Homepagina » Het Complot » 9/11 ontmaskerd: overweldigend bewijs dat het officiële verhaal niet waar kan zijn. Waarom een nieuw onderzoek noodzakelijk is
9/11 ontmaskerd: overweldigend bewijs dat het officiële verhaal over 9/11 niet waar kan zijn. Waarom een nieuw onderzoek noodzakelijk is

9/11 ontmaskerd: overweldigend bewijs dat het officiële verhaal niet waar kan zijn. Waarom een nieuw onderzoek noodzakelijk is

Het boek 9/11 Unmasked is het eindproduct van zeven jaar onderzoek naar de aanslagen op 11 september 2001 door twee experts die al het beschikbare bewijs grondig hebben geanalyseerd.

De auteurs, David Ray Griffin en Elizabeth Woodworth, stelden hiervoor een panel samen, bestaande uit natuurkundigen, scheikundigen, ingenieurs, artsen, journalisten, psychologen en andere deskundigen.

Alle experts beantwoordden de vragen die ze kregen schriftelijk en individueel, zodat ze niet door andere panelleden beïnvloed konden worden.

Onderuit haalt

Er zijn liefst 51 punten gevonden waarop het beschikbare bewijs haaks staat op het officiële verhaal over de aanslagen.

Zo weerleggen de experts in het boek de conclusies die zijn getrokken door het Amerikaanse overheidsinstituut NIST, dat belast was met het onderzoek naar 9/11.

De auteurs laten verder zien dat het officiële verhaal van de overheid door de tijd heen steeds is veranderd. Iedere keer dragen ze verifieerbaar bewijs aan dat de verschillende versies onderuit haalt.

Overweldigend

In 9/11 Unmasked wordt niet gespeculeerd over de mogelijke daders. Er worden simpelweg feiten gepresenteerd die laten zien dat het officiële verhaal niet waar kan zijn.

Elk hoofdstuk bevat genoeg bewijs om het officiële verhaal te ontkrachten. Als je de 51 hoofdstukken samen neemt, dan wordt het bewijs overweldigend en kun je maar één conclusie trekken: een nieuw, onafhankelijk onderzoek naar 9/11 is noodzakelijk.

[Collective Evolution]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Typhoon
Typhoon
2 jaren geleden

Het maakt niks meer uit wie het heeft gedaan.
Als een oorlog begint, maakt het niet uit hoe het is ontstaan..!

Eerst gaven ze Bin Laden de schuld. Die is dood!
Daarna Saddam. Die is ook dood!
Daarna Kaddafi. Die is ook dood!

Maar de oorlog blijft doorgaan. Dat is al bewijs op zich…!

9-11 is de Pearl Harbour van deze oorlog!
Door de Pearl Harbour konden ze een oorlog starten tegen Japan..
Zo kan je een oorlog starten en de opinie winnen!

joepiedepoepie
joepiedepoepie
Reactie op  Typhoon
2 jaren geleden

Ook Pearl Harbour was een False Flag!

http://freedom-articles.toolsforfreedom.com/pearl-harbor-false-flag-75th-anniversary/
http://www.bertvanvondel.nl/pearl-harbor-false-flag-operation-ffo/
https://www.youtube.com/watch?v=LZ0VQ6panOc

Franklin Delano Roosevelt was, net als Churchil en Stalin, een Zionist. Hun doel was het uitlokken van W.O.II en zélf NIET als agressor te worden aangemerkt. Dit moesten de Nationalistisch geöriënteerde landen worden als Duitsland, Italië en Japan (ofwel de as-mogendheden) omdat die zich niet conformeerden naar het bankensysteem van de Rothschilds!

Door WILLENS EN WETENS steeds meer sancties en embargo’s aan Japan op te leggen was er voor Japan feitelijk geen andere keuze meer dan tot een aanval over te gaan.

In de aanloop naar W.O.II zijn door de as-mogendheden tientallen vredesverzoeken aan het adres van de V.S. en G.B. gedaan (Duitsland tot aan mei 1941 – Het was bij de Duitsers toen al bekend dat Rusland het continent Europa aan zou vallen onder de naan operatie Groza (Een plan dat hoogstwaarschijnlijk zou slagen ware het niet dat Duitsland op 22 juni operatie Barbarossa lanceerde))
Al deze vredesverzoeken werden VOL-LE-DIG genegeerd.

Maar Pearl Harbour was inderdaad een False Flag om de V.S. bij W.O.II te betrekken. Niet vanwege het feit dat het door een vreemde mogendheid werd opgevoerd, maar vanwege het feit de de Amerikaanse regering er WEL DEGELIJK VAN OP DE HOOGTE WAS EN DIT WILLENS EN WETENS TEN KOSTE VAN DE EIGEN BURGERS DOOR HEEFT LATEN GAAN!

