Mens en Dier

6-jarig jongetje houdt emotioneel betoog: “Waarom zijn mensen zo slecht voor de aarde?”

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De 6-jarige Henry Marr uit het Amerikaanse Mount Vernon barstte op weg naar huis in tranen uit. “Waarom zijn mensen zo slecht voor de aarde?” snikt hij. “Ze gooien zomaar afval op de grond en kappen bomen. Waarom denken ze niet na?”

De aanleiding voor zijn huilbui was een natuurdocumentaire die hij op school had gezien over dieren die plastic afval eten en sterven. “Ik wou dat ik een volwassene was,” zegt hij tussen de tranen door. “Dan kon ik nu gewoon mijn werk doen!”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Nadenken

“Mensen zijn zo gemeen. Ze zijn gewoon onbeschoft,” aldus de ontroostbare Henry, die het niet meer kan aanzien hoe mensen deze planeet vervuilen. “Mensen moeten nadenken over wat ze met de planeet en dieren doen.”

Moeder Allie Hall, die Henry ophaalde van school, zei dat het jongetje onlangs een passie ontwikkelde voor de natuur en duurzaamheid. Afgelopen Halloween verkleedde Henry zich als parkranger. Thuis hangt hij boodschappen op om te wijzen op overdreven watergebruik.

Wereld verbeteren

Allie zette de beelden enkele dagen geleden op Facebook. Sindsdien zijn ze al meer dan 17 miljoen keer bekeken. De kleine Henry is zeker erg gepassioneerd om de wereld te verbeteren.

Bekijk hieronder de beelden:

[Standaard]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
7 jaren geleden

Een zesjarige met meer inzicht dan alle regeringsleiders wereldwijd bij elkaar. Mensen worden steeds bewuster op steeds jongere leeftijd. Vroeg of laat zal de kwaadwillende macht het veld moeten ruimen omdat het hen onmogelijk wordt gemaakt de smerige leugens en bedrog onder de pet te houden. we worden wakkerder en wakkerder, een proces wat ze op de één of andere manier niet langer kunnen verhinderen. Fantastisch dat zoiets ook miljoenen keren wordt bekeken.

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Ik huil met Henry mee, wat mij nu rest is het goede voorbeeld te geven.

Johan
Johan
7 jaren geleden

Grote troost voor het manneke. De Natuur houdt af en toe een grote opruiming. Je kunt het zien als een soort van voorjaarsschoonmaak.

Rini
Rini
7 jaren geleden

ONGELOOFELIJK 🙂 🙂 🙂 dat je op die leeftijd het al jou JOB noemt,wat een HART heeft dat kind,wat een mooi moment omdat als moeder te mogen meemaaken,dat jou kliene zoon de nieuwe genaratie gaat worden,en dat kleine jochie voor je neus zien op tegroeienn.
Hey begrijp me niet verkeerd he,ik denk ook dat het ontsetent pijn diet in jou moedershart aks je zoeen klein mensje zie huilen en vol verdriet zit over hoe de mens omgaat met de wereld,tuurlijk breek je dan van binnen.
MAAAAAAARrrrrr ze mag OOOooooo zo trots zijn dat ze dit alleen al mag mee maken,and SUPER THNX dat ze dat moment(dat SUPER gaaf moment 🙂 🙂 🙂 om huilendvroolijk van te worden,met die miljoene mensen heeft willen delen(THNX VANUIT MIJN HART)
Heb het filmje wel 10X bekeken denk ik,en ben tot de conclusie gekomen dat er toch wel goede mensen bestaan(en geboren worden 🙂 🙂 🙂
Want ik moet zeggen dat ik 46 jaar ben en allen mensen tegen ben gekomen die het zelfde gevoel en denken over de mensheid heeft dan ik,al wie ik tegen ben gekomen waren allemal alleen mar op een ding uit ,van hoeveel ka ik bij hem verdienen,stelen,of hoe kan ik hem gebruiken.
Ik had eerlijk gezegd de moed al een beetje op gegeven(wat niet goed is).
Maar het is moeilijk om in iets te geloven wat je niet ziet,je ziet alleen wat je niet wilt zien of voelen,precies het tegen over gestelde,en dat al 45 jaar 🙂 🙂 🙂
En daarom is het niet goed om de moed te laten zakken om in mensen te geloven(ook al is dat VEREKENENS moeilijk) want ook al ben ik in mijn leven alleen maar slechte mensen tegen gekomen)mischien 100,200,we zijn met 7Biljoen mensen 🙂 🙂 🙂 snapie,van de 7biljoen 200 mensen slecht wil niet zeggen dat alle 7Biljoen mensen slecht zijn toch 🙂 🙂 🙂
Je ziet wel ze worden zelfs nog geboren 🙂 🙂 🙂
Echt het heeft mij het inzicht dat ze niet allmaal slecht zijn ingegeven,men moet alleen SUPER voorzichtig zijn,en open je hart niet te snel,wat bij mij een minpunt is want ik ben te open 🙂 🙂 🙂
Waar vel mensen op reageren van hey,die kunnen we wel eens proberen te pakken(mijn fout) 🙂 🙂 🙁

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x