Homepagina » Buitenland » ‘Ons’ coronavaccin wordt getest op arme Afrikanen. Deze wetenschapper onthult wie het onderzoek financiert
coronavaccin
Foto: YouTube/Obianuju Ekeocha

‘Ons’ coronavaccin wordt getest op arme Afrikanen. Deze wetenschapper onthult wie het onderzoek financiert

In Zuid-Afrika testen wetenschappers momenteel het coronavaccin dat wordt ontwikkeld door de Oxford-universiteit, ‘ons’ vaccin dus. Dat gaat niet zonder slag of stoot. Afrikanen komen in verzet omdat het vaccin wordt getest op arme mensen die niet weten wat de risico’s zijn. Buiten de Universiteit van Witwatersrand in Johannesburg, één van de universiteiten waar de tests plaatsvinden, verzamelden zich betogers die plakkaten omhoog hielden met daarop teksten als ‘Afrika is geen dumpplaats’ en ‘Geen veilig vaccin’.

Minister Hugo de Jonge heeft met farmaceut AstraZeneca een overeenkomst gesloten voor 300 tot 400 miljoen doses van dit Oxford-coronavaccin.

De Afrikaanse wetenschapper en schrijfster Obianuju Ekeocha besloot zich te verdiepen in de tests en was vooral benieuwd waar het geld vandaan komt. Bij het onderzoek is onder meer professor Glenda Gray, voorzitter van de South African Medical Research Council (SAMRC), betrokken. “Zij weet ons te vertellen wie dit vaccin in Afrika heeft gedumpt en laat testen op Afrikanen,” aldus Ekeocha.

Bill Gates

“De SAMRC is een belangrijke geldschieter van dit programma. We raakten erg geïnteresseerd in het financieren van de ontwikkeling van vaccins. We keken naar samenwerkingsmogelijkheden met internationale groepen en dit is de reden dat we zijn gaan samenwerken met de Gates Foundation om dit hele belangrijke onderzoek te financieren.”

Bedankt professor Glenda Gray voor het beantwoorden van onze prangende vraag: ‘Wie financiert deze vaccintests en betaalt ervoor om Afrikanen te gebruiken als proefkonijnen?’ Bill Gates! Wie anders?

Ekeocha verwijst daarnaast naar een artikel van vorige maand waarin valt te lezen dat Oxford-wetenschappers 750 miljoen dollar van de Gates Foundation krijgen voor hun coronavaccin. “Bill Gates financiert dus eigenlijk deze hele operatie.”

“De westerse elites gebruiken ons voor klinische onderzoeken, voor tests, ze experimenten op ons,” zegt ze. “Maar als Afrikaan zeg ik: tot hier en niet verder. Ik roep met deze video iedereen op om op te staan en je hiertegen uit te spreken.”

“Afrikanen moeten niet langer op deze manier worden behandeld. Mensen moeten dit te weten komen. Mensen moeten zich ertegen uitspreken. We moeten deze organisaties ontmaskeren. Oxford, jullie moeten je schamen.”

Bekijk het filmpje hieronder:

[Obianuju Ekeocha]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Walter schreef:

  Net als die boer in Assen mensen wordt wakker!

  33 likes
  • Willem schreef:

   Ja we kunnen overal mensen wordt wakker typen maar alleen bewuste mensen lezen dit nieuws, de onbewusten kijken NPO en RTL De straat op en mensen aanspreken werkt ook niet want veel mensen hebben nu eenmaal een andere mindset. Actie voeren helpt ook niet want dan komt de politie (met als in de 2eWO) om je te arresteren en te beboeten met drogredenen en anders komt de ME wel of het leger, dit is een complete oorlog tegen ons, we moeten er aan, ze willen een nieuw volk, dan hoeven ze de gestolen pensioen en spaargelden niet te verantwoorden en ze vinden de macht gewoon lekker. Maar we zijn in een oorlog beland, politiek is met vakantie, ook diegenen waar mensen op hopen, er komen geen verkiezingen meer dus dat maakt niets meer uit, volgend jaar is de nazistaat compleet en gaat het verdrag van Lissabon in werking en dan wordt er met scherp gescjhoten op demonstranten en dat zullen ze graag doen. ON en andere geluiden hebben een zomerstop, dus die malen er ook niet om, ook die snappen niet wat er echt aan de hand is, winkels en andere bedrijven zijn helemaal mee gegaan in die belachelijke 1,5 meter omdat het permanent is, het is gewoon einde verhaal en we staan machteloos met 7 miljard tegen een half miljard. Zo zijn we gecreëerd in een ver verleden, we kunnen niet anders, we werden veel te “wakker” daarom moet er een nieuw slavenras komen, religieuzen zijn het makkelijkst want die geloven alles. IQ van een amoebe namelijk.

