Mens en Dier

69-jarige vrouw ‘op zeer agressieve manier’ gearresteerd in Rotterdam. Aanleiding: mondkapje!

Help mee door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sinds 5 augustus is het verplicht om in delen van Rotterdam een mondkapje te dragen. Mensen die weigeren, krijgen sinds 23 augustus een boete van 95 euro. In het openbaar vervoer is sinds 1 juni in heel Nederland een mondkapje verplicht. In het gebied in Rotterdam waar het mondkapje verplicht is, wordt volgens de gemeente ‘coachend gehandhaafd’. Dit betekent dat mensen die geen mondkapje dragen, eerst worden aangesproken en een mondkapje aangeboden krijgen.

In werkelijkheid gaat het er heel anders aan toe, ondervond de moeder van een oud-collega van Sonia Pereira. Zij vertelt in een video op Facebook wat er met deze 69-jarige vrouw is gebeurd in Rotterdam.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Zeer agressieve manier

De vrouw is woensdag op ‘een zeer agressieve manier’ gearresteerd door de Rotterdamse politie omdat ze haar mondkapje niet op had. Ze had het mondkapje zonder dat ze het doorhad op haar kin hangen. De politie had haar een waarschuwing kunnen geven, maar ze moest gelijk met de agenten mee.

Sonia vertelt dat de 69-jarige vrouw door de agenten tegen de grond werd geduwd. Daarna kreeg ze handboeien om terwijl de agenten tegen haar schreeuwden. Ze bleven haar duwen terwijl ze aangaf dat ze problemen heeft met haar knie.

“Waar gaat het naartoe? Het is niet alleen maar de politie. Het zijn ook de mensen die zogenaamd wakker zijn, maar die ondertussen elkaar kleineren, lelijk doen, oorlog willen, anderen schapen noemen. Hou er nou eens mee op. En dat geldt ook voor de politie en ook voor de ME. Doe allemaal even normaal.”

Waar gaat het naartoe met deze wereld?

“Ik heb altijd in een heerlijk land gewoond, ik heb me hier altijd veilig gevoeld. Wat is er allemaal aan de hand met iedereen? En waarom is iedereen zo agressief ineens? Ja, we worden wakker. Ik heb me jaren geleden ook verdiept in de conspiracies en ben erachter gekomen dat er heel veel niet deugt.”

“Waar gaat het naartoe met deze wereld? Een politieagent die een 69-jarige vrouw op de grond duwt, in de boeien slaat, meeneemt naar het bureau en in de cel gooit omdat ze haar mondkapje niet op heeft en omdat ze op dat moment haar paspoort niet bij zich heeft? Gewoon behandeld als een zware crimineel. Ik hoop dat we deze periode beter uitkomen dan dat ik vrees.”

“Ik ben geen complotdenker, maar er moet wel iets veranderen want zo kan het niet verder.”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Harrie
Harrie
3 jaren geleden

De media vindt dit heerlijk, ze zullen het vuurtje blijven opstoken. Rechters vinden dat we wel zonder de grondwet kunnen want die moet burgers beschermen, maar rechters walgen van de burgers, dus waarom nog een grondwet handhaven? Inderdaad die mondkapjes zijn tegen de grondwet en helpen niet, maar ze werken wel beter gedrag in de hand, net zoals een knuppel, dus die grondwet zullen we ons even niets van aantrekken denkt een rechter in Nederland terwijl hij of zij s’avonds de lidmaatschap betaalt van D66 of groenlinks.

Edwin Vissers
Edwin Vissers
3 jaren geleden

mensen die het complot niet zien ,hebben een enorm laag iQ

Peter
Peter
3 jaren geleden

Kijken op de PVDA nog steeds stijgt in de peilingen. Hahahahaha

Bart
Bart
3 jaren geleden

Het is inderdaad belachelijk dat dit gebeurt, maar ik vrees dat dit niks is met wat er nog komen gaat. Als wij niet met z’n alle NU opstaan tegen dit geweld dan is het voorbij met onze vrijheid.

Back to top button
31
0
We lezen graag je reactie!x