Homepagina » Het Complot » 9/11 ontmaskerd: overweldigend bewijs dat het officiële verhaal niet waar kan zijn. Waarom een nieuw onderzoek noodzakelijk is
9/11 ontmaskerd: overweldigend bewijs dat het officiële verhaal over 9/11 niet waar kan zijn. Waarom een nieuw onderzoek noodzakelijk is

9/11 ontmaskerd: overweldigend bewijs dat het officiële verhaal niet waar kan zijn. Waarom een nieuw onderzoek noodzakelijk is

Het boek 9/11 Unmasked is het eindproduct van zeven jaar onderzoek naar de aanslagen op 11 september 2001 door twee experts die al het beschikbare bewijs grondig hebben geanalyseerd.

De auteurs, David Ray Griffin en Elizabeth Woodworth, stelden hiervoor een panel samen, bestaande uit natuurkundigen, scheikundigen, ingenieurs, artsen, journalisten, psychologen en andere deskundigen.

Alle experts beantwoordden de vragen die ze kregen schriftelijk en individueel, zodat ze niet door andere panelleden beïnvloed konden worden.

Onderuit haalt

Er zijn liefst 51 punten gevonden waarop het beschikbare bewijs haaks staat op het officiële verhaal over de aanslagen.

Zo weerleggen de experts in het boek de conclusies die zijn getrokken door het Amerikaanse overheidsinstituut NIST, dat belast was met het onderzoek naar 9/11.

De auteurs laten verder zien dat het officiële verhaal van de overheid door de tijd heen steeds is veranderd. Iedere keer dragen ze verifieerbaar bewijs aan dat de verschillende versies onderuit haalt.

Overweldigend

In 9/11 Unmasked wordt niet gespeculeerd over de mogelijke daders. Er worden simpelweg feiten gepresenteerd die laten zien dat het officiële verhaal niet waar kan zijn.

Elk hoofdstuk bevat genoeg bewijs om het officiële verhaal te ontkrachten. Als je de 51 hoofdstukken samen neemt, dan wordt het bewijs overweldigend en kun je maar één conclusie trekken: een nieuw, onafhankelijk onderzoek naar 9/11 is noodzakelijk.

[Collective Evolution]


Vond je deze informatie interessant? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

41 reacties

 1. [ een nieuw, onafhankelijk onderzoek naar 9/11 is noodzakelijk. ]

  Gaat niet gebeuren.
  Ga maar eens een onafhankelijke commissie samenstellen waarmee de complotdenkers kunnen instemmen. Er zal altijd iemand tussen zitten die “(ooit) banden heeft (gehad) met X of Y” of wiens betovergrootvader’s buurman Joods is opgevoed (foei!).

  10 likes
  • Ha onze huistrol,complotdenkers is ook niet vriendelijk,mag je geen vragen hebben over een overheids-bewering? kritische denkers heet dat ! en blijf eens eerlijk en stop met liegen ,in het gras van Pentagon waren geen sporen en een motor die het gras raakt? hoe? kan helemaal niet.is ook niet gebeurt .

   2 likes
   • [ mag je geen vragen hebben over een overheids-bewering? ]
    Natuurlijk, ik beweer ook nergens dat dat niet mag.

    [ kritische denkers heet dat ! ]
    Ook als je de absurde verklaring van Judy Woods accepteert?

    [ en blijf eens eerlijk ]
    Ik doe niet anders.
    “As eyewitnesses described and photographs demonstrate, the hijacked airliner dived so low as it approached the Pentagon that it actually hit the ground first, thereby dissipating much of the energy that might otherwise have caused more extensive damage to the building”
    https://www.snopes.com/fact-check/911-pentagon-attack/

    7 likes
    • omg zion trol rat

     snopes is een CIA corrupte organisatie
     Gij vuile trol, ik begrijp niet dat jij hier nog mag reageren
     Mijn god snopes als ref gebruiken????