   47 likes
   • johan den haag schreef:

    wat bedoel je met religieuze?

    Ik ben zelf behoorlijk wakker maar geloof ook in God.

    Een fanatieke moslim volgt enorm zijn eigen geloof en boeit hem niet waar het westen mee bezig is.

    Angst zaaien is iets van machthebbers ongeacht kleur/religie/sexe

    15 likes
    • Willem schreef:

     Geloven Johan, is ook een mindset, ingegeven tijdens je opvoeding of zelf toegeëigend na een verslaving ofzo om voor jezelf een houvast te hebben. Is niks mis mee maar geloven in iets is nu eenmaal net ald vertrouwen en hopen een utopie, je neemt alleen jezelf in de maling, vertrouwen is een schuld concept, denk er maar eens over na, he hebt mijn vertrouwen beschaamd, nee je had iemand anders nooit met die last op moeten zadelen, daar zit hem de kneep.

     4 likes
     • johan den haag schreef:

      Atheïsme is ook een geloof.

      Ik zal geen verhandelingen van argumenten aan je voorleggen.

      Jij staat achter de jouwe, is ook een keus.
      En ik achter de mijne.

      ‘Geloof’ me, dat ik oud en wijs genoeg ben om het mij aangeleerde geloof te blijven aanhangen of af te wijzen.

      De volmaakt atheïstische wereld heeft nooit bestaan, al probeert men de afgelopen 30 jaar, en dat moet jou toch eigenlijk behagen, daar hard aan te werken.

      Dus Willem pas op dat je jezelf niet in de knoop gaat kletsen of de volgende generatie die naar jou luistert.

      Ik heb ze ook op mijn werk hoor, fanatieke atheïsten, eng om naar te luisteren, en zo weinig inspirerend. Vaak ook mensen uit de eerste wereld, die door overheersing zich al 300 jaar profiteren van de rijkdom. ‘Geloof’ me weinig diehard atheïsten in de 2e wereld. In de 3e wereld komen ze vaak niet aan denken toe.

      in principe zou jij, vermoed ik, zou jij een perfecte D66 stemmer zijn en ben je teleurgesteld in hen ( fase 1 van de knoop).

      CDA, CU het zegt mij allemaal niks, omdat zij het aardse op de eerste plek stellen. Het boeit me niet.

      afsluiting:

      Ik constateer hier slechts.

      ik ‘hoop’ niet op de politiek die zich gaat verbeteren.

      Willem, het beste

      4 likes
     • exegese schreef:

      Haha, @johan den haag. Dat is wel een goeie.
      De evolutietheorie is inderdaad niet lek geschoten doch aan flarden geschoten. De kans dat er iets is buiten het zich- en tastbare is wiskundig gezien bijna niet uit te sluiten. Zeker als je je verdiept in de geheimen van de heilige geometrie. Al het tastbare alsook licht en geluid is terug te voeren naar een wiskundige formule. De kans dat dat het gevolg zou zijn van puur toeval zoals de evolutietheoristen ons willen doen geloven is net zo belachelijk klein en onmogelijk dan het geloof in een politiek die zich zal gaan verbeteren. Onze geschiedenisboeken zijn het tastbare bewijs. Als er een God is, dan is er ook een duivel en die laatste is nog steeds aan zet, net zo lang als wij dat ziende blind en horend doof toestaan. Alleen wij (met z’n allen) kunnen het tij keren.

      2 likes
   • jan doornbos schreef:

    Wederom voortreffelijk Willem.

