Buitenland

Expert infectieziekten: hydroxychloroquine had 100.000 levens kunnen redden

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit een nieuwe studie blijkt dat hydroxychloroquine levens kan redden. Tijdens het onderzoek werden 255 coronapatiënten gevolgd die aan de beademing lagen. Door hydroxychloroquine en azitromycine toe te dienen, verbeterde de overleving met meer dan 100 procent.

Infectieziektedeskundige Stephen Smith, één van de auteurs van de studie, zei op Fox News dat het middel in de Verenigde Staten 100.000 levens had kunnen redden. Officieel zijn daar ruim 600.000 mensen overleden met corona.

Crimineel dekt de lading niet eens

“Schandalig is nog zwak uitgedrukt,” reageerde presentatrice Laura Ingraham. “Crimineel dekt de lading niet eens.”

Smith zei dat het in het ziekenhuis waar hij werkt, en ook in andere ziekenhuizen, verboden is om coronapatiënten te behandelen met het antimalariamiddel. Hij spreekt van een ‘uniek verbod’ binnen de Amerikaanse geneeskunde.


Nederland

Nederlandse artsen die coronapatiënten hydroxychloroquine voorschrijven, kunnen een boete verwachten die kan oplopen tot 150.000 euro, zo waarschuwde de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) onlangs.

Volgens de inspectie is het voorschrijven en afleveren van deze geneesmiddelen ‘een risico voor de kwaliteit van zorg’. De IGJ stelt dat ‘bewezen is dat hydroxychloroquine niet effectief is, en tegelijkertijd ernstige bijwerkingen kan veroorzaken als hartritmestoornissen’. Uit deze nieuwe wetenschappelijke studie blijkt dus dat het middel wel degelijk effectief is en talloze levens kan redden.

[Fox News]

4.8 68 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Het komt goed
Het komt goed
1 jaar geleden

Nog meer munitie voor onze Duitse advocaat en zijn collega’s. Het gaat de goede kant op, alleen nog bekend maken wanneer de rechtszaken beginnen.

Stefan
Stefan
1 jaar geleden

Tja, Was niets mee te verdienen, dus strafbaar gesteld. NEE, een gezond lichaam volspuiten met troep, DAT is de oplossing. Kunnen ze toch nog wat verdienen over de ruggen van zieken.

cieleke
cieleke
1 jaar geleden

had kunnen redden heb je niks aan niemand is opgestaan om dit te stoppen allemaal angst, zelfs angst voor een boete omwille van redden mensenlevens de boete ofwel geld was dus belangrijker dan mensenlevens redden

cerberus
cerberus
1 jaar geleden

Jammer dat nog steeds niemand ter wereld, de verifieerbare genetische code, foto of isolaat van het zogenaamde virus kan presenteren. Zelfs de politieke oppositie durft het niet te eisen !!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

38
0
We lezen graag je reactie!x