Homepagina » Universum » Vijf oude planeten bieden hoop op het bestaan van intelligente beschavingen
Vijf oude planeten bieden hoop op het bestaan van intelligente beschavingen

Vijf oude planeten bieden hoop op het bestaan van intelligente beschavingen

Astronomen hebben vijf planeten ontdekt die bijna even oud zijn als het heelal. Het gaat om een groepje planeten dat rond de ster Kepler 444 draait. Deze ster, een oranje dwerg, is 25 procent kleiner dan de zon en bevindt zich op 117 lichtjaar van de aarde.

Kepler 444 ontstond ongeveer 11,2 miljard jaar geleden en de planeten zijn vermoedelijk net zo oud. De ontdekking van de planeten biedt volgens de wetenschappers hoop op het bestaan van buitenaardse levensvormen.

“Het feit dat er planeten bestaan die twee keer zo oud zijn als de aarde, maakt het waarschijnlijker dat er al heel lang geleden leven is ontstaan in het heelal,” aldus hoofdonderzoeker Tiago Campante van de Universiteit van Birmingham.

De ontdekking kan volgens hem leiden tot nieuwe inzichten over buitenaards leven. “Dit stelsel geeft ons hoop dat er andere bewoonbare werelden zijn die we niet kunnen detecteren,” vertelde hij aan Astrobio.net. Nieuwe telescopen kunnen daar verandering in brengen.

“Als intelligent leven zich ontwikkelt op planeten rond Kepler 444, zou het dan nog steeds bestaan of zou het zichzelf uitroeien?” vroeg hij zich af. De ster is oorspronkelijk KOI-3158 genoemd, maar de naam is inmiddels veranderd. De vijf planeten zijn groter dan Mercurius en kleiner dan Venus. Dat maakt ze ongeveer even groot als de aarde.

“Deze ontdekking heeft vergaande gevolgen,” zei dr. Campante. “We weten nu dat aardachtige planeten zich al sinds de geboorte van het heelal hebben gevormd. Dit kan inzicht geven in het bestaan van leven in een vroeg stadium in het sterrenstelsel.”

“Rond de tijd dat de aarde zich vormde, waren de planeten in dit stelsel al ouder dan onze planeet nu,” zei hij. De kans dat een geavanceerd ras op één van de planeten leeft is gering, hoewel Kepler 444 kleiner is dan de zon en 700 graden koeler is. De planeten staan zo dicht bij hun moederster dat een jaar er minder dan 10 dagen duurt.

[Mailonline via Astrobiology]


Vind je deze informatie interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

46 reacties

 1. Het is allemaal niet wat we denken dat het is en het zal in het begin moeilijk te bevatten zijn maar de aarde is geen bol zoals ze dat ons wijsgemaakt hebben.

  Wie heeft dat programma gelaad bij ons dat de aarde een bol is ?
  NASA met de nep foto,s van de aarde van de maan die niet eens in verhouding zijn tot de grootte van de afmeting van wat de aarde echt zou moeten zijn, een klein bolletje laten ze zien zogenaamd vanaf de maan terwijl de aarde ongeveer 4 keer groter is dan de Maan.
  En in die video zie je de aarde niet eens bewegen, staat gewoon stil en hij zou toch moeten draaien ?!
  Genoeg video,s om zelf te bestuderen dat ze alles behalve de waarheid vertellen.

  Verder als je om je heen kijkt zie je overal vlak land , nergens kun je het bewijs zien van een bolling van de aarde noch van de 1600 km aan snelheid die de aarde zogenaamd draait.

  Wat er ook niet klopt is de zogenaamde afmetingen van de kaart van de aarde op de Bol en daarom kloppen de onlogische routes van de vluchten niet in het zuidelijk halfrond en de vliegtuigen verdwijnen van de Radar als ze boven de oceaan komen .
  Ja hoe kan dat zul je je afvragen, omdat ze iets te verbergen hebben en dat is de vliegroute route over water !!
  Leg de onlogische vliegroutes over de flat earth map en je ziet een rechte lijn ?!

