Homepagina » Buitenland » Haags raadslid veroorzaakt ophef: ‘Coronavirus ontwikkeld in dit lab?’
coronavirus
Foto: Fars News Agency CC BY 4.0

Haags raadslid veroorzaakt ophef: ‘Coronavirus ontwikkeld in dit lab?’

Een tweet van het Haagse gemeenteraadslid Arnoud van Doorn (Partij van de Eenheid) over het coronavirus heeft ophef veroorzaakt.

Van Doorn, die voorheen bij de PVV zat, linkte naar een artikel waarin aangekondigd wordt dat een Israëlisch onderzoekscentrum volgens bronnen een vaccin tegen het virus heeft ontwikkeld.

“There we go…” zette hij erbij.

In een vervolgtweet schreef hij: “Toevallig” het lab waar het virus ook is ontwikkeld?


Het raadslid is er al langer van overtuigd dat het coronavirus in een lab is gemaakt.

“Het virus is naar waarschijnlijkheid in een (militair) laboratorium ontwikkeld volgens deskundigen,” twitterde hij op 4 maart jongstleden.

De tweets vielen bij journaliste Esther Voet, hoofdredacteur van het Nieuw Israëlietisch Weekblad en oud-directeur van het CIDI, niet in goede aarde.

“Wat is deze man toch een onvoorstelbare antisemitische rat,” brieste ze.


Arnoud van Doorn is een man van controversen en laat vaker op een opzienbarende manier van zich horen.

Hij trok de aandacht toen hij uit de PVV stapte en zich bekeerde tot de islam.Vind je deze informatie interessant? Deel het dan met je vrienden op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

32 reacties

 1. Goed verzonnen truc om weer de slachtofferrol aan te geven.
  Dit is de betekenis van Semitisch:

  Het begrip Semiet slaat in neutrale zin op iemand die deel uitmaakt van een van de vele klassieke en hedendaagse Semitisch sprekende volkeren die leefden/leven in het huidige Midden-Oosten, Ethiopië , Eritrea, en Noord-Somalië. De term is in 1781 geïntroduceerd door de Duitse historicus August Ludwig Schlözer.

  Dus anti Semitisch betekent ?!

  En ja zal wel ontwikkeld zijn dat denk ik ook en de fear campagne werkt .
  Order out of Chaos en weer alles op zijn kop zoals gepland.
  In onze wereld regeert het kwaad dus ik geloof niet in toeval.

  23 likes
  • Die gast heeft zich bekeerd tot moslim, wat kun je dan anders verwachten dan domme uitspraken en een slachtofferrol. het is niet de eerste keer en zeker niet de laatste keer dat hij er achterlijke dingen uitgooit, dit is Nederland daar kan hij dat doen.

   7 likes
   • @Willem helemaal met je eens, als we nu alle idioten aan het woord laten wordt het helemaal een zooi…… Kijk even op de site van Angel- wings.nl daar staat een aardig verhaal dat het virus uit Amerika komt, er waren daar al zieken maar het had nog geen naam. Als je goed naar het gezicht van Trump kijkt de laatste weken dan zie je dat hij op ploffen staat, of geschrokken dat dit door zn tegenstanders is gedaan of hij is de regie kwijt…….. Waarschijnlijk een aktie die volledig uit de klauw is gelopen….. Laat de vleermuizen maar vliegen dat doen ze al jaren en jaren…….

    5 likes
    • lHet is wel byzonder, dat DIT speciale virus gepatenteerd is. Patent kan alleen gegeven worden op dingen, die man-made zijn!
     En wie heeft een diepe vinger in die patent-pap? Juist: de heer Gates.
     Dit alles is makkelijk te vinden als je wat onderzoek doet.

     4 likes
 2. Israel … waarom verbaasd dat me niet? Oh ja, waarschijnlijk omdat ze door de jaren heen zo vervolgd zijn en nu het voorzitterschap van de mensenrechten vertegenwoordigen. Je zou het toch niet verwachten van zo’n vredelievend volk. Zo zorgzaam ook voor de Palestijnen en omliggende landen … en dan met van die schattige keppeltjes.

  21 likes
 3. Het zou toch zomaar kunnen nietwaar , niet geheel ondenkbaar .

  9 likes
  • Precies op het moment da China de nieuwe nummer 1 wilde worden op de wereldmarkt is dit virus gekomen. Ik zeg dat de Amerikanen als slechte verliezers, dit hebben gedaan. Om hun positie als wereldleider te redden. Dat hun eigen volk dan risico loopt ach….. zijn we 9/11 vergeten? Af en toe brengen ze een offertje.