     Snopes Finally Exposed As CIA Operation
     http://truthunsealed.com/conspiracy/snopes-finally-exposed-as-cia-operation/

     Snopes Exposed as CIA Operation Designed to Spread Disinformation-Fiction!
     https://www.truthorfiction.com/snopes-exposed-as-cia-operation-designed-to-spread-disinformation-fiction/

     Using Snopes as a trusted authority is dangerous. According to a recent investigation, the so-called fact-checking organization is actually a front for the CIA.

     https://www.rooshvforum.com/thread-68515.html

     0 likes
     • Ik heb zelfs Alex Jones of Mike Adams of RT wel eens iets horen zeggen dat waar was.
      Dus je kunt een feit niet simpel af doen als onwaar omdat de organisatie jou niet bevalt en een nobody Snopes als CIA wegzet zonder bewijs.

      Wat bedoel je trouwens met “Mijn god Snopes”?
      Snopes is geen god en zeker niet de jouwe, toch?

      6 likes
    • FRANS2 { ook als je de absurde waarheid van Judy Woods accepteert } Dat zeg je toch of niet? en sinds wanneer zijn getuigen opeens wel belangrijk ? advocaat Alex Jones en iemand zag het Pentagon ,,vliegtuig de grond raken maar getuigen die gesmolten staal zagen o.a.vele brandweer lieden dan is het niet zo? of zijn alleen getuigen goed als ze jouw bekrompen MSM gedram goed uitkomen….( trol !)

     3 likes
     • “als je” is een vorm van “als men” en dat weet je best.

      [ sinds wanneer zijn getuigen opeens wel belangrijk ? ]
      Waar heb ik gezegd dat getuigen niet belangrijk zijn?
      Dat wil niet zeggen dat ze de juiste conclusies trekken.

      [ jouw bekrompen MSM gedram goed uitkomen….( trol !) ]
      Heb je ook argumenten i.p.v. schelden?

      3 likes
    • Frans2 je bent weer in de war ! ik heb Judy Wood nooit genoemd hier niet en elders niet !!!

     2 likes
     • Frits, je leest weer niet goed. Ik heb nergens gezegd dat JIJ in Judy Woods gelooft.

      De advocaat van Jones heeft zelf gezegd dat je Jones niet moet geloven, dat hij een rol speelt.

      Ooggetuigen zijn er. Iets kolder noemen is geen argument.

      MSM hoef je van mij niet te lezen, alleen kritisch zijn en zelf beredeneren of iets kan en/of bewijzen afwegen en een realitycheck zou je moeten doen.

      3 likes
    • Frans2 Getuigen ? ik heb je er zo vaak mee om de oren geslagen ,hoeveel wil je er zien ? 100 ? avondje google,n lukt wel. nou hier een paar uit het verleden. David Long, 10 tallen brandweer lui spraken van stromen van gesmolten staal die naar beneden liepen ,pools of molten metal in the basement.
     Tijdens hun werk overal explosieven die afgingen ook in serie zoals bij de sloop van gebouwen. en de brandweer weet hoe dat klinkt ! Geen normaal mens gaat zich maanden lang op een site begeven ,waarvan de inhoud hem belachelijk overkomt en elke toespeling op een complot direct belachelijk probeert te maken ,tenzij je er voor ingehuurd bent zoals jij Frans2 ,TROL !

     2 likes
    • Geen foto,s ! bestaan niet. en eyewitnesses ? zijn er niet Frans2 getuigen zagen ,,het vliegtuig ,,even de grond raken ,(want anders was de snelheid en de schade aan het gebouw nog groter geweest???? ) wat een kolder ! !!!!

     3 likes
    • Frans2 Mike Adams en Alex Jones beschuldigen van constant liegen is pure propaganda ! je bent een oneerlijke overheids TROL ,die alleen maar hier reageert om de boel te verzieken en de leugenachtige kant op te duwen van de MSM . ( het dagelijkse nieuws ) .

