Het Complot

De Vaticaanse Sterrenwacht en het Lucifer-instrument

Help mee door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Large Binocular Telescope bevindt zich op een hoogte van 3300 meter op de Mount Graham in de Pinaleno Mountains in zuidoost-Arizona.

De LBT behoort tot de telescopen met de hoogste resolutie en is één van de meest gevanceerde optische telescopen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het gaat om een gezamenlijk project van de astronomische gemeenschap, diverse Amerikaanse universiteiten en laboratoria en de LBT Beteiligungsgesellschaft in Duitsland.

Heilig

De locatiekeuze heeft aanzienlijke controverses opgeroepen, zowel bij de leden van de San Carlos Apachestam, die beweren dat de berg heilig is, als bij milieubeschermers die stellen dat het observatorium het einde zou betekenen voor een bedreigde ondersoort van de Amerikaanse rode eekhoorn. Er zijn meer dan 40 rechtszaken aangespannen, waarvan er acht voor het federale Hooggerechtshof zijn gekomen, maar het project kon uiteindelijk toch doorgaan.

Inmiddels hebben de telescoop en het observatorium in acht jaar tijd twee grote bosbranden overleefd, waarvan de meest recente in de zomer van 2004.

In 2010 werd een nieuw instrument aan de telescoop gekoppeld. Lucifer, wat staat voor Large Binocular Telescope Near-infrared Utility with Camera and Integral Field Unit for Extragalactic Research, is vernoemd naar de duivel. In het Latijn duidt de term meestal op de morgenster.

Het instrument wordt afgekoeld tot -213 graden Celsius zodat nabij-infrarode straling kan worden gemeten. Die metingen kunnen astronomen helpen begrijpen hoe planeten zich vormen.

Lichtvervuiling

De Large Binocular Telescope bevindt zich pal naast de Vaticaanse Sterrenwacht op Mount Graham in Arizona. In 1935 werd de Vaticaanse Sterrenwacht vanwege de lichtvervuiling in Rome naar het pauselijk zomerverblijf in Castel Gandolfo overgebracht. Aangezien de lichthinder daar ook te sterk is werd in 1993 de nieuwe Pauselijke Sterrenwacht geopend.

De sterrenwacht van het Vaticaan in Arizona wordt bemand door jezuïtische astronomen. Het apparaat dat bij hun buren staat is vernoemd naar de duivel. Wetenschappers van vijf Duitse universiteiten ontwikkelden het instrument en bedachten de naam, aldus woordvoerder van de Universiteit van Arizona Daniel Stolte.

Nephilim

De duivel, Lucifer, is in de joodse en christelijke traditie een gevallen engel. Eigentijdse priesters en exorcisten Gabriele Amorth en Jose Antonio Fortea menen op grond van ervaring en studie dat Lucifer en Satan twee verschillende wezens zijn. Het woord ‘satan’ slaat op een spiritueel wezen.

In 2 Henoch was de duivel een aartsengel die zijn troon hoger dan de wolken wilde plaatsen. In de literatuur wordt ook gesproken van engelen die verleid werden door de schoonheid van vrouwen en dat zij en hun afstammelingen de nephilim worden genoemd, wat Hebreeuws is voor ‘de gevallenen’.

In zijn boek Morals and Dogma of the Ancient and Accepted Scottish Rite of Freemasonry schrijft de invloedrijke 19e-eeuwse vrijmetselaar Albert Pike: “Lucifer, de lichtdrager. Vreemde en mysterieuze naam om aan de geest der duisternis te geven. Lucifer, de zoon van de morgen. Is hij het, die het licht draagt en met zijn onverdraaglijke schittering zwakke, zinnelijke of zelfzuchtige zielen verblindt? Twijfel er niet aan.”

Bron: Popsci.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lilian
Lilian
11 jaren geleden

Er is nog een andere uitleg over Lucifer en God. Namelijk dat die goede God zich behoorlijk schizofreen kan gedragen wanneer zijn toorn opgewekt wordt. Met referte aan Enki en Enlil, de Annunaki die de mens creëerden naar voorbeeld van zichzelf. Welke van de twee onderwierp de mens aan de slavernij en welke kwam voor de mens op?

Bram Vermeulen vertelt het schitterend in zijn lezing In den Beginne. Link naar Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=A0x0LSp1kdI

Aardebewoner
Aardebewoner
11 jaren geleden

De zogenaamde “lichtdragers” streven niet naar de vrijheid van de mensheid. Die streven naar een soort “Groene Nieuwe Wereldorde” (een groene dictatuur). Een soort 1984 van George Orwell. Dit terwijl een zo groot mogelijke vrijheid en de daaruit voorkomende creativiteit onze toekomst is (die was en is er niet in een dictatuur) . Zoals in de toekomstdocu “Groen goud” van Tegenlicht goed beschreven waar met name Chinezen er in zijn geslaagd om kaalgevreten landschappen weer op te waarderen to fantastische en en produktieve landschappen waar ook voor boeren en handelaren een goede inkomsten bron te behalen is. Dat lijkt me veel en veel beter voor ons dan “loodzware” dictaturen. Daar heeft de mensheid al zoveel last van gehad. Niet weer !!!!!

Pe68
Pe68
11 jaren geleden

Grappig, zo dichtbij elkaar!

Het zou me niet verbazen als ze naar het zelfde kijken.
Op infra-rood voorzoeken en dan optisch waarnemen.

Die kijker van het vaticaan zou ik mijn camera wel eens willen schroeven 😉

Yoop
Yoop
11 jaren geleden

Als je een beetje oplet weet je dat het de zielsgroep Luficer betreft.

Zij werden door Jahweh in overleg met de raad van ouderen gevraagd of zij dualiteit in dit universum wilden bewerkstelligen.

De Lucifergroep bestaat uit de 13 bloedlijnen genaamd de Illuminati.

Wij met ons allen op deze Aarde behoren tot de zielsgroep Jahweh. Een ieder van ons werd door de Bron uitgekozen omdat Jahweh zijn creatie wilde leren kennen.
Wij zijn de allersterkste zielen ooit gecreerd omdat wij uit de bron stammen.

Oorspronkelijk komen wij met ons allen uit de 11e dimensie.

De Lucifergroep komt oorspronkelijk uit de 6e dimensie.

Aangezien wij iets ouder zijn & daarmee iets meer ervaring hebben, wij kennen het verschil tussen goed en fout.Zij zijn onderweg door hun negativisme zwaar de weg kwijtgeraakt, macht corrumpeert…

Het contract werd volgens hen niet beeindigd & de Lucifergroep keerde niet terug naar het Licht.

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x