  Disappearing Flights over South Atlantic Confirmed – Flat Earth Clues
  https://www.youtube.com/watch?v=7g-SsXIJp80

  The Earth is FLAT ~The planes help to prove the plane
  https://www.youtube.com/watch?v=yNVgzk3tbl0

  The Flat Earth Argument | Best Flat Earth Interview on Youtube | 2015
  https://www.youtube.com/watch?v=8k4fVem_CPw

  Waarom denk je dat Antartica een gebied is wat zwaar bewaakt wordt, omdat het land doorloopt en de kaart niet klopt en je bent er zo weer weggejaagd als je er durft te komen.
  Beetje vreemd als het gewoon een ijsvlakte zou zijn , waarom zo zwaar bewaakt .

  Denkt u dat het toeval is dat de Verenigde Naties de Flat earth map exact vertegenwoordigt
  en dat hij ook in 33 secties verdeeld is ?

  Dit is de grootste leugen in de geschiedenis en die is voor iedereen die dit bestudeerd gemakkelijk voor zichzelf te bewijzen en zo kunnen we onze aarde terug krijgen want als men dit gaat zien dan is het vlug over met de controle van onze PLANE genaamd aarde .

  De truc is om niet te ver af te dwalen in gedachte van hoe kan dit en hoe kan dat, begin bij de grondbeginselen en dat is vertrouw op je instinct en op je zintuigen en bekijk de video,s het is zo logisch als het maar zijn kan en je kunt dit niet verbergen want de feiten liggen voor het oprapen dit is het mooiste van de grootste samenzwering tegen de mensheid .
  Deze mindcontrole zit bij iedereen diep ingeworteld en je wilt het in het begin niet geloven maar de logica en je instinct overwint.

  Succes met de nieuwe werkelijkheid die bij mij nog steeds als een schok voelt maar ik ben al te blij dat ik de echte realiteit nu zie.

  Wat bij mij persoonlijk niet meer kan is het gegeven dat water altijd waterpas is wat een feit is die dan om een ronde aarde zou moeten passen ?!

  Nergens in de wereld te zien ook niet vanuit een vliegtuig , ja wel bij nasa dmv de fish eye lenzen.

  Beste mindcontrole ooit wat ze met ons gedaan hebben ons ons zo voor de gek te houden.

  Sommige mensen zeggen , wat maakt het uit of de aarde een bol is of vlak ?
  Heb erg veel moeite met deze ontwetende uitspraak omdat de mensen niet beseffen dat we voorgelogen worden waar het bewijs al overal bekend is dat we dat worden op alle fronten , ik wil niet in een wereld leven van leugens en wie wil dat wel, ja de tegenpartij !!
  Het is niet eens zo vreemd want alles is zo,n beetje exact het tegenover gestelde van wat ons verteld wordt.

  Ik weet na bijna al de video,s gezien te hebben die zo simpel eenvoudig te begrijpen zijn dat de aarde 100 % zeker geen ronde bol is want daar zijn zonder Nasa geen bewijzen voor en zeker niet omdat je hier zelf achter kunt komen !!

  Onderzoek zelf de nieuwe aarde en eigenlijk is dit een onderwerp om heel serieus te nemen , succes allemaal !!

  9 likes
  • "feitje, bedankt"

