Homepagina » Mens en Dier » 69-jarige vrouw ‘op zeer agressieve manier’ gearresteerd in Rotterdam. Aanleiding: mondkapje!
rotterdam

69-jarige vrouw ‘op zeer agressieve manier’ gearresteerd in Rotterdam. Aanleiding: mondkapje!

Sinds 5 augustus is het verplicht om in delen van Rotterdam een mondkapje te dragen. Mensen die weigeren, krijgen sinds 23 augustus een boete van 95 euro. In het openbaar vervoer is sinds 1 juni in heel Nederland een mondkapje verplicht. In het gebied in Rotterdam waar het mondkapje verplicht is, wordt volgens de gemeente ‘coachend gehandhaafd’. Dit betekent dat mensen die geen mondkapje dragen, eerst worden aangesproken en een mondkapje aangeboden krijgen.

In werkelijkheid gaat het er heel anders aan toe, ondervond de moeder van een oud-collega van Sonia Pereira. Zij vertelt in een video op Facebook wat er met deze 69-jarige vrouw is gebeurd in Rotterdam.

Zeer agressieve manier

De vrouw is woensdag op ‘een zeer agressieve manier’ gearresteerd door de Rotterdamse politie omdat ze haar mondkapje niet op had. Ze had het mondkapje zonder dat ze het doorhad op haar kin hangen. De politie had haar een waarschuwing kunnen geven, maar ze moest gelijk met de agenten mee.

Sonia vertelt dat de 69-jarige vrouw door de agenten tegen de grond werd geduwd. Daarna kreeg ze handboeien om terwijl de agenten tegen haar schreeuwden. Ze bleven haar duwen terwijl ze aangaf dat ze problemen heeft met haar knie.

“Waar gaat het naartoe? Het is niet alleen maar de politie. Het zijn ook de mensen die zogenaamd wakker zijn, maar die ondertussen elkaar kleineren, lelijk doen, oorlog willen, anderen schapen noemen. Hou er nou eens mee op. En dat geldt ook voor de politie en ook voor de ME. Doe allemaal even normaal.”

Waar gaat het naartoe met deze wereld?

“Ik heb altijd in een heerlijk land gewoond, ik heb me hier altijd veilig gevoeld. Wat is er allemaal aan de hand met iedereen? En waarom is iedereen zo agressief ineens? Ja, we worden wakker. Ik heb me jaren geleden ook verdiept in de conspiracies en ben erachter gekomen dat er heel veel niet deugt.”

“Waar gaat het naartoe met deze wereld? Een politieagent die een 69-jarige vrouw op de grond duwt, in de boeien slaat, meeneemt naar het bureau en in de cel gooit omdat ze haar mondkapje niet op heeft en omdat ze op dat moment haar paspoort niet bij zich heeft? Gewoon behandeld als een zware crimineel. Ik hoop dat we deze periode beter uitkomen dan dat ik vrees.”

“Ik ben geen complotdenker, maar er moet wel iets veranderen want zo kan het niet verder.”

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Harrie schreef:

  De media vindt dit heerlijk, ze zullen het vuurtje blijven opstoken. Rechters vinden dat we wel zonder de grondwet kunnen want die moet burgers beschermen, maar rechters walgen van de burgers, dus waarom nog een grondwet handhaven? Inderdaad die mondkapjes zijn tegen de grondwet en helpen niet, maar ze werken wel beter gedrag in de hand, net zoals een knuppel, dus die grondwet zullen we ons even niets van aantrekken denkt een rechter in Nederland terwijl hij of zij s’avonds de lidmaatschap betaalt van D66 of groenlinks.

 • Edwin Vissers schreef:

  mensen die het complot niet zien ,hebben een enorm laag iQ

  • Isabel schreef:

   Nee, dat Kan en Mag je niet zo simpel stellen! Iedereen kan slachtoffer worden van manipulatie. Het is écht een angstpsychose. Mensen in concentratiekampen hadden ook fysiek de kracht om los te breken. Maar het is de great die verlamf raakt en niet goed meer redeneert. Het bewustzijn verlaagt ahw. Manipulatie door Psychopaten is heel moeilijk te ontdekken! Lees Jan Storms maar over Psychopathie!

