Homepagina » Het Complot » “Bilderberggroep borduurt voort op het gedachtegoed van de nazi’s”
"Bilderberggroep borduurt voor op het gedachtegoed van de nazi's"

“Bilderberggroep borduurt voort op het gedachtegoed van de nazi’s”

De Bilderberggroep houdt deze week zijn jaarlijkse bijeenkomst in een hotel in Dresden. Aan de conferentie nemen zo’n 140 topbankiers, politici, mediamagnaten en CEO’s deel.

Al jaren doen er complottheorieën de ronde over de bedoelingen van de Bilderberggroep, schrijft de Huffington Post. Volgens theorieën zou de groep niets minder zijn dan een wereldregering die een neoliberale agenda wil doorvoeren waar vooral de elite van profiteert.

Brexit

Tijdens de conferentie zullen de multinationals ongetwijfeld wanhopig lobbyen tegen een Brexit, een Brits vertrek uit de EU. Dat zegt David Icke, die linkt naar een artikel in de IB Times waarin staat: “De Bilderberggroep heeft de EU in de jaren vijftig tot leven gebracht, een creatie die nu opeens ernstig wordt bedreigd.”

Trump
"Bilderberggroep borduurt voor op het gedachtegoed van de nazi's"

Donald Trump (George Frey)

Infowars-verslaggever Paul Joseph Watson stelt dat de aanwezigheid van anti-Trump-senator Lindsey Graham er duidelijk op wijst dat Bilderberg ‘er alles aan zal doen om te voorkomen dat Trump de door Bilderberg gekozen kandidaat – Hillary Clinton – zal verslaan’.

“Deze mensen zijn eigenaar van de media en de grote corporaties,” zei hij over de Bilderberggroep. “Ze beschikken over biljoenen dollars. Als ze je mogen, kun je rekenen op hun steun.”

Media in het complot

Schrijver Jim Tucker deed 25 jaar onderzoek naar de Bilderberggroep. Hij overleed in 2013, maar publiceerde nog wel de Bilderberg Diaries, waarin hij zich kritisch uitspreekt over de mediastilte rond de geheimzinnige groep. Hij zei dat de media door de groep worden geïntimideerd.

Nazi-connecties

Prins Bernhard, medeoprichter van Bilderberg, zou ooit lid zijn geweest van de nazipartij. Historicus Annejet van der Zijl schrijft in haar boek ‘Bernhard. Een verborgen geschiedenis’: “Misschien voelde Bernhard zich oprecht geen gewezen nazi, feitelijk was hij het natuurlijk wel.”

Ze vond zijn lidmaatschapskaart van de Studentenschaft, met de aantekening dat hij lid was van de NSDAP en de SA. Eerder ontdekte onderzoeker Gerard Aalders in Amerikaanse archieven al documenten waaruit het NSDAP-lidmaatschap bleek.

"Bilderberggroep borduurt voor op het gedachtegoed van de nazi's"

Slobodan Milosevic (Reuters)

Michael Snyder van Freedom Outpost zei vorig jaar dat de Bilderberggroep voortborduurt op het gedachtegoed van de nazi’s. “Net als de nazi’s denken ze dat ze de elite van de wereld zijn, zijn ze anti-Israël en gebruiken ze militaire macht om doelen te realiseren.”

Servië

Volgens vooraanstaande Serviërs in Joegoslavië was het de Bilderberggroep die de oorlog is begonnen die heeft geleid tot de val van Slobodan Milosevic, meldde de BBC. Wereldmachten beschuldigden hem van het nastreven van een Servische agenda. Na zijn uitlevering in 2001 kreeg zijn land plotseling veel hulp, wat complottheoretici zien als bewijs voor hun theorie.

[Huffington Post]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Hans Verschoor schreef:

  Je kan op je klompen aanvoelen dat het geen zuivere koek is , daar hoef je echt niet , om met een modieus woord te spreken hoger-opgeleid voor te zijn . Geld zoekt geld zei mijn opa vroeger al , en die rijke floepers steken de koppen bij elkaar en maken onderling een soort van deal hoe ze de gewone jan met de pet en het gepeupel in de wereld kunnen pakken ten voordele van hunzelf . Je kan wel voorstellen dat het geheim moet blijven want hun vieze plannen verdragen natuurlijk absoluut niet het daglicht . Anders zou er wel meer openheid over zijn . Dat zo iets ook maar bestaat is ongelooflijk , ik heb er geen woorden meer voor wat een schaamteloos zooitje .

  24 likes
 • Kalki schreef:

  Bilderberggroep is zo vals en manipulerend dat ze zelfs rechtszaken kan simuleren om innovaties die niet binnen hun agenda passen te vernietigen.

  18 likes
 • Mammon schreef:

  Als de ISIS broeders -hier- nu eens een aanslag plegen….

  Oh nee, valse vlagjes treffen nooit Elite. (tenzij het mondje te ver open gaat)

  16 likes
 • ferrimassi schreef:

  Ze gaan abouthaleb pushen als volgende premier van Nederland.

