BuitenlandCorona

Hype rond coronavirus is ‘grootste politieke hoax uit de geschiedenis’

Help door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het nieuwe coronavirus is echt. De reactie op het coronavirus is gehypet. Ooit zal blijken dat deze hype een politieke hoax is, schrijft Cheryl Chumley voor de Washington Times.

Sterker nog: Covid-19 zal bekend komen te staan als de grootste politieke hoax uit de geschiedenis, benadrukt ze.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Dit zijn de feiten: Covid-19 maakt sommige mensen ziek, is dodelijk voor anderen – voornamelijk ouderen – en de overgrote meerderheid heeft er geen last van. Dat is het.

Onnauwkeurig

Moeten we nog in lockdown blijven? Het antwoord is ‘nee’. Moeten bedrijven nog gesloten blijven? Nee.

Chumley gaat nog een stap verder: we hadden wellicht nooit in lockdown moeten gaan.

De wetenschappers die verantwoordelijk zijn voor het coronabeleid voorspelden in maart dat er in Amerika tussen de 100.000 en 250.000 coronadoden zouden vallen. Ze baseerden zich op computermodellen.

Maar zelfs dr. Anthony Fauci zei al dat computermodellen onnauwkeurig zijn en het probleem altijd overschatten.

En toch zijn de coronamaatregelen gebaseerd op de getallen die uit de computermodellen kwamen rollen.

Belangenverstrengeling

Bedrijven gingen dicht en mensen moesten binnenblijven. Sindsdien zijn er zo’n 56.000 Amerikanen overleden aan corona. Maar ook over de officiële cijfers is twijfel, merkt Chumley op.

De overheid gaf ziekenhuizen weken geleden de opdracht om geen electieve operaties meer uit te voeren. Het gevolg was dat de geldstroom opdroogde. Ziekenhuizen kregen ter compensatie miljarden van de overheid om coronapatiënten te behandelen.

“Belangenverstrengeling? Ja!” zegt Chumley.

Maar dit virus was anders, dit virus was veel besmettelijker dan andere virussen, zo kregen we te horen.

Iedere keer als het aantal patiënten daalt, dan krijgen we te horen dat dit komt door de mondkapjes, het afstand houden en het thuisblijven.

Politiek

Gelukkig – zo zegt Chumley – treden er nu artsen naar buiten die kritisch zijn over de coronamaatregelen. Die zeggen dat lockdowns ons immuunsysteem juist verzwakken. En die zeggen dat ze onder druk worden gezet om Covid-19 te noemen in autopsierapporten, zelfs als ze denken dat het virus niets te maken heeft met de doodsoorzaak.

“Er is maar één reden dat we in lockdown zijn: een politieke,” stelt ze.

Het coronavirus is echt, maar de hype is een hoax. Laten we hopen dat het een eenmalige hoax is die niet ieder griepseizoen terugkeert, besluit Chumley.

[Washington Times]

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Harry
Harry
4 jaren geleden

Goed verhaal, het is overigens de op een na grootste hoax 😉

Helaas denk ik dat de media angst zal blijven zaaien tot het bittere eind. Politiek en media willen geen gezichtsverlies leiden.

louis .
louis .
4 jaren geleden

Bij sommige mensen worden door dit virus ook de hersenen aangetast.

Gaston
Gaston
4 jaren geleden

En toch zal blijken dat de gemiddelde levensverwachting dit jaar enorm is gestegen. Niemand, behalve Corona patiënten, gaat meer naar het ziekenhuis en de lucht is ook nog eens schoner geworden. Helaas gaat de AOW versneld naar 68,69,70 want iemand moet die aanstellers uit Zuid-Europa toch betalen….

rop
rop
4 jaren geleden

Als Mensen geen Angst zouden hebben ,zou er ook geen Angst kunnen ontstaan,maar aangezien dat mensen op allerlei gebieden in Angst verkeren en op elk gebied en zelf opwekt door een gebeurtenis en daardoor bij zichzelf het opwekken van wat het Hoort en Ziet,en bij de ander het ook opwekt, gaan ze juist verkeren in de ANGST, Juist door de Angst hebben ze de Macht om alles te controleren
Geen Angst ook geen Macht. Eigenlijk heeft de mens het zelf verpruts door Zijn eigen Angsten,
zowel voor de regeringen en het volk die zich totaal laten Leiden door Angst.
Met het gevolg van wat men Nu Ziet.zowel in het verleden als wel in de toekomst zal men zich laten leiden door ANGST..en toch heeft deze angst ook wel weer wat los gemaakt …VERANDERINGEN,
EN DIE ZIJN OOK HARD NODIG. Want op allerlei gebied liep of loopt het Vast.
Veranderingen zullen blijven bestaan zolang de mens niet zijn naaste ziet als eigen beeltenis, en onbewust blijft van zijn eigen gemaakte beelden en vormen. DE angst zal juist de mens in de richting kunnen sturen naar een betere Wereld. dus alles wat niet goed is zal de angst daar dan wel voor zorgen..om het steeds maar weer een verandering toe te passen .maar dat hoeft niet, als men zich maar bewust is van wat men elkaar aandoet.

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x