Homepagina » Paranormaal » Mensen worden echt bezeten door demonen. Prominente psychiater doet een boekje open
Mensen worden echt bezeten door demonen. Prominente psychiater doet een boekje open

Mensen worden echt bezeten door demonen. Prominente psychiater doet een boekje open

Er zijn schrikbarend veel mensen die worden bezeten door demonen. Een mainstream psychiater heeft nu gesteld dat bezetenheid echt is en dat de meerderheid van de mensen het met hem eens is.

Dr. Richard Gallagher heeft 25 jaar ervaring als psychiater en professor.

Hij heeft honderden gevallen van bezetenheid bestudeerd en in een interview met de Britse Daily Telegraph legt hij uit waarom dit fenomeen volgens hem echt bestaat.

Gevallen engel

Eerder werd al gesteld dat steeds meer mensen bezeten raken omdat ze op internet gemakkelijk toegang hebben tot zwarte magie, het occulte en satanisme.

“Ze zijn heel erg slim,” zei dr. Gallagher over demonen. “Zo’n gevallen engel zoals ik ze noem is veel slimmer dan een mens.”

Hij is niet de enige Amerikaanse psychiater die zich bezighoudt met bezetenheid. Er zijn er nog veel meer, maar dr. Gallagher is één van de weinigen die bereid is erover te praten.

“Er zijn veel meer psychiaters die doen wat ik doe,” zei hij. “Zij zijn alleen huiverig om zich erover uit te spreken.”

Duivelse stemmen

Hij merkte op dat er heel veel mensen zijn die geloven in het bestaan van demonen. Zo verwees hij naar een peiling waaruit blijkt dat 70 tot 75 procent van de Amerikanen gelooft in de duivel en dat tenminste de helft gelooft dat demonen mensen kunnen beïnvloeden of overnemen.

De prominente psychiater heeft bij mensen die bezeten waren duivelse stemmen gehoord op het moment dat ze in trance waren.

Op het moment dat ze uit de trance kwamen konden ze zich niet herinneren wat er was gebeurd.

Gallagher heeft in de afgelopen 25 jaar 100 duiveluitdrijvingen meegemaakt en woonde er nog een paar honderd bij als waarnemer.

Aapjes

Slachtoffers spreken vaak verschillende talen omdat demonen alle talen kennen, aldus de psychiater.

Dr. Gallagher merkte op dat demonen mensen al vanaf het begin observeren. “Ze zijn veel slimmer en daarom denigreren ze ons,” zei hij. “Ze noemen ons soms ‘aapjes’.”

Twee nonnen en twee priesters vertelden hem dat één vrouw begon te zweven tijdens een exorcisme.

Zoiets is haast onmogelijk vast te leggen op camera, legde Gallagher uit. “Demonen zijn intelligente, kwaadaardige en manipulatieve wezens,” zei hij. “Ze zullen dat nooit voor een camera doen.”

[Telegraph]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • weg met ons schreef:

  Tegenwoordig lijkt het alsof iedereen is bezeten van demonen of op z’n minst zich er door laat leiden.

  18 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Politiek zit er ook vol mee.

  21 likes
 • Hawks schreef:

  Ik heb net het originele artikel gelezen en dat is echt heel grappig: ‘“There are priests who carry out exorcisms on their mobile phones. That’s possible thanks to Jesus,” said Cardinal Ernest Simoni,’. Jezus, de uitvinder van mobiele telefoons. Yep, hij was ijn tijd ver vooruit. Hij betaalde toen al de prepay, denk ik.

  ‘ said Cardinal Ernest Simoni, an Albanian who was tortured and imprisoned by the Communist authorities but after his release performed frequent exorcisms.’. OK, ik snap echt niet wat de relevantie is van deze man gevangen en gemarteld te zijn geweest maar toch exorcisities uitvoert? Of kunnen onder normale omstandigheden alleen mensen/priesters die niet gevangen en gemarteld zijn geweest dit doen?

  In het hele artikel worden alleen maar priesters aan het woord gelaten. Kijk zelf maar: https://www.telegraph.co.uk/news/2018/04/16/casting-demons-catholic-priests-perform-exorcisms-phone-demand/ . Het NFN artikel haalt dr. Gallagher aan. Maar in het artikel komt de naam dr. Gallagher helemaal niet voor?

  6 likes
 • zevenenergie schreef:

  Onze cultuur spreekt niet van demonen. In andere culturen is het geen taboe.
  Er zijn meerdere manieren om er naar te kijken.

  Deze manier spreekt mij aan.

  Vroeger had men hier een sjamanistische cultuur. Rond 1500 heeft het calvinisme dit langzaam de nek omgedraaid. Echter demonen en de duivel kwamen nog goed van pas en mensen werden hier bang van en waar angst is kan je regeren.
  Voor 1500 waren demonen en de duivel niet iets om bang van te zijn. Het waren eenvoudig gezegd obstakels die je moest nemen op je pad naar zelf realisatie.