     3 likes
 2. Ze gaan juist niets onderzoeken!
  Zie naar ons België, bende van Nijvel zelfde type aanslag: Gladio
  Niets of niemand wordt ooit gearresteerd.
  De mens haalt schouders op en dat was het.
  Degene die hun nek uitsteken worden kapot getrold of zie naar Kashoggi in stukken gehakt, die schreef over rol israehel en SA in 911, weg gehakt in stukjes.
  Gladiator heeft zoveel over 911 gepost…
  Wat haalt het uit wanneer in de VS en hier wij allemaal in de zetel blijven zitten
  en maar hopen dat Q en Trump de mensheid gaan redden, Trump die SA en israehel steunt…

  12 likes
  • Toch is het van het grootste belang dat zo veel mogelijk mensen hier vanaf weten. Als iedereen zou weten hoe de hazen lopen houdt het al snel volledig op voor hen

   6 likes
   • 9/11 is bijna 20j gebeurd..
    Wij in B hadden 36j geleden bende van Nijvel

    Er is te lange tijd over gegaan en het interesseert de mens NIETS meer
    Indien wel stond de mens op!

    Wij in B weten hoe doofpot aanslagen overheid werkt
    Meer dan 10j geleden starten wij onderzoeken naar dit in.
    10j later schrijft nog iedereen erover
    En in 2030 als we nog bestaan vinden ze de restanten van hoe de mens alles wist en toch in de zetel blijft zitten

    in 2020 zit iedereen gevangen in 5D het eindstation voor de mens en leven.
    6G bestaat niet 5G is dat 666 systeem om mens te chippen dan heb je ineens via je arm chip hologram GSM en enkel nog betalen via dit systeem
    dat is 5G

    8 likes
    • @MR,

     Het is met dit onzinnige gezever net zoals bij dat gekrakeel over JFK….

     De enige docu welke ik een klein beetje interessant vond “everything is a rich mans trick” is ondanks het enorm mooie “verhaal” toch BS

     Kijk hier maar eens naar….en deze site is de enige welke deze info heeft waarbij ik moet vermelden dat ik nog een onafhankelijke bron bezit welke DIT, en géén ander verhaal ondersteund!!

     http://truedemocracyparty.net/2013/04/jfk-assassination-faked-staged-event-fraud-just-like-the-sandy-hook-hoax-boston-marathon-staged-event-fake-batman-shooting/

     Gegroet,

     Gladiator

     4 likes
     • thanx zal het bekijken

      Hoe intriest als je leest hoe overheden deepstate zionisme de mens uitmoorden aanslagen doen op hun eigen volk om toch maar aan de macht te blijven zion bankiers rothschilds zijn hiervoor verantwoordelijk want zij willen dat globalisme, die NWO wilt israehel en VS alleen zij willen dat.
      Zie al de misdaden die ze ervoor plegen

      pfffff gans de wereld staat in brand omdat zionisten globalisme en NWO 1 regering willen waar zionisten wereldmacht hebben

      6 likes
  • https://www.youtube.com/watch?v=G2qIXXafxCQ

   doet me de nekharen overeind gaan staan. Zou het waar zijn?

   0 likes
    • @joepiedepoepie,

     Hierop toch eventjes een korte reactie van mijn kant en wel het volgende!!

     De eerste rede van die naar bovengevallen playboy zit vol met leugens tot en met het filmpje van de aarde welke “out of Space” (no way!!) zou zijn opgenomen!!

     Het tweede filmpje bevat een waarheid als een koe dus indien je dit ermee bedoeld kan ik dit wel begrijpen.

     Daarbij is het allergrootste verschil dat de ezel uit nr 1 niet gekozen is door het volk en de man uit nr 2 wel degelijk!!!

     Gegroet,

     Gladiator

     3 likes
 3. Het maakt niks meer uit wie het heeft gedaan.
  Als een oorlog begint, maakt het niet uit hoe het is ontstaan..!

  Eerst gaven ze Bin Laden de schuld. Die is dood!
  Daarna Saddam. Die is ook dood!
  Daarna Kaddafi. Die is ook dood!

  Maar de oorlog blijft doorgaan. Dat is al bewijs op zich…!

  9-11 is de Pearl Harbour van deze oorlog!
  Door de Pearl Harbour konden ze een oorlog starten tegen Japan..
  Zo kan je een oorlog starten en de opinie winnen!