   “Wie heeft dat programma gelaad bij ons dat de aarde een bol is ?
   NASA, …..”
   Wat een stuitend gebrek aan historische kennis!
   Pythagoras, 600 v Chr. noemde de Aarde al een bol. En na hem iedere Griekse natuurfilosoof. En ze hadden daar ook goede argumenten voor. Dat schepen achter de horizon verdwijnen, dat je verder kunt kijken als je hoger staat. Dat bij een maansverduistering de schaduw van de Aarde altijd rond is. Dat je zuidelijker andere sterrenbeelden ziet en de draaiende hemelbol onder een andere hoek gekanteld.
   Copernicus in 1543 liet zien dat de ingewikkelde beweging van de planeten, de dagelijkse beweging van de sterren en de zon, veel makkelijker te beschrijven waren door aan te nemen dat de Aarde ook een planeet was die om de zon draaide. Galilei liet met zijn telescoop zien dat de andere planeten ook bollen waren die om hun as draaiden en waar zelfs andere maantjes om heen draaiden, en dat Venus om de zon draaide. Later vonden wetenschappers meer aanwijzingen voor de draaiing van de Aarde: sterren vertonen een jaarlijkse parallax en aberratie. De luchtstromen (van hoge- naar lage-drukgebieden) vertonen de typische afwijking die veroorzaakt wordt door Coriolis-krachten. Het verschil tussen een siderische dag en een zonnedag komt precies overeen met de dagelijkse en jaarlijkse beweging van de Aarde. Idem voor de siderische en synodische maand. De aardmagnetische veldlijnen komen volgen het patroon van een magnetische dipool met een noord en zuidpool. En ik vergeet er vast nog wel een paar.
   Dit heeft allemaal niets met NASA te maken. Dit zijn gewoon waarnemingen die iedereen kan doen.
   En wat zijn de argumneten van de flat-earthers? “Het ziet er toch plat uit?” Reken zelf eens uit hoeveel kromming je zou moeten zien uitgaande van een Aardbol van 12700 km diameter. Dan zie je hoe belachelijk dat argument is. Zelfs vanuit een vliegtuig op 10 km hoogte zou het niet meer dan een fractie van een milimeter zijn op een foto van de horizon. Er zijn natuurlijk wel foto’s vanuit het ISS, Apollocapsules, satellieten gemaakt, maar ja, die worden door jou meteen als vervalsingen afgedaan. Over die vliegroutes. Qantas vliegt van Sydney naar Santiago vlak langs Antarctica (70°ZB) en doet daar 13,5 uur over een afstand van 11742 km. Dit klopt precies als je een rechte lijn trekt over een aardbol, maar het is op een platte-aarde-kaart volstrekte onzin: een enorme omweg en veel meer km. Er zijn heel veel reisorganisaties die reizen aanbieden naar Antarctica (vb.: http://www.askja.nl/reizen/antarctica/fly-cruise/flycruise-antarctica/10222) Weggejaagd?
   De Aarde ziet er vanaf de maan uit als een bolletje met een hoekdiameter van 2 graden. Hoe groot dat in een camerabeeld wordt ligt maar net aan de brandpuntsafstand van de lens die je gebruikt. Dat is dus een onzinargument. In de korte tijd die de video duurt (laten we zeggen 1 minuut) zou de Aarde 1/60 van 1/24 van 360° gedraaid moeten zijn, dat is 0,25°. Wil je beweren dat je dat zou kunnen zien? Ik heb al een paar van die youtubefilmpjes over een platte-aarde gezien en ik ben er ondertussen wel klaar mee. Ze zitten vol met foute argumenten veroorzaakt door gebrek aan ruimtelijk inzicht, gebrek aan basiskenis van de natuurkunde, van de geschiedenis, cirkelredeneringen, etc.

   26 likes
  • Wat een gezever… Iedereen mag denken wat hij/zij wilt, maar het moet logisch blijven.
   waarom zie je niet verder dan de horizon ? omdat de aarde rond is. en aangezien dit voor alle richtingen geldt, is de aarde niet alleen rond maar ook bol (als het in een richting was, zou je een cilinder kunnen voorstellen)

   Als ze vlak is, hoe kan je dan de wereld rond ?

   Ik heb niets tegen gekke ideeën, maar het moet wel deftig geargumenteerd zijn. Dit is bij jou niet het geval. Sorry, maar leer eerqst observeren en kom dan terug met degelijek argumenten.

   24 likes
  • En die platte aarde ligt op de rug van een enorme schildpad…

   11 likes
  • We zullen het dan ook maar niet hebben over al die expedities voor de 1ste wereldoorlog, tussen beide wereldoorlogen, en na de 2de wereldoorlog tot nu toe, die om, op en over en naar de zuidpool zijn gegaan, en welke laten zien dat de zuidpool niks anders is dan een continent, en geen cirkel om de rest van de aarde heen.

   6 likes
   • A- Meet de hoogte van de poolster ten opzichte van de horizon, reis 1000 Km naar het zuiden en meet nog eens. Een eenvoudige meting die ik zelf al eens heb uitgevoerd. Je kunt dat ook doen door de zonshoogte te meten, hier in Nederland en op de Canarische Eilanden.

