Mens en Dier

‘Waarom gaan de media, politici en coryfeeën die nu losgaan op Plasterk niet los op Ursula von der Leyen?’

Help anderen door dit met iederen die je kent op je socials te delen!

NRC publiceerde zaterdag over mogelijke misstanden rondom een patentaanvraag door Ronald Plasterk voor kankervaccins, die hem financieel en juridisch in problemen zouden kunnen brengen.

Na de publicatie berichtte de NOS dat Plasterk volgens VVD-prominent en oud-informateur Johan Remkes geen premier moet worden. “Ik vind dat het aanzien van het politieke proces hierdoor zeer is geschaad,” zei de VVD’er.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De NOS kopte: Ex-informateur Remkes vindt Plasterk ongeschikt als premier: ‘Naam aangetast’. Data-analist Cees van den Bos heeft een andere kop in gedachten: ‘Ex-journalistiek platform NOS vindt dat mening van vertrapper van mensenrechten ertoe doet’.

Strafzaak tegen Von der Leyen

Tijdens corona verbood Remkes een demonstratie tegen de anderhalvemetersamenleving. De toenmalige plaatsvervangend voorzitter van de Veiligheidsregio Haaglanden beweerde dat de wijze waarop de bijeenkomst werd georganiseerd ‘een gevaar was voor de volksgezondheid’.

Terwijl de media, politici en coryfeeën losgaan op Plasterk, blijft het muisstil rond de geheime Pfizer-sms’jes ter waarde van 35 miljard euro die EU-baas Ursula von der Leyen nog altijd niet heeft vrijgegeven. Er lopen rechtszaken, maar ondertussen is ze wel gewoon weer verkiesbaar als voorzitter van de Europese Commissie.

Vorige week boog de rechter zich over een strafzaak tegen Von der Leyen. De zitting vond plaats achter gesloten deuren en de uitspraak wordt over enkele weken verwacht. Von der Leyen kocht tijdens de coronacrisis bijna 2 miljard Pfizer-vaccins, maar houdt de details daarover geheim.

Immuniteit

Een Belgische lobbyist, Polen en Hongarije, twee politieke partijen uit België en Frankrijk en een privépersoon hebben haar aangeklaagd.

Als de zaak doorgaat, is de kans groot dat de aanklagers worden geconfronteerd met Von der Leyens immuniteit. Als Commissievoorzitter is ze beschermd tegen vervolging als ze uit hoofde van haar functie handelde.

Onderzoeksjournalist Marc van der Vegt vraagt: “Waarom gaan geen van de media, politici en coryfeeën die nu losgaan op Plasterk niet ook los op Ursula von der Leyen?” Jurist Stan Baggen is het helemaal met hem eens.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 173 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dubito
Dubito
1 maand geleden

Omdat ze een vrouw is en tegen klimaatverandering is. Logisch toch?

Ron
Ron
1 maand geleden

Immuniteit 🤣🤣🤣🤣🤣dan doen we het op onze eigen manier.
Ursela Immuniteit moordenaar eerste klas.
Dus als je moord op voorbedachte rade pleegt of fraudeert heb je Immuniteit.
Gewoon opsluiten.

Petrus
Petrus
1 maand geleden

Waarom wel hé. Dit is veel veiliger, dichterbij en makkelijker. Hahaha.

Oprecht
Oprecht
1 maand geleden

Wie betaalt de MSM, NPO/NOS media.
Wie betaalt bepaalt…..!!!!!!

Back to top button
87
0
We lezen graag je reactie!x