UFO

Vreemde objecten in de lucht boven Blue Springs, Missouri (video)

Help door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Inwoners van Blue Springs in de staat Missouri zijn ervan overtuigd dat ze in de afgelopen weken UFO’s hebben gezien boven hun stad.

De heldere, beweeglijke en kleurrijke lichten in onderstaande video hebben inmiddels de aandacht getrokken van een UFO-onderzoeksgroep in Missouri en het lokale televisiestation KCTV.

“Ik heb nog nooit zoiets gezien,” vertelde Becky Neely aan KCTV. “Met een verrekijker konden we het goed zien. Het was redelijk ver van ons verwijderd.” In Blue Springs zijn de UFO’s inmiddels het gesprek van de dag.

Een andere getuige merkte op dat de objecten soms plotse bewegingen maakten. “Ik zag het in de lucht toen het ineens omlaag viel en daar bleef hangen,” zei Teresa Price.

Woordvoerder van de politie van Blue Springs Jeremy Dickstein zei dat er bij hem geen meldingen waren binnengekomen van de ongeïdentificeerde vliegende objecten, hoewel hij op de hoogte was van de media-aandacht die ze hebben gekregen. “Het is vrij lastig om UFO’s op lokaal niveau te onderzoeken,” legde Dickstein uit.

Een woordvoerder van het North American Aerospace Defense Command (NORAD) was onbereikbaar voor commentaar.

Bron: Huffingtonpost.com

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Westbound
Westbound
10 jaren geleden

Ufo’s zijn duivelse instrumenten en ze dienen een subversief doel. De duivel wil dmv ufo’s zorgen dat men denkt: “God heeft tóch leven op andere planeten gemaakt”. Dit is niet het geval.

MauriceW
MauriceW
10 jaren geleden

[quote name=”Westbound”]Ufo’s zijn duivelse instrumenten en ze dienen een subversief doel. De duivel wil dmv ufo’s zorgen dat men denkt: “God heeft tóch leven op andere planeten gemaakt”. Dit is niet het geval.[/quote]

Volgens mij zijn UFO’s: Unidentified Flying Objects. Vrij vertaald als Niet-geïdentificeerde vliegende voorwerpen.

Dat heeft naar mijn idee helemaal niets met duivels te maken.

Oxize
Oxize
10 jaren geleden

[quote name=”Westbound”]De duivel wil dmv ufo’s zorgen dat men denkt: “God heeft tóch leven op andere planeten gemaakt”. Dit is niet het geval.[/quote]
Wat heeft religie nu te maken met dit filmpje. Dit soort bollen worden wel vaker gezien. Stationair of bewegend. Bolbliksem? Sprites? Hogere Energieën in onze atmosfeer?

Meindert
Meindert
10 jaren geleden

yo Westbound
De echte duivels zijn diegene die je deze onzin in je oren toetert.
Ga zelfs eens nadenken en plaats van na praten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

29
0
We lezen graag je reactie!x