Homepagina » Buitenland » Hype rond coronavirus is ‘grootste politieke hoax uit de geschiedenis’
coronavirus

Hype rond coronavirus is ‘grootste politieke hoax uit de geschiedenis’

Het nieuwe coronavirus is echt. De reactie op het coronavirus is gehypet. Ooit zal blijken dat deze hype een politieke hoax is, schrijft Cheryl Chumley voor de Washington Times.

Sterker nog: Covid-19 zal bekend komen te staan als de grootste politieke hoax uit de geschiedenis, benadrukt ze.

Dit zijn de feiten: Covid-19 maakt sommige mensen ziek, is dodelijk voor anderen – voornamelijk ouderen – en de overgrote meerderheid heeft er geen last van. Dat is het.

Onnauwkeurig

Moeten we nog in lockdown blijven? Het antwoord is ‘nee’. Moeten bedrijven nog gesloten blijven? Nee.

Chumley gaat nog een stap verder: we hadden wellicht nooit in lockdown moeten gaan.

De wetenschappers die verantwoordelijk zijn voor het coronabeleid voorspelden in maart dat er in Amerika tussen de 100.000 en 250.000 coronadoden zouden vallen. Ze baseerden zich op computermodellen.

Maar zelfs dr. Anthony Fauci zei al dat computermodellen onnauwkeurig zijn en het probleem altijd overschatten.

En toch zijn de coronamaatregelen gebaseerd op de getallen die uit de computermodellen kwamen rollen.

Belangenverstrengeling

Bedrijven gingen dicht en mensen moesten binnenblijven. Sindsdien zijn er zo’n 56.000 Amerikanen overleden aan corona. Maar ook over de officiële cijfers is twijfel, merkt Chumley op.

De overheid gaf ziekenhuizen weken geleden de opdracht om geen electieve operaties meer uit te voeren. Het gevolg was dat de geldstroom opdroogde. Ziekenhuizen kregen ter compensatie miljarden van de overheid om coronapatiënten te behandelen.

“Belangenverstrengeling? Ja!” zegt Chumley.

Maar dit virus was anders, dit virus was veel besmettelijker dan andere virussen, zo kregen we te horen.

Iedere keer als het aantal patiënten daalt, dan krijgen we te horen dat dit komt door de mondkapjes, het afstand houden en het thuisblijven.

Politiek

Gelukkig – zo zegt Chumley – treden er nu artsen naar buiten die kritisch zijn over de coronamaatregelen. Die zeggen dat lockdowns ons immuunsysteem juist verzwakken. En die zeggen dat ze onder druk worden gezet om Covid-19 te noemen in autopsierapporten, zelfs als ze denken dat het virus niets te maken heeft met de doodsoorzaak.

“Er is maar één reden dat we in lockdown zijn: een politieke,” stelt ze.

Het coronavirus is echt, maar de hype is een hoax. Laten we hopen dat het een eenmalige hoax is die niet ieder griepseizoen terugkeert, besluit Chumley.

[Washington Times]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Gaston schreef:

  En toch zal blijken dat de gemiddelde levensverwachting dit jaar enorm is gestegen. Niemand, behalve Corona patiënten, gaat meer naar het ziekenhuis en de lucht is ook nog eens schoner geworden. Helaas gaat de AOW versneld naar 68,69,70 want iemand moet die aanstellers uit Zuid-Europa toch betalen….

  52 likes
 • Harry schreef:

  Goed verhaal, het is overigens de op een na grootste hoax 😉

  Helaas denk ik dat de media angst zal blijven zaaien tot het bittere eind. Politiek en media willen geen gezichtsverlies leiden.

  38 likes
  • Dick schreef:

   De enige mogelijkheid om gehoord te worden is massaal te demonstreren dat het nu genoeg geweest is. De politiek kan en zal zich verschuilen achter foutieve informatie waarop de gehanteerde protocollen zijn gebaseerd.