  Bepaalde patronen waar je al jaren in draait en waar je uit dient te komen om je ware aard te ontdekken, hebben als je er goed naar kijkt iets demonisch.

  Het is een overlevings structuur die je gevangen houd en het feit dat je jezelf er voor aanziet, is dualistisch. Je bent gefragmenteerd in vele stukken en deze stukken noem je ik. En elk stuk is in feite demonisch. Maar het zijn delen van je zelf.

  Bezetenheid is in feite niets anders dan een zielsdeel , dat je buiten je zelf geplaatst hebt, bij voorbeeld door een traumatische gebeurtenis, dat naar jouw terug wil, maar daarvoor dient alles wat met dat trauma maken heeft, verwerkt te worden. Doordat je het steeds wegdrukt neemt het enorme proporties aan, want het wil koste wat het kost gezien worden. Het word zo groot (want wegdrukken voed het). dat het je leven beheerst.

  Delen willen weer naar huis. In het sjamanisme werk je actief aan het integreren van deze delen.Vandaar dat we nog steeds spreken van helen.

  En wanneer je afgescheiden delen omarmt en ze dus thuis kunnen komen, kan jij ze los laten en laten ze jouw ook los want zij kunnen zich niet vast houden aan jouw, jij houd hun vast.
  Je moet alleen even zelf ontdekken hoe je dat doet, want dan kun je je zelf ont-doen.

  Als je het kinderlijke plaatje pakt, dan zijn demonen dienaars van de duivel en kan je beter nu de kerk bellen dan gisteren.
  Als het geloof nog een middel was om tot zelf realisatie te komen(wat het ooit was) dan, was het zeer heilzaam om naar de kerk te gaan en had je mijn volledige zege.

  Mocht je last hebben van stemmen of iets dergelijks dan is het raadzaam een weg te kiezen die bij jouw past, het is namelijk heel moeilijk om dit in je eentje te doen, deze stemmen hebben er namelijk baat bij om jouw te isoleren. Er mee strijden om ze te overwinnen is niet de weg.

  10 likes
 • RayOfLight schreef:

  Engelen,Demonen ,muzen , Djin , Archons zijn allemaal woorden die hetzelfde bedoelen. Namelijk dat niet menselijke intelligentie mensen kan besturen. Reden dat dit kan is dat het menselijke lichaam geconstrueerd is om aangestuurt te worden. Normalitair gebeurt dit door de spirit/ziel als de verbinding tussen ‘ziel’ en lichaam zwak is dan kan het lichaam aangevallen worden door genoemde identiteiten. Tegenwoordig hebben deze identiteiten meer controle over mensen dan ooit. Dit komt door internet/smartphones en ander moderne media die de aandacht afleiden. Het is niet zo dat internet/smartphones slecht zijn maar het vestigen van aandacht op een punt dat buiten physieke realiteit ligt geeft deze identiteiten vrij spel. De ziel namelijk hecht zich aan punten binnen de fysieke realiteit. De omgeving , een geur , een geluid en zelfs de holistische bewustzijnstoestand , je zou kunnen zeggen dit is een soort hashtag. Wanneer deze hashtag verdwijnt wordt de verbinding tussen ziel en lichaam zwakker. Identiteiten doen er alles aan om deze ‘hashtag’ te verzwakken. Dit gebeurt door intense stress. De normale psychologische reactie is het immers om weg te vluchten voor stress in een andere ‘realiteit’ , of zelfs het creeren van een andere persoonlijkheid in extreme gevallen. Onder andere ‘realiteit’ bedoel ik ook het wegvluchten in games tv series en entertainment. Nu is het natuurlijk niet zo dat je door het kijken van een film bijvoorbeeld direct ‘bezeten’ raakt en dat zeg ik ook niet. Maar de verbinding tussen lichaam en ziel is statistisch gezien ietwat minder. Het is genoeg om dit te realizeren en het tij te keren door wat meer in het nu aanwezig te zijn.

  Uit onderzoek blijkt dat deze identiteiten steeds meer invloed op de samenleving krijgen. Het wekt geen verbazing dat de entertainment industrie een duistere kant heeft. De meeste mensen doen het bestaan van identiteiten af als bijgeloof. Hoewel het erkennen van hun bestaan en tegenmaatregelen nemen niet zo moeilijk is is het feitelijke probleem in de samenleving dat mensen dit niet doen omdat hun geleerd is (wederom door media) dat deze niet bestaan. Persoonlijk neemt ik de dreiging serieus en het resultaat is dat ik elke ochtend een half uur mediteer en aanwezig in het Nu ben. Ik zie dit als mijn persoonlijke firewall tegen deze parasieten.