    11 likes
   • frans schreef:

    Voor hen op de straat en hen die msm volgen en gehoorzamen en erin geloven komt gewoon een nog groter ramp in he tverschiet.
    Tegelijkertijd nemen de frequenties toe in hoeveelheden tegelijk, van hogere energien.
    En ze worden beslist wakker als de denkbeeldige duimschroeven van/door de duistere regeringen worden aangedraaid. Echt.
    Het licht gaat winnen en het duister heeft al verloren. Dit omdat ze in paniek zijn.
    Weet; het virus had miljarden moeten doden en het zijn er ‘maar’ duizenden.
    Er is dus nu geen slagveld met massa’s doden, maar een protestveld met massa’s wakkere mensen.

    8 likes
   • paulien schreef:

    IK BEN BLOND , zo gaat het al eeuwen ,jammer dat nooit diegene worden aangepakt met hun vuile spelletjes ,blijft maar voortduren, vieze geldwolfen en al generatie op generatie he ? liever burgeroorlogen . creeeren en opstoken met hun slaven , maar nu is eerst het blanke volk aan de beurt . dus zwart tegen wit. rood, is al weg , hutsie hebben ze ook lekker aangepakt alle joodse , in china de goere ,straks de gele en moslims of wat effer,chisten, proto stante, katoliek daarna alle transgenders ,ook straks de hetro ,alles moet dood en elkaar bevechtten .BEHALVE DE 1% ELLITE ,HAHAH die vergeet je dan gewoon als je elkaar aan het afslachtten ben . ZIJ BLIJVEN lekker IN HUN PALEIZEN ZITTEN getverderie

    7 likes
   • GeenNL schreef:

    @Johan Vermeulen

    Maar dan wel even deze als bijsluiter vermelden en anders in Jip en Janneke taal het potentiele offer voor de test duidelijk maken wat men op hem of haar wil uittesten. Fair play! Wie niets heeft te verbergen, heeft ook niets te vrezen, toch?

    2 likes
 • Margie schreef:

  Black lives do NOT matter in Africa
  Child lives do NOT matter too

  Pay every bill at the end you pay the highest Bill
  The Gates to the underworld will open

  Wie een kuil graaft voor een ander…valt er zelf in!

  No escape…

  23 likes
 • salvar schreef:

  gisteren was mijn vrouw weer in gesprek met iemand en ik heb ze weggehaald heeft geen enkele zin , je praat met iemand die hersenloos is dus…….
  ik lees dat er eigenlijk niets tegen te doen is en waarschijnlijk (misschien) is dit ook zo.
  ik zou zeggen probeer nog iets en pleur die smartphone weg , dan pak je ze toch nog ergens mee terug toch maar hoevelen zullen dat doen?
  het voordeel is dat ze je niet meer kunnen traceren , fijn toch?
  ik zie het ook niet rooskleurig in maar we moeten proberen ons niet te laten provoceren door het tuig zoals rutte en de jonge , ollogren , rivm, who , soros, bill de hellhond etc.
  kijk maar naar poetin hoe hij geprovoceerd werd (wordt) en hij deed nergens op reageren en elke keer kreeg amerika de schoen op de neus en dat is waar de elite niet tegen kan want die willen zo graag dat je uit je vel springt zodat ze in kunnen grijpen met harde hand.
  laat je opzetten tegen anderen al ben je niet altijd eens , ook dat willen ze heel graag.

  dit is bedoeld voor mensen die nog na kunnen denken en niet de zombies die rondlopen in dit k*tland.

  14 likes
 • Remy schreef:

  Waarom zou er geen hoop meer zijn? Moet je eens kijken hoe steeds meer mensen gaan zien hoe het allemaal echt in elkaar steekt. Door dit gegeven worden wij als collectief wakker en daar gaan dingen uitvloeien. Niemand gaat dit pikken, er komt een dag dat we allemaal in actie gaan komen. De elite krijgt wat het verdient, damn sure!

  10 likes
 • GeenNL schreef:

  Goed dit te weten en ik verwed er een handvol dode zwarte kakkerlakken op dat heel de linkse nazi Soros Black Lies Matters kliek tegen dergelijke zwijnerij in Afrika stevig en natuurlijk zoals gewoonlijk met veel geweld zal protesteren tegen doodsengelen Bill en Melinda Gates. Of heeft Soros, de vriend van Bill Gates, das Verboten??

  Wat is de wereld toch een smerige en stinkende en ineenstortende beerput geworden en wat zijn deze Black Lies Matters zwarten toch een stel gereformeerde viespeuken die uiteindelijk geen éne rotmoer geven om de zogenaamde black lives, maar wel graag en slaafs onderdanig met geweld schreeuwend op de knietjes bedelend achter de fooien van nep jood Soros aankruipen.

