Homepagina » Het Complot » “8 redenen waarom Elvis Presley nog leeft”
"8 redenen waarom Elvis Presley nog leeft"

“8 redenen waarom Elvis Presley nog leeft”

Als The King niet op 16 augustus 1977 was overleden, zou hij nu 80 jaar oud zijn. Over Elvis Presley zijn er tientallen samenzweringstheorieën. We zetten er acht op een rij.

Elvis Presley is Jimmy Ellis

Na het overlijden van Elvis trad imitator Jimmy Ellis enige tijd op onder de naam ‘Orion’. De tournees die Ellis gemaskerd deed, overtuigden veel fans van het feit dat Elvis niet echt overleden was. Ellis kwam eind jaren negentig om bij een overval.

Elvis zette eigen dood in scène

Volgens een andere theorie heeft Elvis zijn eigen dood in scène gezet omdat zijn leven in gevaar was. The King zou miljoenen hebben verloren na een deal met een organisatie die banden had met de maffia. De dag voor zijn overlijden legde hij daarover een verklaring af in het gerechtsgebouw in Memphis, maar die werd om onduidelijke redenen niet op papier gezet.

Elvis is verhuisd naar Zuid-Amerika

Elvis zou zijn beroemdheid beu zijn geweest. Op de dag na zijn vermeende dood zou iemand op de luchthaven van Memphis een enkele reis naar Argentinië hebben gekocht. De man, die erg op Elvis leek, boekte een ticket onder de naam John Burrows, een codenaam die de entourage van Elvis gebruikte om hotelkamers voor hem te boeken.

Elvis Presley en Michael Jackson delen een bunker

Volgens deze theorie woont hij in een bunker onder zijn landgoed Graceland. The King zou deze bunker delen met Michael Jackson, die enige tijd getrouwd is geweest met de enige dochter van Presley. Net na zijn dood zou Elvis betrapt zijn door een fotograaf.

Elvis ligt niet in zijn graf

The National Enquirer betaalde een aantal neven van Presley 18.000 dollar om enkele foto’s te maken van de opgebaarde lijkkist van Elvis bij de begrafenisondernemer. De foto’s zouden bewijzen dat het niet Elvis was die in de kist lag.

Romeinse buste

Enkele jaren terug werd een Romeinse buste opgedoken die erg lijkt op Elvis Presley. Voor sommigen is dit genoeg bewijs dat Elvis zo’n 2000 jaar geleden al leefde.

Aliens

Elvis heeft meerdere keren gezegd dat hij UFO’s had gezien. De eerste fotograaf die Elvis Presley op beeld heeft vastgelegd, zou dezelfde zijn die door de Amerikaanse overheid werd ingehuurd om foto’s te maken van aliens die neerkwamen bij de Amerikaanse plaats Roswell.

Illuminati

Volgens deze samenzweringstheorie werkte Elvis als slaaf voor de Illuminati. Deze wereldwijde elite zou mensen via films en muziek massaal hersenspoelen, om zo hun wil uit te voeren. Naast Elvis zouden onder meer Frank Sinatra, Jerry Lee Lewis en The Beatles bewuste creaties van de Illuminati zijn.

[DeRedactie]


Vond je dit belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

31 reacties

 1. Jammer… hier zit ik als lezer eigenlijk helemaal niet op te wachten.

  32 likes
 2. En alle 8 kunnen we zonder blikken of blozen naar het land der fabelen verwijzen.

  Ik mis trouwens een reptielen verklaring….

  17 likes
 3. Kleine redactionele vergissing. Als nieuwscategorie wordt “Het Complot” genoemd. Dat had “humor” moeten zijn.

  14 likes
 4. Ziet niemand dan dat Elvis eigenlijk Charlie heet?

  7 likes
 5. Allemaal dikke fout! Zijn laatste woorden waren dat hij in bad een boekje zou gaan lezen en dat hij in bad is overleden…

  On the evening of his death, in August 1977, at his home Graceland, Elvis Presley was suffering from glaucoma, high blood pressure, liver damage and an enlarged colon.

