat is toch helemaal niet relevant, het is gewoon kennis.

  0 likes
 11. Sorry hoor maar is paranoia niet zon beetje wat jullie allemaal naar antwoorden laat zoekken en op deze site laat komen?

  0 likes
 12. Miljoenen jaren geleden?, deze OOPARTS zijjn niet zo oud,ik denk dat de insteek fout is.
  Hoe te dateren , via de Geologische kolom? Koolstof, Argon datering? Alle daterings onderzoeken kloppen niet, zijn onbetrouwbaar, de geologische kolom is helemaal een gotspe, want die bestaat alleen in de boeken.
  En dan technologie van buitenaardsen? Schei toch uit met je marsmannetjes, daar is geen bewijs voor net als voor evolutie. Evolutie gaat ervan uit dat wanneer het maar lang genoeg duurt, het mogelijk is. Ofwel de transformatie van een kikker in een prins kan alleen als er miljoeoeoeoenen jaren over heen gaan.
  Lang geleden en ver weg…hocus pocus

  0 likes
 13. [quote name=”Bara”]Miljoenen jaren geleden?, deze OOPARTS zijjn niet zo oud,ik denk dat de insteek fout is.
  Hoe te dateren , via de Geologische kolom? Koolstof, Argon datering? Alle daterings onderzoeken kloppen niet, zijn onbetrouwbaar, de geologische kolom is helemaal een gotspe, want die bestaat alleen in de boeken.
  En dan technologie van buitenaardsen? Schei toch uit met je marsmannetjes, daar is geen bewijs voor net als voor evolutie. Evolutie gaat ervan uit dat wanneer het maar lang genoeg duurt, het mogelijk is. Ofwel de transformatie van een kikker in een prins kan alleen als er miljoeoeoeoenen jaren over heen gaan.
  Lang geleden en ver weg…hocus pocus[/quote]
  Laat me toch niet lachen ! Hocus pocus is een maagdelijke geboorte, dode tot leven wekken, vijgen vervloeken, water in wijn omzetten, over water lopen, opstijgen met je fysieke lichaam naar de ”hemel” opstaan uit de dood pff over hocus pocus gesproken ! LOL

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

anti-veroudering

Het nieuwe wonder voor anti-veroudering?

Volgens wetenschappers van de University of Pittsburgh ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Ving Nikola Tesla buitenaardse signalen op? Ontdek hier wat hij ontdekte

Ving Nikola Tesla buitenaardse signalen op? Dit is wat hij ontdekte

In juli 1899 claimde Nikola Tesla tijdens ...

'Spaceshuttle-UFO' vastgelegd in Washington. Fotograaf doet onverwachte ontdekking

‘Spaceshuttle-UFO’ vastgelegd in Washington. Fotograaf doet onverwachte ontdekking

Een fotograaf uit de Amerikaanse staat Washington ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.