  8 likes
 • Ron schreef:

  Ik stel voor de ontwikkelaars zelf als proefkonijn te gebruiken. Als ze dan toch zo sterk geloven in hun product waarom nemen ze dan zelf niet de proef op de som. Binnen de kortste keer zijn wij dan van die zo gezegde experten vanaf en mogen de multinationals hun eigen personeel vergoeden voor de toegebrachte schade. Nu draait de belastingbetaler ervoor op. Ze ontwikkelen iets maar een ander mag ervoor opdraaien. Politici spelen het spelletje mee door deze smeerlappen in bescherming te nemen.

  8 likes
 • meneer onsamenhangend schreef:

  Afrika is het ultieme testland. Net als Nederland, maar hier gaat het om bepaalde verdienmodellen.
  Doorgegeven en uitbesteed zodat ze wettelijk beschermd zijn. En voor werkgelegenheid zorgen :/
  In Afrika gewoon vrij spel. Het is ook nogal een continent.
  Maar mooi dat ze daar ook wakker worden met hun smartphones (zucht).

  Maar laat ze daar eerst eens beter met elkaar omgaan. Net zoals de blanken dat in Europa hebben gedaan. Evenveel oorlogen, politieke kwesties, gezondheid (kanker) en rampspoed (wat hebben wij het hier goed) .

  Ik vind dat mensen met veel geld en macht (volgens mij heeft de NAVO dat wel wat) eerder wat hebben kunnen doen aan burgeroorlogen en dierenslachtingen dan aan vaccins. Welzijn?
  De mensen die werkelijk om Afrika hebben gegeven zijn de zendelingen van allerlei onafhankelijke zelf opgerichte organisaties.

  4 likes
 • Margie schreef:

  Je geeft het antwoord beste Salvar
  Rustig blijven…geen energie spenderen aan wat het niet waard is. Doet Putin ook niet…

  De Stille Kracht

  Ervaring maakt de Meester! Daar kan geen opleiding tegen op.
  Inzicht geeft vrede en wijsheid…

  Zoals mijn oma vaak zei: wees toch de wijste, hou toch je mond. Zij weten nog niet
  Wat heb ik veel van mijn lieve grootje geleerd!
  Nog steeds is ze heel dichtbij, voor altijd in mijn hart.

  3 likes
  • salvar schreef:

   @Margie
   ja zo is het ik heb me teveel opgewonden de laatste tijd en je verspilt gauw je energie.

   we praten en praten en je dring nergens door , althans bij velen.
   ik geef het niet op maar ga het op een andere manier proberen.

   goede dag verder.

   2 likes
   • Margie schreef:

    Never give up…💃er zijn vele manieren

    Afstand nemen…het geheel tijdelijk laten rusten, samenzijn met je vrouw…genieten!
    Even er lekker tussenuit! 👣

    2 likes
 • Johan Vermeulen schreef:

  Mijn reactie op de video:

  I think mrs Ekeocha does not listen carefully enough to mr Mira. It is more like this: “If you want to test an AIDS vaccin, you do not go to the convent and ask the nuns iof you can try it on them. They will not get AIDS probably. You search for a group that has a high risk of getting AIDS: like prostitutes. And the prostitutes in South Africa are more vulnerable than those in Amsterdam. So you go there.
  The same with other vaccins: you look for a population that has the highest risk of getting infected. That is what these people ( mr Mira and mr Locht.) speak about: very few NPI’s in South Africa, so a higher chance to get covid 19.
  Mr. Locht also says: we have made a request. So it is to the South Africans to allow this or NOT to allow it. That is how I interprete what I see.

  1 likes
 • Sjazon schreef:

  Heeft Bill Gates nog geen test robot voor medicijnen ontwikkeld? Valt tegen van die man.

  1 likes
 • x

  Check Also

  coronavaccin

  Ze dekken zich al in: Producent van ‘ons’ coronavaccin beschermd tegen SCHADECLAIMS

  AstraZeneca is in de meeste landen beschermd ...

  marokkaanse

  Wanhopige Marokkaanse vrouw: ‘Ze testen coronavaccins op ons. Ze hebben mijn vader vermoord’

  Enkele dagen geleden meldden de media dat ...

  >