    B-Bouw een NOAA(Amerikaans) en/of Meteo(Russisch)r ontvangststation en bekijk live de aarde vanuit de ruimte. Is niet heel erg moeilijk want het is zelfs mij gelukt 🙂

    Op die manier kun je zelf een beeld vormen van de kromming van de aarde, alle beschreven methodes heb ik zelf uitgevoerd, daar heb ik meer aan dan staren naar YouTube filmpjes.

    11 likes
  • Van welke onzinplaneet ben jij eigenlijk afkomstig…

   10 likes
  • Hoe wil je zwaartekracht creëren op een platte aarde?

   9 likes
  • Jij bent ECHT niet goed bij je hoofd…

   9 likes
  • Waar heeft u in vredesnaam op school gezeten, als u dat al gedaan heeft?

   7 likes
  • “The Flat Earth Argument | Best Flat Earth Interview on Youtube | 2015”
   Deze link werkt niet. Ik zou deze nemen:
   https://www.youtube.com/watch?v=PSUje7LfmoA

   3 likes
  • Hulde!

   Kritisch denken hebben velen nooit geleerd.
   Alles op school is aangeleerd en bij goede recitatie een traktatie.
   Eerst in de vorm van een stickertje en later in de vorm van een heuse diploma gevolgd door een baan omdat je hebt bewezen de status quo goed te volgen en te dienen.
   Veel mensen zijn bang voor ‘verandering’/een ander perspectief van de wereld waarin zij leven.
   In de nabije toekomst zal hier meer en meer over bekend worden en dan houdt het ridiculiseren wel op, neem dat maar van me aan.

   Grts.

   1 likes
 2. Neo
  16 juli 2015 14:16 op 14:16

  De Aarde plat? Hihihihi kom op nou. Keiharde bewijzen. Please.

  Hallo Beste Neo ,

  Het probleem hier is dat we geen bewijs hebben van dat de aarde een bol is dus waarom zou de flat earth theorie dan zo gek moeten klinken ?

  En zo ja, laat dan ook maar dat de aarde draait graag .

  Zeg zelf is het niet te gek voor woorden dat je op de dag van vandaag niet eens een life camera kunt bekijken naar de aarde als we op de maan geweest zouden zijn, de images die je overal ziet zijn van de oude apollo 17 zet dit niemand aan het denken ?

  Foto,s van alles wat we niet zelf kunnen controleren miljarden kilometers ver weg ?!
  Op zijn verst, als Pluto en de Aarde tegenover elkaar staan ten opzichte van de Zon dan bedraagt de afstand tussen Pluto en de Aarde 7,5 miljard kilometer.

  Waar zijn de foto,s van de aarde, waarom maken die camera,s nooit een foto van ons ?!

  Als je de aarde vanuit een ballon bekijkt op grote hoogte dan zie je een vlakke horizon, je kijkt over een hele grote lengte als je horizontaal ver weg kijkt van links naar rechts.
  En wat zou je moeten zien een bolling in die horizontale lijn, je ziet geen Curve ofwel bolling ?!
  EARTH IS 100% FLAT 3 EXAMPLE
  https://www.youtube.com/watch?v=ExcBMb0Dh3Y

  Misschien wordt het eens tijd dat we dit zelf met een paar mensen gaan controleren en bewijzen dat de aarde geen bal is of wel, dit is erg simpel.

  Huur een cessna vliegtuig en vlieg bv 15 km over water met een vaste hoogte boven het water.
  Ik ben ervan overtuigt dat de hoogte tov het water en het vliegtuig gelijk blijft wat bewijst dat de aarde vlak is.

  Dit geloof wordt ook nog bevestigd door de schepen die mijlen ver weg zijn van de kust en je kunt bij inzoomen het hele schip nog gewoon zien wat volgens de berekeningen onder de horizon zich zou moeten bevinden.

  Flat Earth? – Example of disappearing boat hoax and example of non-disappearing boat 20/40
  https://www.youtube.com/watch?v=-Szakto5ci0

  0 likes
  • Nou Rutger, ga het maar eens controleren, ga maar eens de hoogte van de poolster ten opzichte van de horizon meten, hier en in een zuidelijk gelegen land. Ga maar eens in de echte wereld meten, een beetje meten, een beetje rekenen en een beetje reizen.

