Archeologie

Verboden archeologie: bewijs voor bestaan van vroege mens (video)

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wat gebeurt er wanneer wetenschappelijk bewijs in strijd is met de algemeen aanvaarde theorie?

In de zestiger jaren werden archeologische ontdekkingen gedaan in Centraal-Mexico die het werk waren van de vroege mens.

Uitzonderlijk bewerkte botten en verfijnde speerpunten zorgden voor beroering. Zelfs het Amerikaanse tijdschrift Life besteedde er aandacht aan. Er kwam een abrupt einde aan de opwinding toen de artefacten waren gedateerd.

Uit vijf verschillende geologische onderzoeken bleek dat ze meer dan 250.000 jaar oud waren. Ondanks de geochronologie hielden archeologen vol dat de dateringen niet klopten.

Het opgravingsgebied werd verboden terrein, een ‘professioneel verboden gebied’ waar geen onderzoek mag worden gedaan. Zoals vaak moeten nieuwe ontdekkingen het eerst winnen van de geloofsovertuigingen, waarbij de ‘duistere kant van de archeologie’ wordt onthuld.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
yes
yes
9 jaren geleden

Een beetje paranoia…..

Criticali
Criticali
9 jaren geleden

Raar allerlei tekeningen door elkaar… Met zoveel fantasie kan je uit bijna elk willekeurig spel van lijnen wel iets van je gading “oplichten”

Hunting wolf
Hunting wolf
9 jaren geleden

Moeilijk onderwerp, maar voor de eerste mens er kon zijn, moesten wel alle aardse conditie,s dusdanig zijn, dat het ook kon.En dan denk ik als ik zo,n archeoloog zie graven, waarom zoeken naar pijlpunten potten etc.Want dat was de periode dat de mens werktuigen ging gebruiken,terwijl er ook nog een periode van GEEN werktuigen moet zijn geweest.Hoe leefden en kwamen die mensen dan aan voedsel??En dan de allergrootste vraag.Hoe kan het dat alles volgens de evolutie langszaam aan verandering onderhevig was, terwijl het tempo van veranderen heden ten dage nog nooit zo HOOG is geweest?Gevonden technologie van buitenaardsen, zou de laatste vraag ZEER tot ZEER snel verklaren.Ik denk zelfs dat de mens al eerder heeft kunnen vliegen. Zie het wegstopte bewijs van landingsbanen etc. in de jungle.Eric von Dänicken werd ook onderuit geschoffeld,maar is dit terrecht??In mijn ogen heeft ie wel degelijk een PUNT.

Rob
Rob
9 jaren geleden

@hunting wolf: Als je bedenkt dat zonder mens onze sporen na 1000 jaar al uitgewist zijn door de planeet, dan is het niet raar om te denken dat er 250.000 jaar geleden al een geavanceerde samenleving hier was.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x