  20 likes
  • Ook Pearl Harbour was een False Flag!

   http://freedom-articles.toolsforfreedom.com/pearl-harbor-false-flag-75th-anniversary/
   http://www.bertvanvondel.nl/pearl-harbor-false-flag-operation-ffo/
   https://www.youtube.com/watch?v=LZ0VQ6panOc

   Franklin Delano Roosevelt was, net als Churchil en Stalin, een Zionist. Hun doel was het uitlokken van W.O.II en zélf NIET als agressor te worden aangemerkt. Dit moesten de Nationalistisch geöriënteerde landen worden als Duitsland, Italië en Japan (ofwel de as-mogendheden) omdat die zich niet conformeerden naar het bankensysteem van de Rothschilds!

   Door WILLENS EN WETENS steeds meer sancties en embargo’s aan Japan op te leggen was er voor Japan feitelijk geen andere keuze meer dan tot een aanval over te gaan.

   In de aanloop naar W.O.II zijn door de as-mogendheden tientallen vredesverzoeken aan het adres van de V.S. en G.B. gedaan (Duitsland tot aan mei 1941 – Het was bij de Duitsers toen al bekend dat Rusland het continent Europa aan zou vallen onder de naan operatie Groza (Een plan dat hoogstwaarschijnlijk zou slagen ware het niet dat Duitsland op 22 juni operatie Barbarossa lanceerde))
   Al deze vredesverzoeken werden VOL-LE-DIG genegeerd.

   Maar Pearl Harbour was inderdaad een False Flag om de V.S. bij W.O.II te betrekken. Niet vanwege het feit dat het door een vreemde mogendheid werd opgevoerd, maar vanwege het feit de de Amerikaanse regering er WEL DEGELIJK VAN OP DE HOOGTE WAS EN DIT WILLENS EN WETENS TEN KOSTE VAN DE EIGEN BURGERS DOOR HEEFT LATEN GAAN!

   Op 25 november 1941 besprak Henry Stimson o.a. met president Roosevelt mogelijkheden om Amerika door Japans toedoen in de oorlog betrokken te laten raken “The question was how should we maneuver them to firing the first shot .. it was desirable to make sure the Japanese be the ones to do this so that there should remain no doubt as to who where the agressors.” Roosevelt liet hem weten dat hij de Japanse aanval al snel, binnen een week, verwachtte. Hij vertelde dat “the Japanese were likely to attack soon, possibly next Monday” en die dag was maandag 1 december 1941. Het bericht lekte uit wat er voor zorgde dat de Hawaïaanse krant: Hilo Tribune Herald op zondag 30 november 1941 op de voorpagina opende met de kop ‘Japan May Strike Over Weekend’.

   Op 4 december 1941 was het de Australische inlichtingendienst die waarschuwde dat een Japanse vloot richting Pearl Harbor opstoomde maar ook dit bericht was aan dovemans oren gericht. Het Japanse aanvalsbericht werd begin december 1941 óók onderschept door de codedienst van het Nederlands-Indische leger dat in Bandoeng – Java gelegerd was. ‘Higashi No Kaze Ame’ (Oostenwind Regen) was de aanvalscode die als weerbericht door Radio Tokio werd uitgezonden en de Japanse ‘oorlogskoers’ aangaf.

   De Nederlandse kapitein Verkuyl en zijn vrouw Nancy kraakten dit bericht. ‘Higashi No Kaze Ame’ stond voor een aanval op Pearl Harbor. In het in 1985 door uitgeverij Van Kampen en Zn. uitgebrachte boek ‘Nihi No Kaze, Hare’ publiceerde auteur Robert D. Haslach op pagina 178 het betreffende Japanse codetelegram waarin de instructies waren gevat.

   9 likes
 4. Onmiddellijk na hete instorten van de torens lieten ingenieurs al weten dat de torens onmogelijk konden instorten door invliegende vliegtuigen en dat een kerosinebrand bij lange na niet heet genoeg in om de stalen kernen te doen smelten.