   Ga eens naar zee en kijk hoe de schepen achter de horizon verdwijnen.

   Observeer eens een maansverduistering, en dan bedoel ik serieus in real live observeren, niet kijken via een YouTube kanaal.

   Bouw eens een satelliet ontvangststation en observeer live de aarde vanuit de ruimte.

   Reis eens naar de andere kant van de evenaar en observeer dat daar de seizoenen anders verlopen dan op het noordelijke halfrond, wanneer het hier zomer is is het daar winter. Maar wel zelf observeren, geen YouTube alsjeblieft.

   Zelf onderzoek doen in de echte wereld daar wordt je pas slimmer van, in tegenstelling tot het kijken van YouTube filmpjes, daar wordt je alleen maar dommer van…

   8 likes
   • Dat gaat deze Rutger, Ronald of hoe hij zich elke keer weer noemt, toch niet doen. Ik noem dit soort mensen bewust onnozel, erger nog dan domme mensen…

    6 likes
  • "feitje, bedankt"

   Bewijzen voor een bolle Aarde (volgens de oude grieken): schepen verdwijnen achter de horizon; de sterrenhemel kantelt als je naar het zuiden beweegt; tijdens een maansverduistering zie je altijd een ronde schaduw van de aarde; hoe hoger je staat des te verder kun je kijken. Meer recent: aardmagnetisch veld heeft vorm van magnetische dipool.
   Bewijzen voor een draaiende aarde om de zon: corioliseffect op luchtstromingen; verschil tussen sterrendag en zonnedag; verschil tussen siderische en synodische maand; parallax van sterren; abberatie van sterren.
   Vanuit het ISS is wel degelijk een live-cam waarop de omwenteling om de bolle Aarde is te zien. Je papegaait de amerikaanse youtube-filmpjes na dat er alleen maar een foto van Apollo 17 zou zijn. Je hebt dat zelf nooit gecheckt. Er zijn talloze foto’s van de Aarde als planeet gemaakt, door andere Apollo’s, de Japanse Kaguya, de LRO, Messenger, Galileo, Juno, de europese Rosetta, de chinese Chang’E, de Voyager 1, de Japanse Akatsuki, de MRO, Clementine, de Indiase Chandryaan, de Japanse Hayabusa, en ja zelfs door Cassini en Voyager vanaf Saturnus en door Curiosity vanaf Mars, maar daar is de aarde begrijpelijkerwijs niet meer dan een blauw stipje. Vanuit een ballon of vliegtuig is de kromming van de aarde niet meer dan een fractie van een milimeter op een foto. Je moet hoger gaan om dat duidelijk te kunnen zien. Stel je maar eens voor: 10,20 km boven een bol van 12.700 km diameter.
   Jouw voorbeeld van een vliegtuig dat op dezelfde hoogte blijft: dat is nogal wiedes! Door de zwaartekracht vliegt het vliegtuig in een boog met de kromming mee.
   “De berekeningen” over de afstand die door platte-aarde-gelovers worden aangehaald laten de refractie door de atmosfeer buiten beschouwing. In het volgende artikel: http://www-rohan.sdsu.edu/~aty/explain/atmos_refr/horizon.html wordt uitgelegd dat als je brekingsverschijnselen in aanmerking neemt je nog een eind voorbij de geometrische horizon (waar “de berekeningen” over gaan) kunt kijken. Afhankelijk van de temperatuurgradiënt in de atmosfeer kan dat oplopen tot tientallen km.

   7 likes
  • Je zou 15 km lijn op gelijke hoogte kunnen spannen en kijken of de tussenliggende ruimte gelijk blijft.

   1 likes
 3. De Aarde plat? Hihihihi kom op nou. Keiharde bewijzen. Please.

  5 likes
  • Als de aarde een bol is zou je maar 5 km ver moeten kunnen kijken. Een recht opstaand object 50km ver tild niet achterover zoals dat zou moeten op een bol.

   2 likes
   • Gelukkig kun je dat eenvoudig narekenen met de gegevens die al bij de oude grieken bekend waren, ik zou zeggen doe dat eens.

