Homepagina » UFO » Vreemde objecten in de lucht boven Blue Springs, Missouri (video)

Vreemde objecten in de lucht boven Blue Springs, Missouri (video)

Inwoners van Blue Springs in de staat Missouri zijn ervan overtuigd dat ze in de afgelopen weken UFO’s hebben gezien boven hun stad.

De heldere, beweeglijke en kleurrijke lichten in onderstaande video hebben inmiddels de aandacht getrokken van een UFO-onderzoeksgroep in Missouri en het lokale televisiestation KCTV.

“Ik heb nog nooit zoiets gezien,” vertelde Becky Neely aan KCTV. “Met een verrekijker konden we het goed zien. Het was redelijk ver van ons verwijderd.” In Blue Springs zijn de UFO’s inmiddels het gesprek van de dag.

Een andere getuige merkte op dat de objecten soms plotse bewegingen maakten. “Ik zag het in de lucht toen het ineens omlaag viel en daar bleef hangen,” zei Teresa Price.

Woordvoerder van de politie van Blue Springs Jeremy Dickstein zei dat er bij hem geen meldingen waren binnengekomen van de ongeïdentificeerde vliegende objecten, hoewel hij op de hoogte was van de media-aandacht die ze hebben gekregen. “Het is vrij lastig om UFO’s op lokaal niveau te onderzoeken,” legde Dickstein uit.

Een woordvoerder van het North American Aerospace Defense Command (NORAD) was onbereikbaar voor commentaar.

Bron: Huffingtonpost.com

 Vind je deze informatie waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

29 reacties

 1. Ufo’s zijn duivelse instrumenten en ze dienen een subversief doel. De duivel wil dmv ufo’s zorgen dat men denkt: “God heeft tóch leven op andere planeten gemaakt”. Dit is niet het geval.

  0 likes
 2. [quote name=”Westbound”]Ufo’s zijn duivelse instrumenten en ze dienen een subversief doel. De duivel wil dmv ufo’s zorgen dat men denkt: “God heeft tóch leven op andere planeten gemaakt”. Dit is niet het geval.[/quote]

  Volgens mij zijn UFO’s: Unidentified Flying Objects. Vrij vertaald als Niet-geïdentificeerde vliegende voorwerpen.

  Dat heeft naar mijn idee helemaal niets met duivels te maken.

  0 likes
 3. [quote name=”Westbound”]De duivel wil dmv ufo’s zorgen dat men denkt: “God heeft tóch leven op andere planeten gemaakt”. Dit is niet het geval.[/quote]
  Wat heeft religie nu te maken met dit filmpje. Dit soort bollen worden wel vaker gezien. Stationair of bewegend. Bolbliksem? Sprites? Hogere Energieën in onze atmosfeer?

  0 likes
 4. yo Westbound
  De echte duivels zijn diegene die je deze onzin in je oren toetert.
  Ga zelfs eens nadenken en plaats van na praten.

  0 likes
 5. Tegenwoordig wordt ook alles wat maar een beetje licht geeft of geruisloos vliegt gezien als een u.f.o in de volksmond bekend als ”buitenaards” he. pfff.
  99% is van aardse makelij slechts een aantal waarnemingen zijn onverklaarbaar.(top secret?)

  0 likes
 6. [quote name=”Westbound”]Ufo’s zijn duivelse instrumenten en ze dienen een subversief doel. De duivel wil dmv ufo’s zorgen dat men denkt: “God heeft tóch leven op andere planeten gemaakt”. Dit is niet het geval.[/quote]
  Serieus..?

  0 likes
 7. ja dit is een onderwerp wat wel moeilijk licht bij mensen ..maar ik geloof ook in ufo’s vroeger niet maar heb ook iets mee gemaakt .je kunt er over mee praten als men daar geweest is of er mee te maken heeft gehad en iedereen heeft hier weer een mening van . maar ik geloof zeker dat het goede en kwaden van zijn. en ook door film’s is dit meestal negatief en als het goede zijn worden er lach film’s van gemaakt dat klopt toch ook niet en wij moeten wel rekening houden dat we nu in een lucieversiaanse tijd leven wij zullen af wachten hoe het zal gaan en af lopen . maar dat er veranderingen zijn is duidelijk .

  0 likes
 8. [quote name=”Westbound”]Ufo’s zijn duivelse instrumenten en ze dienen een subversief doel. De duivel wil dmv ufo’s zorgen dat men denkt: “God heeft tóch leven op andere planeten gemaakt”. Dit is niet het geval.[/quote]

  In de 3 wereld godsdiensten maken zowel het jodendom als de Islam expliciet schriftelijk melding van buitenaardse beschavingen, geschapen door de almachtige schepper. Zeer zeker niet door de Duivel. Of de almachtige schepper zou de Duivel moeten zijn….

