CoronaBuitenland

Europarlementariërs stellen vragen over schrikbarend hoge sterfte, dit is het kolderieke antwoord van de Commissie

Help mee door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

Europarlementariërs Joachim Kuhs en Marcel de Graaff (FVD) wezen de Europese Commissie er eerder op dat er verschillende berichten rondgaan over oversterfte, met name onder kinderen, en het mogelijke verband daarvan met COVID-19-vaccins. De oversterfte onder kinderen lijkt met 700 tot 1600 procent te zijn toegenomen, merkten ze op.

De Europarlementsleden vroegen of de Commissie op de hoogte is van de berichten over oversterfte. “Kan zij aangeven of er een mogelijk verband bestaat met COVID-19-vaccins?”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ze vroegen ook of de Commissie kan laten weten of zij onderzoek doet naar de mogelijke oorzaken van deze oversterfte, waaronder COVID-19-vaccins. “Zo niet, waarom niet? Hoe verenigt de Commissie dit met haar plicht om voor de burgers te zorgen en hun grondrechten te beschermen?”

Draaiboek van Bill Gates

“Is de Commissie bereid alle gegevens met betrekking tot deze sterfgevallen openbaar te maken, alsook de mogelijke oorzaken ervan en het verband ervan met de COVID-19-vaccinatiestatus?” vroegen de Europarlementariërs nog.

De antwoorden van de Commissie lijken rechtstreeks uit het draaiboek van Bill Gates te komen:

“De Commissie is zich bewust van gegevens […] waaruit een toename van oversterfte blijkt. Hoewel een aanzienlijke toename van oversterfte grotendeels samenvalt met de COVID‐19-pandemie, maakt deze indicator geen onderscheid tussen de doodsoorzaken. Daarom moet hij met de nodige voorzichtigheid worden geïnterpreteerd.

De in de EU toegelaten COVID‐19-vaccins, waaronder ook de vaccins die voor kinderen zijn goedgekeurd, blijven veilig en doeltreffend bij het voorkomen van ernstige ziekte, hospitalisatie en overlijden.

De Europese databank van vermoedelijke ongewenste bijwerkingen bevat verslagen van medische feiten die na vaccinatie hebben plaatsgevonden, zoals meegedeeld door patiënten, zorgverleners en onderzoekers. Dat de reacties zich na vaccinatie voordeden, betekent echter niet altijd dat zij het gevolg zijn van de vaccinatie. Sommige waren misschien te wijten aan reeds bestaande ziekten of andere oorzaken die in diezelfde periode naar boven kwamen.

Het EMA en de nationale regelgevende instanties kijken alle verslagen zorgvuldig na om te bepalen of er enig verband zou kunnen zijn met het COVID‐19-vaccin. De meeste bekende bijwerkingen zijn licht en van korte duur; ernstige veiligheidsproblemen zijn zeer zeldzaam en tot op heden is er voor geen enkele van de toegelaten COVID‐19-vaccins een veiligheidssignaal van toenemende oversterfte afgegeven.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 156 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

123 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Daan
Daan
6 maanden geleden

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
JE MOEDER HUICHELAARS🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

Mikkie
Mikkie
6 maanden geleden

Ik hoor van vriendin: bekende werkt in de kinderopvang..er worden heel veel babies doodgeboren op dit moment.

roro 237
roro 237
6 maanden geleden

Oversterfte wil zeggen dat de genocide op de wereldbevolking door middel van vaccinaties een enorm succes zijn!
Pas over 75 jaar mogen er dan vragen worden gesteld!

H.R. van der Veen
H.R. van der Veen
6 maanden geleden

🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Uit europa, navo of welk verdrag we ook met die onmensen hebben gesloten.
Dit geld overigens ook voor ons zgn regering, optieven

Back to top button
123
0
We lezen graag je reactie!x