Op 25 november 1941 besprak Henry Stimson o.a. met president Roosevelt mogelijkheden om Amerika door Japans toedoen in de oorlog betrokken te laten raken “The question was how should we maneuver them to firing the first shot .. it was desirable to make sure the Japanese be the ones to do this so that there should remain no doubt as to who where the agressors.” Roosevelt liet hem weten dat hij de Japanse aanval al snel, binnen een week, verwachtte. Hij vertelde dat “the Japanese were likely to attack soon, possibly next Monday” en die dag was maandag 1 december 1941. Het bericht lekte uit wat er voor zorgde dat de Hawaïaanse krant: Hilo Tribune Herald op zondag 30 november 1941 op de voorpagina opende met de kop ‘Japan May Strike Over Weekend’.

Op 4 december 1941 was het de Australische inlichtingendienst die waarschuwde dat een Japanse vloot richting Pearl Harbor opstoomde maar ook dit bericht was aan dovemans oren gericht. Het Japanse aanvalsbericht werd begin december 1941 óók onderschept door de codedienst van het Nederlands-Indische leger dat in Bandoeng – Java gelegerd was. ‘Higashi No Kaze Ame’ (Oostenwind Regen) was de aanvalscode die als weerbericht door Radio Tokio werd uitgezonden en de Japanse ‘oorlogskoers’ aangaf.

De Nederlandse kapitein Verkuyl en zijn vrouw Nancy kraakten dit bericht. ‘Higashi No Kaze Ame’ stond voor een aanval op Pearl Harbor. In het in 1985 door uitgeverij Van Kampen en Zn. uitgebrachte boek ‘Nihi No Kaze, Hare’ publiceerde auteur Robert D. Haslach op pagina 178 het betreffende Japanse codetelegram waarin de instructies waren gevat.

Eksegese
Eksegese
2 jaren geleden

Bij de minste twijel bij een ramp van dergelijk kaliber is altijd een grondig onderzoek gewenst. Trump blijft voorlopig ernstig in gebreke in deze

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Eksegese
2 jaren geleden

@Eksegese,

Hoezo blijft dit zionistische loopjongetje van Netanyahu in gebreke, hij doet het juist uitstekend voor zijn meesters!!

Niemand minder dan Israël zit achter de “aanslagen” van 911!

En ik wil feitelijk NIET MEER OVER AANSLAGEN spreken in dit uitzonderlijke geval!!

Dit was niets meer dan Pearl Harbor 2.0 met als doel een EEUWIGDURENDE oorlog en ook nog eentje die WIJ, jawel WIJ, zullen moeten blijven bekostigen en ook nog niet alleen met gedrukte papieren monopoly geld welk totaal uit het niets wordt geschapen en waarover wij ons te pletter betalen aan interest en we blijven er maar mee doorgaan.

Met 1 uitzondering……IK doe al niet meer mee in dit idiote systeem!!

Gegroet,

Gladiator

Antonio B.
Antonio B.
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

Hoe bedoel je, jij doet niet meer mee? Wat l*l je nou man..

Heb jij geen werk? Betaal jij geen cent belasting? Heb jij geen bankrekening? Betaal je geen (verplichte) zorgverzekering?

Je hebt jezelf wel hoog zitten pik en dat staat ff los van het feit dat veel wat je zegt klopt als een deur maar kerel… Maar JIJ bent dus de uitzondering op de regel. Iedereen is gedwongen aan dit systeem mee te doen op 1 persoon na en jawel, we zijn werkelijk bevoorrecht dat de enige uitzondering op deelname aan dit systeem, onder ons is. Dank Gladiator, dat je er bent. Man man man..

Sint Zwarte Biff
Sint Zwarte Biff
2 jaren geleden

Onmiddellijk na hete instorten van de torens lieten ingenieurs al weten dat de torens onmogelijk konden instorten door invliegende vliegtuigen en dat een kerosinebrand bij lange na niet heet genoeg in om de stalen kernen te doen smelten.

