Het Complot

“8 redenen waarom Elvis Presley nog leeft”

Help mee door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als The King niet op 16 augustus 1977 was overleden, zou hij nu 80 jaar oud zijn. Over Elvis Presley zijn er tientallen samenzweringstheorieën. We zetten er acht op een rij.

Elvis Presley is Jimmy Ellis

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Na het overlijden van Elvis trad imitator Jimmy Ellis enige tijd op onder de naam ‘Orion’. De tournees die Ellis gemaskerd deed, overtuigden veel fans van het feit dat Elvis niet echt overleden was. Ellis kwam eind jaren negentig om bij een overval.

Elvis zette eigen dood in scène

Volgens een andere theorie heeft Elvis zijn eigen dood in scène gezet omdat zijn leven in gevaar was. The King zou miljoenen hebben verloren na een deal met een organisatie die banden had met de maffia. De dag voor zijn overlijden legde hij daarover een verklaring af in het gerechtsgebouw in Memphis, maar die werd om onduidelijke redenen niet op papier gezet.

Elvis is verhuisd naar Zuid-Amerika

Elvis zou zijn beroemdheid beu zijn geweest. Op de dag na zijn vermeende dood zou iemand op de luchthaven van Memphis een enkele reis naar Argentinië hebben gekocht. De man, die erg op Elvis leek, boekte een ticket onder de naam John Burrows, een codenaam die de entourage van Elvis gebruikte om hotelkamers voor hem te boeken.

Elvis Presley en Michael Jackson delen een bunker

Volgens deze theorie woont hij in een bunker onder zijn landgoed Graceland. The King zou deze bunker delen met Michael Jackson, die enige tijd getrouwd is geweest met de enige dochter van Presley. Net na zijn dood zou Elvis betrapt zijn door een fotograaf.

Elvis ligt niet in zijn graf

The National Enquirer betaalde een aantal neven van Presley 18.000 dollar om enkele foto’s te maken van de opgebaarde lijkkist van Elvis bij de begrafenisondernemer. De foto’s zouden bewijzen dat het niet Elvis was die in de kist lag.

Romeinse buste

Enkele jaren terug werd een Romeinse buste opgedoken die erg lijkt op Elvis Presley. Voor sommigen is dit genoeg bewijs dat Elvis zo’n 2000 jaar geleden al leefde.

Aliens

Elvis heeft meerdere keren gezegd dat hij UFO’s had gezien. De eerste fotograaf die Elvis Presley op beeld heeft vastgelegd, zou dezelfde zijn die door de Amerikaanse overheid werd ingehuurd om foto’s te maken van aliens die neerkwamen bij de Amerikaanse plaats Roswell.

Illuminati

Volgens deze samenzweringstheorie werkte Elvis als slaaf voor de Illuminati. Deze wereldwijde elite zou mensen via films en muziek massaal hersenspoelen, om zo hun wil uit te voeren. Naast Elvis zouden onder meer Frank Sinatra, Jerry Lee Lewis en The Beatles bewuste creaties van de Illuminati zijn.

[DeRedactie]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arnout
Arnout
9 jaren geleden

En alle 8 kunnen we zonder blikken of blozen naar het land der fabelen verwijzen.

Ik mis trouwens een reptielen verklaring….

Sjaak vd Wal
Sjaak vd Wal
9 jaren geleden

Jammer… hier zit ik als lezer eigenlijk helemaal niet op te wachten.

Elise49
Elise49
9 jaren geleden

Volgens mij zitten ze allemaal in het rijk der fabelen.

Henk001
Henk001
9 jaren geleden

Kleine redactionele vergissing. Als nieuwscategorie wordt “Het Complot” genoemd. Dat had “humor” moeten zijn.

Back to top button
31
0
We lezen graag je reactie!x