Mens en Dier

74-jarige Nederlandse vrouw overlijdt enkele uren na Pfizer-vaccin

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen zaterdag organiseerde de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 ‘de dag van de vaccinatie’. De commissie ontving die dag mensen die in hun naaste omgeving te maken hebben gehad met sterfgevallen na vaccinatie.

Twee getuigen meldden zich bij de BPOC2020 omdat hun moeder is overleden na de Pfizer-prik. De 74-jarige vrouw ging op 19 april jongstleden op haar fiets naar de priklocatie van de GGD om haar eerste dosis van het Pfizer-vaccin te halen.

Wij zijn wel bang dat deze dood niet nodig was

De dag erna werd de vrouw levenloos in bed gevonden. Ze bleek enkele uren na toediening van het vaccin te zijn overleden. De getuigen hadden het vermoeden dat de vaccinatie een rol heeft gespeeld bij de plotse dood van hun moeder en gaven opdracht haar lichaam te onderzoeken. In het voorlopige obductieverslag staat een conclusie zonder duidelijke doodsoorzaak.

“Het is niet onze bedoeling om angst te zaaien voor het vaccin, maar wij zijn wel bang dat deze dood niet nodig was,” aldus de twee getuigen tegenover de BPOC2020. Ze zeiden ook dat ze van artsen, GGD en de politiek nauwelijks antwoorden krijgen op vragen. De huisarts zei volgens de getuigen: ‘Er gaan nu eenmaal mensen dood’.

287.034 vermoede bijwerkingen

Bij het bijwerkingencentrum Lareb zijn 320 meldingen van overlijden na coronavaccinatie binnengekomen. De meeste meldingen gingen over het vaccin van Pfizer. Dit is het meest gebruikte coronavaccin en ook het vaccin dat vooral in de ouderenpopulatie wordt gebruikt. Daarnaast zijn er 49.850 meldingen met 287.034 vermoede bijwerkingen geregistreerd. Uit onderzoek blijkt dat slechts een fractie van de bijwerkingen wordt gemeld.

[BPOC]

4.7 44 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Reknir
Reknir
1 jaar geleden

De reactie van de medische sector is typerend! Als het om het vaccin gaat downplayen en gaat het om het virus dan wordt het tot in het belachelijke opgeblazen.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Wat valt hier nu eigenlijk nog over te schrijven? Alles is zo langzamerhand wel gezegd en geschreven. Iedereen die naar de prikstraat gaat, neemt doelbewust een risico. ALS je dat wilt nemen, om wat voor redenen dan ook: braaf zijn naar de overheid, angst hebben voor dat vermeende virus, je zogenaamde vrijheid terugkrijgen, weer op vakantie gaan, dat bijzondere paspoortje krijgen…. zijn de consequenties ook voor jou. Bij de meesten in mijn omgeving is tot nu toe nog niets aan de hand. Dus roepen ze allemaal in koor, dat ik een aanstelster ben en dat ik het helemaal mis heb.
De tijd zal het leren. Ik vermoed dat dit de stilte voor de storm is.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

COVID-19 SCHANDAAL….
De grootste misdaad tegen de mensheid ooit gepleegd

Rechtszaak aangespannen om het experimentele “VACCIN” in AMERICA te stoppen..

Processen van Neurenberg 2.0: W.H.O. en WERELDLEIDERS zullen moeten antwoorden voor “MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID”..

COVID-19 GAME OVER

Arie
Arie
1 jaar geleden

En het gaat maar door.
Ik word er mismoedig van.
Ik ga zelf ook nog nog een oproep krijgen voor een vaccinatie en ik mijn twijfels hiervoor worden steeds groter.
Mijn directe omgeving probeert mij onder druk te zetten en zich met mij te bemoeien.
Daar word ik al helemaal naar van.
Ik voel me hierin alleen staan en dat geeft me een machteloos gevoel.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

69
0
We lezen graag je reactie!x