  • Tony schreef:

   Of andere belangen.

  • MdeFilosoof schreef:

   Precies. Grotendeels wel eens met verhaal van deze mevrouw. Echter niet oorzaak en ge olg omdraaien. Agressie politie komt niet door complotdenkers maar omdat er iets structueels fout gaat in de maatschappij de laatste jaren en waarvan de laatste maanden dus de wrange vruchten van zien. Een befhel = befhel structuur waarbij zelfstandig nadenken als insubordinatie wordt gezien. Complotdenken is meer compleet denken terwijl groepsdenken het geweten uitschakelt, leidt tot tunnelvisie en uiteindelijk tot blinde haat. Enig historisch besef zal je dat doen realiseren. Maar helaas is het bij vele daarvoor te laat. Die dansen liever op het graf dan dat ze zullen toegeven fout te zijn en een manipulatieve en agressieve machthebber te dienen.

 • Peter schreef:

  Kijken op de PVDA nog steeds stijgt in de peilingen. Hahahahaha

  • Edward schreef:

   Zowel de motie tegen experimenten met mondkapjes als tegen de verplichte quarantaine en de daaraan gekoppelde strafbaarstelling, werden door de Kamer verworpen.
   De VVD, D66, PvdA, CDA, CU en de SP laten het afweten in het beschermen van de grondrechten van burgers. Vooral PvdA en SP vallen als oppositie volledig door de mand. Stem dus nooit meer op deze partijen !!

 • Bart schreef:

  Het is inderdaad belachelijk dat dit gebeurt, maar ik vrees dat dit niks is met wat er nog komen gaat. Als wij niet met z’n alle NU opstaan tegen dit geweld dan is het voorbij met onze vrijheid.

 • salvar schreef:

  waar het naartoe gaat?
  nou daar naartoe en nog erger.
  de reden is dat de bevolking verdeeld is.
  eendracht maakt macht maar, dat geld blijkbaar niet meer , alleen voor de verkeerde.
  ze zijn knettergek geworden.
  ja hoor het is allemaal corona.

  de doden die gevallen zijn tijdens de orkaan komt door corona.
  waar eerst poetin de schuld kreeg zo krijg alles wat er gebeurt de schuld door corona.
  het is een zeer intelligent virus het kan beslissen die krijgt en die niet.
  de politie en de rest van het zootje hebben een ander virus het virus van de macht.
  net zoals de vriendelijke slager op de hoek in de oorlog die zich ontpopte als een andere slager.

 • Nexit please! schreef:

  Weerzinwekkend…!

  Vanaf 9/11 lees ik ook regelmatig over conspiracies… Maar toch…; Dit had ik een jaar geleden – met de vrijheid van toen – ook niet zien aankomen; Ooit nog echt een fascistische dictatuur aan den lijve te ondervinden; 1984 is werkelijkheid geworden…!

  • sjef smeets schreef:

   Kijk eens op bitchute.com en dan naar Shadow Gate. Als je dan de ogen nog niet zijn opengegaan, tja.

  • Rob schreef:

   Er wordt al jaren geschreven en gesproken over de NWO, depopulatie enz. Dat was toen alleen maar informatie. Hoe dat in de praktijk werkt was toen nog niet duidelijk. Nu zie je om je heen hoe dat in de praktijk werkt. Dan wordt het tastbaar want je zit er zelf ook middenin. En toch wordt er ook gezegd dat de uitkomst straks heel anders kan zijn. Dat omdat er meer gaande is, in een veel groter perspectief. Dat gaat om een bewustzijnsverandering. Als mens is dat van binnenuit. Er wordt ook wel gezegd dat het er nu zo extreem aan toe gaat omdat de elite hun macht ziet afnemen en daarom alles op alles zetten om de macht te houden. Daarvoor moet ook de politiek, politie rechtspraak enz steeds extremere macht gaan vertonen want zelf kan de elite het niet. Wat je dan nu in wezen ook ziet gebeuren is het duister aan het werk en hoe ver dat gaat. En dan is dat bij lange na niet het meest extreme dat er mogelijk is. Dan kun je je we afvragen hoe ver het dan nog moet gaan voordat de bevolking in zijn geheel ziet wat er gaande is. Want een groot deel van het volk maakt er zelf ook nog steeds deel van uit. Als het dichtbij komt gaan ze dan misschien nadenken. Wat is dichtbij? Als hun eigen kind, ouders etc door dit macht vertoon de dupe worden, in elkaar geslagen wordt of in het ziekenhuis belandt misschien. Dan gaan mensen het meestal voelen, als het in eigen familie gebeurt.