   Europa ontregeld. Vliegverbindingen op de VS verbieden. Ze hebben de touwtjes aardig in handen.

   Zoals gezegd gaan daar de binnenlandse vluchten ook gewoon door. Inclusief besmettingseffect Dus naar Europa wijzen is een façade.

   8 likes
   • Die kans zit erin , en ik heb er ook al aan gedacht 1 land heeft dit virus verspreidt . Handelsoorlog tussen US en China zoals iedereen nog weet .is misschien de trigger geweest .Van 9/11 is het ook niet openbaar maar de verdenkingen tegen de US nemen wel toe .

    5 likes
 4. @PREDATOR, een oplossing is zo gezond mogelijk leven en denken, dagelijks een zo hoog mogelijke dosis vitamine c nemen en je vooral niet gek laten maken.

  Dit virus is net als het West Nile virus, SARS, MERS, de varkensgriep, Ebola en Zika. inderdaad in een laboratorium gemaakt en bedoeld om ons de stuipen op het lijf te jagen en zo mogelijk wat uit te dunnen. Dat laatste is nooit echt gelukt en lukt ook dit keer niet. China is al weer herstellende en krabbelt al weer overeind. Dit virus had, zoals de naam al aangeeft de kroon op het werk moeten zijn en de mensheid en onze economie moeten laten imploderen. HET GAAT ZE NIET LUKKEN !!!! Vooral voor veel kleine middenstanders zal dit inderdaad erg moeilijk zijn en de grote internationals en grote firma’s in handen van de sekte des doods zijn to big to fail net als de banken. Dat is het plan, de middenstand de nek omdraaien en alles overnemen. HET GAAT ZE NIET LUKKEN ! Hun virus faalt opnieuw en alles wat ze nog hebben is het M.S.M. propagandakanaal om ons de stuipen op het lijf te jagen en in verwarring te brengen. Jammer dar er überhaupt nog sukkels zijn die het journaal nog serieus nemen, die ook maar 1 woord gerloven wat dat laffe gespuis ons te melden heeft.

  Met het falen van het virus is alle ophef niet meer dan een hoax optima forma. Als wij er niet in trappen is er niets meer aan de hand.

  9 likes
 5. Jullie kunnen van het virus zegen wat je wil , maar ik vind het huidige resultaat ronduit prachtig. En dan heb ik het echt niet over die paar oudjes die toch al bijna dood waren en het predicaat ‘virus’ als schuld van hun dood kregen.
  Nee, ik kijk naar de betere resultaten: het totaal instorten van de fake economie, het, hopelijk snel, einde van de petrodollar en daaraan vast hangend de wereldheerschappij van de VS en de lage olieprijzen die voor ons als consument enkel gunstig zijn maar die de genadeslag betekenen voor al die hebzuchtige beursterroristen die geld kunstmatig van waarde voorzien, en nu zie je hoeveel die ‘waarde’ uiteindelijk betekend: gebakken LUCHT!
  Opgeruimd staat netjes. Nu moge die 1% zich ook eens ziek van ellende voelen!

  8 likes
 6. Belgie is onder arrest geplaatsts van veldmaarschalk Herr von Ranst,
  juist … diegene die over virus-loog.
  Hij is de pr man van de Big Pharma die straks de wereld verblijdt
  met een nieuw vaccin, in ruil voor uw ziel.

  8 likes
 7. Gelukkig weten we dat diegene die uitscheldt dit doet bij gebrek aan echte argumenten.
  Een soort uitgesproken domheid dus.

  5 likes
 8. Precies of we weten niet met welke rotzakkerij sommige labo’s bezig zijn, vooral de militaire onderzoekscentra. Met de nieuwe crisper technologie is het voor enkele honderden euro’s gepiept.

  5 likes
 9. Vorig jaar oktober waren er de Global Military Olympics, in Cina, in Wuhan…
  Een korte tijd later waren er de eerste virus gevallen.

  Bijna alle landen in de wereld deden aan de spelen mee.
  Israel deed niet mee.

  5 likes
 10. “spannende foto” een soort stiekem genomen, voor de sfeer !
  laat je niet in de maling nemen door dit beeld !

  4 likes
 11. Allemaal heel intressant en leuk voor bepaalde mensen om te weten allemaal , maar ik vind het vinden van een oplossing toch echt intressanter..
  Maar goed, in een lab gemaakt….

  3 likes
 12. Dus als je kritiek op (een bedrijf uit) Israel hebt, ben je gelijk anti-semitisch? Zover zijn we al dus.
  ik heb niks met die vent, maar gelijk de discriminatie kaart trekken?

