Buitenaards

Gebruiken aliens zwarte gaten om door het heelal te reizen? Onderzoekers komen met opvallende theorie

Help door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Je hoort wetenschappers vaak zeggen dat aliens onze planeet niet kunnen bereiken vanwege de enorme afstanden die ze dan zouden moeten overbruggen.

Een astronoom van de Columbia University in New York lijkt nu een oplossing voor dit probleem te hebben bedacht.

David Kipping zegt dat je ruimteschepen ter grootte van een planeet kunt aandrijven met behulp van een zogeheten ‘halo drive’ die werkt op basis van de extreme zwaartekrachtsgolven in zwarte gaten.

Katapulteren

Het is dan niet langer mogelijk dat de brandstof opraakt, aldus Kipping.

De astronoom liet zich inspireren door het werk van natuurkundige Freeman Dyson.

Dyson stelde voor om ruimteschepen als het ware te katapulteren bij enorme planeten of zwarte gaten, door gebruik te maken van de zwaartekrachtsgolven.

Versnellen

Toen NASA de Voyager en Galileo naar Jupiter stuurde, bleken de onbemande sondes te versnellen dankzij de enorme omvang van de planeet en de snelheid waarmee hij om de zon draait: 13,1 kilometer per seconde.

Je hoeft volgens Kipping niet eens met je ruimteschip in de buurt van een zwart gat of enorme planeet te vliegen.

Laser

Je stuurt fotonen of lichtdeeltjes met behulp van een laser naar bijvoorbeeld een zwart gat en gebruikt ze bij terugkeer, als ze geladen zijn, om het schip aan te drijven.

Met een lichtzeil kun je op deze manier zelfs de grootste ruimteschepen voortbewegen zonder dat je brandstof nodig hebt, stelt Kipping.

Deze technologie zou de schepen in staat stellen snelheden te bereiken die dicht in de buurt van de lichtsnelheid komen.

In onderstaand filmpje bespreekt hij de halo drive:

[Natural News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Coldshot
Coldshot
2 jaren geleden

Wat een nonsens.. Als je eenmaal snelheid hebt, heb je sowieso geen brandstof meer nodig.. (alleen om af te remmen wellicht..) Het is de DUUR van de reis en NIET de benodigde brandstof wat het probleem is. Een laserstraal naar een zwart gat schieten kost trouwens VEEEL te veeeeeel energie.. EN uit een zwart gat kan licht niet ontsnappen dus er komt helemaal NIETS terug en zeker niet “geladen”… Daarbij is het supermassieve zwarte gat in het midden van de melkweg het dichtste bij maar toch zal het 25.000 jaar duren voordat de laserstraal daar aankomt..(en dan moet ie nog “geladen” terug ook).. Pas als we in de buurt van de lichtsnelheid kunnen reizen kunnen we ECHT op bezoek gaan bij andere sterren want tijd is dan minder het probleem vanwege de bewezen vertraging van tijd bij hoge snelheden. 10.000 jaar reizen zal lijken alsof het maar een weekje duurde.. (behalve voor de achterblijvers die wel 10.000 jaar “verder” zijn dan..). Op het moment dat we uitvinden hoe we materiaal “zonder massa” kunnen maken of materiaal kunnen bewerken zodat het lijkt of er geen massa is, hebben we het zwaartekrachtprobleem opgelost kunnen we ook supersnel reizen (EN ook die haakse bochten maken met de “normaal gesproken” verpletterende G-krachten die ufo’s vaak demonstreren). MASSA is the KEY..

Ben
Ben
2 jaren geleden

De voyager heeft (slechts) een snelheid van 17 km per seconde, stel je voor dat deze een zandkorrel zou tegen komen? Een ongelofelijke impact! Nu reis je met 300 000 km per sec, probeer je je nu voor te stellen een zandkorreltje tegen te komen! En het heelal mag dan wel (leeg) zijn, wat hij niet is!
Nee, reizen met dergelijke snelheden zonder effectieve bescherming voor je uit, zal altijd catastrofaal
aflopen! Eerst en vooral zullen we voor bescherming moeten kunnen zorgen voor wij deze snelheden
maar kunnen overwegen!

StefanZ
StefanZ
2 jaren geleden

Allemaal leuk en aardig, maar de snelheid van het licht is niet snel genoeg om het uiversum te doorkruisen. Ruitereizen zijn alleen mogelijk, als we achterhalen hoe we tijd moeten manipuleren. We weten al dat het kan… nu nog een manier om het uit te kunnen voeren…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

8
0
We lezen graag je reactie!x