  Wanneer mensen heel lang geen aandacht meer besteden aan deze structuren

  7 likes
 • Rocko schreef:

  Tja in het gelovige Amerika zal men in dit soort sprookjes geloven. In het nuchtere Nederland zal dit toch een stuk minder aan de orde zijn

  2 likes
 • :adrianus-johannes. schreef:

  aapjes zijn in de psychologie de spiegel van jou zelf..

  ook diep dromende mensen spreken, net als die te veel gezopen hebben zonder dat zij daar later weet van hebben..
  het is ook wetenschap van de ziel (wat psychologie in latijn inhoud) waar bij je dan weer uitkomt op het ethisch kompas van jouzelf..
  nu kan je alleen de ander zien zo zichzelf nooit te zien is..
  bij die ander zie jij welk aapje hij te veel heeft danwel te weinig voor jouzelf het maakt dan ook niet uit over welk aapje je spreekt het is nog jou aapje als de ander zijn aapje..
  dit altijd vaak duivels dilemma genoemd..
  letop psychologen die ”In goede gesprekken richten partijen zich niet tot elkaars woorden, maar tot elkaars bedoelingen.”
  Ralph Waldo Emerson..
  spreken nooit goed voor jou..
  maar om een ziel nu duivel te noemen doet te kort aan de duivel zelf die nergens inzit..

  dit stukje als tipje van de sluier in zielsbewust zijn..

  1 likes
 • Thomas schreef:

  Volgens mij zit die psychiater vol met demonen.
  Ze hebben geen ziel en lijken gebaseerd op techniek en natuurkunde die we niet kennen.
  Demonen hun wapen is angst en zodra je stopt bang te zijn ben je hun de baas.
  Geen gevallen engelen maar machines die je weg kunt sturen.

  1 likes
 • wolfje schreef:

  een echte psychopaat kan je ervan overtuigen dat een een rood kastje groen is. volgens is het niet normaal dat gewone stervelingen zulke eigenschappen bezitten

  1 likes
 • Weldoener schreef:

  Moun dec 2, 2018 at 01:09
  Bezetenheid is alom bekend in de moslimwereld en is niet echt een issue van het bestaan ervan zoals hier in het westen waar weinig mensen in geloven.We noemen ze jinns. Dus geen aura of energie etc. De jinns kunnen inderdaad een mens het leven erg zuur maken en zelfs iemand naar zelfmoord drijven. Je kan soms heel je leven bezeten zijn zonder dat je t beseft. De reden waarom iemand bezeten kan worden kan op vele manieren zoals zwarte magie, jalouzie, ogen, veliefdheid door n jinn, etc…mannen worden meestal door vrouwlijke jinns bezeten en vrouwen door mannelijke als dit verliefdheid betrefd , in t algemeen worden vrouwen meer bezeten dan mannen waarom dit het geval is heeft meer met de dresscode te maken als je in gedachte houd dat jinns de karaktertrekken van mensen hebben kan je al raden wat mannen voelen als ze n mooi meisje in n minirokje zien. De jinn word verliefd en bezet haar en maakt haar voor de buitenwereld onaantrekkelijk doormiddel van ziektes , depressie, onverzorgd uiterlijk , etc..zodat de jinn haar/hem voor zichzelf houd. Bezetenheid zoals in de films heeft niets te maken met de werkelijkheid. Ze zijn dommer dan mense daarom zijn ze snel te manipuleren door de duivel. De duivel is degene die de jinns gebruiken om mensen te bezetten. Jinns zijn niet allemaal slecht en kan je meer vergelijken met de mensen waar goede en slechte zijn.De grote vraag nu is hoe weet je of je bezeten bent of niet?er zijn twee manieren. loop n moskee binnen en vraag naar de imam of heel simpel en het kost geen moer. Zoek op youtube naar koranrecitatie zet je koptelefoon op en zet de volume zo hoog mogelijk ga relaxt achterover liggen en concentreer je op de stem, ben je bezeten dan voel je wat in je lichaam bewegen, soms extreem en soms lichtjes trillingen door je lichaam ,als dit het geval is moet je naar de imam die helpt je dan verder..
  Wees alert dat de jinn alles eraan gaat doen om te vermijden dat je naar de imam gaat terwijl de stap naat n psychiater geen probleem is doordat de jinn weet dat het in deze situatie niet helpt

  1 likes
 • Linda schreef:

  Ik heb een techniek geleerd om dit heel makkelijk weg te halen bij mensen. Al heel veel volwassenen en kinderen daarmee geholpen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  psychiater

  Psychiater steelt de show op Malieveld: ‘Samen zijn we veel sterker dan deze corrupte bende’

  Gisteren demonstreerde actiegroep Viruswaanzin op het Malieveld ...

  misbruik

  De baby van Lisa (15) werd vermoord. Hoe wijdverbreid is satanisch ritueel misbruik in Nederland?

  Onderzoeksjournaliste Sanne Terlingen maakte voor Argos een ...

  >