  3 likes
 13. Een normalere reactie zou zijn: Hoe kom je bij die informatie? Kun je er samen over discussiëren/met bewijzen komen enz. Nu wordt het gesprek meteen dichtgegooid. En ja, daar stoor ik me aan.
  Dit betekent dat er niks over Israel/Jerusalem met een S en niet met een Z(vind dit raar, deze verandering/neigt naar zion) gezegd mag worden. Dus al breken ze heel de wereld af, dat mag dan.
  Er zijn ook al veel boeken uit de handel genomen door deze CIDI club. Doet me denken aan de kristalnacht zelf, maar goed. Er zijn dus mensen die hier alles mogen bepalen.
  Deze club had een kennis van mij ook al moeilijk gemaakt enkele jaren geleden/handelt oa. ook in oude oorlogspullen.(alle oorlogen). Dat zegt nog niet dat je bv een Hitler aanhanger bent. Het is gewoon geschiedenis.
  En nee, ik ben geen antisemitist(of hoe je dat zegt). Ik wil graag openheid op alle vlakken. Vind dat je van meerdere kanten verhalen/gebeurtenissen moet horen/lezen om er iets van te leren.

  3 likes
 14. Zo’n virus ontwikkelen en dan geen antidote? Dat zou erg dom zijn. Degene die opeens met een vaccin komt, ja dat stinkt, vooral omdat in wezen alle eigenschappen en effecten van het virus niet helemaal duidelijk zijn. Nog steeds lees je updates over dit virus.
  Van Doorn stinkt ook, maar ik ben het wel met hem eens.

  2 likes
 15. MW. Wat is deze man toch een onvoorstelbare antisemitische rat. Als hij consequent is, zou hij geen gebruik moeten maken van het vaccin als het zo ver is.?!
  Een vaccin zal net zo dodelijk zijn!
  Alleen regeringsleiders die mee-puppetten krijgen mogelijk het juiste antidote. Want ja speelpoppen moet in tact blijven. oh ja de elite ook.

  2 likes
  • Toch opvallend dat de regering de KLM/air France ruimhartig financieel wil steunen ondanks de overcapaciteit in deze branche met zijn cronische facilitaire beperkingen van Schiphol welke alsmaar opgeschroefd worden tenkoste omwonenden, het zou zo maar kunnen dat de firma Nederland oa Rutte nog altijd aandelen heeft in deze maatschappij.
   Je zou zeggen dat het Covid-19 virus heilzaam werkt voor deze branche, men hoeft niet meer uit te breiden en Lelystad kan gewoon haar wettelijke verantwoordingen na komen qua millieu en beschermde natuurgebieden iplv de bestaande wetgevingen te manipuleren ten koste van een klein groepje drammende ondernemers.

   1 likes
 16. had het over het berichtje van Arnoud.

  1 likes
 17. Laatste nieuws uit België

  Maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad:
  Alle maatregelen gaan morgen (13/03) om middernacht in.

  Concreet betekent dat:
  – alle recreatieve activiteiten, sportieve, culturele, folkloristische, ongeacht hun grootte, worden geannuleerd
  – alle café’s en restaurants gaan dicht
  – enkel winkels die essentiële diensten leveren, blijven open. Dat gaat om apothekers en voedingswinkels. Alle andere winkels blijven tijdens de week open, maar sluiten in het weekend.
  – Alle lessen worden opgeschort. Er zal wel voor opvang gezorgd worden voor kinderen van professionals uit de gezondheidszorg en voor kinderen van mensen die moeilijk opvang kunnen voorzien. Daarvoor zullen ouders op school terecht kunnen.
  – Crèches blijven wel open

  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20200225_04864382

  1 likes
 18. Hij wordt nu als een Judas, verrader in zijn unit beschouwd, gelukkig maar dat hij het opneemt voor volk, gelijk een standbeeld voor hem oprichten?

  1 likes
 19. Tja, er is één resultaat wat je bij een biowapen wil bereiken wat klopt; volleggen van de ziekenhuizen, dat geeft veel meer schade dan volleggen van de kerkhoven.

  Dezelfde reden dat het inhumane wapen witte fosfor ook nog gebruikt wordt.

  Alleen is er geen reden om het juist nu te gebruiken.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

media

Media zijn onderdeel van probleem in de coronacrisis: ‘Dit is massapsychose’

Wat je ook van hem vindt, Jort ...

doorbraak

Doorbraak in coronabehandeling? Nijmeegse artsen ‘hebben iets heel belangrijks gevonden’

Ernstig zieke coronapatiënten hebben heel weinig vitamine ...