 • rrr schreef:

  Het ontbreekt in Nederland aan solidairiteit en synchroniciteit. In Duitsland gaat het er anders aan toe momenteel: de demo voor morgen in Berlijn is verboden maar dat verbod lijkt averechts uit te werken. De Duitsers hebben de coronazwendel al langer door en de solidairiteit groeit. Er worden morgen in Berlijn ruim 10000 agenten ingezet maar die kunnen vrijwel niets uitrichten tegen een miljoenenmassa.

  • Meindert Kramp schreef:

   Jerom Overkeek van het nieuws gaat u morgen weer vertellen dat het er maar 100 waren en allemaal nazi’s en zwakbegaafden. Vervolgens tonen ze u een paar van die exemplaren. En heel Nederland dampt weer van woede over zoveel nazi’s en asocialen, die onze gezondheid in gevaar brengen.
   De doorsnee Nederlander is een lamlul, die nog te beroerd is om een kort informatief filmpje van een viroloog te bekijken, waarin de officiële standpunten worden ontkracht.

 • Monique schreef:

  Ik vind het zo lelijk de wereld waar we nu in leven, en zo triest dat politie hard op treedt tegen mensen die onschuldig zijn. En waarom niet tegen grappenhaus? Die hield zich toch ook niet aan de regels op zijn bruiloft. Maar dat mag wel. Bah om van te kotsen!

 • salvar schreef:

  grappenhaus moet ook in de boeien of flink in elkaar gejast worden , als je begrijpt wat ik bedoel.

 • Edward schreef:

  De geschiedenis is zich helaas aan het herhalen, we zijn terug in de jaren 30/40, we weten allemaal wat er toen gebeurd is. “Dit mag nooit meer gebeuren”, zeiden we tegen elkaar, stop dit kabinet, stop deze ongekozen burgemeesters.

  • Gladiator schreef:

   @Edward,

   Beste,

   Dat u stelt dat we niet of nooit meer terug zouden moeten willen naar de jaren 30/40 ben ik volledig met u eens echter het volgende dat u stelt, namelijk dat we allemaal “weten” wat er toen gebeurd is…….dát beste, dat ben ik helemaal NIET met u eens.

   Zou dát namelijk zo zijn dan zaten we nú niet in deze totale shit.

   Een en ander alsmede mijn motivatie én onderbouwing van mijn stelling hier kunt u echter wél te weten komen, kost alleen een beetje tijd en die tijd wil nagenoeg NIEMAND hier daaraan besteden!!

   Kijk gewoon op Bitchute (evt het kanaal van ene Anargie) naar de meest gecensureerde docu serie wereldwijd “Europa-The last Battle”.

   Zo weet u ook meteen wat er NU OP DIT OGENBLIK precies aan de hand is, wat er binnenkort nog komen gaat alsmede de complete afloop van dit mooie spelletje van deze geesteszieke idiotische psychopaten!!

   Maar, 10 delen en ongeveer 13 uur video………..neeeeeeeeeee, dat kan natuurlijk helemaal niet……

   Advies van mij aan eenieder…….ik zou het toch maar doen, want denk aan de stelling welke altijd belangrijk zal zijn, zeker in deze tijd…..”Ken uw vijand”, en niemand kent deze!!!!

   Gladiator

   • sterntaler schreef:

    Nederlandse ondertiteling voor alle 10 delen is inmiddels te downloaden.

    • Gladiator schreef:

     @sterntaler,

     Beste,

     Dit zou geweldig zijn echter, zou u mij aub willen zeggen waar en hoe, want ik heb deze vraag van velen gekregen welke ik deze docu serie heb aanbevolen echter ik vind het helaas niet!!!

