Buitenland

‘Aankomende vaccinatieplicht in Frankrijk, Griekenland en Malta is abominabel’

Help mee door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vorige week kondigde Malta als eerste EU-land aan dat het niet-gevaccineerde bezoekers gaat weigeren. De autoriteiten zullen vanaf woensdag alle bezoekers de toegang tot het land ontzeggen die niet volledig zijn ingeënt tegen corona.

Daarnaast zijn in Griekenland binnenkort alleen mensen die volledig gevaccineerd zijn welkom in horecazaken. Ook komt er een vaccinatieplicht voor zorgmedewerkers, zei premier Kyriakos Mitsotakis. Weigeraars worden geschorst.

Binnenkort mogen onder andere restaurants, theaters, cafés en stadions alleen gevaccineerde mensen binnenlaten. Met een app moeten klanten aantonen dat ze gevaccineerd zijn.

Alle Fransen een verplichte coronavaccinatie?

Ook de Franse regering gaat coronavaccinaties verplichten voor zorgmedewerkers, zei president Macron in een toespraak. Franse zorgverleners hebben nog tot 15 september de tijd om een prik te halen. Als je te laat bent, mag je niet meer werken en krijg je ook geen salaris, zei minister van Volksgezondheid Olivier Veran.

Macron vroeg zich tijdens zijn toespraak af of uiteindelijk niet alle Fransen een verplichte coronavaccinatie moeten krijgen.

Onwenselijk en ontoelaatbaar

Tweede Kamerlid Wybren van Haga ageert fel tegen de aangekondigde maatregelen. Hij vindt de aankomende vaccinatieplicht in Frankrijk, Griekenland en Malta ‘abominabel’. “Ieder mens is de baas over zijn eigen lichaam. Het gedwongen uitsluiten van een groep mensen in de samenleving is wat betreft Belang van Nederland onwenselijk en ontoelaatbaar,” zegt Van Haga.

4.9 64 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 jaar geleden

Raar dat de kalender 2021 aangeeft. Het is 1933.

Arwijn
Arwijn
1 jaar geleden

Oorlogscriminaliteit is de Rage in Europa.

TéDé
TéDé
1 jaar geleden

Gevaccineerden zouden toch “beschermd” moeten zijn? Lekker helder allemaal, wat is hier aan de hand?

Annette
Annette
1 jaar geleden

Nu…. ik voorzie voor Frankrijk, Griekenland en Malta een zéér sombere toekomst.
Uitleg: natuurlijk in de allereerste plaats voor de inwoners van betreffende landen en eiland. Maar daarnaast gaat dit natuurlijk ook gelden voor de toeristen.
Natuurlijk zullen er de nodige toeristen hun prikjes gehaald hebben om in ieder geval op vakantie te mogen gaan. Dat schijnt tegenwoordig belangrijker te zijn dan je gezondheid te bewaken.
Dan komt onvermijdelijk het punt, dat er hoogstwaarschijnlijk de nodige toeristen in de vliegtuigen problemen gaan ondervinden van hun genomen prikjes. De kans op een bloedstolsel is voor normaal gezonde mensen al een x risico, maar wordt door de gentechinjectie nog wat factoren verhoogd.
Daarnaast zou IK op het moment nauwelijks nog in een vliegtuig durven stappen. Een soort Russische roulette.
Alle mensen die stug volhouden en hun rug rechthouden, kunnen dus nu niet meer naar de betreffende gebieden. Dat zal opnieuw een klap betekenen voor de toeristenindustrie.
Ik zou mij zomaar kunnen voorstellen, dat de Fransen, Grieken en Maltezers dit niet zonder slag of stoot zullen accepteren.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

95
0
We lezen graag je reactie!x