Het Complot

9/11 ontmaskerd: overweldigend bewijs dat het officiële verhaal niet waar kan zijn. Waarom een nieuw onderzoek noodzakelijk is

Help door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het boek 9/11 Unmasked is het eindproduct van zeven jaar onderzoek naar de aanslagen op 11 september 2001 door twee experts die al het beschikbare bewijs grondig hebben geanalyseerd.

De auteurs, David Ray Griffin en Elizabeth Woodworth, stelden hiervoor een panel samen, bestaande uit natuurkundigen, scheikundigen, ingenieurs, artsen, journalisten, psychologen en andere deskundigen.

Alle experts beantwoordden de vragen die ze kregen schriftelijk en individueel, zodat ze niet door andere panelleden beïnvloed konden worden.

Onderuit haalt

Er zijn liefst 51 punten gevonden waarop het beschikbare bewijs haaks staat op het officiële verhaal over de aanslagen.

Zo weerleggen de experts in het boek de conclusies die zijn getrokken door het Amerikaanse overheidsinstituut NIST, dat belast was met het onderzoek naar 9/11.

De auteurs laten verder zien dat het officiële verhaal van de overheid door de tijd heen steeds is veranderd. Iedere keer dragen ze verifieerbaar bewijs aan dat de verschillende versies onderuit haalt.

Overweldigend

In 9/11 Unmasked wordt niet gespeculeerd over de mogelijke daders. Er worden simpelweg feiten gepresenteerd die laten zien dat het officiële verhaal niet waar kan zijn.

Elk hoofdstuk bevat genoeg bewijs om het officiële verhaal te ontkrachten. Als je de 51 hoofdstukken samen neemt, dan wordt het bewijs overweldigend en kun je maar één conclusie trekken: een nieuw, onafhankelijk onderzoek naar 9/11 is noodzakelijk.

[Collective Evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Typhoon
Typhoon
3 jaren geleden

Het maakt niks meer uit wie het heeft gedaan.
Als een oorlog begint, maakt het niet uit hoe het is ontstaan..!

Eerst gaven ze Bin Laden de schuld. Die is dood!
Daarna Saddam. Die is ook dood!
Daarna Kaddafi. Die is ook dood!

Maar de oorlog blijft doorgaan. Dat is al bewijs op zich…!

9-11 is de Pearl Harbour van deze oorlog!
Door de Pearl Harbour konden ze een oorlog starten tegen Japan..
Zo kan je een oorlog starten en de opinie winnen!

Eksegese
Eksegese
3 jaren geleden

Bij de minste twijel bij een ramp van dergelijk kaliber is altijd een grondig onderzoek gewenst. Trump blijft voorlopig ernstig in gebreke in deze

Sint Zwarte Biff
Sint Zwarte Biff
3 jaren geleden

Onmiddellijk na hete instorten van de torens lieten ingenieurs al weten dat de torens onmogelijk konden instorten door invliegende vliegtuigen en dat een kerosinebrand bij lange na niet heet genoeg in om de stalen kernen te doen smelten.

Iedereen die de officiële lezing geloofd is een onnozelaar.
Elke keer dat je een piloticus hoort zeggen dat terroristen dit hebben veroorzaakt hebben weet je meteen dat je meet een leugenaar te maken hebt.
Helaas steunt onze regering ook de officiële lezing. Ik zou graag zien dat premier Rutte nu met spoed initiatief toont om de waarheid op tafel te krijgen.

wij als burgers willen vragen om volledige transparantie

eindhoven
eindhoven
3 jaren geleden
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

41
0
We lezen graag je reactie!x