  Iedereen die de officiële lezing geloofd is een onnozelaar.
  Elke keer dat je een piloticus hoort zeggen dat terroristen dit hebben veroorzaakt hebben weet je meteen dat je meet een leugenaar te maken hebt.
  Helaas steunt onze regering ook de officiële lezing. Ik zou graag zien dat premier Rutte nu met spoed initiatief toont om de waarheid op tafel te krijgen.

  wij als burgers willen vragen om volledige transparantie

  25 likes
 5. Bij de minste twijel bij een ramp van dergelijk kaliber is altijd een grondig onderzoek gewenst. Trump blijft voorlopig ernstig in gebreke in deze

  5 likes
  • @Eksegese,

   Hoezo blijft dit zionistische loopjongetje van Netanyahu in gebreke, hij doet het juist uitstekend voor zijn meesters!!

   Niemand minder dan Israël zit achter de “aanslagen” van 911!

   En ik wil feitelijk NIET MEER OVER AANSLAGEN spreken in dit uitzonderlijke geval!!

   Dit was niets meer dan Pearl Harbor 2.0 met als doel een EEUWIGDURENDE oorlog en ook nog eentje die WIJ, jawel WIJ, zullen moeten blijven bekostigen en ook nog niet alleen met gedrukte papieren monopoly geld welk totaal uit het niets wordt geschapen en waarover wij ons te pletter betalen aan interest en we blijven er maar mee doorgaan.

   Met 1 uitzondering……IK doe al niet meer mee in dit idiote systeem!!

   Gegroet,

   Gladiator

   11 likes
   • Hoe bedoel je, jij doet niet meer mee? Wat l*l je nou man..

    Heb jij geen werk? Betaal jij geen cent belasting? Heb jij geen bankrekening? Betaal je geen (verplichte) zorgverzekering?

    Je hebt jezelf wel hoog zitten pik en dat staat ff los van het feit dat veel wat je zegt klopt als een deur maar kerel… Maar JIJ bent dus de uitzondering op de regel. Iedereen is gedwongen aan dit systeem mee te doen op 1 persoon na en jawel, we zijn werkelijk bevoorrecht dat de enige uitzondering op deelname aan dit systeem, onder ons is. Dank Gladiator, dat je er bent. Man man man..

    1 likes
 6. Als men de waarheid rond 9/11 en de daaruit voortvloeiende (false flags) oorlogen en wie de werkelijke daders zijn (te veel om op te noemen) officieel maakt, dan laat dat de beurzen wereldwijd instorten, ondervinden de economieën grote schade en zal de VS als zogenaamde ‘meest machtige natie’ uit het zadel stoten. Dus?

  De wereld accepteert dat ze feitelijk gechanteerd wordt en deze verder moet leven met een ongekend grote leugen omwille van de economische vrede.
  De officiële waarheid (inside job) mag simpelweg niet/nooit boven tafel komen, omdat dit onbeheersbare processen in gang zal zetten.

  M.i. lopen daarom er nog zoveel hooggeplaatste (leden Bilderberg en Rothschilds en verdere aanhang) moordenaars en criminelen nog vrij rond in de wereld, anders waren ze al verdwenen achter slot en grendel.

  6 likes
  • als men al zou beginnen van de bankiers + wallstreet te arresteren want dat zijn dezelfden is het probleem opgelost, er is maar 1 GROOT probleem,
   Gans de regering Trump zijn die bankiers goldman sachs van die rothschilds en wallstreet

   Trump dekt fantasy verhaal van 19 SA kapers die was daar zeer duidelijk over toen hij in 2016 in SA was en daar 300-500 miljard dollar wapendeal af ronde om Jemen, Syrie en Iran te vernietigen,
   Heb van VS iets nieuw wat nu in de VS gigantisch rondgaat, ik verschiet ervan dat YT en FB het toelaten

   Maar ja om WOlll te verkrijgen is het logisch dat die zion rothschildkanalen de haat aanwakkeren tegen die arme echte Judea Joden…. zal het nog wel posten op juiste topic wat in VS nu aan de gaande is

   5 likes
 7. Ik blijf het maar gewoon opnieuw zeggen!!!!!!!!!!!!!!!

  Dr. Judy Wood

  “Where did the Towers go? ”

  Maarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, vooral NIET HELEMAAL AFKIJKEN.