  His then girlfriend, Ginger Alden, reported that he said he wasn’t able to sleep and that he was going to the bathroom (with three packets of prescription drugs) “to read” – by which she understood him to mean “to take more prescription drugs”. She called to him “Don’t fall asleep in there”. His reply was “Okay, I won’t”. Alden, after waking from a short sleep, found Presley dead on the bathroom floor.
  (Bron: http://www.phrases.org.uk/quotes/last-words/elvis-presley.html)

  4 likes
  • “Allemaal dikke fout! Zijn laatste woorden waren dat hij in bad een boekje zou gaan lezen en dat hij in bad is overleden…””…Alden, after waking from a short sleep, found Presley dead on the bathroom floor.”

   Geniale elvis ook: in bad overlijden en daarna uit bad klimmen om op de vloer gevonden te worden. Overigens, ‘going to the bathroom’ is niet ‘in bad gaan’. 😉

   3 likes
 6. Volgens mij zitten ze allemaal in het rijk der fabelen.

  6 likes
 7. Bewijzen graag! Foto´s of films, zo kan iedereen wel wat zeggen.

  6 likes
 8. Elvis Presley en Michael Jackson delen een bunker… de tranen biggelden over mijn wangen. Thanks 9FN, in tijden niet zo gelachen!

  6 likes
 9. Dwazen moeten er ook zijn…

  4 likes
 10. Wat een slecht artikel zeg,… Slaat echt helemaal nergens op!

  4 likes
 11. Als het al waar zou zijn dat Elvis zijn dood in scene had gezet. Dan nog zou hij de 80 nooit halen. Die man was verslaafd. Dan leef je geen 80 jaar.

  2 likes
  • “Die man was verslaafd. Dan leef je geen 80 jaar. ”
   Niet helemaal waar hoor…. er zijn zeker mensen die veel drugs hebben gebruikt en toch de 80 haalden. William Burroughs bijvoorbeeld, werd 83. En kijk eens naar de Rolling Stones… die zijn toch ook aardig op weg naar de 80. 😉

   1 likes
 12. Elvis leeft, Michael Jackson leeft, Hitler heeft geen zelfmoord gepleegd, maar leefde verder in Argentinië, Brazilië of Chili. En GA zo maar door.
  Allemaal geruchten die voor sommigen een aardige broodwinning opleveren.

  Hier is nog een interessante link over ‘the king’
  https://www.youtube.com/watch?v=M813ZdDK4kE

  2 likes
 13. Speculaties doen het goed bij het publiek, zelfs de doden kunnen ze niet met rust laten, allerlei verzinsels gaan te ronde over bekende mensen , onbekende daar hoor je niets van, maar die zijn ook niet interessant voor de publieke opinie , onbekende hebben geen stem, bekende mensen hebben dat wel via anderen mensen krijgen ze aandacht en bedenken zo dat deze bekenden nog leven hier of daar met allerlei verzinsels van speculaties zo blijven ze bestaan in de gedachte of geest van de mens die op zijn beurt alles verzint dat ze nog leven, stel dat een van deze mensen jij of een zij is en dat je dat zelf bent, je bent het zo zat van al die bekendheid dat men rust wil hebben, en je duikt onder een ander naam onder , nooit meer kan je ,je gezicht of je ware identiteit meer naar buiten brengen, altijd onder gedoken en opletten of men het niet ontdekt, men is dan een gevangen die achter de tralies leeft , er ligt dan altijd iets op de loer, deze word dan de grootste angst voor het bekent worden dat je nog leeft…
  het leven word dan een ondragelijke angst in gevangenschap…mensen verzinnen van alles over alliens
  en er doen allerlei speculaties te ronden , deze mensen verkeren zelf al in een angst van de speculaties die ze verzinnen uit de angst voor hun zelf bedachten beelden…ook dat is een gevangenschap,in het rijk van de fantasie waarin men alliens zien voor wezen met een kwade bedoeling, is dat deze angstige eigenschap in je eigen denken leeft waardoor men beheerst word, deze angsten naar een ander wezen schuift als de schuldige die dit veroorzaakt. en zo de gedachte die men zelf daarover hebt weerspiegeld waardoor men de eigen gedachten vrij pleit als onschuldig gedachten, het zijn andere wezens die deze veroorzaken,, nou als dat zo is zal ik er maar eens wat aan doen , dat men deze gedachten niet meer zo door word beheerst met de schuld geven aan een Het een en de Ander deze ligt dan bij een ander wezen allien of mens , ze ontspringen en dansen wel in je eigen hooft..de gevangenis waarin men ook onvrij is van allerlei speculaties.. die uit angst voort komt…misschien het onder zoeken waard naar de eigen gedachten , er is iets niet pluis in die wereld…van angsten..

