Het Complot

“Bilderberggroep borduurt voort op het gedachtegoed van de nazi’s”

Help anderen door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Bilderberggroep houdt deze week zijn jaarlijkse bijeenkomst in een hotel in Dresden. Aan de conferentie nemen zo’n 140 topbankiers, politici, mediamagnaten en CEO’s deel.

Al jaren doen er complottheorieën de ronde over de bedoelingen van de Bilderberggroep, schrijft de Huffington Post. Volgens theorieën zou de groep niets minder zijn dan een wereldregering die een neoliberale agenda wil doorvoeren waar vooral de elite van profiteert.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Brexit

Tijdens de conferentie zullen de multinationals ongetwijfeld wanhopig lobbyen tegen een Brexit, een Brits vertrek uit de EU. Dat zegt David Icke, die linkt naar een artikel in de IB Times waarin staat: “De Bilderberggroep heeft de EU in de jaren vijftig tot leven gebracht, een creatie die nu opeens ernstig wordt bedreigd.”

Trump
"Bilderberggroep borduurt voor op het gedachtegoed van de nazi's"
Donald Trump (George Frey)

Infowars-verslaggever Paul Joseph Watson stelt dat de aanwezigheid van anti-Trump-senator Lindsey Graham er duidelijk op wijst dat Bilderberg ‘er alles aan zal doen om te voorkomen dat Trump de door Bilderberg gekozen kandidaat – Hillary Clinton – zal verslaan’.

“Deze mensen zijn eigenaar van de media en de grote corporaties,” zei hij over de Bilderberggroep. “Ze beschikken over biljoenen dollars. Als ze je mogen, kun je rekenen op hun steun.”

Media in het complot

Schrijver Jim Tucker deed 25 jaar onderzoek naar de Bilderberggroep. Hij overleed in 2013, maar publiceerde nog wel de Bilderberg Diaries, waarin hij zich kritisch uitspreekt over de mediastilte rond de geheimzinnige groep. Hij zei dat de media door de groep worden geïntimideerd.

Nazi-connecties

Prins Bernhard, medeoprichter van Bilderberg, zou ooit lid zijn geweest van de nazipartij. Historicus Annejet van der Zijl schrijft in haar boek ‘Bernhard. Een verborgen geschiedenis’: “Misschien voelde Bernhard zich oprecht geen gewezen nazi, feitelijk was hij het natuurlijk wel.”

Ze vond zijn lidmaatschapskaart van de Studentenschaft, met de aantekening dat hij lid was van de NSDAP en de SA. Eerder ontdekte onderzoeker Gerard Aalders in Amerikaanse archieven al documenten waaruit het NSDAP-lidmaatschap bleek.

"Bilderberggroep borduurt voor op het gedachtegoed van de nazi's"
Slobodan Milosevic (Reuters)

Michael Snyder van Freedom Outpost zei vorig jaar dat de Bilderberggroep voortborduurt op het gedachtegoed van de nazi’s. “Net als de nazi’s denken ze dat ze de elite van de wereld zijn, zijn ze anti-Israël en gebruiken ze militaire macht om doelen te realiseren.”

Servië

Volgens vooraanstaande Serviërs in Joegoslavië was het de Bilderberggroep die de oorlog is begonnen die heeft geleid tot de val van Slobodan Milosevic, meldde de BBC. Wereldmachten beschuldigden hem van het nastreven van een Servische agenda. Na zijn uitlevering in 2001 kreeg zijn land plotseling veel hulp, wat complottheoretici zien als bewijs voor hun theorie.

[Huffington Post]

1 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Bilderberggroep is zo vals en manipulerend dat ze zelfs rechtszaken kan simuleren om innovaties die niet binnen hun agenda passen te vernietigen.

Hans Verschoor
Hans Verschoor
7 jaren geleden

Je kan op je klompen aanvoelen dat het geen zuivere koek is , daar hoef je echt niet , om met een modieus woord te spreken hoger-opgeleid voor te zijn . Geld zoekt geld zei mijn opa vroeger al , en die rijke floepers steken de koppen bij elkaar en maken onderling een soort van deal hoe ze de gewone jan met de pet en het gepeupel in de wereld kunnen pakken ten voordele van hunzelf . Je kan wel voorstellen dat het geheim moet blijven want hun vieze plannen verdragen natuurlijk absoluut niet het daglicht . Anders zou er wel meer openheid over zijn . Dat zo iets ook maar bestaat is ongelooflijk , ik heb er geen woorden meer voor wat een schaamteloos zooitje .

Elise49
Elise49
7 jaren geleden

Ik sta niet achter de agenda hoe die nu wordt uitgevoerd. Maar vraag me wel af waarom zo? Waarom agenda punt: aarde in oude staat terug brengen. 1. de klimaatverandering/tweede zon etc. 2. systeem is op. Bij die veranderingen wil men de macht bij zich houden. 3. Is technologie een antwoord op de mega veranderingen zoals een poolshift/meteorieten etc. Zie hele oude wereldkaarten. Mythologie. Piramide tekeningen.
Als die tweede zon/mini stelsel echt is, dan begrijp ik enigszins wel de huidige wereld agenda. bv. water en voedsel beheersing Maar als alles een hoax is, dan is het puur om de gewone mens te vernietigen.
De grote vraag is dan ook: wat is de waarheid. Ik denk als iedereen weet dat er ernstige zaken(natuurrampen etc) voorbij gaan komen, we daar gezamenlijk aan kunnen gaan werken. Of denk ik nu te gemakkelijk? Zijn er altijd mensen die hier niet fatsoenlijk(alleen aan zichzelf denken) mee om kunnen gaan? Zijn al die overleving tv programma’s bedacht om te kijken hoe de mens reageert of om voor te bereiden?

Mammon
Mammon
7 jaren geleden

Als de ISIS broeders -hier- nu eens een aanslag plegen….

Oh nee, valse vlagjes treffen nooit Elite. (tenzij het mondje te ver open gaat)

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x