Iedereen die de officiële lezing geloofd is een onnozelaar.
Elke keer dat je een piloticus hoort zeggen dat terroristen dit hebben veroorzaakt hebben weet je meteen dat je meet een leugenaar te maken hebt.
Helaas steunt onze regering ook de officiële lezing. Ik zou graag zien dat premier Rutte nu met spoed initiatief toont om de waarheid op tafel te krijgen.

wij als burgers willen vragen om volledige transparantie

Alex
Alex
Reactie op  Sint Zwarte Biff
2 jaren geleden

@sint zwarte biff Rutte ? dan kan je lang wachten! hij hoort bij het probleem ipv. de oplossing.

eindhoven
eindhoven
2 jaren geleden
Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  eindhoven
2 jaren geleden

Goh ik wist niet dat Willy van Damme in debat ging via YT
Kan die niet goed plaatsen want onlangs ivm Dries van Langehove viel die héél vies uit zijn rol via zijn Blog, was voor mij over die Van Damme want die is anti eigen roots volk

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
2 jaren geleden

Ze gaan juist niets onderzoeken!
Zie naar ons België, bende van Nijvel zelfde type aanslag: Gladio
Niets of niemand wordt ooit gearresteerd.
De mens haalt schouders op en dat was het.
Degene die hun nek uitsteken worden kapot getrold of zie naar Kashoggi in stukken gehakt, die schreef over rol israehel en SA in 911, weg gehakt in stukjes.
Gladiator heeft zoveel over 911 gepost…
Wat haalt het uit wanneer in de VS en hier wij allemaal in de zetel blijven zitten
en maar hopen dat Q en Trump de mensheid gaan redden, Trump die SA en israehel steunt…

Eksegese
Eksegese
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

Toch is het van het grootste belang dat zo veel mogelijk mensen hier vanaf weten. Als iedereen zou weten hoe de hazen lopen houdt het al snel volledig op voor hen

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Eksegese
2 jaren geleden

9/11 is bijna 20j gebeurd..
Wij in B hadden 36j geleden bende van Nijvel

Er is te lange tijd over gegaan en het interesseert de mens NIETS meer
Indien wel stond de mens op!

Wij in B weten hoe doofpot aanslagen overheid werkt
Meer dan 10j geleden starten wij onderzoeken naar dit in.
10j later schrijft nog iedereen erover
En in 2030 als we nog bestaan vinden ze de restanten van hoe de mens alles wist en toch in de zetel blijft zitten

in 2020 zit iedereen gevangen in 5D het eindstation voor de mens en leven.
6G bestaat niet 5G is dat 666 systeem om mens te chippen dan heb je ineens via je arm chip hologram GSM en enkel nog betalen via dit systeem
dat is 5G

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

@MR,

Het is met dit onzinnige gezever net zoals bij dat gekrakeel over JFK….

De enige docu welke ik een klein beetje interessant vond “everything is a rich mans trick” is ondanks het enorm mooie “verhaal” toch BS

Kijk hier maar eens naar….en deze site is de enige welke deze info heeft waarbij ik moet vermelden dat ik nog een onafhankelijke bron bezit welke DIT, en géén ander verhaal ondersteund!!

http://truedemocracyparty.net/2013/04/jfk-assassination-faked-staged-event-fraud-just-like-the-sandy-hook-hoax-boston-marathon-staged-event-fake-batman-shooting/

Gegroet,

Gladiator

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

thanx zal het bekijken

Hoe intriest als je leest hoe overheden deepstate zionisme de mens uitmoorden aanslagen doen op hun eigen volk om toch maar aan de macht te blijven zion bankiers rothschilds zijn hiervoor verantwoordelijk want zij willen dat globalisme, die NWO wilt israehel en VS alleen zij willen dat.
Zie al de misdaden die ze ervoor plegen

pfffff gans de wereld staat in brand omdat zionisten globalisme en NWO 1 regering willen waar zionisten wereldmacht hebben

joepiedepoepie
joepiedepoepie
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

https://www.youtube.com/watch?v=G2qIXXafxCQ

doet me de nekharen overeind gaan staan. Zou het waar zijn?

joepiedepoepie
joepiedepoepie
Reactie op  joepiedepoepie
2 jaren geleden
Gladiator
Gladiator
Reactie op  joepiedepoepie
2 jaren geleden

@joepiedepoepie,

Hierop toch eventjes een korte reactie van mijn kant en wel het volgende!!

De eerste rede van die naar bovengevallen playboy zit vol met leugens tot en met het filmpje van de aarde welke “out of Space” (no way!!) zou zijn opgenomen!!

Het tweede filmpje bevat een waarheid als een koe dus indien je dit ermee bedoeld kan ik dit wel begrijpen.

Daarbij is het allergrootste verschil dat de ezel uit nr 1 niet gekozen is door het volk en de man uit nr 2 wel degelijk!!!