    Je kunt zelf de omtrek van de aarde bepalen met behulp van de hoogte boven de horizon van de poolster op verschillende breedtegraden, bijvoorbeeld in Nederland en Zuid Frankrijk. Aan de hand van die meetgegevens kun je dan de omtrek van de aarde bepalen.

    Je kunt ook de methode van Eratosthenes gebruiken, deze oude Griek bepaalde de omtrek van de Aarde al meer dan 2000 jaar geleden met behulp van de hoogte van de zon boven de horizon.

    Dat kun je zelf doen, een beetje rekenen, een beetje meten en een beetje reizen, daar wordt je pas slimmer van!

    Daarmee voorkom je de “verdomming” die ontstaat door het kijken van teveel YouTube filmpjes 🙂

    9 likes
   • "feitje, bedankt"

    Om met de laatste te beginnen: een gebouw op 50 km zou 0,9° achterover hellen; probeer dat eens met een geo-driehoek te tekenen. Denk je dat je daar iets van ziet?
    De afstand die je vanaf 2 m hoogte tot de horizon kunt kijken is inderdaad 5 km. Ware het niet dat door de atmosfeer lichtstralen in een boogje kunnen gaan door breking. Je kunt dan als het ware een stuk voorbij de horizon zien. Dat effect is sterk variabel en hangt van de temperatuurgradient in de atmosfeer af. Door thermische inversies in de atmosfeer kan dit onder ideale omstandigheden tot tientallen, in sommige gemelde gevallen tot honderden km oplopen. Voor de liefhebbers een beetje technische uitleg: http://www-rohan.sdsu.edu/~aty/explain/atmos_refr/horizon.html

    5 likes
 4. Dat gaat deze Rutger, Ronald of hoe hij zich elke keer weer noemt, toch niet doen. Ik noem dit soort mensen bewust onnozel, erger nog dan domme mensen…

  Goed ben weer terug op mijn originele naam , kijk dan ook even naar de debunkers die dezelfde tekens en andere namen gebruiken dat wilde ik even aangeven.

  Je mag me gerust dom noemen en kom eens met een bewijs van de curve van de aarde en de 1600 km rotation .

  Dom, bekijk de video maar eens die ik geplaatst heb over pluto is nep .
  Ik mag dan wel dom zijn maar wat hij vermeld komt toch meer geloofwaardig over dan Nasa .
  Bedankt voor je reactie Rob .

  0 likes
  • Heb je nou al eens zelf echt onderzoek gedaan, er zijn diverse manieren om de omtrek van de aarde te bepalen. De methoden heb ik al diverse keren beschreven dus die ga ik niet herhalen.

   Zelf heb ik al eens de omtrek van de aarde berekend met behulp van de hoogte van de poolster boven de horizon, hier en in het zuiden van Frankrijk. Een berekening die ik zelf gemaakt heb en de meerwaarden die ik zelf gemeten heb met behulp van middelen die al in de oudheid bekend waren.

   Doe dat nou eens, zelf doen; meten, reizen en berekenen. Dat kan door niemand gemanipuleerd worden omdat je het helemaal zelf doet.

   8 likes
  • Bewust onnozel, de tekst blijkbaar niet goed gelezen. Mensen die dom zijn kunnen daar niks aan doen, bewust onnozele mensen daarentegen wel, maar ze willen niet.
   Trouwens, vanochtend ook weer naar een filmpje gekeken van iemand die “aantoond” dat de aarde plat is. Hij deed dat met de rand van een tafel, en een stukje tape op de muur. Door de tape net boven de rand van de tafel te filmen, toonde hij aan dat het verdwijnen van de tape te maken had met de zon. Dom genoeg toonde hij juist aan dat zijn theorie van de platte aarde niet klopte, maar had dat zelf juist niet in de gaten…

   Dus, zoals door anderen hier al vaker gezegd, test je eigen kennis van zaken eens uit. Doe ik ook.

