Homepagina » Mens en Dier » Heeft de Gates Foundation honderdduizenden meisjes gesteriliseerd in India?
gates
Foto: World Economic Forum CC BY-SA 2.0

Heeft de Gates Foundation honderdduizenden meisjes gesteriliseerd in India?

Mikki Willis, de regisseur van de documentaire Plandemic, begon 10 jaar geleden zijn onderzoek naar miljardair Bill Gates. Hij stuitte op projecten waarbij kinderen in India en Afrika experimentele vaccins kregen toegediend. Willis ontdekte tot zijn verbazing dat vrijwel alle informatie hierover van het internet is verwijderd.

Hij besloot om die reden naar India te gaan en interviews af te nemen met mensen die betrokken waren bij deze projecten. Willis sprak onder meer met de man die een onderzoek instelde naar Gates via het Indiase parlement. Daaruit was gebleken dat de Gates Foundation had gelogen door tegen de jonge vrouwen en meisjes die gevaccineerd werden te zeggen dat ze vitamineshots zouden krijgen.

De Gates Foundation stuurde mensen naar de armste dorpen in India, waar kinderen vaak zonder toestemming werden meegenomen om een vaccin tegen baarmoederhalskanker te krijgen. Sommige meisjes kwamen nooit terug. Veel meisjes kwamen wel terug, maar niet op eigen kracht omdat ze verlamd waren, aldus Willis. Hij zegt in een exclusief interview met onderzoeksjournalist Ben Swann dat al deze meisjes ook gesteriliseerd waren. “We hebben het hier over vele duizenden tot een half miljoen meisjes.”

Net zo barbaars

Het onderzoek van het Indiase parlement richtte zich vooral op een klinisch onderzoek waarbij 7 meisjes waren gestorven. De onderzoekers kwamen tot de ontdekking dat politici waren omgekocht en dat niets volgens de regels gebeurde. De man zei tijdens het interview tegen Willis dat ze verbaasd waren dat Amerikaanse bedrijven zich net zo barbaars konden gedragen als India.

Op basis van zijn gesprekken met getuigen concludeert Willis dat er een plan is om de wereldbevolking uit te dunnen. Nadat het onderzoek was afgerond, bood de Indiase overheid excuses aan. Ook beloofde zij dat dit nooit meer zou gebeuren. “En nu gebeurt het opnieuw. Ze gebruiken mensen daar nu letterlijk als proefkonijnen,” zegt Willis.

Het begon allemaal bij olietycoon John D. Rockefeller:

[Ben Swann]
4 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Petrus
Petrus
7 maanden geleden

Dit is al jaren bekend en doodgezwegen door de reguliere media.

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
Reactie op  Petrus
7 maanden geleden

Bill Gates Gave Hundreds of Millions in Bribes to MSM, Newspapers, TV News Companies to Bury Negative Stories about Gates Foundation https://truepundit.com/bill-gates-gave-hundreds-of-millions-in-bribes-to-msm-newspapers-tv-news-companies-to-bury-negative-stories-about-gates-foundation/

anoniem
anoniem
7 maanden geleden

Heb ooit gelezen dat hij eruitgeschopt is en dat bij terugkomst hem de gevangenis te wachten staat?

Petrus
Petrus
Reactie op  anoniem
7 maanden geleden

Dat is juist.
In India ligt een arrestatiebevel klaar.
Daar zal Bil Gates zich niet meer vertonen.

Harrie H. Braam
Harrie H. Braam
7 maanden geleden

Beste lezers/lezeressen,

Maak jullie borst maar nat, want er komt nog vééééééééééééél meer narigheid=rottigheid=corruptie naar boven de komende tijd!!!!!!!!!!!

En de politici van menig land hebben hierin een belangrijke vinger in de pap om de Waarheid te onderdrukken!!!!!!!!

En voor de langslapers: Er zal een schokgolf door de wereld gaan, waarvan dit bericht een klein voorproefje is.

Petrus
Petrus
Reactie op  Harrie H. Braam
7 maanden geleden

De onthullingen komen in een steeds hoger tempo naar buiten.
Het is door de DeepState/ Cabal niet meer tegen te houden.

