Buitenland

We zijn misleid: 90% van de positieve tests zou negatief moeten zijn

Help door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tot wel 90 procent van de positieve tests zou negatief moeten zijn. Dat blijkt uit onderzoek van de New York Times. Grote aantallen mensen die positief worden getest, dragen maar heel weinig virus bij zich. De meesten van hen zijn waarschijnlijk niet besmettelijk, aldus de krant.

De coronatest werkt als volgt: uit cellen die met een wattenstaafje uit de neus en keel zijn geschraapt, halen onderzoekers in het lab erfelijk materiaal. Bij iemand die besmet is met corona zit daar ook genetisch materiaal van het virus bij. Een PCR-test pikt een karakteristiek stukje daarvan eruit en verdubbelt dat tot wel 50 keer. Het draait allemaal om deze verdubbelingsrondes of cycli. Als je maar genoeg verdubbelingsrondes doet, testen ook de mensen positief die slechts sporen van het virus in hun lichaam hebben en die verder niet besmettelijk zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De New York Times keek naar testresultaten uit New York, Massachusetts en Nevada en kwam tot de ontdekking dat tot wel 90 procent van de mensen die positief waren getest vrijwel geen virus bij zich droeg.

Waarom is dit belangrijk?

Op één dag werden in de Verenigde Staten meer dan 45.000 coronagevallen geregistreerd. Daarvan hadden dus mogelijk slechts 4500 in quarantaine gehoeven, schrijft de krant.

Waarom is dit belangrijk? Omdat het coronabeleid – de lockdowns, de quarantaines, de reisbeperkingen, het sluiten van winkels en sportscholen – gebaseerd is op het aantal coronagevallen. Niet op het aantal sterfgevallen of het aantal ziekenhuisopnames, maar op het aantal positieve coronatests. En volgens het onderzoek van de New York Times is tot wel 90 procent van die positieve tets eigenlijk negatief.

[OAN]

4.8 37 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Theo Kainos
Theo Kainos
3 jaren geleden

WERELDWIJD BEDROG –
De PCR  test op genetische codes die elk mens heeft (chromosoom 8) en NIET OP HET VIRUS!

De PCR test die moet testen of je het coronavirus hebt test helemaal niet op het virus. Dat is het wereldvattende bedrog dat zich nu aan het ontvouwen is. Het coronavirus is namelijk nooit geisoleerd. Hoe kan je dan testen of iemand het heeft?

Karry Banks Mullis Amerikaans biochemicus die de PCR test ontdekte (polymerasekettingreactie) zei dat de test helemaal niet bedoeld was om virussen te testen. De PCR test namelijk niet op virussen maar op genetisch materiaal dat ieder mens in zijn lichaam heeft.

Het doel van de PCR was en is om het toe te passen als een fabricagetechniek, waarbij DNA-sequenties miljoenen en miljarden keren kunnen worden gerepliceerd, en niet als een diagnostisch hulpmiddel om virussen te detecteren!

De PCR test niet op het Coronavirus maar op genetisch materiaal  dat ieder mens in zijn lichaam heeft en geen virus is maar gewoon onderdeel van je lichaam, namelijk Chromosoom 8.

Je kunt dat zelf controleren op de volgende site.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/nucleotide

Vul in het zoekvenster het volgende in:

Homo sapiens chromosome 8,GRCh38.p13 Primary Assembly

Kies het bovenste chomosoom uit de resultaten

Ga nu naar het venster change region (rechtsboven) en vul het volgende bereik in:

from 63648346 to 63648363

Ga naar de onderkant van de pagina waar je ziet dat de sequentie ctccctttgttgtgttgt
afkomstig is van Chromosoom 8!

(c=Cytosine t=Thymine g=guanine)

En dat is waarom meer dan 85% van de mensen die positief getest worden op het virus geen symptomen hebben omdat er niets met ze aan de hand is….

En als je positief getest wordt en je sterft dan komt automatisch Covid-19  op je overlijdensakte te staan!

Testen, testen en nog meer testen is de mantra van de WHO en dat is niet voor niets, want zo creëren zij de benodigde coronabesmettingen en hebben ze een excuus om het vaccin en het vaccinatiepaspoort als ‘oplossing’ door onze strot te duwen….

https://wakkeren.nl/tag/dr-andrew-kaufman/

https://banned.video/watch?id=5f43d224df77c4044ef43e91

https://bpa-pathology.com/covid19-pcr-tests-are-scientifically-meaningless/

Protocol: Real-timeRT-PCR assaysfor thedetectionof SARS-CoV-2
Institut Pasteur,Paris

Nvt
Nvt
3 jaren geleden

Tja. We kunnen wel roepen, zoals al duizend keer gedaan is. Helpen doet het toch niet.

Harrie
Harrie
3 jaren geleden

De schaapjes blijven maar naar de teststraaat gaan. Beeeeeh, je herkent ze aan het mondmasker in supermarkten. De journalisten lachen zich 3 maal in de rondte hoe makkelijk ze dat volk kunnen manipuleren. De media gaat straks smullen als de EU een superstaat wordt, Nederland wordt trouwens een stad in de plannen van de EU, wij worden de immigratie magneet. De media wrijft zich hierover al in hun handen hoe wij straks in onze hok getrapt worden. Trump noemde ze vijanden van het volk. Er komen ieder 10 jaar 1 miljoen migranten naar Nederland. Rutte is bezig om Nederland op de sinaasappel pers te leggen, miljarden zijn al gestroomd naar Italië en Spanje en de vvd staat nog hoog in de peiling. Dat volk is nog stommer dan we dachten denkt media.

rudy
rudy
3 jaren geleden

Is hier nog iemand zo naïef dat je denkt dat Hugochenko en Pinokkio dat niet al lang weten? Je kan met bewijzen en professoren uit het buitenland komen wat je wil. Wordt toch geblokt door de MSM. Hugochenko en Pinokkio zeggen er vanavond ook weer geen woord over. De poppenkast journalisten lezen weer braaf de voorgekauwde vragen voor “Weet u zeker dat deze regels streng genoeg zijn, waarom geen volledige lockdown?” En alle schapen slapen weer rustig verder, wetende dat de regering het maximale gedaan heeft om ze veilig te houden. “Wat is die Rutte toch een goeie crisismanager, daar gaan we in Maart weer op stemmen” aaaaaaaaargh!

Back to top button
40
0
We lezen graag je reactie!x