Homepagina » Mens en Dier » 6-jarig jongetje houdt emotioneel betoog: “Waarom zijn mensen zo slecht voor de aarde?”
6-jarig jongetje houdt emotioneel betoog: "Waarom zijn mensen zo slecht voor de aarde?"

6-jarig jongetje houdt emotioneel betoog: “Waarom zijn mensen zo slecht voor de aarde?”

De 6-jarige Henry Marr uit het Amerikaanse Mount Vernon barstte op weg naar huis in tranen uit. “Waarom zijn mensen zo slecht voor de aarde?” snikt hij. “Ze gooien zomaar afval op de grond en kappen bomen. Waarom denken ze niet na?”

De aanleiding voor zijn huilbui was een natuurdocumentaire die hij op school had gezien over dieren die plastic afval eten en sterven. “Ik wou dat ik een volwassene was,” zegt hij tussen de tranen door. “Dan kon ik nu gewoon mijn werk doen!”

Nadenken

“Mensen zijn zo gemeen. Ze zijn gewoon onbeschoft,” aldus de ontroostbare Henry, die het niet meer kan aanzien hoe mensen deze planeet vervuilen. “Mensen moeten nadenken over wat ze met de planeet en dieren doen.”

Moeder Allie Hall, die Henry ophaalde van school, zei dat het jongetje onlangs een passie ontwikkelde voor de natuur en duurzaamheid. Afgelopen Halloween verkleedde Henry zich als parkranger. Thuis hangt hij boodschappen op om te wijzen op overdreven watergebruik.

Wereld verbeteren

Allie zette de beelden enkele dagen geleden op Facebook. Sindsdien zijn ze al meer dan 17 miljoen keer bekeken. De kleine Henry is zeker erg gepassioneerd om de wereld te verbeteren.

Bekijk hieronder de beelden:

[Standaard]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
4 jaren geleden

Een zesjarige met meer inzicht dan alle regeringsleiders wereldwijd bij elkaar. Mensen worden steeds bewuster op steeds jongere leeftijd. Vroeg of laat zal de kwaadwillende macht het veld moeten ruimen omdat het hen onmogelijk wordt gemaakt de smerige leugens en bedrog onder de pet te houden. we worden wakkerder en wakkerder, een proces wat ze op de één of andere manier niet langer kunnen verhinderen. Fantastisch dat zoiets ook miljoenen keren wordt bekeken.

Franss
Franss
Reactie op  exegese
4 jaren geleden

Ja, de jeugd wordt steeds sneller bewust van de smerige leugens en bedrog in deze wereld:
https://www.youtube.com/watch?v=o-VchCHYLkw

Kalki
Kalki
4 jaren geleden

Ik huil met Henry mee, wat mij nu rest is het goede voorbeeld te geven.

Johan
Johan
4 jaren geleden

Grote troost voor het manneke. De Natuur houdt af en toe een grote opruiming. Je kunt het zien als een soort van voorjaarsschoonmaak.

Rini
Rini
4 jaren geleden

ONGELOOFELIJK 🙂 🙂 🙂 dat je op die leeftijd het al jou JOB noemt,wat een HART heeft dat kind,wat een mooi moment omdat als moeder te mogen meemaaken,dat jou kliene zoon de nieuwe genaratie gaat worden,en dat kleine jochie voor je neus zien op tegroeienn.
Hey begrijp me niet verkeerd he,ik denk ook dat het ontsetent pijn diet in jou moedershart aks je zoeen klein mensje zie huilen en vol verdriet zit over hoe de mens omgaat met de wereld,tuurlijk breek je dan van binnen.
MAAAAAAARrrrrr ze mag OOOooooo zo trots zijn dat ze dit alleen al mag mee maken,and SUPER THNX dat ze dat moment(dat SUPER gaaf moment 🙂 🙂 🙂 om huilendvroolijk van te worden,met die miljoene mensen heeft willen delen(THNX VANUIT MIJN HART)
Heb het filmje wel 10X bekeken denk ik,en ben tot de conclusie gekomen dat er toch wel goede mensen bestaan(en geboren worden 🙂 🙂 🙂
Want ik moet zeggen dat ik 46 jaar ben en allen mensen tegen ben gekomen die het zelfde gevoel en denken over de mensheid heeft dan ik,al wie ik tegen ben gekomen waren allemal alleen mar op een ding uit ,van hoeveel ka ik bij hem verdienen,stelen,of hoe kan ik hem gebruiken.
Ik had eerlijk gezegd de moed al een beetje op gegeven(wat niet goed is).
Maar het is moeilijk om in iets te geloven wat je niet ziet,je ziet alleen wat je niet wilt zien of voelen,precies het tegen over gestelde,en dat al 45 jaar 🙂 🙂 🙂
En daarom is het niet goed om de moed te laten zakken om in mensen te geloven(ook al is dat VEREKENENS moeilijk) want ook al ben ik in mijn leven alleen maar slechte mensen tegen gekomen)mischien 100,200,we zijn met 7Biljoen mensen 🙂 🙂 🙂 snapie,van de 7biljoen 200 mensen slecht wil niet zeggen dat alle 7Biljoen mensen slecht zijn toch 🙂 🙂 🙂
Je ziet wel ze worden zelfs nog geboren 🙂 🙂 🙂
Echt het heeft mij het inzicht dat ze niet allmaal slecht zijn ingegeven,men moet alleen SUPER voorzichtig zijn,en open je hart niet te snel,wat bij mij een minpunt is want ik ben te open 🙂 🙂 🙂
Waar vel mensen op reageren van hey,die kunnen we wel eens proberen te pakken(mijn fout) 🙂 🙂 🙁

josie
josie
Reactie op  Rini
4 jaren geleden

Dit kind is een nieuwetijdskind en hopelijk komen ze nu masaal deze kinderen naar beneden toe, want ze zijn nu hart nodig hier.