Martijn
Martijn
Reactie op  Harrie H. Braam
7 maanden geleden

Bingo!
Als ik de berichten mag geloven schijnt half Hollywood al te zijn opgepakt en reeds geëxecuteerd te zijn. Van Tom Hanks, Brat Pitt en John Travolta tot Madonna, Lady Gaga en Beyonce. Plus vele koningshuizen en regeringsleiders zijn opgeruimd. Allemaal opgepakt door Trump / Q Anon d.m.v. informatie vanuit de NSA (ze hebben alles qua smerigheid van al deze monsters) en berecht door een militair tribunaal. Velen zitten ook in Gitmo. De Clintons, Bill Gates en man/vrouw (beiden schijnen in 2013 al overleden te zijn, opgehangen in India) Obama en zijn man Big Mike, Nanci the ripper Pelosi, AOC, Bushfamilie, Biden, Soros, de hele rambam is er niet meer.
Al de adrenochrome junkies en satanistische kindermoordenaars worden en zijn uitgeschakeld.
Wat je nu ziet lopen zijn klonen van al deze figuren zo wordt er verteld.

Eind van het jaar, begin 2021 zal het bekend gemaakt gaan worden. Denk ervan wat je ervan wilt denken, maar het is een feit dat Hollywood erg in paniek aan het schieten is.
Er worden ook vele zwaar gemartelde kinderen gered uit ondergrondse tunnels op diverse plekken op aarde.

Zou Ghislaine Maxwell en Weinstein flink aan het praten zijn geslagen?

Hele interessante ontwikkelingen!

Petrus
Petrus
7 maanden geleden

Het net rond Bil Gates wordt langzaam steeds verder gesloten tot aan arrestatie van deze crimineel.

Jets
Jets
Reactie op  Petrus
7 maanden geleden

Arrestatie? Nee hoor, iedereen is omgekocht …

Jan
Jan
7 maanden geleden

Ik vrees dat deze man/vrouw ermee wegkomt. Wie gaat hem dan arresteren? Iedereen is omgekocht.

het leugentijdperk
het leugentijdperk
7 maanden geleden

Maar, het gifvaccin tegen het nepvirus corona heeft geen enkele nadelige bijwerking, honderd procent safe!!…. Bill Gates zweert daarop met de hand op z’n hart, de bijbel en op z’n kinderen en vrouw.

sjaakie van den hoek
sjaakie van den hoek
Reactie op  het leugentijdperk
7 maanden geleden

Dan heb ik een voorstel.
Ik stel voor om Bill Gates en vrouw beide een volledige vaccin+ twee extra in een keer te geven, als het dan zo onschuldig is zoals zij zeggen zal het dan wel blijken.

A. Wenners
A. Wenners
7 maanden geleden

Dat de media deze man nog uit wind houdt is echt schandalig en schaamteloos! Zo worden we steeds op het verkeerde been gezet!

jenne
jenne
7 maanden geleden

Kissinger zij in 2012 dat Israel over 10 jaar dus 2022 niet meer zou bestaan, ongeveer het zelfde zal ondergaan, als Sodom en Gammora, nog 2 jaar dus, van dit oorlogzuchtige moorddadige land mee te moeten maken, deze vooruitzichten geven hoop !

Ron Swart
Ron Swart
7 maanden geleden

Bill Gates heeft Jeffrey Epsteins pedo-eiland Little Saint James minimaal een keer bezocht. Zijn naam staat op de passagierslijst van een van de vluchten van de Lolita-expres.
Protesten van boze burgers die aan de hekken rammelen van Buckingham palace onderwijl roepend om vervolging van de pedo’s. Uit veiligheidsoverwegingen verblijft de queen (de hoeveelste kloon is zij?)tot eind van dit jaar in Windsor castle.
Het is een kwestie van tijd voordat de eerste dominosteen omvalt.

Teun
Teun
7 maanden geleden

Toch denk ik dat dit virus niet uiteindelijk de endgame is. Zie tevens de situatie m.b.t. Turkije en herrijzing van het Ottomaanse Rijk. Straks wordt Europa nog veroverd.

x

Check Also

OMT

OMT-lid Marc Bonten werkzaam als adviseur voor Janssen Vaccines

“Janssen is binnen!” schreef zorgminister Hugo de ...

gates

Door Bill Gates gefinancierd project om zonlicht te dimmen in de ijskast

Een experiment waarmee zonlicht gedimd kan worden, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x