  0 likes
 9. @Westbound

  Ik snap überhaupt niet wat jij hier te zoeken hebt, je laat bij elk nieuws item of filmpje een negatief commentaar achter. En nu zelfs dit achterhaald concept (ufo’s zijn duivelse instrumenten) uit welke tijd kom jij? Werkelijkwaar God heeft geen leven op andere
  planeten gemaakt…… Nou fijn dat jij in zulke bekrompen dogma’s gelooft, maar de mensen die deze site bezoeken denken daar heel
  anders over. Of staan in ieder geval open voor het feit dat er wel meer is, maar als dit jou attitude is wat betreft ufo’s en buitenaards leven. Snap ik bij GOD niet wat jij hier dan zoekt…..

  0 likes
 10. [quote name=”MauriceW”][quote name=”Westbound”]Ufo’s zijn duivelse instrumenten en ze dienen een subversief doel. De duivel wil dmv ufo’s zorgen dat men denkt: “God heeft tóch leven op andere planeten gemaakt”. Dit is niet het geval.[/quote]

  Volgens mij zijn UFO’s: Unidentified Flying Objects. Vrij vertaald als Niet-geïdentificeerde vliegende voorwerpen.

  Dat heeft naar mijn idee helemaal niets met duivels te maken.[/quote]
  Ha,ha,ha… westbound draait door…
  volgens hem moeten we de terminologie veranderen in UFDO,s

  Unidentified Flying Demonic Objects… 🙂

  0 likes
 11. Volgens mij is dit precies hetzelfde als het object dat mijn vrouw vorige zomer heeft gefilmd hier in Nederland:

  http://www.youtube.com/watch?v=byu3xIZZq00

  0 likes
 12. [quote name=”serge”]Volgens mij is dit precies hetzelfde als het object dat mijn vrouw vorige zomer heeft gefilmd hier in Nederland:

  http://www.youtube.com/watch?v=byu3xIZZq00%5B/quote%5D

  Lijkt veel op de objecten in de forbidden nasa video’s. De verschillende kleuren komen door atmosferische interferentie. Op zo’n hoogte is het toch moeilijk te zien wat zoiets nu werkelijks is. Laten we hopen dat zoiets dergelijks een keer duidelijke dichtbij gefilmd wordt.

  0 likes
 13. Weer maar een lichtje in de lucht. Wil eens wat meer zien, zoals de Italiaanse groep “Vrienden” en de films die Edward Meyer mocht maken. En dan niet van die kleine scouts maar eens schepen ter grootte van een vliegdekschip ofzo..! Wil eens wat spannends zien! 😀

  0 likes
 14. Effe iets anders: WIE kent het verhaal van Psyche en Narcissus?

  0 likes
 15. [quote name=”Westbound”]Effe iets anders: WIE kent het verhaal van Psyche en Narcissus?[/quote]

  Wat is je punt?

  0 likes
 16. Deze ufo heeft wel iets van de ufo die ik zelf heb waargenomen.Met dit verschil de mijne was veel dichterbij, en was van een driehoekige vorm waarbij de punten licht uitstraalden.Toen er een passagiers vliegtuig indraaide richting de Ufo verdween de mijne als sneeuw voor de zon.Net of het spel verstoppertje werd gespeeld.Ik dacht heel even ik ben gek aan het worden, maar heb toch de stoute schoenen aangetrokken en dit de Leeuwarder courant gemeld.De dag daarop bleek ik niet gek te zijn geweest, omdat de krant vermelde dat er meerdere mensen ook van de andere kant van Leeuwarden stad hetzelfde zagen gebeuren.Dan de persoon die het hier steeds over één God heeft.Als u de bijbel leest genesis 6:4 leest u dat de goden en de zonen van de goden de aardse vrouwen mooi vonden en kinderen bij hen verwekten wat reuzen werden Goliath was er één van de laatsten van.Waren dit nu GODEN of KOSMONAUTEN??En de hel bestaat niet omdat “Ter helle varen”simpelweg dood gaan betekend.

  0 likes
 17. @12 Je filmpje even bekeken en inderdaad heeft het er veel van weg!!

