Mens en Dier

Heeft de Gates Foundation honderdduizenden meisjes gesteriliseerd in India?

Help ons door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mikki Willis, de regisseur van de documentaire Plandemic, begon 10 jaar geleden zijn onderzoek naar miljardair Bill Gates. Hij stuitte op projecten waarbij kinderen in India en Afrika experimentele vaccins kregen toegediend. Willis ontdekte tot zijn verbazing dat vrijwel alle informatie hierover van het internet is verwijderd.

Hij besloot om die reden naar India te gaan en interviews af te nemen met mensen die betrokken waren bij deze projecten. Willis sprak onder meer met de man die een onderzoek instelde naar Gates via het Indiase parlement. Daaruit was gebleken dat de Gates Foundation had gelogen door tegen de jonge vrouwen en meisjes die gevaccineerd werden te zeggen dat ze vitamineshots zouden krijgen.

De Gates Foundation stuurde mensen naar de armste dorpen in India, waar kinderen vaak zonder toestemming werden meegenomen om een vaccin tegen baarmoederhalskanker te krijgen. Sommige meisjes kwamen nooit terug. Veel meisjes kwamen wel terug, maar niet op eigen kracht omdat ze verlamd waren, aldus Willis. Hij zegt in een exclusief interview met onderzoeksjournalist Ben Swann dat al deze meisjes ook gesteriliseerd waren. “We hebben het hier over vele duizenden tot een half miljoen meisjes.”

Net zo barbaars

Het onderzoek van het Indiase parlement richtte zich vooral op een klinisch onderzoek waarbij 7 meisjes waren gestorven. De onderzoekers kwamen tot de ontdekking dat politici waren omgekocht en dat niets volgens de regels gebeurde. De man zei tijdens het interview tegen Willis dat ze verbaasd waren dat Amerikaanse bedrijven zich net zo barbaars konden gedragen als India.

Op basis van zijn gesprekken met getuigen concludeert Willis dat er een plan is om de wereldbevolking uit te dunnen. Nadat het onderzoek was afgerond, bood de Indiase overheid excuses aan. Ook beloofde zij dat dit nooit meer zou gebeuren. “En nu gebeurt het opnieuw. Ze gebruiken mensen daar nu letterlijk als proefkonijnen,” zegt Willis.

Het begon allemaal bij olietycoon John D. Rockefeller:

[Ben Swann]

4 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Petrus
Petrus
1 jaar geleden

Dit is al jaren bekend en doodgezwegen door de reguliere media.

anoniem
anoniem
1 jaar geleden

Heb ooit gelezen dat hij eruitgeschopt is en dat bij terugkomst hem de gevangenis te wachten staat?

Harrie H. Braam
Harrie H. Braam
1 jaar geleden

Beste lezers/lezeressen,

Maak jullie borst maar nat, want er komt nog vééééééééééééél meer narigheid=rottigheid=corruptie naar boven de komende tijd!!!!!!!!!!!

En de politici van menig land hebben hierin een belangrijke vinger in de pap om de Waarheid te onderdrukken!!!!!!!!

En voor de langslapers: Er zal een schokgolf door de wereld gaan, waarvan dit bericht een klein voorproefje is.

Petrus
Petrus
1 jaar geleden

Het net rond Bil Gates wordt langzaam steeds verder gesloten tot aan arrestatie van deze crimineel.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

26
0
We lezen graag je reactie!x