CoronaBuitenland

Oncoloog schrijft brandbrief over kanker bij mensen die booster halen

Help mee door dit met iederen die je kent op je social media te delen!

Professor Angus Dalgleish van St George’s, University of London heeft een brandbrief geschreven aan de hoofdredacteur van het medische tijdschrift The BMJ.

Hij schrijft dat er inmiddels een duidelijk verband is tussen de coronavaccins en bloedproppen, myocarditis, hartaanvallen, beroertes, myelitis en neuropathie. Hij voegt toe dat hij deze bijwerkingen in juni 2020 al heeft voorspeld.

Hard achteruit

Er is nu nog een reden om alle vaccinatieprogramma’s stil te leggen, stelt professor Angus Dalgleish. Als oncoloog ziet hij dat mensen met een stabiele ziekte na het nemen van een booster hard achteruit gaan.

Om zich heen ziet hij dat mensen zich tot enkele dagen of weken na de booster niet lekker voelen. Eén van zijn persoonlijke contacten kreeg na de prik leukemie, twee collega’s non-hodgkinlymfoom en een oude vriend kreeg na zijn booster diverse uitzaaiingen.

Geen toeval

Er is geen sprake van toeval, benadrukt de oncoloog, die erop wees dat hetzelfde patroon wordt waargenomen in Duitsland, Australië en de Verenigde Staten.

Hier moet onmiddellijk een publiek debat over gevoerd worden, vindt de professor oncologie.

Turbokankers

Patholoog Ryan Cole zei eerder dat ‘talloze’ oncologen contact met hem hebben opgenomen. Zij zagen dat allerlei kankers die ze normaal gesproken onder controle konden houden en behandelen, zich ‘als wildvuur verspreidden’. Sommigen spraken van ‘turbokankers’.


4.9 104 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hugo
Hugo
2 maanden geleden

De MSM en de NOS zijn de hoofdschuldige van de drama,s die er over ons heen gaan komen, zwijgen is meedoen met de genocide die door de overheid over de bevolking wordt voltrokken. Dat moet consequenties hebben voor deze lafaards.

ralf
ralf
2 maanden geleden

politici, journalisten en (door de overheid ingehuurde) wetenschappers weten het. of hadden het kunnen weten.
het is niets anders dan genocide.
maar aangezien ze blijven oproepen om vooral prik nummer vijf te halen moet er iets achter zitten. afpersing of omkoping. waarschijnlijk beide.

Arnold
Arnold
2 maanden geleden

Ik hoop dat professor Angus Dalgleish nog meer vakgenoten wakker kan schudden. Het is de hoogste tijd.

Tew
Tew
2 maanden geleden

Het heeft wel jaren geduurd.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

67
0
We lezen graag je reactie!x