tamara
tamara
Reactie op  josie
4 jaren geleden

er zijn er al meer dan je denkt vroeger waren ze er al en nu massaal meer er zijn nu grote groep nieuwetijds kinderen die ander denken en veel meer voelen maar is ook aan ons als ouders om hun te beglijden en te helpen en deze rare wereld waar als je buit boekje valt je meteen niet normaal bent zucht

Mono
Mono
Reactie op  Rini
4 jaren geleden

Hoi Rini ;- )) kan je jezelf hier in zien?: waarom jij met jouw zienswijze slechte mensen tegen komt is omdat je hsp-er bent en in de hart modus zit.. dat betekent dat je hoog empatisch gevoelig en emotioneel aangelegd bent, voor jouw is onrecht/misbruik enz in 1 opslag duidelijk.. voor jouw is deze wereld ondersteboven, binnenstebuiten en gespiegeld, voor jouw zijn mensen nare wezens.. harteloos zielloos gevoelloos, en dat bedoel ik niet negatief naar de mensen toe…
maar begrijp dat jij die mensen moet zien wakker te schudden, wat het probleem is daarin is dat mensen jouw voor idioot aan zullen zien… niet wetende dat ze zelf idioot doen… maar vele worden wakker en jij kan ze dat kleine duwtje geven, dus zie mensen om je heen niet als slecht maar als ego gecontroleerde slapers.. dus laat je niet uit het veld slaan, jij kan het verschil maken daar ben je hier voor…
Grt mono

josie
josie
4 jaren geleden

Zo wilde onze zoon van toen ook zes jaar vuilnisman worden om de wereld mooier te maken. Ik denk dat op die leeftijd de kinderen bewust worden hoe wij volwasne bezig zijn om alles te verknallen in deze wereld.
Als hij de vuilnismannen voorbij zag komen zag hij deze mannen als echte helden.
Nu gaan deze mannen staken her en der in Frankrijk en dan zal ook besef komen dat deze mensen echt nodig zijn in deze wereld en hopelijk krijgen ze nu meer respekt.

Marie
Marie
Reactie op  josie
4 jaren geleden

Ik ben het helemaal met iedereen eens! Wat ik helaas wel zie bij kinderen om me heen is dat ze als kind heel verlicht lijken maar uitgroeien tot-ogenschijnlijk- weinig bewuste volwassenen. Daarom is het zo belangrijk dat ze goed worden begeleid zodat het licht in hen blijft stralen!

Ikke
Ikke
4 jaren geleden

De grote schoonmaak laat niet lang meer op zich wachten!

Eva
Eva
Reactie op  Ikke
4 jaren geleden

Laten we het hopen, Ikke.
Ik wachtt er al 70+ jaar op!

ferrimassi
ferrimassi
4 jaren geleden

Dit krijg je als je kinderen op school met een schuldcomplex opzadelt. Dat dit uit hemzelf komt geloof ik niet. Bewustzijn scheppen is prima, dit is gewoon een getraumatiseerd kind. Dat we verantwoordelijk om moeten gaan met de aarde lijkt me vanzelfsprekend. Feit is wel dat deze problematiek compleet is gekaapt door de VN en allerhande radicale marxisten. Het heeft weinig met de aarde te maken, meer met het controleren en taxeren van alle menselijke activiteit (agenda21). Ik dacht dat we na de bijbel en het blanke schuldcomplex wel klaar waren met erfzondes, kennelijk niet dus. Hysterie is het, meer niet.

Ikke
Ikke
4 jaren geleden

We moeten niet onze hoop vestigen op dit soort kinderen, de mens is en blijft gewoon een waardeloos dier.
We hebben het de afgelopen 300000jaar niet waar kunnen maken dus waarom nu opeens wel!
Van mij mag de complete mensheid verdwijnen, en daar zal de Aarde mij dankbaar om zijn.

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  Ikke
4 jaren geleden

Ik zou zeggen zoek een mooi hoog gebouw op.. lees je eigen tekst eens terug. Dit is precies wat men wil. Mensen die zichzelf haten en de aarde vereren. Mensen met deze instelling zullen alles slikken uit een soort verworpen schuldcomplex. De aarde bestond lang voor dat wij ten tonele verschenen en zal er ook nadat wij verdwenen zijn. Biodiversiteit komt vanzelf weer terug zolang er 1 bacterie overleeft. Moeten we ophouden met ontbossing en het vervuilen van de oceanen.. ja natuurlijk. Maar het sprookje van overpopulatie en klimaathysterie is vals. De technologie word op hard tempo schoner. De nederlandse rivieren zijn schoner dan dat ze in 100 jaar geweest zijn. Kolencentrales in dit land hebben steeds betere filters. Laat je niks wijsmaken, het is niet 1 voor 12 zoals men doet geloven. Er speelt hier heel iets anders.

Padja
Padja
4 jaren geleden

arm arm kind.
Misschien dat mama even uit moet leggen hoe die auto (waar hij in zit) gemaakt werd en tot rijden kwam.
En dan maar meteen vertellen dat zesjarige kinderen zorgeloos horen te spelen in alle vertrouwen dat mama en papa zich druk maken over de wereldproblemen.
Hypocriet zootje

x

Check Also

gevechtspiloot

Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

planeetonderzoeker

Planeetonderzoeker laat zien dat aarde niet om de zon draait

Het is algemeen bekend dat de zon ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x