Homepagina » Buitenaards » Gebruiken aliens zwarte gaten om door het heelal te reizen? Onderzoekers komen met opvallende theorie
Gebruiken aliens zwarte gaten om door het heelal te reizen? Onderzoekers komen met opvallende theorie

Gebruiken aliens zwarte gaten om door het heelal te reizen? Onderzoekers komen met opvallende theorie

Je hoort wetenschappers vaak zeggen dat aliens onze planeet niet kunnen bereiken vanwege de enorme afstanden die ze dan zouden moeten overbruggen.

Een astronoom van de Columbia University in New York lijkt nu een oplossing voor dit probleem te hebben bedacht.

David Kipping zegt dat je ruimteschepen ter grootte van een planeet kunt aandrijven met behulp van een zogeheten ‘halo drive’ die werkt op basis van de extreme zwaartekrachtsgolven in zwarte gaten.

Katapulteren

Het is dan niet langer mogelijk dat de brandstof opraakt, aldus Kipping.

De astronoom liet zich inspireren door het werk van natuurkundige Freeman Dyson.

Dyson stelde voor om ruimteschepen als het ware te katapulteren bij enorme planeten of zwarte gaten, door gebruik te maken van de zwaartekrachtsgolven.

Versnellen

Toen NASA de Voyager en Galileo naar Jupiter stuurde, bleken de onbemande sondes te versnellen dankzij de enorme omvang van de planeet en de snelheid waarmee hij om de zon draait: 13,1 kilometer per seconde.

Je hoeft volgens Kipping niet eens met je ruimteschip in de buurt van een zwart gat of enorme planeet te vliegen.

Laser

Je stuurt fotonen of lichtdeeltjes met behulp van een laser naar bijvoorbeeld een zwart gat en gebruikt ze bij terugkeer, als ze geladen zijn, om het schip aan te drijven.

Met een lichtzeil kun je op deze manier zelfs de grootste ruimteschepen voortbewegen zonder dat je brandstof nodig hebt, stelt Kipping.

Deze technologie zou de schepen in staat stellen snelheden te bereiken die dicht in de buurt van de lichtsnelheid komen.

In onderstaand filmpje bespreekt hij de halo drive:

[Natural News]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Coldshot
Coldshot
1 jaar geleden

Wat een nonsens.. Als je eenmaal snelheid hebt, heb je sowieso geen brandstof meer nodig.. (alleen om af te remmen wellicht..) Het is de DUUR van de reis en NIET de benodigde brandstof wat het probleem is. Een laserstraal naar een zwart gat schieten kost trouwens VEEEL te veeeeeel energie.. EN uit een zwart gat kan licht niet ontsnappen dus er komt helemaal NIETS terug en zeker niet “geladen”… Daarbij is het supermassieve zwarte gat in het midden van de melkweg het dichtste bij maar toch zal het 25.000 jaar duren voordat de laserstraal daar aankomt..(en dan moet ie nog “geladen” terug ook).. Pas als we in de buurt van de lichtsnelheid kunnen reizen kunnen we ECHT op bezoek gaan bij andere sterren want tijd is dan minder het probleem vanwege de bewezen vertraging van tijd bij hoge snelheden. 10.000 jaar reizen zal lijken alsof het maar een weekje duurde.. (behalve voor de achterblijvers die wel 10.000 jaar “verder” zijn dan..). Op het moment dat we uitvinden hoe we materiaal “zonder massa” kunnen maken of materiaal kunnen bewerken zodat het lijkt of er geen massa is, hebben we het zwaartekrachtprobleem opgelost kunnen we ook supersnel reizen (EN ook die haakse bochten maken met de “normaal gesproken” verpletterende G-krachten die ufo’s vaak demonstreren). MASSA is the KEY..

Ben
Ben
1 jaar geleden

De voyager heeft (slechts) een snelheid van 17 km per seconde, stel je voor dat deze een zandkorrel zou tegen komen? Een ongelofelijke impact! Nu reis je met 300 000 km per sec, probeer je je nu voor te stellen een zandkorreltje tegen te komen! En het heelal mag dan wel (leeg) zijn, wat hij niet is!
Nee, reizen met dergelijke snelheden zonder effectieve bescherming voor je uit, zal altijd catastrofaal
aflopen! Eerst en vooral zullen we voor bescherming moeten kunnen zorgen voor wij deze snelheden
maar kunnen overwegen!

StefanZ
StefanZ
1 jaar geleden

Allemaal leuk en aardig, maar de snelheid van het licht is niet snel genoeg om het uiversum te doorkruisen. Ruitereizen zijn alleen mogelijk, als we achterhalen hoe we tijd moeten manipuleren. We weten al dat het kan… nu nog een manier om het uit te kunnen voeren…

x

Check Also

maan

Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

8
0
We lezen graag je reactie!x