  9 likes
 • Porter schreef:

  TROUW: “De geheimzinnige jaarlijkse Bilderberg-conferentie begint vandaag in het hotel Taschenbergpalais in Dresden. Maar echt geheimzinnig is de bijeenkomst van prominenten uit politiek, zakenleven en medialand al lang niet meer. De agenda is bekend, de deelnemers zijn bekend en hoewel de conferentie al voor de 65ste keer wordt gehouden, zucht de wereld nog steeds niet onder een ‘Bilderberg dictatuur’.”
  Als dat zo zou zijn, maak dan notulen en geef die vrij!

  2 likes
 • BerendW schreef:

  Onze Bernhard van Lippe Biesterfeld heeft een goede orde geschapen (sarcasme), en bewijst alles dat onze koningshuis veel machtiger is dan we denken.

  6 likes
 • faith schreef:

  De elite zal zelf in die kampen vastgehouden worden tot hun berechting. Wie een kuil graaft voor een ander…

  3 likes
  • Scafa schreef:

   @ faith go faith

   Ik vind dat zo gek nog niet….ik hoop dat nu echt en dat daar ook alle slechte mensen terecht komen die bloed aan hun handen hebben van het voeren genocide oorlogen en het uitroeien van culturen en rassen ook hen die niet mee willen werken en bouwen aan beter wereld en wereld vrede.

   One Love One Life , Live Love Love Life

   Bless you Faith

   3 likes
 • Hoop maakt z'n eigen magie schreef:

  Oprechte integriteit is alles. Iedereen kan nee zeggen. Uiteindelijk telt karma, en ik ben blij dat ik niks met die mensen die hiermee verbonden zijn, te maken heb.

  3 likes
 • Scafa schreef:

  Ze weten al wat de bilderberg groep van plan is en nog grijpen ze niet in …..als er nu een paar slimme mensen op staan en mannen met ballen dan blazen ze dat zooitje tuig daar nu in 1x op dan is de wereld in 1x bevrijd en verlos van die slechteriken ze praten te veel en nemen weinig actie.

  3 likes
 • Freba schreef:

  Michael Snyder – voorheen uiteraard de Joodse Naam Schneider- praat onzin. Bilderberg is voor steun aan Israel en is zo Zionistisch als wat. Je moet trouwens maar durven om die conferentie in Dresden te houden. De toen mooiste stad Dresden is volledig ONNODIG platgebrand door onze “Bevrijders” 6 weken voor de “Vrede”, vergelijkbaar met het Aleppo in Syrië. Momenteel zijn er van alle landen in de wereld slechts 5 landen die GEEN oorlogshandelingen verrichten. ” Hoe meer “Beschaving”, des te meer Krankzinnigheid”.

  2 likes
 • Rene schreef:

  De westerse wereld en nazi Duitsland was één groot complo om wereldbeheersingt maar ééntje heeft het plan afgewezen namelijk A.Hitler hij wilde de heerschappij niet delen en toen kwam plan B op tafel Hitler weg en brussel vullen met allemadl kleine dictators die zijn namelijk makkelijker weg te krijgen en het derde EU rijk is geboren

  2 likes
 • Elise49 schreef:

  Ik sta niet achter de agenda hoe die nu wordt uitgevoerd. Maar vraag me wel af waarom zo? Waarom agenda punt: aarde in oude staat terug brengen. 1. de klimaatverandering/tweede zon etc. 2. systeem is op. Bij die veranderingen wil men de macht bij zich houden. 3. Is technologie een antwoord op de mega veranderingen zoals een poolshift/meteorieten etc. Zie hele oude wereldkaarten. Mythologie. Piramide tekeningen.
  Als die tweede zon/mini stelsel echt is, dan begrijp ik enigszins wel de huidige wereld agenda. bv. water en voedsel beheersing Maar als alles een hoax is, dan is het puur om de gewone mens te vernietigen.
  De grote vraag is dan ook: wat is de waarheid. Ik denk als iedereen weet dat er ernstige zaken(natuurrampen etc) voorbij gaan komen, we daar gezamenlijk aan kunnen gaan werken. Of denk ik nu te gemakkelijk? Zijn er altijd mensen die hier niet fatsoenlijk(alleen aan zichzelf denken) mee om kunnen gaan? Zijn al die overleving tv programma’s bedacht om te kijken hoe de mens reageert of om voor te bereiden?

  1 likes
 • Alain schreef:

  Wij zijn volgzame schaapjes met gesloten ogen en oren.
  Wie tegen is zal in kampen verdwijnen.
  Deze kampen zijn er al en klaar om in gebruik te worden genomen.
  new world order is aanstaande.

  Alain

  1 likes
 • x

  Check Also

  jonge arts

  Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

  Het pushen van het coronavaccin heeft vooral ...

  directeur

  Directeur ziekenhuisgroep zegt dat corona ‘veel minder erg is dan griep’ (en moet weg)

  Corona is veel minder erg dan de ...

  >