CoronaBuitenland

Franse politicus schokt de wereld: ‘President Macron en meeste parlementsleden zijn niet gevaccineerd’

Help mee door dit met kennissen op je social media te delen!

De Franse president Macron en de meeste Franse parlementsleden zijn niet gevaccineerd tegen corona. Dat heeft Jean Lassalle, tot voor kort parlementslid in Frankrijk, onthuld in gesprek met NTD Français. Beelden van het gesprek worden massaal gedeeld door met name Franse twitteraars.

In Frankrijk waren draconische coronamaatregelen van kracht. De coronapas was zelfs verplicht in bepaalde winkelcentra, waar zich veel supermarkten bevinden. Het gevolg was dat mensen geen boodschappen konden doen omdat ze niet genoeg prikken hadden gehaald.

Vier hartoperaties

Lassalle wist niet dat Macron en de meeste Franse parlementsleden niet gevaccineerd waren. Hij haalde zelf een prik van Janssen omdat hij zich daar als parlementslid toe verplicht voelde, en heeft daar grote spijt van. “Het vaccin werd bijna mijn dood,” zei hij.

De politicus moest na zijn coronavaccinatie vier hartoperaties ondergaan. Toen hij dit jaar deelnam aan de Franse presidentsverkiezingen zei hij dat hij ziek was geworden, maar niemand luisterde. Sterker nog: ze wilden hem de mond snoeren.

Geen enkele politicus

“U hebt in ieder geval bewezen dat de vaccins ernstige bijwerkingen veroorzaken,” reageerde interviewster Ying Huang.

“Zeer ernstige bijwerkingen,” zei Lassalle. “Ik was bijna dood.”

Eerder zei de Belgische advocaat Carine Knapen dat het haar persoonlijke overtuiging is dat geen enkele politicus gevaccineerd is tegen corona. “In het slechtste geval hebben ze een placebo gekregen,” aldus Knapen. “De farmareuzen weten uiteraard perfect in welke vials the real thing zit en in welke een zoutoplossing.”

4.8 231 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
190 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
3 maanden geleden

Dat is duidelijk als je der junge zeven maal anders gekleed een spuitje ziet krijgen

Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
3 maanden geleden

“Schokken” doet ’t mij niet. Sterker nog, dit is niet meer dan een bevestiging van wat ik eigenlijk al wist. En ik denk dat ’t met Macron’s “ambtsgenonten” in het buitenland (read: PARTNERS IN CRIME) niet veel anders zal zijn.

semper amici
semper amici
3 maanden geleden

Dat was al duidelijk vanaf dag 1.Trouwens gaf grapjeshuis het goede voorbeeld!

En de buurvrouw zei..
En de buurvrouw zei..
3 maanden geleden

En dacht je dat dat hier dan anders was ???

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

190
0
We lezen graag je reactie!x