Gegroet,

Gladiator

salvar
salvar
2 jaren geleden

oke en nu er met een vaart tegenaan.
nu naar het hoogste gerechtshof in de state.
en nu de schuldige opsluiten en dat zijn er heel wat.
sorry het zal wel het zelfde gaan de MH17.

ze wachten zolang tot de daders en meelopers de pijp uit zijn en daarna komt het bovendrijven maar ja dan is het te laat en haalt iedereen de schouders op.

weg met ons
weg met ons
2 jaren geleden

Als men de waarheid rond 9/11 en de daaruit voortvloeiende (false flags) oorlogen en wie de werkelijke daders zijn (te veel om op te noemen) officieel maakt, dan laat dat de beurzen wereldwijd instorten, ondervinden de economieën grote schade en zal de VS als zogenaamde ‘meest machtige natie’ uit het zadel stoten. Dus?

De wereld accepteert dat ze feitelijk gechanteerd wordt en deze verder moet leven met een ongekend grote leugen omwille van de economische vrede.
De officiële waarheid (inside job) mag simpelweg niet/nooit boven tafel komen, omdat dit onbeheersbare processen in gang zal zetten.

M.i. lopen daarom er nog zoveel hooggeplaatste (leden Bilderberg en Rothschilds en verdere aanhang) moordenaars en criminelen nog vrij rond in de wereld, anders waren ze al verdwenen achter slot en grendel.

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

als men al zou beginnen van de bankiers + wallstreet te arresteren want dat zijn dezelfden is het probleem opgelost, er is maar 1 GROOT probleem,
Gans de regering Trump zijn die bankiers goldman sachs van die rothschilds en wallstreet

Trump dekt fantasy verhaal van 19 SA kapers die was daar zeer duidelijk over toen hij in 2016 in SA was en daar 300-500 miljard dollar wapendeal af ronde om Jemen, Syrie en Iran te vernietigen,
Heb van VS iets nieuw wat nu in de VS gigantisch rondgaat, ik verschiet ervan dat YT en FB het toelaten

Maar ja om WOlll te verkrijgen is het logisch dat die zion rothschildkanalen de haat aanwakkeren tegen die arme echte Judea Joden…. zal het nog wel posten op juiste topic wat in VS nu aan de gaande is

krikke
krikke
2 jaren geleden

en het westen ging allemaal mee oorlog voeren .op een dag karma(payback is a bitch)ik heb het gevorl dat we in het westen teruggeslingerd worden naar de middeleeuwen

Coeus
Coeus
2 jaren geleden

Een Duitse fysicus kwam schoorvoetend tot de conclusie dat de twin towers zijn neergehaald met nucleaire springladingen. Hij gaf er in Zwitserland een presentatie over. De video is wat knullig gemonteerd, maar het gaat om de inhoud: https://www.youtube.com/watch?v=GNxroFgTVMY&index=2&list=PLvyXwN8eh6c7tyu7tOzhhyGuQFVM1btTu

Gladiator
Gladiator
2 jaren geleden

Ik blijf het maar gewoon opnieuw zeggen!!!!!!!!!!!!!!!

Dr. Judy Wood

“Where did the Towers go? ”

Maarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, vooral NIET HELEMAAL AFKIJKEN.

Want……………….dan zijn de rest van de docu’s allemaal BS!! en spaart enorm veel tijd!!

Gladiator

ps
dit is net zo’n discussie als die over WOII en de HOLOHOAX!!

12 delige docuserie “Europe_The last Battle” (totaal ongeveer 12-13 uurtjes)

Maar nee, liever urenlang oeverloos ouwehoeren over ditjes en datjes!!

Maar maakt niet meer uit hoor!

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

wij zijn idioten die in een woestijn roepen voor niets

Heb iets voor je ivm na ons laatste gesprek, de rest hier buiten enkelingen bekijken het toch niet.

Enjoy USA is awake eindelijk

Christopher Jon Bjerknes – Warnings to the Jews! (Premonitions of the Holocaust)

https://youtu.be/W9ikVJq-t68

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

@MR,

Heel goed gezien maar deze en nog een aantal van deze Christopher Jon Bjerknes heb ik al.

Maar nu we toch aan het “ruilen zijn” kijk maar eens naar deze!!!!

Hele site is de moeite waard. Bevat heel veel Holohoax info alsmede 911 onzin!!~

http://www.aldebaranvideo.tv/index.php?post/Alfred-Schaefer-911-brainwashing-series-Part-2a

Gladiator

x

Check Also

wetsvoorstel

Coronakampen? Wetsvoorstel: stop ‘ziektedragers’ in detentiecentra

Een beleidsmaker uit New York heeft een ...

de blasio

Dochter van burgemeester Bill de Blasio verspreekt zich: ‘Biden heeft verkiezingen gestolen’

Een gênant moment voor de dochter van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

41
0
We lezen graag je reactie!x