CoronaBinnenland

Beelden: Protesten in Eindhoven, Sittard, Sneek & Utrecht tegen coronabeleid – ‘Mensen zijn het zat!’

Help ons door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!

Woensdagavond werden in het hele land fakkeltochten gehouden. Op talloze plekken liepen groepen mensen met lichten in welke vorm dan ook door hun woonplaats. Een mars voor de vrijheid, wordt de tocht ook wel genoemd.

Mensen die meelopen, zeggen dat ze pas stoppen wanneer we weer volledig vrij zijn. “Anders niet.” De tochten trokken ook in het buitenland de aandacht. Het populaire Twitteraccount Anonyme Citoyen plaatste een filmpje en schreef erbij dat onder meer in Eindhoven, Sittard, Sneek en Utrecht werd gedemonstreerd tegen de coronapas en andere maatregelen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het klopt niet!

Advocate Amira Lotfy maakte beelden van het protest in Sittard, waar betogers zich verzamelden op de markt. “Mensen zijn het zat! De markt stroomt vol,” schrijft ze. Mensen hielden borden omhoog met daarop teksten als ‘Genoeg is genoeg’ en ‘Het klopt niet!’

Ook droegen mensen Canadese vlaggen, uit solidariteit met de vrijheidstruckers die al dagenlang protesteren bij het Canadese parlement.

4.9 107 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkel
Mikkel
2 jaren geleden

Dit moet elke dag en overal!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Het werd een keertje tijd ook…..deze hele COVID-1984-PSYOP heeft nu inmiddels wel lang genoeg geduurd….daar waar in februari/ maart 2020 een handjevol eenzaam roependen in de woestijn, al die toen nog volledig Ongevaccineerde Kuddedieren probeerden te waarschuwen voor de LEUGENS & het DREIGENDE GEVAAR….Begint eindelijk een beetje het besef door te dringen bij al die inmiddels 1ste Dosis, 2de Dosis & 3de Dosis Gevaccineerde Hersendode Schapen dat ze er allemaal ingetrapt zijn….Het VERZET zal vanaf nu alleen maar Groeien….Die Elite-Parasieten zijn Wanhopig & ZWAAR in Paniek…Getuige hun desperate Wag-The-Doggie….Kijk…Kijk…Rusland…Rusland wil Oorlog met het Westen…Kijk nou allemaal alsjeblieft…we worden bedreigd door Rusland….

Hugo
Hugo
2 jaren geleden

lieve mensen laten we protesteren door die smerige QR code te verwijderen van onze telefoons. dat zet zoden aan de dijk. ik heb het al gedaan.

Marrob BE
Marrob BE
2 jaren geleden

Dat vind ik fijn om te zien.
Ik ben het ook zat en al iets langer dan vandaag.

Back to top button
105
0
We lezen graag je reactie!x