  0 likes
 18. @ Westbount Uw woorden: Ufo’s zijn duivelse instrumenten en ze dienen een subversief doel. De duivel wil dmv ufo’s zorgen dat men denkt: “God heeft tóch leven op andere planeten gemaakt”. Dit is niet het geval. Mag ik u verzoeken Bram Vermeulen “In den beginne”eens te zien??Het bestaat uit 5 delen waarvan de link alvast deel 1 aangeeft. http://www.youtube.com/watch?v=A0x0LSp1kdI Een kleine moeite met een totaal ander resultaat!!Alvast mijn dank.

  0 likes
 19. [quote name=”Waren dit nu GODEN of KOSMONAUTEN??”[/quote]

  @Sipco: Klinkt als het boek “Waren de goden kosmonauten” van Erich von Däniken. Geniaal boek en oh wat is die man afgerekend ervoor.

  0 likes
 20. Mensen toch,
  onderwijs uzelf en zie de waarheid.
  Deze video toont niets meer en niets minder dan een test met een moderne ionenmotor op een ballistische raket.
  Testen worden al sinds 1998 gedaan, kijk maar op de site van Nasa, niks geen UFO’s.
  Buitenaardsen hebben niks aan UFO’s,
  veel te krap voor intergalactische afstanden van tientallen lichtjaren

  0 likes
 21. RenéevanZalkNunspeed

  Ik vermoed dat het met statische elektriciteit te maken heeft door aardplaten die over en langs elkaar schuren

  0 likes
 22. ufo @ google earth: 30 30’36,50″s,115 22’52,00″e die dingen worden transparant , ook gehoord dat het een project van area’51 is

  0 likes
 23. @Ionenmotor: Een motor op een ballistische raket??Dat is vreemd!!!En Nasa is die zo betrouwbaar als je weet dat na de tweede wereld oorlog, Werner von Braun verder mocht werken. Ditmaal niet voor de Nazi maar voor [email protected] Maurice W:Misschien is het handig om de documantaire waarbij de overheid van de Maya,s en overige bevolking meewerkt, in het bevestigen dat de Maya,s contact moeten hebben gehad met buitenaardsen??En misschien is de door mij gegeven link onder @18 misschien ook een aanrader voor u!!

  0 likes
 24. @westbound.are u serious? verder denk ik niet dat dit een ufo of ietsdergelijks is hangt veel te stil is gewoon een flikkerende ster ofzo,en godsdiensten? zou verboden moeten worden landjes zijn al bijna allemaal verdeeld hoeven we alleen nog maar ruzie om olie te maken…

  0 likes
 25. [quote name=”Westbound”]Ufo’s zijn duivelse instrumenten en ze dienen een subversief doel. De duivel wil dmv ufo’s zorgen dat men denkt: “God heeft tóch leven op andere planeten gemaakt”. Dit is niet het geval.[/quote]

  God en Jezus zijn zelf buitenaardse wezens. Ze komen uit de hemel, en niet van de Aarde. Verder kun je in Genesis lezen over de Zonen van God (Jezus heeft blijkbaar broers) die naar de Aarde afdaalden en seks hadden met Aardse vrouwen. Hun kinderen zijn ‘mannen van naam’. En in die tijd waren er ook nog ‘reuzen op Aarde’.

  0 likes
 26. Silent helicopters met zoeklicht aan?

  0 likes
 27. mooi gezegt grey.

  namaste

  0 likes
 28. RenéevanZalkNunspeed

  De 1e Aliën moet zich nog wel eerst ff komen voorstellen LOL hahahaah

  0 likes
 29. goede morgen
  ik heb net het filmpje gekeken en ze hebben het over een drone helikopter maar iets klopt er niet ze denken dat het een drone is maar wie laat nu eens zien door middel van een test dat dat uberhaubt mogelijk is als ze dat nu eens laten zien zou ik het misschien kunnen geloven maar anders niet ik let tegenwoordig op details
  en ik geloof niet als ze met een verrekijker aan het kijken zijn dat het dichtbij is
  kijk wat echt bewijs is dat professor robert jacobs laat zien dat een ufo een nucleaire raket deactiveerd en er wordt dan gezegd dat ze de aarde willen aanvallen terwijl dat iedere spaceshuttle gewoon terug komt op aarde dan lijkt het mij toch echt dat ze niks tegen de mensheid hebben

  groetjes pleiadian uit venray

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

media

Media zijn onderdeel van probleem in de coronacrisis: ‘Dit is massapsychose’

Wat je ook van hem vindt, Jort ...

greta

Anti-Greta hangt celstraf boven het hoofd wegens ‘klimaatontkenning’

Als je Greta Thunberg heet, krijg je ...