   11 likes
   • Weesje schreef:

    Zeker niet de enige mogelijkheid. Je kan ook denken aan burgerlijke ongehoorzaamheid. Bijvoorbeeld zelf stoeltjes meenemen en bij horeca neerzetten. Bakkie voor meenemen of thermoskannetje. Of bijvoorbeeld twitteractie.

    2 likes
 • louis . schreef:

  Bij sommige mensen worden door dit virus ook de hersenen aangetast.

  18 likes
  • Willem schreef:

   Wanneer je min of meer beseft, zoals velen hier, dat al dit gedoe onzin en totale gekte is dan is dat een aanslag op je intellect en dat je wordt gedwongen jezelf te verlagen om mee te doen met afstand houden en doekjes gebruiken en niezen in je elleboog heeft derhalve een zeer negatief effect op je eigen gezondheid en richt meer schade aan dan een virus en zeker op de lange termijn.

   11 likes
 • man ó man schreef:

  Virussen zijn echt? Mijn opinie is dat het eerder een hysterische religie, een bijgeloof dat virussen werkelijk zouden bestaan. En een mooi excuus om een armzalig virus te gebruiken voor een (bewust) vernietigde en kapot gefinancierde economie en maatschappij. De overheden, banken en namaak joodse macht verstoppen zich achter de corona zwendel. Een zwendel zo duidelijk en helder dat zelfs een aardappel zonder ogen het nog kan zien.

  Wat we zien zijn eerder verzwakte lichamen die ziek worden gemaakt door het toedienen van medicijnen, vaccins en andere gifstoffen. Daarbij komt dat ‘er ‘s winters minder zonlicht is en er niet genoeg gezonde natuurlijke stoffen worden genuttigd en mensen minder bewegen en buiten komen, maar vooral hele dagen onder kunstlicht zitten. Geweldig toch!?…. Tenminste, voor de farmaceuten. Een nazi doodspuit is daar evenzo een onderdeel van (die Endlösung!).

  Waarom lopen heren Ruttes (heren Balkenendes ook) en de hele Haagse polonaise van nu en toen nog vrij rond en zitten niet achter tralies voor doen van valse getuigenissen, voor het veroorzaken van leed, ellende en ombrengen van mensen? Het zijn moordenaars en moordenaars zitten normaal gesproken achter de gesloten deuren, maar behoren niet vrij en blij een land te besturen. Besturen is in dit geval naar de Filistijnen helpen.

  Een land kapotregeren en dan ook nog vrij rondlopen? Unbelievable. Op z’n minst behoren deze schepselen in een huis opgesloten voor geesteszieken. En degene die nu nog op ze stemt of ze gelooft er gelijk achteraan, opdat ook of vooral de halfzachten van geest geen verdere schade meer kunnen aanrichten met dit enge bijgeloof in corona van Judea.

  Het is sowieso al bedenkelijk dat een minister president, een ogenschijnlijk gezonde man, geen kracht uitstraalt en zonder partner wat vaag solitair leeft en z’n behoefte ter hand afwikkelt?
  Macron is feitelijk van hetzelfde soort, alleen deze heeft een moeder gevonden in een oudere vrouw. Als je het mij vraagt zijn beide heren verstokte homofielen. Waardeloos dat ze niet durven uitkomen voor hun geaardheid. Pim Fortuyn was wat dat betreft geweldig, niet eromheen poetsen, maar recht voor de raap. Jammer dat de man omgebracht is door de deep state. Tja, zo komen de namaak joden en Bilderbergers aan hun macht – door over (miljoenen) lijken te gaan- ‼️

  Echter: wie bloed zaait, zal (ooit) bloed oogsten.

  14 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  Hebben we 80 jaar geleden niets geleerd ?
  Landverraad = misdadige handelingen die de veiligheid van het land in gevaar brengt (Van Dale)

  J.F. Kennedy waarschuwde ons:
  ” For we are opposed around the world by a monolithic and ruthless conspiracy that relies primarily on covert means for expanding its sphere of influence–on infiltration instead of invasion, on subversion instead of elections, on intimidation instead of free choice, on guerrillas by night instead of armies by day. ”

  Word wakker en kijk om je heen.