  Want……………….dan zijn de rest van de docu’s allemaal BS!! en spaart enorm veel tijd!!

  Gladiator

  ps
  dit is net zo’n discussie als die over WOII en de HOLOHOAX!!

  12 delige docuserie “Europe_The last Battle” (totaal ongeveer 12-13 uurtjes)

  Maar nee, liever urenlang oeverloos ouwehoeren over ditjes en datjes!!

  Maar maakt niet meer uit hoor!

  6 likes
 8. Israël schuldig aan 9/11. En Zoveel joodse doden bij 9/11. Wat een antisemitische gel*l. Is ook de klimaatverandering de schuld van Israël ?
  Heeft deze verstrooide antisemitische professor soms Mein Kampf gelezen of wat olie dollars van Arabieren!

  2 likes
  • wilt u dit even bekijken en dat onnozel zionistisch ZWAAR MISBRUIKTE antisemitisme achterwege laten
   Joden zelf vallen die nep joden zionisten aan en zeggen eveneens dat israehel schuldig is, daar gaat uw flauwe kul anti semitisme vooral laatste van video bekijken

   Netanyahu Lies
   The rise of Hitler actually aided in the advancement of the Zionist’s cause. Just as the 9/11 attacks presently benefited Israel!

   https://youtu.be/CxK4xIQgQxY

   3 likes
  • Zoveel Amerikaanse joodse doden: ja. Zoveel Israëlische joodse doden: nee.

   De dag na 9/11 schreef de Jerusalem Post dat het Israëlische ministerie van buitenlandse zaken de namen van 4000 Israëliërs had verzameld, die zich op 9/11 in het WTC en het Pentagon hadden moeten bevinden. Dit aantal werd door sommigen in twijfel getrokken, maar in 2003 zei Bret Stephens, de hoofdredacteur van de Jerusalem Post: “What I can say is that there was no mistake in our reporting.” 4000 Israëliërs die in het WTC en Pentagon hadden moeten zijn. Aantal Israëlische doden: 5. Waarvan 2 in een gekaapt vliegtuig. 3 Van de 4000 op de locaties dus.

   3 likes
  • Goh ik wist niet dat Willy van Damme in debat ging via YT
   Kan die niet goed plaatsen want onlangs ivm Dries van Langehove viel die héél vies uit zijn rol via zijn Blog, was voor mij over die Van Damme want die is anti eigen roots volk

   2 likes
 9. oke en nu er met een vaart tegenaan.
  nu naar het hoogste gerechtshof in de state.
  en nu de schuldige opsluiten en dat zijn er heel wat.
  sorry het zal wel het zelfde gaan de MH17.

  ze wachten zolang tot de daders en meelopers de pijp uit zijn en daarna komt het bovendrijven maar ja dan is het te laat en haalt iedereen de schouders op.

  6 likes
 10. Een Duitse fysicus kwam schoorvoetend tot de conclusie dat de twin towers zijn neergehaald met nucleaire springladingen. Hij gaf er in Zwitserland een presentatie over. De video is wat knullig gemonteerd, maar het gaat om de inhoud: https://www.youtube.com/watch?v=GNxroFgTVMY&index=2&list=PLvyXwN8eh6c7tyu7tOzhhyGuQFVM1btTu

  3 likes
 11. en het westen ging allemaal mee oorlog voeren .op een dag karma(payback is a bitch)ik heb het gevorl dat we in het westen teruggeslingerd worden naar de middeleeuwen

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

CIA-piloot: Er zijn geen vliegtuigen in de WTC-torens gevlogen. Grote Facebookpagina's verspreiden complottheorie

CIA-piloot: Er zijn geen vliegtuigen in de WTC-torens gevlogen. Grote Facebookpagina’s verspreiden complottheorie

Verschillende grote Nederlandse Facebookpagina’s hebben deze maand een ...

Ik denk dat ik weet wie er achter de aanslagen zaten. President Trump doet opmerkelijke uitspraken over 9/11

Ik denk dat ik weet wie er achter de aanslagen zaten. President Trump doet opmerkelijke uitspraken over 9/11

Donald Trump heeft gezegd dat hij weet ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.