Gezondheid

Vrijwilliger die prik testte: ‘Nog nooit zo ziek geweest’

Help door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ian Haydon mocht op televisie vertellen over zijn heldendaad: hij was één van de vrijwilligers die de experimentele prik zou testen. De televisiecarrière van Haydon is inmiddels alweer voorbij.

De fabrikant van het coronavaccin, Moderna, koos Haydon vanwege zijn goede gezondheid. Hij kreeg samen met 14 andere mensen een hoge dosis toegediend. Binnen 45 dagen kregen drie van hen – 20 procent – last van ‘ernstige’ bijwerkingen, zo blijkt uit een persverklaring van Moderna. Dit komt erop neer dat ze opgenomen moesten worden in het ziekenhuis of dat er een medische ingreep nodig was.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Hayden kreeg last van spierpijn, moest overgeven, had bijna 40 graden koorts en raakte buiten bewustzijn. Zijn vriendin kon hem nog net opvangen toen hij flauwviel. Hij was ‘nog nooit zo ziek geweest’.

Misleiden

Moderna liet Haydon geloven dat zijn kwalen niets met de prik te maken hadden. Hij gaf later op Twitter toe dat hij er via de persverklaring van de farmaceut achter moest komen dat 3 proefpersonen ernstige bijwerkingen hadden gekregen. “Later bevestigde een arts dat ik een AE (Adverse Event) had gehad,” zei hij.

Sterker nog: Moderna moedigde Haydon aan het publiek en aandeelhouders te misleiden door op tv te vertellen dat het klinisch onderzoek een groot succes was. Op 7 mei besprak Haydon met Sanjay Gupta van CNN hoe zijn lichaam had gereageerd op de prik. Voordat ze live gingen, werd besloten om het slechte nieuws te verhullen.

Tegenslag

Bill Gates wil tegen november 30 miljoen doses klaar hebben. Binnen een jaar moeten er twee miljard beschikbaar zijn, zo heeft een bron binnen Moderna laten weten. Doorlopen! Er valt hier niets te zien.

Onderzoekers die in Oxford werken aan een coronavaccin hadden eerder ook tegenslag. In de neuzen van gevaccineerde resusaapjes werden evenveel virusdeeltjes aangetroffen als in niet-ingeënte dieren. Dat is precies wat een goed vaccin moet voorkomen, dat een virus het lichaam kan binnendringen.

[Children’s Health Defense]

5 4 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PREDATOR
PREDATOR
4 jaren geleden

Is zeker ook gratis.Alles wat gratis is in Vernederland stinkt…Gratis en Vernederland…ha ha ha

Louise
Louise
4 jaren geleden

Eigen schuld, hoe kan je in Godsnaam een vaccin testen terwijl men nog onderzoekt wat het Virtus precies inhoud…
Hoe dom kan je zijn om een vaccin te testen dat zonder voldoende studie al wordt uit geprobeerd…….
Of zijn dit ook weer van die media verzinsels…

Karel V
Karel V
4 jaren geleden

Het zit vol met nanodeeltjes, dat is “modern”. Daar genees je nooit meer van.
En ondertussen komt uit waarom Choroquinine slechte test kreeg: de onderzoekers/oplichters wilden een concurrerend middel van Surgisphere verkopen.. https://www.theguardian.com/world/2020/jun/03/covid-19-surgisphere-who-world-health-organization-hydroxychloroquine

jan doornbos
jan doornbos
4 jaren geleden

Veel mensen hebben zich ooit wijs laten maken dat een “vaccin” gelijk staat aan een verbetering voor je weerstand, respectievelijk een boost voor je immuunsysteem. Het tegendeel is het geval. Erg sneu voor de mensen onder ons die zo snel als mogelijk “veilig” willen zijn. Huisartsen bijvoorbeeld krijgen in hun opleiding een halve dag college over vaccin’s. Samenvatting daarvan? “100 procent veilig en zeeeeeer accuraat”. Die rommel echter is slechts accuraat en erg helpend als je achternaam Gates is. Om over de rest van de criminelen uit de aard der zaak nog maar te zwijgen. Een mens gaat doorgaans niet zo snel dood. Nee, daar moet je wat voor doen. Gelukkig groeit de kennis en het bewustzijn onder onze medemensen met de minuut. Geestelijk worden wij dagelijks vergiftigd door al het slappe gel… en lichamelijk door al het moois vervaardigd door Big Pharma. Dan hebben we het nog niet eens gehad over al het nep voedsel. We leven in een fijne wereld.

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x