  9 likes
 • Marie schreef:

  Egetal, interessante link! Maar die eindeloze opsommingen van klachten waar mensen mee komen wil niet zeggen dat het bij al die mensen om Corona gaat. Ik denk eerder in tegendeel. Uit de opsomming van criteria wanneer het om Corona zou gaan en wanneer om een gewone griep op dezelfde site blijkt, vreemd genoeg, dat de enige noemenswaardige extra klacht die Corona van griep zou onderscheiden ´soms´ benauwdheid is. De informatie wordt m.i. steeds vager en ongeloofwaardiger!

  6 likes
 • Egetal schreef:

  er is niets aan de hand. kijk zelf maar eens naar de reacties onder dit artikel. helemaal niets aan de hand!

  https://www.zorgwijzer.nl/zorgverzekering-2021/heb-ik-het-coronavirus-gehad

  4 likes
  • man ó man schreef:

   @Egetal

   Is nodig om later de vaccins met chip te kunnen verplichten voor iedereen, ook degen die niet ziek zijn geworden. Motivatie: want ook zij kunnen het virus verspreiden zonder symptomen te hebben gehad.

   De verplichte onderhuidse chip en iedereen controleerbaar en traceerbaar, het zal en moet er komen. De fake jews zijn de antichrist, lees de openbaring van Johannes. Je hoeft geen religieuze te zijn om te begrijpen dat deze profetie nu plaatsvindt.

   6 likes
 • rop schreef:

  Als Mensen geen Angst zouden hebben ,zou er ook geen Angst kunnen ontstaan,maar aangezien dat mensen op allerlei gebieden in Angst verkeren en op elk gebied en zelf opwekt door een gebeurtenis en daardoor bij zichzelf het opwekken van wat het Hoort en Ziet,en bij de ander het ook opwekt, gaan ze juist verkeren in de ANGST, Juist door de Angst hebben ze de Macht om alles te controleren
  Geen Angst ook geen Macht. Eigenlijk heeft de mens het zelf verpruts door Zijn eigen Angsten,
  zowel voor de regeringen en het volk die zich totaal laten Leiden door Angst.
  Met het gevolg van wat men Nu Ziet.zowel in het verleden als wel in de toekomst zal men zich laten leiden door ANGST..en toch heeft deze angst ook wel weer wat los gemaakt …VERANDERINGEN,
  EN DIE ZIJN OOK HARD NODIG. Want op allerlei gebied liep of loopt het Vast.
  Veranderingen zullen blijven bestaan zolang de mens niet zijn naaste ziet als eigen beeltenis, en onbewust blijft van zijn eigen gemaakte beelden en vormen. DE angst zal juist de mens in de richting kunnen sturen naar een betere Wereld. dus alles wat niet goed is zal de angst daar dan wel voor zorgen..om het steeds maar weer een verandering toe te passen .maar dat hoeft niet, als men zich maar bewust is van wat men elkaar aandoet.

  2 likes
 • Straalmans schreef:

  Per 1 juli gaat de orgaandonatiewet in. Ik weet niet of longtransplantatie al plaatsvindt. Zo ja, pas dan goed op je lijf, leden en longen. Ga vooral niet hersendood.
  Wel opvallend dat die ouwe filantropen als Gates en Soros flink reizen, maar niks oplopen.

  2 likes
 • x

  Check Also

  kamerlid

  Kamerlid Wybren van Haga: ‘De coronacrisis is voorbij’

  Statistisch gezien is de coronacrisis voorbij, zei ...

  lange frans

  Lange Frans en hoogleraar Karel van Wolferen: ‘Dit is de grootste leugen ooit’

  In de podcast van Lange Frans is ...

  >