   En ja, “Je mag me gerust dom noemen en kom eens met een bewijs van de curve van de aarde en de 1600 km rotation .”, inderdaad dom, want is hier al vaak genoeg aangetoond, maar blijkbaar ziende blind…

   Het is een vaststaand feit dat de Flat Eart Society tegenbewijzen negeerd, daar waar zij het blijkbaar alleen hebben over een admiraal, maar er daadwerkelijk de afgelopen twee eeuwen, en vooral de afgelopen eeuw meermaals expedities rond, op en over antarctica zijn gegaan, maar die worden bewust buiten beeld gelaten.
   Zo, einde discussie voor mij, punt.

   7 likes
  • Nog een laatste opmerking.
   Waarom komt de Flat Earth Sociëty niet met een eigen satellietopname van de platte aarde. Eentje die gelijk een einde maakt aan de discussie. Waarom laten ze alleen een tekening zien…

   Platte aarde, bijbelse bullsh*t.

   5 likes
 5. Heb jullie al eens een e-mail gestuurd met mijn eerste contact met aliens in 2013 op 13 November. Aliens zijn geen sprookje maar absolute werkelijkheid. Ze hebben mij een licht operatie gegeven waardoor ik leerde hoe ik mediteer en contact maak met me hogere zelf. Heb de e-mail met alle details in 2013 gestuurd maar heb er nooit meer iets over gehoord. Hierbij zeg ik jullie dat aliens een feit zijn.

  3 likes
  • Als ze de emails van iedere gek die iets instuurt moet publiceren kunnen ze waarschijnlijk een geheel aparte website opzetten.

   Ik denk vooral dat ze smakelijk hebben gelachen om je verhaaltje zoals ik nu doe.

   Goed dat je je hogere ik heb kunnen vinden in elk geval. ik vraag me alleen af waarom je dat zo graag wil delen.

   6 likes
   • het is geen verhaaltje, kom maar op met die leugen detector..

    1 likes
    • en waarom ik het graag wil delen? Hoe zou jij het vinden als je ineens bezocht ben met open ogen zonder droom of fanta in je eigen huis door wezens ? Hoe ga jij dan verder in het leven hou je dit gewoon zwijgend voor je.. Niet wetende of er iets mis met je is? Of ga je op onderzoek uit waarom ze voor jou hebben gekozen en waarom ze jou die operatie hebben gegeven? Ik vraag een andere vraag aan je?? wat zou jij doen ?

     Overigens ze spreken alleen via telepathie ze spreken niet vocaal.
     Ze halen alle emoties voor dat moment weg bij je zodat je rustig blijft als je ze opeens ziet. Ik was niet angstig, geen behoefte snel een foto te maken, was niet super vrolijk.. dat halen ze weg voor dat moment.

     Daarna als in een soort trance had ik heel erg het OK gevoel alles is OK. Ik ging liggen op de grond in me huiskamer op me rug en toen gebeurde het. Ze waren met zijn vieren allemaal van het zelfde soort.

     Huid is heel fragiel en dun, lange armen en benen, iets langere nek als een mens. Ze hebben een groot hoofd en kleine oren en kleine mond. Ik vertel het in details omdat ik het belangrijk vind dat dat gelul van wel of niet bestaan oa afgelopen moet zijn.

     Daarna gingen mijn armen en benen als een soort kruis vorm gespreid. De geen die het meest dichtbij me was bij me hoofd sprak tot mij via telepathie en gaf aan dat ik me ogen mocht sluiten.

     Daarna gingen me armen en benen iets van de grond me hoofd kwam naar voren en toen kreeg ik een enorme beam van licht recht op me derde oog. Ik voelde ook druk hiervan en voelde een enorme verlichting in me gehele lijf het was pure liefde wat ik binnen kreeg.

     In zo een pure vorm ik weet zeker dat geen mens zoveel liefde aankan.

     Daarna is er nog meer gebeurt maar verdwenen deze wezens en naja verder ga ik niet verder vertellen.. anders gaat het voor sommige onder jullie inderdaad té ver.. en dat begrijp ik want het was ook voor mij way to much.

     Maar ik ga je een ding vertellen.. en nogmaals de geen die me wil testen met een leugen detector is hartstikke welkom:)

     hoop dat nu duidelijk is dat ik geen prietpraat vertel of een fantast ben. Ik vertel hier keihard de waarheid dat aliens wel degelijk bestaan omdat ik ze gezien

     daarom vind ik het heel belangrijk dat de mail die ik naar ninefornews heb gestuurd serieus genomen wordt.