  1 likes
 14. Get a life people!
  Er is meer kans dat Hitler nog leeft dan Elvis.
  Hitler’s lichaam is nooit gevonden.

  1 likes
 15. Nep artikel, geen van de acht reden heeft aantoonbare bewijzen. Wat wil de schrijver van het artikel bereiken? Vind het een dubieus artikel die aanstootgevend kan werken. Maar goed, da’s mijn mening en volgens mij nog steeds mogelijk om die te ventileren zoals ook de schrijver van het artikel.

  1 likes
 16. Hahaha brilliant…. Het hardst heb ik gelachen om de Romeinse Buste theorie!
  En, vraag ik me af, zou dit nu eindelijk een artikel zijn dat zelfs de meest ‘wakkere’ NFN-aanhanger niet meer serieus kan nemen…? 😉

  1 likes
 17. Eindelijk nog eens goed nieuws!

  0 likes
 18. Foto’s en filmpjes laten zien van deze 80 jarige ELVIS
  Die nu weer leefend word verklaard op deze site en andere.
  Of moet wij dit weer geloven als waarheid.

  0 likes
 19. dit geloof ik ook niet

  0 likes
 20. Little Richard was de echte King of Rock n Roll en Elvis, The Beatles, Jerry Lee Lewis en Chuck Berry waren zonder Little Richard niet eens bekend geworden! Die werd zeker niet door de ”illuminati” gestuurd of wel soms? Dan zijn ze behoorlijk achterlijk dan. Het is eerder een conspiracy dat Little Richard uit de geschiedenis boeken gehaald is.

  0 likes
 21. Elvispresley
  is
  De.
  Enege
  King
  Van
  Derochenroll
  Dat
  Blijftzo

  0 likes
 22. just remeber….
  without elvis there was no music as we now it in his form as its right nauw
  …..
  and about hitler….ones in a while there is some one fucked up person that shakes the world …and we all stand together against all odds and we survive too so such madness…
  letss us believe in the gidnness and the goodness in humans and fight for thar against evil…
  as the song of elvis..if i can dream””
  let us stand together …and not face fear and disbelieve
  with lots of love
  par from holland xx

  0 likes
 23. ik ben er heel ziek van geweest dat Elvis er niet meer was ik wou zo graag dat hij nog een keertje naar Nederland zou komen dan kon ik hem echt zien maar dat zal wel nooit meer gebeuren ik mis hem net als heel veel fans!

  0 likes
 24. jenny De Boer 27,.1.1962

  heel apart ik kon ineens met Amerika chatten en kwam op de tv. in 2018, ze denken dat ik een dom blondje ben= Terwijl ik heb het echt gezien. had een dvd van elvis Presley erop- maar ik ben niet iemand die met jan en allemaal zo maar de bed induikt.- en met zoveel jaren verschil terwijl ik had gehoord van een familie lid. waar wij nu ook de adoptie kinderen van zijn. En daarbij hij had een Neef in Duitslan ging naar Amerika heb een shirt aan staat ook Engeland milaan Ney York zie ook die schilderijen in die tijd. En bij de Aldi 25 euro,. en zie ook dat wij van koningshuis afstamde. En is hij soms daar de zoon van vandaar ik stiekum ben getrouwd in 2018 op games . terwijl ik nog niet met hem heb ge date, iets met Hulshoff te maken, ik wist het.

  0 likes
  • jenny De Boer 27,.1.1962

   en Frankrijk staat er op had niks met Heringa te maken want in 2011 op 24 april zijn wij al gescheiden ieder zijn eigen. En wij hebben zijn spullen betaald.

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Beroemde UFO-onderzoeker Stanton Friedman overleden. Dit waren zijn meest opmerkelijke uitspraken

Beroemde UFO-onderzoeker Stanton Friedman overleden. Dit waren zijn meest opmerkelijke uitspraken

Kerngeleerde Stanton Friedman deed ruim 50 jaar ...

Zeer merkwaardige zonsondergang leidt tot theorieën over aliens. Bekijk de foto's

Zeer merkwaardige zonsondergang leidt tot theorieën over aliens. Bekijk de foto’s

In Canada is een wel heel vreemde ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 2 mei 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.