     Gegroet en alvast bedankt voor uw evt hulp!

     Gladiator

 • Rop schreef:

  Ja mensen ..het hele politie systeem ..met al haar medewerkers. Is onmenselijk geworden….men kan deze mensen geen meen meer noemen ..zodra tze die pet op hebben .volgen ze stomweg hun systeem ..doen domweg wat hun word opgedragen..en hun menselijkheid is
  Verdwenen ..zij kunnen eigenlijk niet meer as mensen benoemd worden ..want het systeem beheerst hun ..

 • Elise schreef:

  Deze mevrouw snapt het echt niet.
  Wat vindt mevrouw ervan, dat veel ouderen geen kapje willen dragen, omdat ze dan geen lucht krijgen?
  Heb daarom het NS abonnement van mijn vader(longpatiënt) opgezegd.
  En mevrouw: niet iedere complotdenker denkt hetzelfde. Ook u stopt mensen in een hokje en zaait verdeeldheid.
  Mevrouw: zonder open discussie(op elk gebied) gaan we dit niet oplossen! Dan is het 1 richtingverkeer vanuit de macht en dan zal de boel vanzelf wel gaan instorten. En dat is ook de bedoeling, want zo kan men van alles doorvoeren.
  Het recht om te kunnen leven(voortbewegen) staat nu op het spel. Lijkt me echt niet vallen onder complot theorie, maar wordt/is de werkelijkheid.
  Ook u komt aan de beurt.

  • MdeFilosoof schreef:

   Dacht ik ook aan. Draait heel snel oorzaak en gevolg om. Complotdenken bestaat al eeuwen, maar zijn dus ‘denkers’. Het groepsdenken, waar de meeste politici+volgers+uitvoerders in zitten is juist gevaarlijk. Dit leidt tot uitschakelen geweten, tunnelvisie, verschuilen achter een befhel = befhel structuur, agressie en geweld en natuurlijk ik heb dat niet geweten. Of zoals Rutte, ja dat kan ik mij niet herinneren.

 • Arwijn schreef:

  Het openbaar vervoer word ernstig gesaboteerd!
  Er is geen wet die het recht van de burger om naar een openbare plek te gaan kan stoppen. Dit is allemaal Crimineel geschut, en de mensen in de politiek die dit voordragen moeten GEARRESTEERD worden wegens Economische Sabotage en Landverraad!

 • Teun schreef:

  Zojuist verscheen in de media het bericht dat Amsterdam en Rotterdam gaan stoppen met de mondkapjesplicht. Een aantal denkt dat dit een soort capitulatie van het kwaad betreft. Ik heb daar mijn twijfels over. Straks in de winter gaat het aantal coronagevallen sterk toenemen??? Het kwaad kan dan vervolgens aangeven dat een mondkapje daadwerkelijk effect sorteert en dat critici het fout hadden. Gelukkig hebben wij de oplossing (problem, reaction, solution), een vaccin.

 • Gea Breuker schreef:

  Het wordt tijd dat de ‘normale mensen’, laten we ze voor het gemak nu even ‘complot denkers die de corona hoax doorhebben voor het werkelijk is’ zich kenbaar gaan maken.

  Er dient een logo te komen, iets met een button of armband wat zichtbaar gedragen kan worden, om aan elkaar kenbaar te maken dat je niet alleen bent. Zo kunnen de goede mensen elkaar in het openbaar steunen, assisteren, en ja verdedigen.

  Wordt vervolgd.

 • Jan schreef:

  FFI band (Frans verzet WO2). Listen very carefully, I shall say this only once (Michelle uit de serie Allo Allo).

 • marcel schreef:

  KARMA IS A BITCH

 • x

  Check Also

  mondkapje

  Rebelse neuroloog draagt toch mondkapje ‘om niet standrechtelijk geëxecuteerd te worden’

  Neuroloog Jan B. Hommel liet begin deze ...

  mondkapje

  Meeste mensen die besmet raken met corona dragen mondkapje

  De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC heeft afgelopen maand ...

  >