     2 likes
     • Ik heb geen bewijs nodig dat er meer is dan wat wij hier zien.

      Maar als je je geroepen voelt om wat te doen met je ervaring schrijf dan een boek ofzo. Misschien koop ik het wel.

      Or make the world a better place.

      Ik heb eigenlijk het idee dat je validatie nodig hebt betreft je ervaring omdat je het of moeilijk vind om te bevatten of onzeker bent over je ervaring etc. Wat niet ongewoon zou zijn na het meemaken van een dergelijke beleving.

      Houd je taai kerel. Je hebt nog een heel leven voor je als ik vanuit je taalgebruik uit kan gaan.

      1 likes
 6. Hoop op wat? Dat we hier worden achtergelaten in het zinkende schip terwijl een stelletje psychopathen hier een nieuwe wereld gaat creëren in hun eigen visie. Joepie.

  Eerst de zaken thuis op orde maken voordat we op verkenning gaan graag.

  9 likes
 7. de buitenaardsen vliegen om je oren en ze kunnen maar geen planeet vinden met iets van leven ,

  9 likes
 8. Wat is het zogenaamde nut van het vinden van buitenaardse beschavingen?

  Stel je voor…
  Wat nou als ze ONS duizenden jaren geleden al gevonden hebben en gedomesticeerd voor gebruik en misbruik.
  Een valse realiteit wordt gecreëerd zoals de matrix.
  Ze bedenken religie, blauw bloed, en politiek en houden zo de macht vast.

  De meeste mensen hebben niets door en leven hun leventje vrolijk maar onbewust door tussen de steeds krappere hekken van de stal. Als een uitgemolken veestapel op weg naar de slacht. Of als batterijen, net hoe je het zien wil.

  Het punt is;
  Wij hoeven ze niet te zoeken, want ZE ZIJN AL HIER. Bovenaan in de “voedselketen”.

  7 likes
 9. Als ze hier al zijn waarom landen ze niet bij het witte huis of in London?

  8 likes
 10. Ik ben geen aanhanger van de platte aarde theorie. Maar één voordeel heeft de theorie wel. De theorie van de holle aarde is hiermee ontkracht. Zijn we daar ook van af. Of heeft de platte aarde theorie ook een holle variant? Van mij mag iedereen denken en geloven wat hij/zij wil. Maar de platte aarde theorie krijgt van mij geen stemmen.

  Ontopic: Boeiend artikel NineFoNews!!!

  5 likes
 11. Interessant artikel, geeft stof tot nadenken.

  3 likes
 12. Wanneer Word eindelijk Eens Een Keer De geschiedenis herschreven

  3 likes
  • Beter is het verhaal achter het nieuwsbericht te onderzoeken, en niet als kip zonder kop te reageren wat dergelijke websites als “nieuws” brengen. Regelmatig is het nieuws niets anders dan de mening van een journalist of alternatiefdenker zonder (wetenschappelijke) bronvermelding…
   Overigens moet je hetzelf ook kunnen begrijpen.
   Ik onderzoek regelmatig, voor zover ik kan, de feiten en interpretaties achter bepaalde wetenschappelijke nieuwtjes. Ik weet dat de Vikingen ver in Noord-Amerika zijn doorgedrongen, het vermoedelijke vinland. Zij hadden contacten met indianen. De Romeinen wisten van Indië(ers), en vermoedelijk ook van de Chinezen. Er is een Romeins graf van een rijke Indiër gevonden in Engeland.
   Zo zijn er veel wetenschappelijk nieuwtjes die het reguliere nieuws niet halen, maar weet je de wetenschappelijke nieuwssites te vinden, gaat er een hele nieuwe wereld voor je open, en een andere geschiedenis dan geleerd op school.

   0 likes
 13. wanneer gaan we naar Keppler om te kijken wat er aan leven is ?

  0 likes
 14. dan vestigen we onze hoop nu op krypton

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

magnetisch veld

Magnetisch veld van de aarde verzwakt en niemand weet waarom. Wat is er aan de hand?

Het magnetisch veld van de aarde verzwakt, ...

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...