Homepagina » Buitenland » Canadese overheid lokt kinderen met gratis ijs naar coronapriklocatie: ‘Walgelijk’
corona
Foto: MDGovpics CC BY 2.0

Canadese overheid lokt kinderen met gratis ijs naar coronapriklocatie: ‘Walgelijk’

De autoriteiten in Ontario lokten kinderen met ijsjes naar een coronapriklocatie, om zich daar zonder toestemming van hun ouders te laten inenten. Afgelopen zondag werden Pfizer-vaccins toegediend aan kinderen op het Nathan Phillips Square in Toronto.

Kinderarts Saba Merchant beweerde dat kinderen van 12 tot 15 jaar geen toestemming van hun ouders nodig hebben om de coronaprik te halen. “Als het kind geen verstandelijke beperking heeft, is het prima in staat om die beslissing te nemen.”


Het is opmerkelijk dat de overheid kinderen wil vaccineren, aangezien het risico op corona voor hen extreem laag is. Onlangs is het mRNA-vaccin van Pfizer in de Verenigde Staten goedgekeurd voor kinderen van 12 tot 15 jaar.

Naomi Wolf, voormalig adviseur van de Clinton-campagne, reageert: “Walgelijk.”

België en Nederland

Ook in België gaat het vaccineren in één ruk door met kinderen. “Toestemming van de ouders is niet nodig,” zei professor Jan De Maeseneer, lid van de Taskforce Vaccinatie. In eerste instantie wil men 16- en 17-jarigen vaccineren, maar ook de groep van 12 tot 15 jaar ‘komt in de toekomst mogelijk in beeld’ voor een prik.

En ook in Nederland ontkomen kinderen niet aan de coronaprik. Zorgminister Hugo de Jonge zei onlangs: “Het is onze inzet om er daarbij op voorhand van uit te gaan dat we voor de hele bevolking weer twee prikken zullen moeten zetten, dus een volledige vaccinatie zullen moeten doen. Wij gaan ervan uit dat dat vanaf 12 jaar zal zijn, om de rekensommen zo groot mogelijk te maken; vanaf 12 jaar volledig vaccineren, jaarlijks.”

[Infowars]
4.7 38 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
111 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anja
Anja
7 maanden geleden

Nooooooiiit🤦😬😤….nog ik, nóg mijn kinderen…..kan iemand mij vertellen waar dit op slaat!?? Nodig is dit op z’n allerminst voor kids!!!

PowerFlower
PowerFlower
7 maanden geleden

WALGELIJK dit soort praktijken. Zo wanhopig zijn ze dus ondertussen bij de so called ‘elite’. En nu maar hopen dat de meeste kinderen zich niet laten omkopen met een goedkoop ijsje. 🙁 Echt, hoe bedenk je het..

Loire
Loire
7 maanden geleden

Het kan niet anders dan dat Hugo bij Mengele in de leer is geweest, toch?

Gea Breuker
Gea Breuker
7 maanden geleden

Vraagje: welke sujetten van het ‘politiek establishment’ in Nederland zijn ondertussen geinjecteerd, uit vrije wil, en met bewezen het ‘levensreddende middel’…? Is daar ergens op het net een overzicht van te vinden?

x

Check Also

van haga

Van Haga roept op te stoppen met ‘idiote’ lockdown: ‘Angsthazen hebben ons land te lang gegijzeld’

We hebben twee jaar achter de rug ...

europ

Europarlementslid maakt overstap naar FVD: ‘Enige partij die inziet dat er geen pandemie of covidcrisis is’

Europarlementariër Marcel de Graaff stapt per direct ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

111
0
We lezen graag je reactie!x